|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт
| Автор |
Съобщение |
|
city_play_iwi
Доктор
Регистриран на: Пон Юни 15, 2009 11:06 pm Мнения: 426 Местоположение: Бургас
|
 Re: Отново бременна
Всичко ще бъде наред! Не се притеснявай! Ще се подредят нещата и близките ти ще свикнат с идеята, а семейството ти ще оцени това щастие! Най-важното е, че отново ви предстои да изживеете тази магия и да й се насладите! Ставате с още един член по-богати!!! Честито и успех! Дай им малко време да се осъзнаят и да оценят ситуацията! 
_________________ ...Цял живот се стремим да залагаме малко и да печелим много, а след това казваме, че животът е измамил нас!!!...
|
| Чет Сеп 24, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
Регистриран на: Вто Фев 26, 2008 4:50 pm Мнения: 1839 Местоположение: София
|
 Естествено,ще им дам цялото време докато се роди бебчо да осъзнават и оценяват ситуацията.После съм наясно че всичките ще обичат повече бебчо от мен,както стана с Криси. За мъжа ми и за родителите ми тя е най-важното нещо,после съм аз Знам че за тях е трудно,защото гледането на дете не е игра,но ... Аз си го обичам още отсега.И след като вчера видях как мърда с ръчички,краченца и главичка - как да не ми се разтупти сърцето от щастие city_play_iwi,много ти благодаря за подкрепата и пожеланията. 
_________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
|
| Чет Сеп 24, 2009 7:11 pm |
|
 |
|
alisia
Кандидат Гуру
Регистриран на: Пон Юни 15, 2009 10:00 pm Мнения: 778 Местоположение: Bulgaria
|
Няма да го обичат повече само ще му се радват повече:)Но после като почне да реже чорапите на баба си и да крие пантофите на дядо си и да бърпа баща си за косата докато яде, ти пак ще си по-обичана:) 
_________________ Любовта,братя мои,е най-трагичното,което съществува на този свят и в живота.Любовта е рожба на измамата и ражда разочарованието.Любовта е утеха в безутешността,единственият лек срещу смъртта,защото тя е нейна сестра.
|
| Чет Сеп 24, 2009 8:15 pm |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
|
 Аз не страдам от мисълта че съм на заден план в случая.Просто се чудя защо реагират така остро в случая?!Майка ми чак ме нарече безмозъчна,че не мисля за Криси,за здравето си и т.н.А баща ми каза че като искам да родя това дете - значи искам тях да ги закопая Един нов живот не носи ли радост?!Не ми го побира акъла!!!
|
| Чет Сеп 24, 2009 8:27 pm |
|
 |
|
alisia
Кандидат Гуру
|
хммм вашите наистина се държат странно.може би наистина се притесняват много за здравето ти.но сега щом си взела решение най-важното е да бъдеш спокойна и да не се впрягаш, за да не навредиш на бебчо.а както ти каза те ще го заобичат:)и тъй като наистина ми се вижда странно да реагират по този начин, искам да те попитам нещо.ти нали не застрашаваш живота си с тази бременност?
_________________ Любовта,братя мои,е най-трагичното,което съществува на този свят и в живота.Любовта е рожба на измамата и ражда разочарованието.Любовта е утеха в безутешността,единственият лек срещу смъртта,защото тя е нейна сестра.
|
| Чет Сеп 24, 2009 8:38 pm |
|
 |
|
ghh
Гуру
Регистриран на: Нед Фев 04, 2007 8:33 pm Мнения: 826 Местоположение: София
|
Ще дойде време и ще съжалят за думите си. Като им се усмихне с една беззъба усмивка, всичко ще им мине. Радвам се, че всичко е наред с човечето. Сега, както казва мъжът ми - спокойствие и силна храна! 
_________________ Луда съм, еййй!
|
| Чет Сеп 24, 2009 8:43 pm |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
|
Имам проблеми със сърцето - увреждане на едната му клапа.Но и първия път беше рисковано и по принцип е така.Но под контрол на кардиолог не виждам особени проблеми.Оцеляла съм след първото раждане,всичко е божа работа!И този път смятам да оцелея  А и такова животно като мене лесно не се затрива Така че ... не застрашавам живота си до такава безумна степен.Всеки лекар различно ще се изкаже,но нямаше да имам и Криси ако бях слушала колко е опасно! А родителите ми реагират така заради здравето ми,но и заради това че не го понасят и не се разбират с мъжа ми.
|
| Чет Сеп 24, 2009 8:47 pm |
|
 |
|
deanne
Наш човек
Регистриран на: Пон Фев 11, 2008 3:18 pm Мнения: 1755 Местоположение: sofia
|
Ако бях на твое място щях да зарежа родителите си и никога повече да ги потърся, за да не ги закопавам. Баба ми беше говорила нещо подобно за мен и синът на наште и мама каза, че повече кракаката ни няма да стъпят при нея, та наште бяха пред развод.
