честно да Ви кажа това съм го чел преди 1-2 години и от тогава света се преобърна за моя мироглед, но е факт че то което пише е точно така и действително мога ако искам пред някой да съм алфа пред друг омега, научих се доста умело да изглеждам така че имам висок рангов потенцял, дори и непокрит.Който види статята ще разбере за какво говоря....
бе мен ми излизат маймунки на таз статия бей а ми се искаше да видя за какво говориш, ама Може да кажеш името и ключови думи та да разтарсимммм _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Прочетох го.Интересно е , с много от нещата мога да се съглася , относно други трябва да посмисля малко.
Хората вечно търсят отговори и често са склонни да вярват безрезервно на добре написани неща.
Това, че навсякъде в текста автора се аргументира наистина добре не означава универсалност и правота.Самият той си знае, че живота е пъстър и непридвидим и няма как да се изтълкува и поднесе като готови ситуации.
Допадна ми хумора...
_________________ Не страдам от психично разстройство.Наслаждавам му се!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети