|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
toshko159
Новак
Регистриран на: Нед Дек 13, 2009 7:34 am Мнения: 1 Местоположение: Varna
|
 любов,депресия ...
Здравейте, бих искал да споделя с вас нещо . Скоро правя 28 ,като до 24 год. възраст се занимавах с различни работи и нямах сериозна връзка. От тогава до сега имах 2 серизони връзки, като втората привърши преди около половин год. Няма да се впускам в подробности около раздялата - разделихме се заради на пръв поглед дребни "семейни" проблеми - финансови, домакинство - готвене,чистене,пране и т.н.(решихме да си останем приятели), това което искам да споделя е че тогава 50/50 исках и не исках да се разделяме , защото въпреки всичко много я обичах. От тогава насам ежедневието ми е едно сиво нямам желание за нищо , имам проблем със съня ,храненето , само работя , вечер не излизам ,а и нямам желание. От раздялата насам се чуваме все по рядко ,камоли да се видим ,а и когато се чуваме няма обръщение , няма поздрав , направо - "ко правиш" . Незнам как да продължа. Отделно поради финансови и семейни проблеми родителите ми дойдоха да живеят при мен , и с тях почти всеки ден скандали за какво ли не. Когато бяхме заедно се отдавахме напълно един на друг във всяко отношение . Напоследък чуството ,че си сам ,никой не те обича и не си мисли за теб , все повече ме поглъща. Не пожелавам на никой да му се случва . Опитвам се да преодолея това чуство ,но някак си без успех. Ако може да ме посъветвате нещо ще съм ви благодарен. Незнам на кое да дам път - сърцето или логиката и разума.Може би съм свикнал повече да мисля преди да действам ,а друг път обратното.
п.с. от както завърших средно живях в няколко града , сменях работите , хората , като от 3 год. съм вече на едно място - Варна занимавам се с мрежи-компютърни, кабелни тв , компютри - софтуер/хардуер , уча комуникации
Поздрави на всички !
п.с.2 извинявам се ако темата не е за този раздел
|
| Вто Дек 15, 2009 5:48 am |
|
 |
|
alisia
Кандидат Гуру
Регистриран на: Пон Юни 15, 2009 10:00 pm Мнения: 778 Местоположение: Bulgaria
|
 Re: любов,депресия ...
Варна ще стане май градът на разбитите сърца:)Аз сега не разбрах нещо.ти съжаляваш, че си се разделил с нея ли?или че не можеш да намериш по-добра?Тоест дали искаш пак да се съберете или искаш да срещнеш някоя, за да не бъдеш сам?Какво да ти кажа, всеки след раздяла се чувства самотен.Но процесът е винаги един и същ.Стискаш зъби, намираш си занимания, излизаш с различни хора и малко по малко свикваш с самотата и преставаш да се чувстваш толкова самотен и чакаш да се появи някой нов.Важното е да не се предаваш и да излизаш винаги с усмивка и да не се затваряш в себе си и у вас.
_________________ Любовта,братя мои,е най-трагичното,което съществува на този свят и в живота.Любовта е рожба на измамата и ражда разочарованието.Любовта е утеха в безутешността,единственият лек срещу смъртта,защото тя е нейна сестра.
|
| Вто Дек 15, 2009 6:22 am |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
 Re: любов,депресия ...
 |  |  |  | toshko159 написа: Здравейте, бих искал да споделя с вас нещо . Скоро правя 28 ,като до 24 год. възраст се занимавах с различни работи и нямах сериозна връзка. От тогава до сега имах 2 серизони връзки, като втората привърши преди около половин год. Няма да се впускам в подробности около раздялата - разделихме се заради на пръв поглед дребни "семейни" проблеми - финансови, домакинство - готвене,чистене,пране и т.н.(решихме да си останем приятели), това което искам да споделя е че тогава 50/50 исках и не исках да се разделяме , защото въпреки всичко много я обичах. От тогава насам ежедневието ми е едно сиво нямам желание за нищо , имам проблем със съня ,храненето , само работя , вечер не излизам ,а и нямам желание. От раздялата насам се чуваме все по рядко ,камоли да се видим ,а и когато се чуваме няма обръщение , няма поздрав , направо - "ко правиш" . Незнам как да продължа. Отделно поради финансови и семейни проблеми родителите ми дойдоха да живеят при мен , и с тях почти всеки ден скандали за какво ли не. Когато бяхме заедно се отдавахме напълно един на друг във всяко отношение . Напоследък чуството ,че си сам ,никой не те обича и не си мисли за теб , все повече ме поглъща. Не пожелавам на никой да му се случва . Опитвам се да преодолея това чуство ,но някак си без успех. Ако може да ме посъветвате нещо ще съм ви благодарен. Незнам на кое да дам път - сърцето или логиката и разума.Може би съм свикнал повече да мисля преди да действам ,а друг път обратното.
п.с. от както завърших средно живях в няколко града , сменях работите , хората , като от 3 год. съм вече на едно място - Варна занимавам се с мрежи-компютърни, кабелни тв , компютри - софтуер/хардуер , уча комуникации
Поздрави на всички !
п.с.2 извинявам се ако темата не е за този раздел |  |  |  |  |
Здравейте, Много е труден пътят, на избора на мисли "никой не ме обича". Кавам избора, защото човек има силата да избира как да гледа на нещата около себе си. Ако вие сте избрали да приемете събитията около себе си по този начин - са много разбираеми чувствата, които имате и спохождащата изолация. Можете ли да се опитате да намерите сила в себе си, да надскочите мислите като "никой не ме обича" и да ги заместите с кой мога аз да обичам - няма ли да се появи чувството на удоволствие от това, че вие давате любов?
_________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:) http://center.kak-da.info
|
| Съб Дек 19, 2009 8:52 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|