Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Флирт на сфетофара
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Светът около нас
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kotarana
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Съб Апр 28, 2007 12:59 pm    Заглавие: Флирт на сфетофара Отговорете с цитат

Аз като момиче шофьор, често ми се случва да се загледаш в човека зад волана на колата до теб. Усмивка, намигане.. понякога и разговор за секунди - някак си може да ти оправи настроението. Все си мисля - до къде се води флирт и кога минаваш границата. За мен флирт си е точно тази невербална комуникация - леко почесване на егото, комплимент без думи, сладък привкус на одобрениетоSmile
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Земята ( временно )

МнениеПуснато на: Съб Апр 28, 2007 7:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За мен флирта свършва в леглото...всичко преди това си е флиртче Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Сря Май 02, 2007 7:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз не мисля, че флиртът трябва да свършва в леглото. За мен той е като неоткъснатата ябълка - като да спреш, когато е най-интересно. Така запазваш хубавия спомен, а иначе - флиртуваш с готина мадама или мъж.. усмивки, жестове, интрига.. той става - изтръпваш и идва и ти казва "Ко стаа пичага, ша са смешваме ли" и онемяваш.
Защо? По-добре.. усмивки, жестове, интрига.. той става, минава покрай теб, леко докосва ръката ти и отива към тоалетната. Остава недовършено и.. те кара да се усмихнеш. Нищо друго.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Земята ( временно )

МнениеПуснато на: Сря Май 02, 2007 8:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Лейди, просто мисълта ми беше, че всичко това докато не е стигнало до леглото или на бюрото го имам за флирт...какво друго може да е...а от опит ако флирта продължава дълго без някаква промяна в разитието му...нещото става безинтересно и спира естествено...предпочитам да спира на бюрото ноооооооо Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Съб Сеп 08, 2007 3:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз го обожавам флирта Very Happy А и заглавието на самата тема звучи толкова сладко и интересно Very Happy

Било на светофара, в кафене, на изложба или където и да е - във флирта има много красива магия - и да кажа, че не съм флиртаджийка голяма ще излъжа Laughing

А относно това дали флирта ще бъде прелюдия към следващ етап или само една неоткъсната ябълка - незнам, като чели в случая на неоткъснатата ябълка наистина има нещо много специално и магическо.

Не само Стони много мъже обаче гледат това, което се случва на бюрото или там, където се падне като основа на нещата - ами сигурно всеки е правил секс без прелюдия, също и е завързвал връзка и е стигал до тази част след един дълъг, гъдаличкащ и приятен флирт. Е как е в двата случая - различно, едва ли - та нали секса е основното Laughing Laughing Laughing ? Може би на този въпрос ако си отговориш, Стони ще видиш значението на флирта през твоя си поглед.

За мен е сладка магия със собствена стойност и красота PDT_017
Jana D'ark
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Нед Сеп 09, 2007 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, за мъжете флирта е прелюдия към секс.Smile, за жените - повече романтичен жест, който им подхранва еготоWink
Върнете се в началото
minion_of_fire
Разбирач
Разбирач

Местожителство: Wild Rose Country

МнениеПуснато на: Пон Ное 19, 2007 3:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Мда. Флиртът си е интересен и сам по себе си. Обаче на светофара е малко опасно. Трябва да си готов с всичко за 30-на секунди, а значи и да имаш и една торба готови флиртове. Или да си много бърз.

Освен това този флирт си остава само за упражнение, щото развитието ме в нещо друго е малко вероятно. Е, ако си авантюрист, ще натиснеш газта и ще търсиш продължението, ако решиш, че си струва.

И колко пъти е ставал такъв, я кажете, или са само фантазии..
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пон Ное 19, 2007 1:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм имала такъв няколко пъти - в смисъл по-дълъг от един поглед. Защото флирт на светофара може да е и усмивка, намигане или нещо такова от съседната кола.

Но аз съм имала опити да се запознаем.. имаше един спирам на светофара и той ми се усмихва и ми прави знак да си отворя прозореца. Става залено и аз тръгвам и той също. На следващия светофар пак се нарежда до мен и аз си свалям стъклото и той ми казва "хайде да ходим на кафе" и аз му казах "няма шанс" и той започна да се майтапи разни неща и аз му казах "виж няма да дойда с теб на кафе.. ти си непознат Smile, но следващия път, когато се засечем - ще пием". Той ме попита как ще се засечем и аз казах - ми случайно и тръгнахме на сфетофара. Най странното беше, че 1 седмца по-късно наистиа се засякохме...но аз пак му отказахSmile повече не сме се виждали, но ми е останало като ей така един флирт в спомените Smile
minion_of_fire
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 5:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти направо си го отрязала, горкия - явно не е бил чаровен достатъчно...
Сигурно трябва с кабриолети да се движим флиртаджиите - няма да губим време да сваляме стъклата. Exclamation

lady-to. Я ни кажи какво правиш, като ти паднат колелата - закачваш ги и пак мръсна газ ли? Laughing
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 11:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не, аз като типична блондинка - ако ми паднат гумите, имам телефон - все идва някой да ми ги сложи и чак тогава давам пак мръсна газ PDT_004
minion_of_fire
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Пон Дек 24, 2007 8:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето ви малко упражнения... Very Happy
http://youtube.com/watch?v=BwIqsfYmv_g&feature=related
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Пон Дек 24, 2007 12:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

руХаааа Very Happy Laughing

Аз като една друга типична блондинка като спукам гума излизам пред колата и почвам да се тюхкамммм...

