| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 12:43 pm Заглавие: |
|
|
Минион и аз понякга го правя. Не че търся запознанство или секс или каквото и да е, а просто ей така.. разминавайки се гледаш в очите. Много интересни реакции има на хората. Странно е как не го възприемат като "сигурно ми има нещо", а повечето го приемат като закачка и дори се обръщат след теб ... забавно е.
Аз например много мразя, преди като ходех с градския транспорт някои като те зяпне и не се усеща. Това ме изнервя. Мразя някой да се втренчи така в мен. И тогава и аз го поглеждам в очите и не си отмествам погледа, докато той не го направи. В повечето случаи действа направо като забележка Все едно си му се скарал...а го правиш със същия уж поглед в очите....
Май е много важно в какво настроение сме когато гледаме в очите - те най-точно предават емоцията... за това и флиртът често е поглед..  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
minion_of_fire Разбирач

Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 177 Местожителство: Wild Rose Country
|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 7:21 am Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | разминавайки се гледаш в очите. Много интересни реакции има на хората. | Така е, реакциите са различни, правил съм го в различни държави. Много хора се оглеждат, дали няма нещо нередно във външността им. Други реагират в зависимост от настроението - зависи дали са весели или ядосани, някои подхващат разговор.
В Канада често такъв поглед се възприема като желание за поздрав. Щото тука е прието хората да се поздравяват в планината, в парка, даже из квартала, в сграда или офис. Имат някакъв стремеж да познават всеки срещнат, като на село.
На агресивни реакции до сега не съм се натъквал, за щастие. _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 2:35 pm Заглавие: |
|
|
В БГ само в планината се поздравяват и когато българия победи на световното по футбол
Но това понякога си е чист експеримент - друг път ...флирт Но аз лично не очаквам нищо. Не искам да се запознавам дори. Понякога само продължението на флирта разваля емоциите ми от флирта. Едно е загадъчното усмихване, което ти поставя усмивка на лицето, а когато се се запознаете или заговорите - някак се разваля магията. Особено ако хубаво момче от съседната кола ти се усмихне.. и ти стане приятно.. а след това с един груб глас ти каже "Как си булка, ного си убава"...до тук с приятните емоции
Общо взето това му е хубавото на флирта - че всичко остава във въображението ти. Една усмивка, можеш да си я развиеш във въображението си както си пожелаеш - пък и човекът е толкова симпатичен, колкото пожелаеш - няма разочарования, а само положиелна емоция  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 5:14 pm Заглавие: |
|
|
На морето, по-точно на връщане рус, зелени очи и невинност на първолак.Ах..................... Не знам какво стана, сърцето ми затупка силно и изведнъж си спретнах едно флиртче с него, а уж и аз не съм такъв човек и не ме подведе външността му, обаче сигурно разумът беше в отпуск, нормално е все пак беше август. И не съжалявам остана си едно много приятно изживяване. _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
ще целуваш букви вместо устни
ще прегръщаш кръста вместо мен." |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 2:20 pm Заглавие: |
|
|
Здравей deanne,
Да, това което описваш е флирт, от който остават само едни хубави емоции и когато се подсетиш - се появява една усмивчица на лицето.
