Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

когато се привържеш към виртуалния приятел и изведнъж....

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Виртуален свят
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
The Shameless
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Пон Апр 16, 2007 9:13 pm    Заглавие: когато се привържеш към виртуалния приятел и изведнъж.... Отговорете с цитат

и той по едно време спре системно да влиза в чата,а ти е страшно пирятно да си говорите,какво изпитвате?на мен ми се случи подобно нещо и ми е кофти.дори изпитвам панически страх че тя може никога повече да не си чати с мен.влиза в скайпа само за да си смени профила питам се дали не искавече да общува с мен,че съм я отблъснала с нещо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ghh
Доцент
Доцент

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Апр 23, 2007 11:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами гадничко си е. Едно време и аз се привързвах към хора от чата, но вече отдавна не го правя. В повечето случаи хората просто си запълват времето с интернет-чат и не търсят сериозни запознанства, а ако усетят че човека отсреща е развил някакви чувства, повече не можеш да ги видиш. Разбира се, има и изключения, но като цяло това е положението.
Затова - без привързване в чата. Поне аз не виждам особен смисъл.
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Апр 24, 2007 4:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз имам друго мнение. Имала съм 2 сериозни връзки от запознаства в чата. Едната 3 години и в момента много близки приятели и човекът с който живея в момента. Според мен няма значение къде се запознавате и не е невъзможно да се случи.
А относно привързаноста е друго - има много силно разминаване между това какъв образ си изграждаш за чобекът с който си пишеш и истинският той.
Имаме склонността да си създаваме измислени обраси и да им приписваме черти, които искаме да притежава нашият партниор. Но се получава така, че ти опознаваш някой на обратно - от характер към външност, а това против природата ни.
Измислено е, че първо виждаме, после опознаваме - защото външността, колкото и да роптаем е решаваща. В процесът на опознаване тя се видоизменя и някой дефект може да стане чар, но когато си съставиш имагинерен образ - и после реалният е много...фрапиращ.
minion_of_fire
Разбирач
Разбирач

Местожителство: Wild Rose Country

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2007 7:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

lady-to, толкова ли си готина, като аватара си? Излъчваш мъдрост и доброта.
Какво ли ще си кажат другите: тоя толкова закъсал, че се хвърля и на аватари...

Нали не заблуждаваш виртуалната аудитория? Very Happy

P. S. С тази тъмна коса - противопоставяш ли се активно на имиджа за кухата блондинка? Аз те възприемам тъмнокоса, и от това което пишеш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Ное 08, 2007 2:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Миньон - да ти кажа не съм тъмна, не съм и блондинка. Опитвам се да се затъпявам периодично с някой и друг кичур рус, но...оригиналния ми цвят е пепеливо русо..някаквоSmile

Но виж за излъчвнето си познал - и съм мъдра и съм добраSmile : Cool Laughing Embarassed

п.с Това за мъдростта в рамките на шегата Smile Wink

а ти наистина ли си толкова развратен, колкото аватара си? Много жени, пари, лимозина...и ТИ по средата.
minion_of_fire
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 6:08 am    Заглавие: === Отговорете с цитат

По-скоро не. Нито аватара ми, нито ника, отразяват същността ми.

Ника го избра сина ми за един друг акаунт. А пък аватара го бях приготвил за е дин друг форум, но реших, че те не заслужават. Very Happy

Ама нали трябва да сме интересни с нещо...

А с виртуалните приятелства развитията са много интересни. Или се оказва не това, което си си представял, или се срещате пък тя била жена ти - имаше един такъв филм. Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Съб Ное 17, 2007 1:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз съм имала познати по интернет, с които сме си останали познати за по кафе Smile Не съм се отвратила от тях, ама не са и станали за нещо повече. Но пък са интелигентни хора, с които бих убила час-два Smile

Но като цяло си прав. Аз смятам, че всичко е до нагласата, с която тръгваш да чатиш. Ако чатиш с идеята "да си намеря гадже" - то тогава е така - или , или, защото ти преценяваш - става или нестава. Но когато чатиш с идеята да срещнеш интересни хора ей така за фън, пък то ако се получи - съдба...то тогава ако си се харесал с някой по нет-а и после на живо няма да е от толкова значение обвивката, защото не избираш интимен партньор....Smile

така мисля азSmile
Хайде Минион - щафетата е у теб PDT_031
minion_of_fire
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Съб Ное 17, 2007 8:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Лейди-то, в лимузината ми има още място, искаш ли да се повозиш и ти? Шампанското е студено, няма да ревнуваш и от другите момичета, предполагам. Скачай бързо, че плащам наема на час... Very Happy
Виждате ли колко съм смел да си чатя с вас, като сте на друг континет. Анонимност и пълен бъзик. Laughing

Ако говорим сериозно, то аз съм си намерил няколко от градските приятели през форуми и чатове. Защото тука хората и съседи да са, може да не се запознаят с години. А форумите ги събират по интереси. Така се намираме примерно българите тука.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Виртуален свят Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї