Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Не съм наред..

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Депресия, Гняв и др
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Утринен хлад
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Чет Май 17, 2007 10:41 pm    Заглавие: Не съм наред.. Отговорете с цитат

миналата пролет:
Месеци наред хипохондрия и постоянна тревожност - тресях се от страх, без да знам от какво ме е страх. Confused
от есента до момента:
Апатия, безчувственост, липса на желание за каквото и да е. Confused

Не знам какво да правя. Sad
На психолог не мога да отида, така че ви моля да ми кажете как да се справя сама..
Из нета четох, че липсата на серотин в мозъка причинява такава апатия. Може ли организмът ми сам да си набави серотина, без хапчета? Confused

Имам огромна нужда да поговоря с някого за това... Crying or Very sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
muki
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 8:33 am    Заглавие: Re: Не съм наред.. Отговорете с цитат

Утринен хлад написа:
миналата пролет:
Месеци наред хипохондрия и постоянна тревожност - тресях се от страх, без да знам от какво ме е страх. Confused
от есента до момента:

Не знам какво да правя. Sad
На психолог не мога да отида, така че ви моля да ми кажете как да се справя сама..
Из нета четох, че липсата на серотин в мозъка причинява такава апатия. Може ли организмът ми сам да си набави серотина, без хапчета? Confused

Имам огромна нужда да поговоря с някого за това... Crying or Very sad

А имаш ли представа какво може да е породило тази тревожност,страх?
Починал роднина?Сериозни проблеми?
Дай малко повече информация.
Take your time, hurry up
The choice is yours, don't be late
Take a rest as a friend as an old memoria
Върнете се в началото
ghh
Доцент
Доцент

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 2:29 pm    Заглавие: Re: Не съм наред.. Отговорете с цитат

Утринен хлад написа:
миналата пролет:
от есента до момента:

И аз да попитам - случило ли се е нещо есента, което така да обърне нещата? Възможно е просто в момента си уморена от цялото това страхуване - то изтощава доста.
И друго да питам - защо не можеш да отидеш на психолог? Мисля, че точно такъв лекар ти трябва.
А за самолечение... като за начало можеш да започнеш да пиеш чай от жълт кантарион (смята се за естествен анти-депресант) и да търсиш как да промениш живота си, защото явно сегашният не те удовлетворява. Не знам на колко години си и с какво се занимаваш, но спокойно можеш да се запишеш на курс по нещо, което те влече (чужд език, танци, рисуване, на някакъв спорт)... и това е нещо Smile Открий нещата, които те карат да се чувстваш добре и наблягай повече на тях.
Може и да си вземеш домашен любимец Smile
Серотонина не го мисли. Не се опитвай да си го набавяш чрез лекарства от рода на анти-депресанти. Да, така е най-лесно, но не си струва... имат твърде много странични, вредни действия. Поне според мен.
Angel
Разбирач
Разбирач

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 28, 2007 11:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мисля, че в раздела за паническите атаки може да се види информация за сходни проблеми като тези, които си описала. Аз съм имал сходни кризи и мисля, че наистина повече информация за проблема ти може да ни даде ясна представа и съответно да се опитаме да помогнем.
Egoist
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Нед Юли 15, 2007 8:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Защо наистина не отидеш на психолог....може да е нещо сериозно...за всяко нещо има причина......и ти трябва да разбереш причината за този страх!!! Confused
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Окт 18, 2007 11:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Абсолютно съгласна съм с Егоист
liamia
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Сря Мар 26, 2008 4:03 am    Заглавие: здравейте Отговорете с цитат

не знам какъв ми е проблема, имам ужасна нужда да разговарям с някого. ако има някой от вас тук, моля ви, нека си поговорим
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Депресия, Гняв и др Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї