Според мен целите служат , за постигане на оня момент в който не е нужно да си поставяш цели а да се обтегнеш приятно върху течението и се насладиш от лашкането му
Добре а какво е значението на целите ?(надявам се на много мнения относно този въпрос.Много ми се иска да се зароди един диспут по отношение на целите и целеполагането и в него да вземе участие някой психолог
За да се предизвика дискусия е необходимо да посочишш малко по-тесни и предварително регламентирани параметри,в които тя да протече!Така зададена ,тематиката на поста ти едва ли ще постигне своята цел ,защото е отправена твърде общо.
Целта представлява една от най-сложните структури при проявата на психическата дейност,свързана с много подструктури,касаещи амбиция,еволюционно ниво,личностно себеутвърждаване,воля,аналитично мислене,психологическа репродукция и още безброй много други компоненти на психическа активност.
Целта бива външна и вътрешна.Само от това нейно условно разделение произтичат хиляди модификации със специфични свойства и специални рефлексии върху психическата активност.Има и още по-обособени подразделения с тематично-съдържателни понятийни директиви.
Ето и някои ориентировачни насоки на разсъждение:например как би се отразявала върху Аза връзка с Цел брак,съюз с Цел сътрудничество и развитие,сдружение с нестопанска Цел,духовна Цел,политическа Цел,с Цел самоосъвършенстване,месечните Цели от които ти зависи бонуса и още можеш да си представиш колко безбройни други направления могат да бъдат посочени....
Също така би било уместно да поясниш кое е важното в случаите за теб-очертаването и планирането на една цел,нейното постижение или условията,в които тя не се осъществява,средата,в която тя възниква,факторите,които спомагат нейното планомерно или неефективно състояние,защото всичките те оказват различно конституционно въздействие върху личността,а от там и върху аз-концепционния фундамнт.
Така че от твоята инициатива зависи продължението и развоя на желаната от теб кореспонденция!
Успех! _________________ Само Истината те прави свободен!!!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети