Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 12:08 am Заглавие: Как да надебелеем
Абе хора знам милиони диети за отслабване и май нито една за дебелеене? Напоследък се замислих, че имам познати с нечовешки метаболизъм и не могат да пълнеят - как става тая работа? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 9:40 pm Заглавие:
Дееба, аз май също го имам този проблем. Има седмици, в които ям като прасе, има такива дето карам на вафли, пиене и ооооода- Зайо Байо натурално. Абе работата е, че не качвам кила дори и да ям много. Майка ми и баща ми са слаби(или са били слаби като млади). Аз си вервам, че всичко е до ген. Който може да ми промени мнението ще му благодаря щото наистина искам да кача 5 кила. Дори да не са мускули, поне няма да ме бъркат със стълб, че ми писна да ми лепят некролози като спра за малко на улицата.
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 1:42 am Заглавие:
Браво пич, направо вече се чувствам образован и готов да дебелея. Сега няма ли накой с по-сериозна информация да напише нещо вместо да сме поредния форум където се избълват само говна и всеки се прави на яко оригинален.
Сори ако те разочаровам но във форум едва ли ще спретна нещо смислено...не и аз...ако се намерят хора, за сериозни неща аз изчезвам..няма да преча...тук съм, за фън
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 2:24 pm Заглавие:
Минаваш само на тестени изделия и си готов
Кифлички, курабийки, бял хляб и такива ми ти работи. Шоколад - също. За по-сигурно може и да обядваш обилно в МакДоналдс. Никакъв метаболизъм няма да те спаси )
Единственият проблем е, че при такава диета може да се гътнеш от високо кръвно и холестерол, преди да се видиш дебел.
Друг е въпросът, ако искаш да си опаковаш кокалите с мускули и да "направиш тяло". Мисля, че във всеки фитнес салон с инструктор ще могат да те посъветват. Из нета също би трябвало да има доста информация. Потърси!
И успех _________________ Луда съм, еййй!
Аз пък си се харесвам слабичък пукнете се от яд PDT_005 . Толкова съм секси, че чак си налитам като се застоя пред огледалото за повече от 2 минути
Аз незнам, но не си падам по СОЛЕТКИ . Мисля си, че е доста неприятно мъжа да може да се скрие зад твоя профил и то при положение, че не съм пълна или дебела или както и да се опитате да го извъртите.
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 1:14 am Заглавие:
Абе определенията слаб и дебел са много разтегливо понятие да ти кажа. Аз познавам жени който задници са колкото екватора и пак са с доста добро мнение за фигурата си ! Въпрос на гледна точка и на вкус е ако питаш мен. Пък с толкова "чаровна" усмивка като мойта кой ще гледа дали съм слаб или дебел
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 9:15 pm Заглавие:
Хей, undercovah, къде си? Кажи една диета за качване на кила, но не на тлъстини и ако може не само на д-то...
Че на мен само там ми се лепят
_________________ Луда съм, еййй!
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 11:07 pm Заглавие:
ghh написа:
Хей, undercovah, къде си? Кажи една диета за качване на кила, но не на тлъстини и ако може не само на д-то...
Че на мен само там ми се лепят
хаха ами мога да ти кажа моята диета която карам сега ама ще ме помислите за тъп култуст но е около - 1 кг месо + 1.2 кг ориз/картофи
а за теб ще е малко по-различно. Храни се с по-богати на протеини храни в малко по-големи количества, като трябва логично да приемаш малко повече въглехидрати. Те са необходими за синтеза на белтъците - протеините. Но в никой случай не прекалявай с тях след 4-5 часа, защото няма да може да ги изгориш и тогава ще качиш мазнини. Може да направиш така - сутрин хапвай повече макарони, овесени ядки, като цяло храни богати на въглехидрати. И ако до сега си яла по 1 паржола сега яш по 2, но всичко това да става много плавно за да се избегне нежелан ефект от затлъсяване. Вода също трябва повече.АААхххххх тая фонетична азбука ме изнервя!!! А тренировките във фитнеса трябва да стават с малко по-големи тежести, и малко повече серии. За дупето повече секс и тва е хехе не бе просто тренирай сериозно коремните и седалищните мускули и няма да има проблем мисля, но за всичко трябва много постоянство, а не само на приказки да става и ти да почнеш да се тъпчеш със шоколад, ащото мноооого ти се е дояло
Успех
Знам,че много хора не могат да напалнеят,въпреки че си похапват,заради изнервеното им и напрегнато ежедневие.Аз например когато съм ядосана не мога да ям.А понякога ми се случва 1-2дена да не ям докато не ми мине.Кофти е за стомаха,но аз съм така. _________________ Горе главата,дори когато губиш играта!
