Психология

..или как да.. направим живота си по-приятен !

| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Живо мачение ли е любовта 
Автор Съобщение
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

Мнение Живо мачение ли е любовта
Е малка съм да но изживявам любовна депресие преди месеч и половина бях ходила със момче 4 дена но се влюбих в него беше много различен от другите и ми беше интересен с това че не иска да и покаже истинскаа същност Та той е от друг град дошл по работа тук при роднини ии след месец и повече трябва да си ходи ии излизах с него и се влюбих в него Но обаче аз много често ревнувах зцащото той се пишеше с някакви си момичета който са от неговия град и си пишат таса че сякаш са нещо повече от фр той със всички така и леко се скарахме и след седмица ми звънна иззлязохме поговорихме и решихме да се разделим за да е болезнено но аз повреме на срещата много плаках и той ми каза обещй ми че няма да плачиш а аз и повече слекд като се прегърнахме и си тръгнахме аз не спирах да плача Ииии след време хванах си друго момче но не спирам да мисла за моето разочарование но обачес това новото момче не чувствам нищо а той ми е момче мечта но се още мисла за стария си приятел кокато той не звънна един ден и бях със новото момче и той звънна и като погледнах сърцето ми щеше да изкочи и аз вдигнах без да ме интересува и викам да така и той каза че идва в моя град и му викам ти сега ли се сети за мен такива неща и и то пред новия ми приятел и той вика защо си в лошо настроение аз му казах че не е така некви неща и ми каза чао
Иии от тогава повече ни го чух само на снимка съм го веждала, секи път щом помисла за него исками се да зарева Но имам сега едно момче което наистина държи на мен но аз съм като камък станала какво да направа за да СПРА ДА ГО ОБИЧАМ, ЧУВСТВАМ БЕЗПОКОЙСТВИЕ

Нед Яну 24, 2010 12:09 am
Профил
Модератор
Модератор

Мнение Re: Живо мачение ли е любовта
Гери,

ама правописа ти е ударен просто. Колко си малка точно като пишеш, че си малка?
Ти можеш лш да му се обадиш на това момче от другия град по телефона?
Такава си е любовта все имаме който не искаме и искаме, който не имаме и аз съм така :) по добре с някого отколкото сама май.

Нед Мар 28, 2010 10:33 pm
Профил
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру
Аватар

Мнение Re: Живо мачение ли е любовта
Гери,
Ти защо не пробваш да бъдеш малко по-сдържана и да изкараш с някой повече от 4 дни.Спокойно ще го забравиш.Мъчи се да мислиш за нещо друго и ще видиш как става. Ти и предния си мислеше, че няма да го забравиш, но ето че сега друг ти е разбил сърцето. Мисля, че обаче основния проблем е, защо не можете да се задържите по-дълго заедно и все твоето сърце е разбито.искаш ли да разкажеш какво правихте през тези 4 дни и как решихте да се разделите и защо.

Любовта,братя мои,е най-трагичното,което съществува на този свят и в живота.Любовта е рожба на измамата и ражда разочарованието.Любовта е утеха в безутешността,единственият лек срещу смъртта,защото тя е нейна сестра.

Вто Мар 30, 2010 6:08 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]