Аз някой път като се замисля за моя случка такава - и ми се оправя настроението  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 2:28 pm Заглавие: |
|
|
Здравей Лейди,
И при мен е така. _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 2:35 pm Заглавие: |
|
|
Сега ме подсещаш за преди години, когато бях на 13 - лелеее първото момче, което си харесвах и го гледах през прозореца ми как караше едно колело и прескачаше някакви камъни ееееех не се познавахме и само като се засечем в училище - една усмивка от него - цяла нощ я сънувам Толкова малки неща, които толкова години ги пазиш със себе си... _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 2:49 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък си спомням първата целувка. Беше в детската. И аз да видя сега някви бебешори да се целуват и много им се чудя, ама като се сетя за мене явно си е нещо нормално. _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 2:51 pm Заглавие: |
|
|
Оо да, това е малкия пубертет Нормално е
А спомняш ли си първата истинска целувка с момче? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 3:09 pm Заглавие: |
|
|
Ами беше част от една игра. Не помня точно каква обаче някой казваше какво трябва да направиш на някой, разбира се без гадни неща, нещо от сорта на това да го целунеш или да го зарадваш по-някакъв начин, да го прегърнеш някви е такива. И падна се въпросното момче, което не знам дали обичах и сега не знам дали го обичам, много объркана работа. Та казаха му, че трябва да ме целуне и той го направи и беше една доста продължителна целувка и толкова приятна, че направо се разтапям и сега. Той ми предложи да сме нещо повече от приятели и аз му отказах. Много тъпо, защото май наистина го харесвах, то него кой не го харесваше цялото у-ще го знаеше, защото беше сред така наречените лоши момчета, обаче всички гледаха на него само по този начин, без мен. Лошото е, че той замина и не съм го виждала, а от моя категоричен отказ даже и номера не си остави. Силно се надявам да се съберем целия клас, ама и да се съберем той като е там надали ще може да дойде. _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
|
|
 |
lovekiller Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 3:21 pm Заглавие: |
|
|
| Jana D'ark написа: | Да, за мъжете флирта е прелюдия към секс. , за жените - повече романтичен жест, който им подхранва егото |
За мен флиртът е прелюдия към изневяра. Веднъж надуших бившата ми приятелка да флиртува с друг - вдигнах я, сложих я на коленете му и й казах повече да не ме търси и да забрави за мен. _________________
 |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 4:05 pm Заглавие: |
|
|
Оле,какви крайни мерки Понякога флирта е полезен.Повдига ти духа и настроението  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 4:21 pm Заглавие: |
|
|
Изобщо не повдига настроението. Аз разсъждавам така (и не ме е*е ти какво мислиш за това изказване): щом флиртува с друг, значи го желае. Щом го желае, значи аз вече не съм й интересен и в такъв случай няма смисъл да продължаваме връзката. И за да не съм аз капо, когато ми каже след време, предпочитам да я зарежа веднага. _________________
 |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 4:37 pm Заглавие: |
|
|
И мен не ме е*e по принцип ти какво мислиш.И аз само си изказах моето мнение.Обаче такива коне с капаци направо са ми писнали  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 5:32 am Заглавие: |
|
|
| Bibini написа: | | коне с капаци |
Що? Щот' не обичам к**вите ли? При положение, че имаш сериозна връзка флиртът с друг си е чист к**волък. _________________
 |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 6:06 am Заглавие: |
|
|
[/quote] Що? Щот' не обичам к**вите ли? При положение, че имаш сериозна връзка флиртът с друг си е чист к**волък.[/quote]
Би ли дал определение за флирт? _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 6:09 am Заглавие: |
|
|
Миии... най-общо казано - да покажеш на другия чрез жестове и думи, че имаш похотливи мисли спрямо него. _________________
 |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2008 3:34 pm Заглавие: |
|
|
А ти как се сваляш с момичетата, не им показваш, че ги желаеш ли. Или твоите връзки /ако ги има/ не започват с флирт? Защото толкова нещо написа против флирта, че останах с впечатлението, че сваляш мацки с юмрук, бухалка или нещо от този род. Знам , че и така става но не ми е в стила, а е и малко престъпление 3-15.
Лично аз не мисля, че флирта е демонстрация на похотливи мисли. Приятелката ми също флиртува с други мъже, а и те с нея и в това няма нищо лошо защото тя знае до къде може да стигне а и другите знаят, че има граница. Не мисля, че ако някой и се усмихне или и каже, че е готина /а тя е/ ще трябва да му удари шамар. Ако тя реши да си легне с някого това ще означава, че там е имало нещо което аз не съм могъл да и осигуря Същото важи и за мен. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2008 6:53 pm Заглавие: |
|
|
Явно не си ме разбрал - против флирта съм само, когато флиртуващият има връзка с друг човек. Говоря за сериозна връзка, не за едномесечни забежки с човек, който в момента ти е интересен. _________________
 |
|
|
 |
poopo Разбирач

|
Пуснато на: Съб Юли 05, 2008 6:58 pm Заглавие: |
|
|
lovekiller, много драстична позиция относно флирта.Нищо лошо в това да се усмихнеш някому, да покажеш че ти е интересно да събеседваш с него или въобще че го харесваш. _________________ Най-силен е този , който има власт над самия себе си |
|
|
 |
|