Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Здравейте, Аз съм Стони
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Приятели
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Лейла
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Чет Фев 22, 2007 7:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стони нещо се загби ми се струва. Изплаших ли теSmile
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Земята ( временно )

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 1:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не съм се изплашвал от Свищовското земетресение през 77 г. Very Happy ....Какво знаеш ти как става? Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 4:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

77-ма е била тежка година казваш, ще да съм я проспала. Тогава съм била на -4 годиниSmile
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 10:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Незнам колко е тежала 77-та година но си спомням, че даваха Родена от революцията...на кой ли март беше Very Happy и поедно време гледам телевизора идва ааааа да падне и пак назад...майка ми се събуди от полудрямката и вика"земетресение"и изхърчах като тапа да проверя при леля ми в другата стая...обаче и там "земетресение"....за околи 3,5 секунди бях в градината и земята се люлееше като в лодка...после, после неможеха ме преберат нашите и дълго време се стрясках Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Jana D'ark
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 11:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък живея на 8 етаж и горе най-много се усеща. Не си спомням дата като теб, но си спомням, че целият блок се клатеше и особено 8-мият етаж. Усещах, че ти се клати земята под теб - беше ужасно. Спомням си само, че си взех кучето и излезнах, по-тъпото - с асансиора, и долу се беше измъкнал целият вход и седяхаточно пред блока. СЕга акто се сетя, това не е било по-малко тъпо, защото при едно срутване сме пурвиSmile но още го помня, че котката ми мяукаше от 1 час преди това.
Върнете се в началото
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Вто Мар 06, 2007 9:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lady-to написа:
77-ма е била тежка година казваш, ще да съм я проспала. Тогава съм била на -4 годиниSmile

Mmmmm готина възраст Very Happy ...когато имаш проблем с втория или третия желателен момент през седмицата...мръсна газ и при мен Wink
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Мар 06, 2007 9:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хехе Стони, само годините ли са решаващи? Може да е крокодил ама на 25:)))
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Вто Мар 06, 2007 10:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тц...не са Very Happy а пък по грозничките се стараят повече....така да знаеш Wink
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Мар 06, 2007 10:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хмм не съм съглсна много, но какъв опит имам азWink)) Мисля си, че да изкараш 6-ца е лесно, по-трудно е да я задържиш. Хубавите момичета би трябало да се стараят да оправдаят очакванията. А за по-"грозноватите", тъй като това е прекалено субективно - съм чувала, че го правят като за последноSmileНо това в рамките на майтапа.
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Вто Мар 06, 2007 11:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да де в рамките на майтапа...ама си е вярно...а изключения винаги има...ама как ще разбера дали си от тези отличнички Wink
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Мар 08, 2007 12:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

По постовете миSmile)) Виж колко са умниSmile
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Пет Апр 27, 2007 8:14 pm    Заглавие: Време е за политика.. Отговорете с цитат

http://dnes.dir.bg/2007/04/27/news1620790.html

SOS (сериозна организация за спасение) на България е необходима...някаква такава, каквато е била ВМРО...
Време е и друг изход няма...
След като преди смърта си Иван Михайлов затвори тази организация и нейните членове са длъжни да се съобразят с волята на великия си ръководител с неговата идея, че ВМРО е постигнала и изпълнила целите си заради които е била създадена и няма смисъл нейното тайно същетвуване и ето, че отново се налага създаването на друга такава, този път за спасението на България.
Явно, с открита политическа борба няма начин да се извие този дебел червен врат... тази хидра е оплела жалкия народ и изсмукала всико и най вече е смазала неговия дух и замъглила здравия му разум...
Няма друго обяснение на реакциите му при такива безочливи гьонсуратни министри, които не си и помислят, за думата чест и достойнство....те просто не ги познават, просто смятат, че това са излишни качества в съвременното управление...от тук нататък е излишно да се прави каквото и да било...да се търси независимо каквото и да било нормално политическо поведение от хора лишени и родени и отгледани от хора без морал, хора зачитащи и подчиняващи се единствено и само на жалките си страсти, за лична изгода и сляпо служещи на една част от народа си...на най мерзнта част, членуваща в явно престъпна организация, тайно обърната на изток с поглед към друга престъпна организация, която владее територия на 1/3 от света, наричаща се комунистическа партия в чиято идеология часната собственост е това което е тамяна, за дявола а всъщност е лицемерна престъпна мафиотска структура, която е лишена от Божията светлина и е принудена да се храни и зарежда с енергия от нормалните хора получаващи светлината от Бога радващи се на живота и вярващи в доброто...тук се откриват и корените на тази тъмна сила последвала Луцифер и обладала ясно видимо тази 1/3 от света...посочвана от мъдреците в Тибет и разслала се под него..
Пресече ли се връзката на българските предатели с добрите вярващи хора наричащи се Българи независимо къде са те днес по света ще е възможно да се отървът от смучещата червена пиявица от изтока...това следва да направят и други близки и по територия народи, независимо религиозните си предубеждения, защото Бог е един а силата на тъмнината обладава не според реда и начина избран от различните народи да търсят връзка с Tвореца...
По този начин има шанс да се прекъсне допира на злото с енергията, която е необходима да върши пъклените си дела....
SOS за България успявайки да направи това ще даде пример, който е лесно да се приложи в останалите територии и освободят останалите омагьосани народи....
Така виждайки края в тунела....се вижда светлината, която Бог ни изпраща, за да ни спаси
Стони
Върнете се в началото
Александра
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Нед Дек 09, 2007 7:23 pm    Заглавие: Re: Здравейте, Аз съм Стони Отговорете с цитат

Stoni написа:
...сега всички сте ми приятели Cool

Здравей. Много се надявам да намеря приятели. Човек наистина вече ги търси под дърво и камък.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Приятели Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї