|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт
| Автор |
Съобщение |
|
dreamer
Разбирач
Регистриран на: Сря Сеп 09, 2009 3:37 pm Мнения: 104 Местоположение: До морето
|
 Re: За любовта и чувствата
Май така излиза. И според мен, не че не можем да си ги дадем един на друг, а по-скоро липсва някакъв стимул да го направим. Тя е споделяла, че нейните действия (или по-скоро бездействие) са провокирани от моето поведение. Аз пък си мисля, че моето нежелание и липсата на страст се дължат точно на нейното бездействие. И така се получава един затворен кръг, в който май всеки очаква от другия да предприеме нещо и в крайна сметка - нищо. А по въпроса за секса какво мислите? На мен ли нещо ми има, щом ми липсва постоянно и смятам, че не е маловажен за една връзка? И не го приемам просто като задоволяване на нагона, а като върховен израз на чувствата и привързаността към любимия човек.
_________________ Колкото и мрачна да е нощта, винаги настъпва утрото!
Flames to dust, Lovers to friends. Why do all good things come to an end?
|
| Сря Сеп 16, 2009 6:03 pm |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
Регистриран на: Вто Фев 26, 2008 4:50 pm Мнения: 1839 Местоположение: София
|
Не бих казала че на теб ти има нещо.Просто хората възприемат секса по различен начин.защото при мен нещата са точно като при теб.Секса за мен е сливането на 2 души в една.И няма по-върховно усещане от това да покажеш чувствата си и да се слееш тялом и духом с любимия човек.Но моя мъж мисли точно като твоята жена.И което е по-неприятното за мен - повече са мъжете които се оплакват от липса на секс,а изведнъж аз попадам на съвсем друг тип човек.И се оказа че аз съм в ролята на мъжа Но ... нещата вече отминаха.
_________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
|
| Сря Сеп 16, 2009 7:29 pm |
|
 |
|
dreamer
Разбирач
|
Радвам се за вас. А твоята изневяра ли беше катализатора за разрешаването на проблемите или имаше и друга рецепта?
|
| Сря Сеп 16, 2009 7:36 pm |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
|
След изневярата започнаха разговорите.Този път и двамата бяхме по-склонни да се изслушваме и да се чуеме и най-важното да разбереме мотивите на другия.Аз страдах от липса на секс,внимание и нежност,а той от разбиране от моя страна.Изяснихме си много неща и проблеми.Сега не правиме секс всеки ден,но поне 3-4 пъти в седмицата.И понякога е повече събота и неделя.Защото сме уморени от работа,а трябва време и за детето. А мислели ли сте за деца?Говорили ли сте затова?
|
| Сря Сеп 16, 2009 7:46 pm |
|
 |
|
dreamer
Разбирач
|
Да, говорили сме за деца. Преди тя искаше да си имаме, аз не исках, сега вече и аз искам.
|
| Сря Сеп 16, 2009 9:44 pm |
|
 |
|
elfi666
Доцент
|
_________________ http://center.kak-da.info http://www.facebook.com/pages/Centur-Ka ... 788?ref=mf
|
| Чет Сеп 17, 2009 3:02 am |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
|
А правите ли нещо по въпроса за деца?Говорили ли сте скоро затова?Тя какво мисли и иска?
|
| Пет Сеп 18, 2009 2:48 am |
|
 |
|
dreamer
Разбирач
|
Да, отскоро правим нещо по въпроса. Тя иска да си имаме дете още отпреди, но аз смятах, че е още рано, че едно дете е страшно голяма отговорност и затова се дърпах.
|
| Пет Сеп 18, 2009 5:42 pm |
|
 |
|
alisia
Кандидат Гуру
Регистриран на: Пон Юни 15, 2009 10:00 pm Мнения: 778 Местоположение: Bulgaria
|
Е, щом правите, значи правите и секс:)може би жена ти се притеснява, че правите секс с тази цел и това и пречи да се отпусне и затова и се иска да се гушкате:)
_________________ Любовта,братя мои,е най-трагичното,което съществува на този свят и в живота.Любовта е рожба на измамата и ражда разочарованието.Любовта е утеха в безутешността,единственият лек срещу смъртта,защото тя е нейна сестра.
|
| Пет Сеп 18, 2009 6:02 pm |
|
 |
|
city_play_iwi
Доктор
Регистриран на: Пон Юни 15, 2009 11:06 pm Мнения: 426 Местоположение: Бургас
|
А ти убеден ли си, че наистина искаш!? Преъзмогна ли опасението от "голямата отговорност" или само така си мислиш, защото усещаш студенина от съпругата си и това желание, може би се явява скрита, компенсация и фалшива индикация от твоя страна!? И тя може би усеща тези твои колебания, което е, може би причината за нейното напрежение и несигурност в начинанието!?
_________________ ...Цял живот се стремим да залагаме малко и да печелим много, а след това казваме, че животът е измамил нас!!!...
|
| Пет Сеп 18, 2009 7:41 pm |
|
 |
|
Bibini
Наш човек
|
Да,тук стигаме до много деликатен въпрос.А ставало ли е нещо преди ти да искаш деца?В смисъл - тя да е забременяла,а ти да си казал категорично че не искаш дете.Много е тънко и сложно всичко.Знаеш ли че за една жена,която иска да има дете е много кофти мъжът с който е да каже че не иска.И за съжаление вчера отново получих поредния удар под кръста от моя мъж.Казах му категорично че ще оставя детето, а той направо изпадна в някакво състояние на истерия и озлобеност.След този случай ми е много трудно да приема че той ме обича истински и държи на мен до някаква степен.Особено след това че изметка една чиния и умишлено я счупи.На мен това може да ми говори много неща,но не и че това е мъжът на който мога да разчитам ,да се кълна в него и да го обичам.Тази случка ме отблъсна ужасно.Още съм в шок.Просто човешките взаимоотношения са много трудни и сложни.И понякога една погрешна дума води до отчуждение от другия.
|
| Пет Сеп 18, 2009 9:57 pm |
|
|