Пуснато на: Чет Май 17, 2007 10:41 pm Заглавие: Не съм наред..
миналата пролет:
Месеци наред хипохондрия и постоянна тревожност - тресях се от страх, без да знам от какво ме е страх.
от есента до момента:
Апатия, безчувственост, липса на желание за каквото и да е.
Не знам какво да правя.
На психолог не мога да отида, така че ви моля да ми кажете как да се справя сама..
Из нета четох, че липсата на серотин в мозъка причинява такава апатия. Може ли организмът ми сам да си набави серотина, без хапчета?
Имам огромна нужда да поговоря с някого за това...
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 8:33 am Заглавие: Re: Не съм наред..
Утринен хлад написа:
миналата пролет:
Месеци наред хипохондрия и постоянна тревожност - тресях се от страх, без да знам от какво ме е страх.
от есента до момента:
Не знам какво да правя.
На психолог не мога да отида, така че ви моля да ми кажете как да се справя сама..
Из нета четох, че липсата на серотин в мозъка причинява такава апатия. Може ли организмът ми сам да си набави серотина, без хапчета?
Имам огромна нужда да поговоря с някого за това...
А имаш ли представа какво може да е породило тази тревожност,страх?
Починал роднина?Сериозни проблеми?
Дай малко повече информация. _________________ Come as you are, as you were,
As I want you to be
As a friend, as a friend, as an old enemy
Take your time, hurry up
The choice is yours, don't be late
Take a rest as a friend as an old memoria
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 2:29 pm Заглавие: Re: Не съм наред..
Утринен хлад написа:
миналата пролет:
от есента до момента:
И аз да попитам - случило ли се е нещо есента, което така да обърне нещата? Възможно е просто в момента си уморена от цялото това страхуване - то изтощава доста.
И друго да питам - защо не можеш да отидеш на психолог? Мисля, че точно такъв лекар ти трябва.
А за самолечение... като за начало можеш да започнеш да пиеш чай от жълт кантарион (смята се за естествен анти-депресант) и да търсиш как да промениш живота си, защото явно сегашният не те удовлетворява. Не знам на колко години си и с какво се занимаваш, но спокойно можеш да се запишеш на курс по нещо, което те влече (чужд език, танци, рисуване, на някакъв спорт)... и това е нещо Открий нещата, които те карат да се чувстваш добре и наблягай повече на тях.
Може и да си вземеш домашен любимец
Серотонина не го мисли. Не се опитвай да си го набавяш чрез лекарства от рода на анти-депресанти. Да, така е най-лесно, но не си струва... имат твърде много странични, вредни действия. Поне според мен. _________________ Луда съм, еййй!
Пуснато на: Пон Май 28, 2007 11:31 pm Заглавие:
мисля, че в раздела за паническите атаки може да се види информация за сходни проблеми като тези, които си описала. Аз съм имал сходни кризи и мисля, че наистина повече информация за проблема ти може да ни даде ясна представа и съответно да се опитаме да помогнем. _________________ Който умира с възторг, нека се пази от възкресение.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети