| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
гемето Новак

|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 6:56 pm Заглавие: zapoznanstvo |
|
|
Здравейте и от мен
Аз съм Георги Стефанов, студент 4 курс Социални дейности, ВСУ"Черноризец храбър". Интересувам се от психология и затова се вкючих във форума. Започвам да се запознавам с темите които обсъждате, и ще се опитам постепенно да се включа  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:49 am Заглавие: |
|
|
Добре си дошъл!
Дано да сме ти интересни  _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
Milady Подрастващ

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 10:35 pm Заглавие: |
|
|
Ще използвам темата за да ви кажа здравейте и аз. Разгледах форума и мисля, че е доста интересен, за което ви поздравявам. Аз тази година завърших семестриално четвърти курс психология, сега чакам да ми мине държавния изпит, за да се дипломирам. _________________ Психологът може да ИЗЛЕКУВА определен брой клиенти. Много повече може да ОБЛЕКЧИ. Но е длъжен да УТЕШИ всеки един! |
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Чет Авг 09, 2007 1:29 pm Заглавие: |
|
|
| Milady написа: | | Ще използвам темата за да ви кажа здравейте и аз. Разгледах форума и мисля, че е доста интересен, за което ви поздравявам. Аз тази година завърших семестриално четвърти курс психология, сега чакам да ми мине държавния изпит, за да се дипломирам. |
Вероятно не бих сгрешил,ако от името на всички си позволя да заявя,че с нетърпение очакваме твоето присъединяване към форума!
Успех на държавния изпит! _________________ Само Истината те прави свободен!!! |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Авг 10, 2007 3:19 pm Заглавие: |
|
|
Милейди здравей. Аз също съм 4ти курс и ми предстои емпирична разработка, бакалавърска теза и дипломна работа.. ужас. Къде учиш ти? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
Milady Подрастващ

|
Пуснато на: Пет Авг 10, 2007 8:58 pm Заглавие: |
|
|
Уча в Благоевград, само че при нас нямаме право на дипломни работи (простотия!!!) и затова държавен изпит!
Благодаря на всички за милото посрещане! _________________ Психологът може да ИЗЛЕКУВА определен брой клиенти. Много повече може да ОБЛЕКЧИ. Но е длъжен да УТЕШИ всеки един! |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Авг 10, 2007 11:05 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм в Нов Български и при нас пък е яко затегнато за завършване. Много други специалности са само с дипломна или държавен, а аз имам и емпирична и бакалавърска теза и какво ли не. ААА да и стаж 3 месеца ама това е на повечето места , така че не се оплаквам. Как е иначе психологията в благоевград? Доволна ли си? На какво наблягате? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Milady Подрастващ

|
Пуснато на: Съб Авг 11, 2007 3:37 pm Заглавие: |
|
|
Ами честно казано съм доволна. Имахме и доста преподаватели, които идваха от Софийския. Има доста добра лаборатория за работа с апаратурни методики - детерминатор, кръстат супорт, цифров квадрат, тремометър и т.н. От преподавателите не мога да се оплача, имахме доста добра подготовка по клинична и консултативна, по психопатология и психотерапия. По последните две ни преподаваше доц. А. Алексиев - шеф на психиатричното отделение в Александровска болница. _________________ Психологът може да ИЗЛЕКУВА определен брой клиенти. Много повече може да ОБЛЕКЧИ. Но е длъжен да УТЕШИ всеки един! |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Авг 11, 2007 4:24 pm Заглавие: |
|
|
Звучи интересно наистина. При нас се набляга на експерименталната психология, което аз честно казано не го разбирам...в смисъл.. не виждам защо експерименталната психология е толкова важна за тях...интересна е, но на мен терапията ми е много по-интересна. За преподавателите да ти кажа не съм много запозната кои са ни от СУ, или от други места, може би защото те самите не говорят за това, но съм доволна от качеството на обучението. Преподавателите се отнасят с много уважение и търпение към студентите, което в СУ го нямаше, когато учех. Вие стажове имате ли? Задължителни ли са ако да? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Milady Подрастващ