Няма да забравя на центъра на Бургаз преди 3 години някъде как си бях спукала гумата и кво най-близко можех да викна от 30 км. разстояние човек от Сл. бряг - пък и бях по работа, и щях да викна колега и щеше да е глупаво ся - "Отиде в Бургаз на преговори работа да върши и си спука гумата тая овца Laughing Very Happy " ...

Та, излезнах от колата - почуках небрежно на прозорците на всички спряли таксита около мен - ООТКАЗЗ - представяш ли си - Laughing - руса или не - хората са там да изкарват пари и хич не им направих впечатление, но накрая един пич ме видя беше спрял зад мен и веднага ми смени гумичката човека за 10 мин.... Разменихме си визитки и си казахме, че може да пием кафе.. Еее!, Very Happy не бих пила кафе с него, но беше признак на култура и благодарност това Wink

И такаааа...Обаче незнам в наша родна София как ще проработи това - щот тукаааа всеки си гледа в паницата и хич и не му дреме пък дори и за закъсала блондинка Wink Вероятно и аз ще звъня тук...
Досега кат съм пукала се извозвам сама до сервиз или паркинг полу на капли, щото все в движение обикновено става и няма да спра я...

А преди 3 седмици идеотите от блока ми бяха спукали гумата щот им бях спряла пред кофата Very Happy Laughing , ама явно не трагично щот не разбирах спукана или изпусната - закарах се до Лук Ойла да видим ще се помпа ли - не се помпа, ми изпускааа иии си викнах приятеля да ходим на гумаджияяя...

Що ли ви разказвам всичките тея глупости за гуми Laughing Laughing Laughing Де да знаммм вдъхнових се нещо тука Shocked Laughing на тема гуми.. Laughing Laughing Или по-скоро отдавна не съм писала сега ми се пииише и избивам за едноседмична почивка - Молим да ма извините Laughing
minion_of_fire
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Вто Дек 25, 2007 5:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Весела Коледа на всички!

Елси, много си сладка в това твоето вчерашното настроение! Very Happy

Какво ще кажеш за кафе без гума... Very Happy Wink
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Сря Дек 26, 2007 11:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Весела Коледа! Very Happy
L00P7R00P
Асистент
Асистент

Местожителство: Looptroopland

МнениеПуснато на: Чет Дек 27, 2007 12:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък никога не съм флиртувал. Никога не съм бил добър в това да говоря с някое момиче празни приказки. Явно защото чувствата за мен са много важни и искам първо да се влюбя, преди да показвам каквото и да било. Затова и не мога да имам връзка само за една нощ. Обичам прекалено силно, за да имам несериозни взаимоотношения.
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Дек 27, 2007 1:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Че ти флиртът не изисква взаимоотношения, нито чувства. Не става въпрос дори за една нощ. Флиртът на светофара е един поглед, една усмивка...една мисъл. Това не изисква продължителност на нищо, а само един миг. Когато се разминаваш с някой и просто му пуснеш един поглед - ей такъв игрив. Не искаш и не очакваш нищо.

Ти може би говориш за продължението на флирта. Когато мине мига и се хванеш на закачката. Когато тя стане вече запознанство. Но това е друго нещо. Флиртът не изисква нищо освен моментна приятна емоция. Понякога този миг, тази усмивка, този поглед...остава след себе си просто чувството, че на някой си му бил симпатичен. остава един спомен от случката - нито чувства, нито секс, нито взаимоотношения Smile

Никога ли не ти се е случвало просто да си вървиш и да видиш приятно момиче на улицата на което да се усмихнеш, огато се разминавате - ей така без причина. Да не очакваш нищо от това и просто да предизвика една положителна емоция. Да отминеш и да забравиш дори...?
Dedoto
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Чет Дек 27, 2007 5:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lady-to написа:
Че ти флиртът не изисква взаимоотношения, нито чувства. Не става въпрос дори за една нощ. Флиртът на светофара е един поглед, една усмивка...една мисъл. Това не изисква продължителност на нищо, а само един миг. Когато се разминаваш с някой и просто му пуснеш един поглед - ей такъв игрив. Не искаш и не очакваш нищо.

Ти може би говориш за продължението на флирта. Когато мине мига и се хванеш на закачката. Когато тя стане вече запознанство. Но това е друго нещо. Флиртът не изисква нищо освен моментна приятна емоция. Понякога този миг, тази усмивка, този поглед...остава след себе си просто чувството, че на някой си му бил симпатичен. остава един спомен от случката - нито чувства, нито секс, нито взаимоотношения Smile

Никога ли не ти се е случвало просто да си вървиш и да видиш приятно момиче на улицата на което да се усмихнеш, огато се разминавате - ей така без причина. Да не очакваш нищо от това и просто да предизвика една положителна емоция. Да отминеш и да забравиш дори...?

Мног готино обяснение. Very Happy
Харесва ми!
L00P7R00P
Асистент
Асистент

Местожителство: Looptroopland

МнениеПуснато на: Чет Дек 27, 2007 10:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lady-to написа:

Не. Аз не си позволявам такива усмивки.

Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Пет Дек 28, 2007 11:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми има някои работи през които трябва да минеш, за да ги разбереш. Не става с обясняване Exclamation Ако всичко ставаше с обяснения нямаше да живеееем Wink Rolling Eyes
minion_of_fire
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Пет Яну 04, 2008 8:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен пък ми се е случвало, като реша така и съм в настроение, вървейки по улицата да заглеждам хората (мацките ) в очите.. Ей така, да им видя реакциите. Щото пък за някои хора и народи това било невъзпитано. Интересни неща може да се усетят в тия погледи... Cool Трябва да си без тъмни очила.. Idea
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Светът около нас Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї