Психология

..или как да.. направим живота си по-приятен !

| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ] 
Я кажете,вие каква посока ще хванете 
Автор Съобщение
Новак
Новак
Аватар

Мнение Я кажете,вие каква посока ще хванете
Много мразя да изпадам в лични подробности,но тъй като ще очаквам съвети ,ще ми се наложи да ви въведа в моя история.
Много харесвах един мъж,бях запленена от него,почнахме да се виждаме,но нямахме нищо сериозно.Нещата си продължаваха ,докато не се появи Кака ви Любов ,и нямам думи нататък. :lol:
Така аз се влюбвах,а той никакъв интерес за нещо по така,играеше си с мен,с което ме нараняваше умишлено,явно не му пукаше ,но в съшото време все разпитваше за мен,искаше да се видим,когато това станеше..нищо..егото ли си поддържаше-най-вероятно.
След време започнаха извиненията,но аз реагирах остро,защото вече не го желаех,обаче пък чичо ви Кръговрат,се намеси,и сега пак си мисля за него.
Много бих се радвала и мъже да се впуснат в един такъв разговор-винаги е полезно,може да видят нещо,което аз не успявам!
Как ще реагирате вие на мое място?

Сря Авг 05, 2009 3:45 am
Профил
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру
Аватар

Мнение Re: Я кажете,вие каква посока ще хванете
какво означава започнаха извиненията?искал е да бъде с теб вече сериозно или се е извинявал, че те е наранил и че така се е получило?

Любовта,братя мои,е най-трагичното,което съществува на този свят и в живота.Любовта е рожба на измамата и ражда разочарованието.Любовта е утеха в безутешността,единственият лек срещу смъртта,защото тя е нейна сестра.

Сря Авг 05, 2009 4:33 am
Профил
Новак
Новак
Аватар

трябва да е било за нещо по-сериозно,едва ли иначе след време ще се извиняваш.(защото ние по време на тези извинения нямахме нищо общо),ТО иначе е жалко от негова страна,да се излага по този начин,при положение ,че допреди това беше много велик.
Да разбирам ли,че в зависимост от самите извинения ,ти би поела по различен път ,или ..? :roll:

Сря Авг 05, 2009 5:17 am
Профил
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру
Аватар

зависи дали намеренията му са се променили и иска нещо сериозно.и какво в крайна сметка искам аз.ти искаш ли да си с него за нещо повече от секс или не?

Любовта,братя мои,е най-трагичното,което съществува на този свят и в живота.Любовта е рожба на измамата и ражда разочарованието.Любовта е утеха в безутешността,единственият лек срещу смъртта,защото тя е нейна сестра.

Сря Авг 05, 2009 5:23 am
Профил
Доктор
Доктор
Аватар

"Я кажете, вие каква посока ще хванете"
То си е до характер, темперамент, ценности, приоритети, емоции, нагласи на личността - от там се оформят склонностите и се изгражда един своеобразен начин на отреагиране при дадени ситуации - аз бих поела в една посока (според моите склонности и интереси), която ще е най-правилната за мен, но за теб може да е неадекватна и неефективна, защото не отговаря на твоите дадености.
Важното е да видиш себе си, т.е. къде си ти и твоята интерпретация при тази картинка!!!
...А ти каква посока би хванала...? Ейтака интуитивно...? На където те влече, значи на там ще е правилно за теб! Може да е нелогично за други или неправилно за трети, дори унизително за четвърти, но - правилно за теб, за твоята ситуация, защото в момента тя е актуална и съществена за теб самата - и твоята преценка ще е най-точна!!! Особено щом се касае за любов...Послушай се!!!

Сря Авг 05, 2009 5:30 am
Профил
Новак
Новак
Аватар

Истината е ,че само сексуално гледам на него вече.
преди бях се влюбила ,но вече е много различно,явно от болката ,която изпитах и така стана.
Мога и да говоря с него,да го видя,просто от чисто любопитсво,ако щеш ми е интересно ,що за човек е станал?

Сря Авг 05, 2009 5:33 am
Профил
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру
Аватар

ами виж го.от една среща нищо няма да загубиш.може повече да ти се изяснят нещата.ще видиш той дали още иска нещо от теб-било само секс или не.ще разбереш и ти как се чувстваш и дали за теб вече наистина е само секс или подтискаш чувствата си, защото знаеш, че не можеш да имаш повече от секс.

Сря Авг 05, 2009 5:37 am
Профил
Новак
Новак
Аватар

city_play_iwi написа:
"Я кажете, вие каква посока ще хванете"
То си е до характер, темперамент, ценности, приоритети, емоции, нагласи на личността - от там се оформят склонностите и се изгражда един своеобразен начин на отреагиране при дадени ситуации - аз бих поела в една посока (според моите склонности и интереси), която ще е най-правилната за мен, но за теб може да е неадекватна и неефективна, защото не отговаря на твоите дадености.
Важното е да видиш себе си, т.е. къде си ти и твоята интерпретация при тази картинка!!!
...А ти каква посока би хванала...? Ейтака интуитивно...? На където те влече, значи на там ще е правилно за теб! Може да е нелогично за други или неправилно за трети, дори унизително за четвърти, но - правилно за теб, за твоята ситуация, защото в момента тя е актуална и съществена за теб самата - и твоята преценка ще е най-точна!!! Особено щом се касае за любов...Послушай се!!!