|
Пуснато на: Съб Авг 11, 2007 5:24 pm Заглавие: |
|
|
Ами имаме, аз вече изкарах стаж в Областен съвет по наркотични вещества - Благоевград. Задължителен е, но можех да избираш между няколко истанции. _________________ Психологът може да ИЗЛЕКУВА определен брой клиенти. Много повече може да ОБЛЕКЧИ. Но е длъжен да УТЕШИ всеки един! |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 7:37 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте!
Аз съм Ели и се регистрирах днес - най-накрая Имаше някакво забавяне, заради проблеми...
Форумът е много интересен и наистина се радвам, че го открих. Не уча психология, нито това съм завършила, но винаги съм четяла с голям интерес по тези теми - психология, философия също, социална психология... Вярвам, че успехът на човек през житейския му път до голяма степен зависи от това да е добър психолог - да познава хората и вътрешния им свят, да чете по очите, да предосеща и предизвиква реакции, да анализира себе си и заобикалящия го свят и разбира се най-важното, според мен - да опознае и разбере себе си, да постигне баланс и вътрешен мир, да достигне съвършен самоконтрол....
Стига съм дрънкала - ще се опитам да открия тема, ако мога - там надявам се ще си приказваме Засега здравейте на всички! Поизчетох част от написаното и разискваните теми и съм приянтно изненадана, дори леко екзалтирана, че откривам много интересни и интелигентни хора, с които можеш да проведеш задълбочен, аналитичен разговор, да потърсиш съвет или просто да поставиш някоя интересна мисъл на разискване. Наистина се радвам, че съм тук и, че ви има  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Сеп 01, 2007 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Здравей Елси,
Първо искам да ти се извиня за забавянето - имахме малко недоброжелатели. Добре дошла и благодаря за думите ти. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
mimiii Подрастващ

Регистриран на: 28 Сеп 2007 Мнения: 29 Местожителство: Valera de Abajo(Cuenca)-Espana
|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 8:40 pm Заглавие: |
|
|
Съжалявам,че малко късно се включвам да се запозная с вас,но първо само ви четох,после взех отно6ение тук-там...е,аз съм Мимиии.
Приятно ми е!
Вече споменах в темата за работното място,че съм със специалност "Педагог-Психолог",но без стаж в професията.И аз като теб,Елси,попрочела съм доста по доста теми от психологията-и социална,и обща,и детска.
На завър6ващите Milady и Lady-to - Успех!
Още веднъж - Радвам се да се запозная с всички ви и се надявам,че ще ми помогнете да намеря отговори на някои въпроси.Благодаря! _________________ Животът е хубав,защото е красив! |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 9:20 pm Заглавие: |
|
|
Здравей мими, добре си ни дошла  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 9:50 pm Заглавие: |
|
|
Стони, какво става с папката - марш най-долу в "мисля, че.." и пиши там какво да правим _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 10:43 pm Заглавие: |
|
|
И мен Мими Много ми е приятно
Добре дошла! _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
ivanova Подрастващ

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 10:01 am Заглавие: |
|
|
Оле, от тук трябваше да мина, да се представя и запознаем! Аз, какво направих, направо стрелях с въпроси. Извинете ме! Открих Ви, случайно като се ровех из нета. Прочетох някой теми, които ме накараха да се замисля. Имах и аз въпроси, на които почти си бях отговорила, но и вие ми потвърдихте, за което съм ви благодарна. Тук ми харесва. Ще ме приемете ли? Ако Ви стана мн. досадна в кошчето  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 10:56 am Заглавие: |
|
|
Хехе.. тогава и ние със закъснение - добре дошла сред нас  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 10:32 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте и от мен. Казвам се Борис и съм студент, първи курс в НБУ, специалност...каква ли може да е
Благодарение на негово величество гоогле ви намерих и сега се радвам да стана част от екипа. Видях, че не съм единствен от НБУ, което е добре, защото мога да си прося инфо
Както и да е, здравейте отново и ще се радвам да се опознаем.
ПП: Какви са тези времеви ограничения? Исках да си редактирам мнението и пак да го пусна и ме кара да чакам по няколко минути. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
|