Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

къде да уча

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Образование
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
llullu
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Нед Юли 08, 2007 5:49 pm    Заглавие: къде да уча Отговорете с цитат

здравйте на всички,къде мога да запиша психология задочно да уча,надявам се на вашите познания,БЛАГОДАРЯ ВИ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Нед Юли 08, 2007 11:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

До колкото аз съм запозната няма задочно Психология. Не мога да кажа със сигурност, но когато аз кандидатствах - не успях да намеря. Мисля, че не е логично да има. Все едно да се учи медицина задочно...въпреки, че психологията далеч не е като медицината. Но примерно аз уча в Нов Български Университет и за разлика от другите специалности като право и ПР, за да завършим те имат по една дипломна работа, даже без стаж - ние имаме 2 стажа, емпирична разработка, бакалавърска теза, дипломна работа и още 2-3 неща. Така, че предполагам, че имат по-големи изисквания за да излезнеш психолог и не мисля, че би могло да се направи задочно, но пак казвам - само до колкото знам.
doc.Papzov
Новак
Новак

Местожителство: В. Търново

МнениеПуснато на: Вто Авг 28, 2007 9:57 am    Заглавие: ПСИХОЛОГИЯ ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ Отговорете с цитат

ПСИХОЛОГИЯ МОЖЕ ДА СЕ УЧИ ЗАДОЧНО ВЪВ ВСЕКИ УНИВЕРСИТЕТ В КОЙТО СЕ ПРЕПОДАВА ПСИХОЛОГИЯ
ghh
Доцент
Доцент

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Авг 28, 2007 1:16 pm    Заглавие: Re: ПСИХОЛОГИЯ ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ Отговорете с цитат

doc.Papzov написа:
ПСИХОЛОГИЯ МОЖЕ ДА СЕ УЧИ ЗАДОЧНО ВЪВ ВСЕКИ УНИВЕРСИТЕТ В КОЙТО СЕ ПРЕПОДАВА ПСИХОЛОГИЯ

Сигурен ли сте? Защото в първия университет, който ми дойде на ум (Софийски университет) специалността Психология е само с редовна форма на обучение.
Справка:
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/admission+bg/baloobrazuwane/index.html

Между другото, писането с големи букви обикновено значи, че човекът крещи (или поне би изкрещял, ако говореше с глас). Само казвам, да го имате предвид.
doc.Papzov
Новак
Новак

Местожителство: В. Търново

МнениеПуснато на: Вто Авг 28, 2007 5:42 pm    Заглавие: Уведомление Отговорете с цитат

Е аз не крещя обикновено дебелият шрифт означава акцент .А за това проверете по обстойно със сигурност има и в СУ поне имаше до миналата година от тази незная. И в ВТУ има и сега
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Авг 28, 2007 9:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Както казах - когато аз кандидатствах (което е преди 4 години) нямаше задочно. Само редовно. И в НБУ и в СУ е така със сигурност
Willie
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Сеп 07, 2007 7:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Главни букви значи викане в чата докторе. А за ученето не знам къде има задочно, ама в СУ май няма...
Върнете се в началото
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Пет Сеп 07, 2007 7:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

llullu,

ако следиш позакъснелите отговори НБУ мога да ти го препоръчам като университет. Някъде тук прочетох, че се влизало без специални изпити за психологията, което е чудесно. Аз уча в него - друго - не психология, но мога да те убедя, че свободата при редовното обучение в НБУ е по-голяма от задочното в други университети.

Можеш да си нагласиш лекциите вечерно само когато ти е удобно или просто да си извадиш протокол по предметите да ходиш само на изпит без изискване за посещения- което кажи речи си е задочно. Поне по моите специалности - 2 уча там Very Happy голяма част от преподавателите качват темите в интернет база данни на университета и можеш да се подготвяш индивидуално...

Аааабе препоръчвам ти го като вариант за зает човек, който иска да научи нещоWink
lilia
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Пет Сеп 07, 2007 10:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Във ВТУ има задочно обучение по психология със сигурност. Аз тази година там кандидатствах задочно за магистратура по психология и сега октомври трябва да науча какво ще става (стискайте палци да ме приемат).

Във СУ знам, че няма такова обучение.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
lilia
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Пет Окт 12, 2007 4:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Приета съм за магистратура по психология във ВТУ. Сега остава и да я завърша... Embarassed
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Съб Окт 13, 2007 11:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ми хайде деSmile Всички ще стискаме палци, пък ти после ще пишеш умни мнения PDT_003 PDT_004

Успех и късмет !
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Образование Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї