| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Лейла Новак

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 7:39 pm Заглавие: |
|
|
Стони нещо се загби ми се струва. Изплаших ли те _________________ Аз знам как става... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 1:37 am Заглавие: |
|
|
Не съм се изплашвал от Свищовското земетресение през 77 г. ....Какво знаеш ти как става?  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 4:22 pm Заглавие: |
|
|
77-ма е била тежка година казваш, ще да съм я проспала. Тогава съм била на -4 години _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 10:07 pm Заглавие: |
|
|
Незнам колко е тежала 77-та година но си спомням, че даваха Родена от революцията...на кой ли март беше и поедно време гледам телевизора идва ааааа да падне и пак назад...майка ми се събуди от полудрямката и вика"земетресение"и изхърчах като тапа да проверя при леля ми в другата стая...обаче и там "земетресение"....за околи 3,5 секунди бях в градината и земята се люлееше като в лодка...после, после неможеха ме преберат нашите и дълго време се стрясках  |
|
|
 |
Jana D'ark Разбирач

|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 11:01 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък живея на 8 етаж и горе най-много се усеща. Не си спомням дата като теб, но си спомням, че целият блок се клатеше и особено 8-мият етаж. Усещах, че ти се клати земята под теб - беше ужасно. Спомням си само, че си взех кучето и излезнах, по-тъпото - с асансиора, и долу се беше измъкнал целият вход и седяхаточно пред блока. СЕга акто се сетя, това не е било по-малко тъпо, защото при едно срутване сме пурви но още го помня, че котката ми мяукаше от 1 час преди това. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 9:30 pm Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: | 77-ма е била тежка година казваш, ще да съм я проспала. Тогава съм била на -4 години |
Mmmmm готина възраст ...когато имаш проблем с втория или третия желателен момент през седмицата...мръсна газ и при мен  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 9:55 pm Заглавие: |
|
|
Хехе Стони, само годините ли са решаващи? Може да е крокодил ама на 25:))) _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 10:45 pm Заглавие: |
|
|
Тц...не са а пък по грозничките се стараят повече....така да знаеш  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 10:49 pm Заглавие: |
|
|
Хмм не съм съглсна много, но какъв опит имам аз )) Мисля си, че да изкараш 6-ца е лесно, по-трудно е да я задържиш. Хубавите момичета би трябало да се стараят да оправдаят очакванията. А за по-"грозноватите", тъй като това е прекалено субективно - съм чувала, че го правят като за последно Но това в рамките на майтапа. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 06, 2007 11:00 pm Заглавие: |
|
|
Да де в рамките на майтапа...ама си е вярно...а изключения винаги има...ама как ще разбера дали си от тези отличнички  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Чет Мар 08, 2007 12:36 am Заглавие: |
|
|
По постовете ми )) Виж колко са умни _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 27, 2007 8:14 pm Заглавие: Време е за политика.. |
|
|
http://dnes.dir.bg/2007/04/27/news1620790.html
SOS (сериозна организация за спасение) на България е необходима...някаква такава, каквато е била ВМРО...
Време е и друг изход няма...
След като преди смърта си Иван Михайлов затвори тази организация и нейните членове са длъжни да се съобразят с волята на великия си ръководител с неговата идея, че ВМРО е постигнала и изпълнила целите си заради които е била създадена и няма смисъл нейното тайно същетвуване и ето, че отново се налага създаването на друга такава, този път за спасението на България.
Явно, с открита политическа борба няма начин да се извие този дебел червен врат... тази хидра е оплела жалкия народ и изсмукала всико и най вече е смазала неговия дух и замъглила здравия му разум...
Няма друго обяснение на реакциите му при такива безочливи гьонсуратни министри, които не си и помислят, за думата чест и достойнство....те просто не ги познават, просто смятат, че това са излишни качества в съвременното управление...от тук нататък е излишно да се прави каквото и да било...да се търси независимо каквото и да било нормално политическо поведение от хора лишени и родени и отгледани от хора без морал, хора зачитащи и подчиняващи се единствено и само на жалките си страсти, за лична изгода и сляпо служещи на една част от народа си...на най мерзнта част, членуваща в явно престъпна организация, тайно обърната на изток с поглед към друга престъпна организация, която владее територия на 1/3 от света, наричаща се комунистическа партия в чиято идеология часната собственост е това което е тамяна, за дявола а всъщност е лицемерна престъпна мафиотска структура, която е лишена от Божията светлина и е принудена да се храни и зарежда с енергия от нормалните хора получаващи светлината от Бога радващи се на живота и вярващи в доброто...тук се откриват и корените на тази тъмна сила последвала Луцифер и обладала ясно видимо тази 1/3 от света...посочвана от мъдреците в Тибет и разслала се под него..
Пресече ли се връзката на българските предатели с добрите вярващи хора наричащи се Българи независимо къде са те днес по света ще е възможно да се отървът от смучещата червена пиявица от изтока...това следва да направят и други близки и по територия народи, независимо религиозните си предубеждения, защото Бог е един а силата на тъмнината обладава не според реда и начина избран от различните народи да търсят връзка с Tвореца...
По този начин има шанс да се прекъсне допира на злото с енергията, която е необходима да върши пъклените си дела....
SOS за България успявайки да направи това ще даде пример, който е лесно да се приложи в останалите територии и освободят останалите омагьосани народи....
Така виждайки края в тунела....се вижда светлината, която Бог ни изпраща, за да ни спаси
Стони |
|
|
 |
Александра Новак

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 7:23 pm Заглавие: Re: Здравейте, Аз съм Стони |
|
|
| Stoni написа: | ...сега всички сте ми приятели  |
Здравей. Много се надявам да намеря приятели. Човек наистина вече ги търси под дърво и камък. |
|
|
 |
|