| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
llullu Новак

|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 5:49 pm Заглавие: къде да уча |
|
|
| здравйте на всички,къде мога да запиша психология задочно да уча,надявам се на вашите познания,БЛАГОДАРЯ ВИ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 11:26 pm Заглавие: |
|
|
До колкото аз съм запозната няма задочно Психология. Не мога да кажа със сигурност, но когато аз кандидатствах - не успях да намеря. Мисля, че не е логично да има. Все едно да се учи медицина задочно...въпреки, че психологията далеч не е като медицината. Но примерно аз уча в Нов Български Университет и за разлика от другите специалности като право и ПР, за да завършим те имат по една дипломна работа, даже без стаж - ние имаме 2 стажа, емпирична разработка, бакалавърска теза, дипломна работа и още 2-3 неща. Така, че предполагам, че имат по-големи изисквания за да излезнеш психолог и не мисля, че би могло да се направи задочно, но пак казвам - само до колкото знам. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
doc.Papzov Новак

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 9:57 am Заглавие: ПСИХОЛОГИЯ ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ |
|
|
ПСИХОЛОГИЯ МОЖЕ ДА СЕ УЧИ ЗАДОЧНО ВЪВ ВСЕКИ УНИВЕРСИТЕТ В КОЙТО СЕ ПРЕПОДАВА ПСИХОЛОГИЯ _________________ "Робът не мечтае за свободата, той мечтае да има роб" |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 1:16 pm Заглавие: Re: ПСИХОЛОГИЯ ЗАДОЧНО ОБУЧЕНИЕ |
|
|
| doc.Papzov написа: | | ПСИХОЛОГИЯ МОЖЕ ДА СЕ УЧИ ЗАДОЧНО ВЪВ ВСЕКИ УНИВЕРСИТЕТ В КОЙТО СЕ ПРЕПОДАВА ПСИХОЛОГИЯ |
Сигурен ли сте? Защото в първия университет, който ми дойде на ум (Софийски университет) специалността Психология е само с редовна форма на обучение.
Справка:
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/admission+bg/baloobrazuwane/index.html
Между другото, писането с големи букви обикновено значи, че човекът крещи (или поне би изкрещял, ако говореше с глас). Само казвам, да го имате предвид. _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
doc.Papzov Новак

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 5:42 pm Заглавие: Уведомление |
|
|
Е аз не крещя обикновено дебелият шрифт означава акцент .А за това проверете по обстойно със сигурност има и в СУ поне имаше до миналата година от тази незная. И в ВТУ има и сега _________________ "Робът не мечтае за свободата, той мечтае да има роб" |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 9:33 pm Заглавие: |
|
|
Както казах - когато аз кандидатствах (което е преди 4 години) нямаше задочно. Само редовно. И в НБУ и в СУ е така със сигурност _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Willie Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 7:30 pm Заглавие: |
|
|
| Главни букви значи викане в чата докторе. А за ученето не знам къде има задочно, ама в СУ май няма... |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 7:54 pm Заглавие: |
|
|
llullu,
ако следиш позакъснелите отговори НБУ мога да ти го препоръчам като университет. Някъде тук прочетох, че се влизало без специални изпити за психологията, което е чудесно. Аз уча в него - друго - не психология, но мога да те убедя, че свободата при редовното обучение в НБУ е по-голяма от задочното в други университети.
Можеш да си нагласиш лекциите вечерно само когато ти е удобно или просто да си извадиш протокол по предметите да ходиш само на изпит без изискване за посещения- което кажи речи си е задочно. Поне по моите специалности - 2 уча там голяма част от преподавателите качват темите в интернет база данни на университета и можеш да се подготвяш индивидуално...
Аааабе препоръчвам ти го като вариант за зает човек, който иска да научи нещо _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
lilia Модератор

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 10:24 pm Заглавие: |
|
|
Във ВТУ има задочно обучение по психология със сигурност. Аз тази година там кандидатствах задочно за магистратура по психология и сега октомври трябва да науча какво ще става (стискайте палци да ме приемат).
Във СУ знам, че няма такова обучение. |
|
|
 |
lilia Модератор

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 4:03 pm Заглавие: |
|
|
Приета съм за магистратура по психология във ВТУ. Сега остава и да я завърша...  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Окт 13, 2007 11:11 am Заглавие: |
|
|
ми хайде де Всички ще стискаме палци, пък ти после ще пишеш умни мнения PDT_003 PDT_004
Успех и късмет ! _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
|