| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bibi Новак

|
Пуснато на: Пон Май 28, 2007 12:03 pm Заглавие: Как да се справя? |
|
|
Здравейте! Много ви моля кажете ми как да се справя с колешка която се прави на шеф и ме командва? Как да я поставя на мястото? Аз съм много притеснителна не обичам да се карам но не мога повече да трая. Много ви моля помогнете ми! Предварително благодаря! _________________ Направи добро и го пусни срещу вятъра то ще се върне при теб! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Май 28, 2007 2:49 pm Заглавие: |
|
|
Има много начини да "натриеш" носа на някой, но за да го направиш елегантно.. ми трябва малко повече информация какав тип човек е, за да знам какво точно би подействало. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Сря Май 30, 2007 11:38 am Заглавие: Re: Как да се справя? |
|
|
| Bibi написа: | | Здравейте! Много ви моля кажете ми как да се справя с колешка която се прави на шеф и ме командва? Как да я поставя на мястото? Аз съм много притеснителна не обичам да се карам но не мога повече да трая. Много ви моля помогнете ми! Предварително благодаря! |
А имаш ли си шеф по принцип? Можеш да й кажеш, да говори с него, ако иска да свършиш нещо. Защото той ти дава задачите.
При мен вършеше работа, когато бях нова в работата. _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
Willie Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 12:15 pm Заглавие: |
|
|
| Аз също съм на мнение, че ако имате общ мениджър е добре да му споделиш какво те мъчи. Обаче най-вероятно той ще я викне, ще и поговори и тя ще се ядоса още повече, че си се оплакала от нея. Поне обикновено май така става.Глей са, аз не давам съвети щото не съм много силен по тези неща, но ще напиша к'во бих направил аз. Пред нея може един два пъти да изкоментирам, че много се дразня когато някой ми се прави на шеф и за мен такива хора не струват 5 стотинки. В смисъл аз бих говорил с нея за някое трето лице все едно, не за самата нея. Един вид "Мими(примерно), за мен хората които се правят на повече от колкото са винаги......" и почваш думи които тя с бъдещото си поведения няма да иска да чуе по неин адрес. И понеже горделивите хора искат да се харесват тя с цел да не я заклейми некой дори вътрешно ще се опита да спечели едно позитивно мнение. Понеже знае какво те дразни може и да се опита да избегне "шефското поведение". Това е в случай, че не е тъпа и може да мисли за да се усети. Ако е тъпа, аз бих говорил с мениджъра, защото явно със заобиколки няма да стане. |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 4:36 pm Заглавие: |
|
|
| Willie написа: | | Аз също съм на мнение, че ако имате общ мениджър е добре да му споделиш какво те мъчи. Обаче най-вероятно той ще я викне, ще и поговори и тя ще се ядоса още повече, че си се оплакала от нея. |
Ами аз нямах предвид да говори със шефа си, а да каже на колежката да говори с шефа, ако нещо трябва да се свърши.
Т.е. хем да не я отреже директно, хем да не се захваща с чуждата работа. _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
Nansi Новак

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 11:35 pm Заглавие: |
|
|
| Може да прозвучи малко изтрито, но просто бъди себе си!Когато нещо те дразни - не мълчи, кажи си го. Така хем ще я накараш да се замисля върху поведението си, хем няма да задържаш излишна енергия в себе си. |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Вто Авг 14, 2007 11:40 am Заглавие: |
|
|
| Nansi написа: | | Може да прозвучи малко изтрито, но просто бъди себе си!Когато нещо те дразни - не мълчи, кажи си го. Така хем ще я накараш да се замисля върху поведението си, хем няма да задържаш излишна енергия в себе си. |
Амии то не че звучи изтрито, ами според мен е твърде общо. А ако тя е стеснителна по принцип? Тогава тя Е себе си, но това не й помага особено... Това, което описа звучи по-скоро като "отстоявай своите позиции" или нещо такова  _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
_barboranka_ Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 9:16 pm Заглавие: |
|
|
За биби
аз ако съм на твоето място 6ше я предупредя веднъж да не ми дава много акъл защото шефа не е тя и ако си отвори много устата върви при шефа и кажи  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 4:36 am Заглавие: |
|
|
Я чакай малко Бърборано. Шефа не е ли твоя приятел. Доколкото си спомням на друго место писа, че работиш при приятеля си и той ти е шеф? _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 4:27 pm Заглавие: |
|
|
ЗА СЕЛФКИЛЪР!!!
Не ти по грешно си ме разбрал аз работя със него на едно и също място но той не ми е шеф.
само ме уреди да вляза при него на работа сега разбрали  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 8:22 pm Заглавие: |
|
|
Аха  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2008 8:30 pm Заглавие: |
|
|
 |
|