Така е,но аз наистина искам да знам,как би реагирал всеки от вас,интересно ми е?Дали аз съм прекалено лоша,или добра.И как разсъждава един човек,който стой зад компютъра и няма близък контакт,иначе аз самата като цяло съм наясно,че се обърквам понякога. :)

Сря Авг 05, 2009 5:40 am
Профил
Новак
Новак
Аватар

alisia написа:
ами виж го.от една среща нищо няма да загубиш.може повече да ти се изяснят нещата.ще видиш той дали още иска нещо от теб-било само секс или не.ще разбереш и ти как се чувстваш и дали за теб вече наистина е само секс или подтискаш чувствата си, защото знаеш, че не можеш да имаш повече от секс.

Да,сигурно ще е добре да се срещнем.
Не мислиш ли ,обаче ,че всяка жена винаги може да има нещо повече от секс,ако знае как да си го поиска? :?:

Сря Авг 05, 2009 5:44 am
Профил
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру
Аватар

ммммммм:)не знам може и така да е.но по-скоро зависи колко повече от секс искаш и дали той може да ти го даде.

Сря Авг 05, 2009 5:51 am
Профил
Новак
Новак
Аватар

хаха-не се бях сетила за това.
обаче аз ,ако знам,че той не може да ми го даде,не бих го искала въобще.
:) -все пак нали си търся мъж,които го може,то некадърници под мост и над мост.

Сря Авг 05, 2009 5:55 am
Профил
Доктор
Доктор
Аватар

Ами като страничен и необхванат (лично)от темата читател, може би бих реагирала така:
Понеже съм традиционалист по природа, може би щях да дам още един шанс, в името на първоначалното ми усещане...все едно защото съм обвързана с първото си мнение и желание - и един вид би било стремеж да защитя основната си идея...!?
От друга страна понеже не обичам особено новостите и съм склонна да се страхувам дори от евентуалната вероятност за риск - не бих приела инициативата да усложня излишно живота си - т.е. - така и така ми е минало и не изпитвам остра нужда и интерес към човека - що да рискувам излишно, защо да допусна риск да бъда повторно разочарована...!?
А дефакто съм остър привърженик на искрената обич и "нейното спасяване" с цената на всичко!!! Пълно себеотдаване в името на обичта МИ към някого. Понеже обичам да правя компромиси и имам навика да забравям или подтискам лошото (разочарование, нараняване) - бих се отдала отново на каузата!
Но само ако съм определила влечението като силна обич, което в моите представи може да е на дневен ред само ако имам връзка и искам да я продължа, а не когато е на лице влюбване (началото) - когато нещата са в процес на формиране само интуицията и силата на усещането, които са абсолютно субективни имат думата!!!

Сря Авг 05, 2009 6:00 am
Профил
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру
Аватар

е не не мога да се съглася.като си правила само секс и си се влюбила пак си знаела, че е само секс и че не може да ти даде повече, но си го искала.
страх ли те е, че може пак да иска само секс,а ти нещо повече?

Сря Авг 05, 2009 6:00 am
Профил
Новак
Новак
Аватар

да,първоначално исках нещо повече -не стана,незнам по чия вина-няма значение.
Но секса няма нищо общо с това,че го харесах като човек-научила съм се да ги разграничавам,и той също.
Наистина за мен ще е голяма изненада,ако разбера ,че иска само секс,защото винаги има с кого да правиш секс, и затова едва ли би се излагал,за да си просиш плътски наслади(трябва да си много нещастен и жалък).
кой ще звъни да ти се извинява,за да спите заедно ,при положение,че града е пълен с красиви жени ,и мъже за нас жените.
нЕЗНАМ ,ВИЕ бихте ли постъпили така,не ви ли се вижда леко смехотворно? :D :D :D
Пак уточнявам след дълъг период от време,през които сте нямали контакти.

Сря Авг 05, 2009 6:12 am
Профил
Подрастващ
Подрастващ
Аватар

Така и не разбрах какво искаш от тоя човек, ама вие жените ме умаряте - познавам няколко, които срещнали някого и решили, че това е ТОЙ - да ама ТОЯ въпросния /как все така става/ е някакъв супер незнаещ какво иска човек, и как да кажа - един вид нерешителен и неспособен да поеме отговорност в личен план - ами ти пък давай с рогата напред - питай, кажи си какво искаш ти и какво очакваш - то с тия недомлъвки и очаквания нещо да се случи... и така реши какво да правиш - в определени случаи егоизма не е лошо нещо - бъди малко егоист...

Сря Авг 05, 2009 2:48 pm
Профил
Наш човек
Наш човек
Аватар

Аз бих изчакала да ми мине влюбването.

Марли ми напомняше за това колко кратък е животът, за мимолетните му радости и пропуснати възможности. Напомняше ми, че имаме право само на един опит за златния медал. Един ден навлизаш далеч навътре в океана

Сря Авг 05, 2009 11:46 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]