|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
групи за поведенческа терапия
| Автор |
Съобщение |
|
svea
Подрастващ
|
 групи за поведенческа терапия
Здравейте всички!
Поздравления за този сайт на създателите му! Мисля, че ще бъде полезен на много хора.
Моят въпрос към по-информираните е дали има групи за поведенческа терапия (не съм сигурна дори дали така се нарича) за непрофесионалисти. Интересувам се от всякакви форми на работа за осъзнаване и справяне с личностни проблеми, които са различни от индивидуалната терапия с психолог.
Благодаря предварително.
|
| Сря Мар 25, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
Казвайки непрофесионалисти - имаш педвид хора, които учат психология, но още не са практикуващи или като хора, които просто искат да работят върху себе си като пациенти - но не на индивидуална терапия?
_________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:) http://center.kak-da.info
|
| Чет Мар 26, 2009 12:10 am |
|
 |
|
svea
Подрастващ
|
Да. Имам предвид хора, които не са в професията, нито учат психология. Всъщност, интересувам се за себе си. Целта ми е да се опозная и преценя по-добре в съпоставка с други хора. Знам, че има техники, които помагат да вникнем по-дълбоко в собствените си чувства и мотивация и да преодолеем пречките, които стоят пред себеосъществяването ни. Търся нещо от този род. Досега съм попадала само на възможности за индивидуална работа с терапевт и искам нещо по-различно.
Лейди-то, от известно време чета този сайт и съм особено впечатлена от твоите коментари. Предполагам, че си психолог и моето, макар и непрофесионално мнение е, че се справяш отлично.
|
| Чет Мар 26, 2009 1:02 am |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
Благодаря ти много за думите.
Разбирам ти идеята и мисля, че мога да ти препоръчам място, където се провеждат такива групи. Има различни динамики - група за конгитивно-поведенческа терапия или за динамична. Има и за психодрама или анализа.
Ти към поведенческа ли си по-скоро насочена?
_________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:) http://center.kak-da.info
|
| Чет Мар 26, 2009 3:41 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|