Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

zapoznanstvo
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Правила и въпроси към нас
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
гемето
Новак
Новак

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пет Юни 08, 2007 6:56 pm    Заглавие: zapoznanstvo Отговорете с цитат

Здравейте и от мен Smile
Аз съм Георги Стефанов, студент 4 курс Социални дейности, ВСУ"Черноризец храбър". Интересувам се от психология и затова се вкючих във форума. Започвам да се запознавам с темите които обсъждате, и ще се опитам постепенно да се включа Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ghh
Доцент
Доцент

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Юни 09, 2007 8:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре си дошъл!
Дано да сме ти интересни Smile
Milady
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Вто Авг 07, 2007 10:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще използвам темата за да ви кажа здравейте и аз. Разгледах форума и мисля, че е доста интересен, за което ви поздравявам. Аз тази година завърших семестриално четвърти курс психология, сега чакам да ми мине държавния изпит, за да се дипломирам.
Dedoto
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Чет Авг 09, 2007 1:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Milady написа:
Ще използвам темата за да ви кажа здравейте и аз. Разгледах форума и мисля, че е доста интересен, за което ви поздравявам. Аз тази година завърших семестриално четвърти курс психология, сега чакам да ми мине държавния изпит, за да се дипломирам.

Вероятно не бих сгрешил,ако от името на всички си позволя да заявя,че с нетърпение очакваме твоето присъединяване към форума!
Успех на държавния изпит!
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Авг 10, 2007 3:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Милейди здравей. Аз също съм 4ти курс и ми предстои емпирична разработка, бакалавърска теза и дипломна работа..Sad ужас. Къде учиш ти?
Milady
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пет Авг 10, 2007 8:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Уча в Благоевград, само че при нас нямаме право на дипломни работи (простотия!!!) и затова държавен изпит! Sad

Благодаря на всички за милото посрещане!
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Авг 10, 2007 11:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм в Нов Български и при нас пък е яко затегнато за завършване. Много други специалности са само с дипломна или държавен, а аз имам и емпирична и бакалавърска теза и какво ли не. ААА да и стаж 3 месецаSmile ама това е на повечето места , така че не се оплаквам. Как е иначе психологията в благоевград? Доволна ли си? На какво наблягате?
Milady
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Съб Авг 11, 2007 3:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами честно казано съм доволна. Имахме и доста преподаватели, които идваха от Софийския. Има доста добра лаборатория за работа с апаратурни методики - детерминатор, кръстат супорт, цифров квадрат, тремометър и т.н. От преподавателите не мога да се оплача, имахме доста добра подготовка по клинична и консултативна, по психопатология и психотерапия. По последните две ни преподаваше доц. А. Алексиев - шеф на психиатричното отделение в Александровска болница.
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Съб Авг 11, 2007 4:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Звучи интересно наистина. При нас се набляга на експерименталната психология, което аз честно казано не го разбирам...в смисъл.. не виждам защо експерименталната психология е толкова важна за тях...интересна е, но на мен терапията ми е много по-интересна. За преподавателите да ти кажа не съм много запозната кои са ни от СУ, или от други места, може би защото те самите не говорят за това, но съм доволна от качеството на обучението. Преподавателите се отнасят с много уважение и търпение към студентите, което в СУ го нямаше, когато учех. Вие стажове имате ли? Задължителни ли са ако да?
Milady
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Съб Авг 11, 2007 5:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами имаме, аз вече изкарах стаж в Областен съвет по наркотични вещества - Благоевград. Задължителен е, но можех да избираш между няколко истанции.
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 7:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте!
Аз съм Ели и се регистрирах днес - най-накрая Smile Имаше някакво забавяне, заради проблеми...

Форумът е много интересен и наистина се радвам, че го открих. Не уча психология, нито това съм завършила, но винаги съм четяла с голям интерес по тези теми - психология, философия също, социална психология... Вярвам, че успехът на човек през житейския му път до голяма степен зависи от това да е добър психолог - да познава хората и вътрешния им свят, да чете по очите, да предосеща и предизвиква реакции, да анализира себе си и заобикалящия го свят и разбира се най-важното, според мен - да опознае и разбере себе си, да постигне баланс и вътрешен мир, да достигне съвършен самоконтрол....

Wink Стига съм дрънкала - ще се опитам да открия тема, ако мога - там надявам се ще си приказваме Smile Засега здравейте на всички! Smile Поизчетох част от написаното и разискваните теми и съм приянтно изненадана, дори леко екзалтирана, че откривам много интересни и интелигентни хора, с които можеш да проведеш задълбочен, аналитичен разговор, да потърсиш съвет или просто да поставиш някоя интересна мисъл на разискване. Наистина се радвам, че съм тук и, че ви има Smile
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Съб Сеп 01, 2007 6:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей Елси,
Първо искам да ти се извиня за забавянето - имахме малко недоброжелатели. Добре дошла и благодаря за думите ти.
mimiii
Подрастващ
Подрастващ

Местожителство: Valera de Abajo(Cuenca)-Espana

МнениеПуснато на: Сря Окт 24, 2007 8:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Съжалявам,че малко късно се включвам да се запозная с вас,но първо само ви четох,после взех отно6ение тук-там...е,аз съм Мимиии.
Приятно ми е!
Вече споменах в темата за работното място,че съм със специалност "Педагог-Психолог",но без стаж в професията.И аз като теб,Елси,попрочела съм доста по доста теми от психологията-и социална,и обща,и детска.
На завър6ващите Milady и Lady-to - Успех!
Още веднъж - Радвам се да се запозная с всички ви и се надявам,че ще ми помогнете да намеря отговори на някои въпроси.Благодаря!
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Сря Окт 24, 2007 9:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей мими, добре си ни дошла Smile
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Земята ( временно )

МнениеПуснато на: Сря Окт 24, 2007 9:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Лилиии цял клас с гаджета и все умниии ауууууууу Very Happy
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Сря Окт 24, 2007 9:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стони, какво става с папката - марш най-долу в "мисля, че.." и пиши там какво да правимSmile
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Сря Окт 24, 2007 10:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И мен Мими Smile Много ми е приятно Smile
Добре дошла!
ivanova
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пон Ное 26, 2007 10:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Оле, от тук трябваше да мина, да се представя и запознаем! Аз, какво направих, направо стрелях с въпроси. Извинете ме! Открих Ви, случайно като се ровех из нета. Прочетох някой теми, които ме накараха да се замисля. Имах и аз въпроси, на които почти си бях отговорила, но и вие ми потвърдихте, за което съм ви благодарна. Тук ми харесва. Ще ме приемете ли? Ако Ви стана мн. досадна в кошчето Very Happy
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пон Ное 26, 2007 10:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хехе.. тогава и ние със закъснение - добре дошла сред нас Smile Smile Smile
L00P7R00P
Асистент
Асистент

Местожителство: Looptroopland

МнениеПуснато на: Чет Дек 06, 2007 10:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте и от мен. Казвам се Борис и съм студент, първи курс в НБУ, специалност...каква ли може да е Smile

Благодарение на негово величество гоогле ви намерих и сега се радвам да стана част от екипа. Видях, че не съм единствен от НБУ, което е добре, защото мога да си прося инфо Laughing

Както и да е, здравейте отново и ще се радвам да се опознаем.

ПП: Какви са тези времеви ограничения? Исках да си редактирам мнението и пак да го пусна и ме кара да чакам по няколко минути.

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Правила и въпроси към нас Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї