|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
lady-to
Site Admin
|
 Децата - пазачи
Много често децата ни предпазват от нашите лични страхове. Те поемат отговорността да задоволят нашите нужди, за да може мама и татко да са щастливи. Как? Ако вас ви е страх да оставите детето си само - изведнъж то ще стане болнаво, страхливо, ще плаче като си тръгвате. Ако вас ви е страх от определени теми - децата изведнъж спират да питат на тези теми.
Имате ли такъв пример и при вас? Има ли нещо, от което ви е било страх преди появата на малкото дете и с израстването си да се окаже, че то се страхува от това също?
_________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:) http://center.kak-da.info
|
| Пон Сеп 07, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
deanne
Наш човек
Регистриран на: Пон Фев 11, 2008 3:18 pm Мнения: 1755 Местоположение: sofia
|
 Re: Децата - пазачи
Баща ми сякаш се страхува да говори на тема секс и затова никога не е говорил с мен на тази тема, изобщо я избягва. Иначе майка ми много я е страх от змии и аз като ходя в планината ме е страх като ходя из треволяците, ама въпреки всичко ходя.
_________________ Марли ми напомняше за това колко кратък е животът, за мимолетните му радости и пропуснати възможности. Напомняше ми, че имаме право само на един опит за златния медал. Един ден навлизаш далеч навътре в океана
|
| Пон Сеп 07, 2009 4:42 pm |
|
 |
|
kirilka
Новак
Регистриран на: Съб Окт 24, 2009 11:12 pm Мнения: 13 Местоположение: Sofia
|
 Re: Децата - пазачи
Не съм имала някакви силни страхове- но докато носех малката изпадах в паника при стълби по които да слизам и бебето в мен започваше да рита защото е усещало. Сега като ходи сама чака да и подам ръка за да слезе дори и една стълбичка да е но чак да я е страх. Мен повече ме тревожеше преживяното как го сънува и плаче на сън- а немога да и помогна освен ако е кошмар да я взема при мен. Аз като малка не съм се страхувала от тъмното и от хора които са се опитвали да ме уплашат за изненада, но това зависи от родителите мисля.
|
| Нед Окт 25, 2009 8:12 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|