_________________ Марли ми напомняше за това колко кратък е животът, за мимолетните му радости и пропуснати възможности. Напомняше ми, че имаме право само на един опит за златния медал. Един ден навлизаш далеч навътре в океана
|
| Чет Сеп 24, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
|
И аз така си мисля - да си гледам спокойствието и семейството.Другото - каквото стане.Дали после ще им мине - лошото е че аз съмогорчена доста в случая.И не бих могла да забравя.Както и не забравих аборта,който направих под натиска на майка ми преди 11 години.Тя винаги е искала да контролира моя живот. Е,сега е безпомощна и това я вбесява.Съжалявам,но това е моят живот и моето решение. Диди,аз винаги съм прощавала на най-близките ми хора.винаги съм искала да има мир,спокойствие и разбирателство.И съм сигурна че после ще подскачат около бебето повече и от мен.Нямам желание да поддържам войната.Но съм такава - не забравям и ще им го кажа някой ден.Какво са ми причинили.А за майка това е по-болезнено - да го чуе от мен.И винаги започваше да изопачава нещата и да се оправдава и да се чуди как да се измъкне.На мен това ми стига.Да я накарам да се почувства неловко и неудобно.
|
| Чет Сеп 24, 2009 10:30 pm |
|
 |
|
deanne
Наш човек
|
Не знам Биби, аз не бих поддържала мира в такъв случай. Когато някой си проси война я получава 
_________________ Марли ми напомняше за това колко кратък е животът, за мимолетните му радости и пропуснати възможности. Напомняше ми, че имаме право само на един опит за златния медал. Един ден навлизаш далеч навътре в океана
|
| Чет Сеп 24, 2009 10:38 pm |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
|
 Диди,в този момент особено ми трябва спокойствие.И не мисля че е най-удачно да се нервирам и ядосвам и да водя войни с който и да е.Всеки има право на мнение - както наште,така и аз.Снощи пак се скарахме с майка ми по телефона.Няма значение.За мен е важно бебето да е добре.Мъжа ми вече свиква с мисълта.На снимката от видеозона му обясних кое какво е.Показах му главичката,крачетата,ръчичките.Той се засмя и каза че сам нямало да може да разбере кое какво е и че нямал такова абстрактно виждане и мислене в перспектива  Няма значение.За мен беше важно че беше весел и прие нещата.Бебчо е 3 см и 9 мм в момента.Много съм щастлива и това е важното за мен.И другото е че Криси няма да остане сама в живота  Надявам се да се обичат.
|
| Пет Сеп 25, 2009 2:00 pm |
|
 |
|
city_play_iwi
Доктор
Регистриран на: Пон Юни 15, 2009 11:06 pm Мнения: 426 Местоположение: Бургас
|
Това последното е много хубаво! Няма нищо по-хубаво от това да имаш брат или сестра !!!
_________________ ...Цял живот се стремим да залагаме малко и да печелим много, а след това казваме, че животът е измамил нас!!!...
|
| Пет Сеп 25, 2009 5:52 pm |
|
 |
|
deanne
Наш човек
|
3 см То е нормално де, ама ми е трудно да си представя човече с такива размери.
|
| Пет Сеп 25, 2009 5:57 pm |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
|
Е,така е.Диди,накрая на бременността става около 50 см. city_play_iwi,и аз мисля че е така.Аз имам сестра,но с нея не сме много близки.Затова ми се иска живот и здраве моите деца да се обичат,уважават и да се подкрепят.
|
| Пет Сеп 25, 2009 6:09 pm |
|
 |
|
Jane Eyre
Асистент
|
Биб, какво ново около бебето?  Всичко наред ли е с него, с теб и със семейството ти?
|
| Пон Ное 09, 2009 9:56 pm |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
|
Ох,големи мъки са нещо тоя път.Бях в болница 3 седмици за задържане.Отлепване на плацентата се оказа частично,защото е ниско прикрепена и е опасно.Трябва да лежа и да почивам,а с Криси е по-трудно да се пазя.Мъжа ми ми помага колкото може.Аз се побърквам от притеснения.Гледаха ме на ултразвук и ми казаха че най-вероятно пак ще е момиче  На мен ми е все едно за пола - само искам всичко да мине добре и да ми е живо и здраво детенцето.Но съм още в 4ия месец.На 20 ноември влизам в 5ия.А до 9ия месец сигурно ще се побъркам от притеснения. Ти ако искаш ми пиши на ЛС да ми кажеш при теб как са нещата. 
|
| Сря Ное 11, 2009 3:15 pm |
|
 |
|
deanne
Наш човек
|
И трябва да си само на легло, а поне разходки? 
|
| Сря Ное 11, 2009 4:00 pm |
|
 |
|
alisia
Кандидат Гуру
|
ще стискам палци всичко да е наред, а пък ти се пази:)
|
| Сря Ное 11, 2009 4:16 pm |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
|
Точно това с разходките не трябва.Не трябва да стоя права и да се движа.Защото има опасност плацентата изцяло да се отлепи.Чувствам ужасно напрежение и дискомфорт като вървя.Тегли ме надолу в корема и имам усещането че ми тежи и ще ми се скъса всичко отвътре.Започвам да кървя.Ужасно е.Но няма как  Трябва да го изтърпя и да лежа. 
|
| Сря Ное 11, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
|
Това правя.Благодаря ти.Имам чувството че ставам параноичка.Като влезна в тоалетната и само се взирам да не съм започнала да кървя.Много е гадно. Дано всичко да е наред този път. 
|
| Сря Ное 11, 2009 7:54 pm |
|
|