Пуснато на: Пон Мар 05, 2007 2:50 pm Заглавие:
Дебелеенето е вредно, оставете го на сумистите. Ама пък ако искате да качите наистина, стойте повече пред компютъра и телевизора и пазарувайте 1 път седмично от Метро, че да не се разхождате по принуда всеки ден . Майтапа настрана, мисля, че вече има доста хранителни продукти с добро качество от които бързо и правилно човек може да качи килограми. _________________ Който умира с възторг, нека се пази от възкресение.
Браво пич, направо вече се чувствам образован и готов да дебелея. Сега няма ли накой с по-сериозна информация да напише нещо вместо да сме поредния форум където се избълват само говна и всеки се прави на яко оригинален.
Уили,по -слабата конституция у човек може да бъде предхождана от множество фактори.Като започнеш от чисто физиологични-най-различни неврологични нарушения до хормонални такива,и стигнеш до генетични(само в определена степен).Също така огромен принос може да има и поредица от психични причини.
Ако нямаме налице физиологични отклонения,то тогава говорим за неправилен обмен между даване и вземане,колкото и невероятно да ти звучи.Много повече човек дава,отколкото взима и това може да бъде отнесено към чувства,време,енергия.Тези несъответствия естествено се проектират и отразяват и на физически план.
Ти сам каза,че твоите родители са слаби,или поне са били,т.е това предполага,че в момента не са много слаби.Виждал съм много слаби хора да напълняват внезапно и осезаемо,както и обратния вариант.
С две думи искам да кажа,че трябва да промениш нагласата си към някои неща,да не си прекалено самокритичен,да се съобразяваш малко повече с теб самия,не с околните или с обстоятелсвата около теб.От там-нататък всякакви съвети за начин на хранене,диети и рецепти биха били само помощно средство за теб.Също така добър ирационален метод за напълняване е усилването на стремежа-към натрупване на вещи,знания,дори пари.Това рефлектира и върху физиката.Лично аз поставям психиката над генетиката в това отношение.
Dedoto, моите поздравления- от цялата тема, единствето твоето мнение е сериозно и съдържа някаква информация, която да си заслужава разискването.
Ще ти бъда благодарна да поясниш това:
Цитат:
Също така добър ирационален метод за напълняване е усилването на стремежа-към натрупване на вещи,знания,дори пари.Това рефлектира и върху физиката.Лично аз поставям психиката над генетиката в това отношение.
Как точно усилването на стремежа към натрупване на такива работи ще доведе до напълняване?
Ако мога да си позволя да се включа, Дедото може би има предвид, че, когато промениш начина си на мислене, променяш и нагласата на тялото си - да трупа. Т.е психиката влияе на тялото. Аз лично намирам логика..дори и от онзи много известен триъгълник - мисли, чувства, действия. Когато повлияеш на едното , то променя и другите 2.
Имам познат, който не може да напълнее, а определено е човек, който трупа и има нагласата да получава повече от всичко в живота. Но си заслужава да се помисли върху детайли от такава идея...
Това с трупането, то не е, което може да предизвика дебелеене. Ако беше, то всички, които се стремят да имат, да са дебели. А това очевидно не е така.
Наблюдавам себе си. От тази година се глася да започна второ висше и си имам достатъчно цели пред себе си.
Аз не мога да кача някой и друг кг. Или ако кача с хиляда зора 2 кг, почва ефектът на йо-йо-то и след седмица все едно не съм постигнала нищо.
Ако изобщо действа по този начин, то ще е в някакъв специфичен аспект. Дали занимавката и гоненето на целите ще изкарва от депресивно състояние и тогава организмът в знак на възстановяване ще качи... Нещо такова е най-вероятно...
Давам 2-3 кила безвъзмездно който ги иска тел: 000000
Относно връзката психологическа настройка - килограми и състояние на тялото мисля, че приемаш думите на дедото твърде буквално и се хващаш за буквата не за контекста и общото значение, Лили.
Аз например, когато съм под напрежение и завладяна от цели, стремежи, натрупване на пари, знания или каквото и да е слабея жестоко - така е устроен моя организъм. Въпросът е, че умствената активност и точно това психологическо състояние при мен водят до физически изменения и промяна в теглото съответно дори при крайно намалена физическа активност и без хранителен режим. Аз се наблюдавала и зная кои психологически състояния ме карат да пълнея и кои да слабея просто - поне при мен има зависимост.
Аз честно казано така разбирам думите на дядото, че психическото състояние и настройка влиаят на килограмите и метаболизма, а не че има някаква строга зависимост еднаква и валидна за всички хора. Може би е добре да се замислиш и видиш как е базирана зависимостта при теб просто? _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети