Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

zapoznanstvo
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Правила и въпроси към нас
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Дек 06, 2007 11:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей - да имаш колежка от НБУ, така че ако имаш въпроси за курсове - насреща съм, ако мога да ти помогна Smile

П.П Това е срещу спам. Т.е когато има спамер (защото се случи) да го забавя ако го хвана навремеSmile
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
L00P7R00P
Асистент
Асистент

Местожителство: Looptroopland

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 4:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако имам въпроси ще те питам. Засега не се сещам, овен да те питам първия семестър философия или история на психологията записа?
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 5:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз започнах от 2рата година а и съм от друг випуск, когато ние си избирахме всички курсове, а вие сега сте с готови програми и избирте само 2-3 да не запишете. Така, че на този въпрос не мога да ти кажа. Но ако учиш курс, и те интересува нещо за преподавател или какво е било при мен - ще разкавамSmile
L00P7R00P
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Съб Дек 08, 2007 12:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако се сетя ще те питам, благодаря.
~*whisper*~
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Съб Дек 08, 2007 3:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

здравейте и от мен. форумчето ми се стори интересно, а имам доста голям интерес към психологията, и се надявам че ще успея да се впиша в групата Smile
Върнете се в началото
sunny_child
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Сря Дек 12, 2007 9:37 am    Заглавие: pozdravleniq za toplloto otno6enie :) Отговорете с цитат

zdr i ot men.kato za na4alo iskam da se izvinq za tova 4e pi6a na latinica no v momenta nqmam kirilica na computra si.savsem slu4aino popadnah na saita i ve4e ne 4ak tolkova slu4aino na foruma.kazvam se gergana i se interesuvam ot psihologia(vsa6tnost ot malka imah me4ta da u4a i da se zanimavam s tova) zavar6ih 2 god specialnost psihologia no v momenta sam malko daleko ot temata.ne sam zapoznata do golqma stepen s foruma i posetitelite mu no mi npravi ogromno vpe4etlenie toploto otno6enie pomejdu vi, za koeto dalbok poklon(rqdko sre6tano ne6to v ob6tivaneto naposledak).bih se radvala da buda 4ast vav va6ite besedi ako imam tazi vazmojnost i kompetentnost razbira se Very Happy
L00P7R00P
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Сря Дек 12, 2007 4:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре си ни дошла, Гери. И аз съм от скоро тук, но и аз забелязах топлото отношение. И двамата сме в кюпа Laughing .
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Сря Дек 12, 2007 7:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей и от мен Гери...
Има инсталирана кирилица на сайта..даже Лууп искаше да я махаме, но ти си пореден пример за това, че може да е полезна. На празното поле, на което пишеш мнение горе в ляво има едно квадратче.като цъкнеш на него можеш да си включиш кирилица.. пробвай го Smile

А иначе благодаря за хубавите думи и се надяваме да ти хареса при нас Smile Ние сме още много млад форум ... и се радваме на хора които наистина имат желание да са сред нас Smile
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Правила и въпроси към нас Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї