lovekiller, много драстична позиция относно флирта.Нищо лошо в това да се усмихнеш някому, да покажеш че ти е интересно да събеседваш с него или въобще че го харесваш.
Разбира се, че няма нищо лошо да покажеш някакъв интерес към другия. Но не и да започнете да си правите намеци в присъствието на трети човек, който в случая е обвързан с единия от двамата. _________________
Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 177 Местожителство: Wild Rose Country
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 12:53 pm Заглавие:
Цитат:
Разбира се, че няма нищо лошо да покажеш някакъв интерес към другия. Но не и да започнете да си правите намеци в присъствието на трети човек, който в случая е обвързан с единия от двамата.
Точно там е тръпката. Не ви ли се е случвало, гаджето до тебе, а ти пускаш крак под масата на друг(друга), майсторски. Много адреналин, винаги има риск. Нещо губиш, нещо печелиш. (Който не рискува - не печели...). То става и с поглед, ама ако вече е поразмътен, няма да те разберат... _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни.
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 3:18 pm Заглавие:
minion_of_fire написа:
Цитат:
Разбира се, че няма нищо лошо да покажеш някакъв интерес към другия. Но не и да започнете да си правите намеци в присъствието на трети човек, който в случая е обвързан с единия от двамата.
Точно там е тръпката. Не ви ли се е случвало, гаджето до тебе, а ти пускаш крак под масата на друг(друга), майсторски. Много адреналин, винаги има риск. Нещо губиш, нещо печелиш. (Който не рискува - не печели...). То става и с поглед, ама ако вече е поразмътен, няма да те разберат...
Много готино изказване.Наистина е тръпка.Но ако аз съм потърпевша - няма да изпадна в транс.Просто и аз ще действам. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети