| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bra1nless Подрастващ

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 8:48 pm Заглавие: |
|
|
| Абе днес случайно чух по радиото, че имало някакво хомеопатично лекарство дето те отказвало да си гризеш ноктите. Незнам доколко може да се вярва на радиото ама си струва да се провери според мен! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 9:13 pm Заглавие: |
|
|
Ох...
Лекарството вероятно е за нерви, защото гризането на нокти си е начин да се успокояваш, както ровенето в косата и паленето на цигара без всъщност да ти се пуши. Обаче "лекарство против гризане на нокти"...
bra1nless, разсмя ме, честно  _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Пон Фев 26, 2007 11:42 pm Заглавие: |
|
|
| bra1nless написа: | | Абе днес случайно чух по радиото, че имало някакво хомеопатично лекарство дето те отказвало да си гризеш ноктите. Незнам доколко може да се вярва на радиото ама си струва да се провери според мен! |
Аз имам рецепта!Който не иска да си гризе ноктите-да започне да си смуче палците!!!  |
|
|
 |
Willie Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пон Мар 05, 2007 8:30 pm Заглавие: |
|
|
| Толкова хора(особено мъже) си бъркат в носа, чешат си разни работи и не се притесняват от това, едно гризане на нокти си е направо супер пред това дето описах горе. Ако си си нервак, то най-вероятно ще си останеш такъв до края на живота. Може пък и гризането да си остане дотогава. Малко черногледо мислене, ама както казва Шишо Бакшишо "това е живота..." |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 2:11 pm Заглавие: |
|
|
| Willie написа: | | Толкова хора(особено мъже) си бъркат в носа, чешат си разни работи и не се притесняват от това, едно гризане на нокти си е направо супер пред това дето описах горе. |
А бе... грозничко си е да ходиш с нагризани нокти и стърчащи, разкървавени кожички. Не изглеждат добре, няма какво да си говорим... _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
Jana D'ark Разбирач

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 6:37 pm Заглавие: |
|
|
| Определено е грозничко. Аз като се запозная с някое момче, примерно, и като му погледнеш ръцете с нокти до средата на пръста изгризани - до кожа, и ми става неприятно. Определено го има психологическия момент. Някак си, като ти направи впечатление това и после ти е едно гадно и за човека. Не че това ще ме накара да не се видя повече с него или каквото и да е, а просто го има неприятното усещане. |
|
|
 |
Don Vito Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 12:00 am Заглавие: |
|
|
Ужааааассс ....много си претенциозна бе мацко - чак пък да не се видиш повече с него.Това ли е най-важното все пак
Всеки си има някакъв недостатък, а че е лош навик, лош е
Тъкмо бях почнал да те харесвам и.........явно само до първата среща можем да стигнем  _________________
/173792.jpg" border="0" /> |
|
|
 |
bra1nless Подрастващ

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 12:09 am Заглавие: |
|
|
Има едно ново изобретение наречено ръкавици ). Слагайте си ръкавици и няма да си гризете ноктите щото няма да стигате до тях. Месец, два и ще сте наред. А ако сте адски пристрастени не ходете и боси, че току виж ще си отхапали някой пръст в бързината PDT_008 _________________ Не можеш да промениш миналото, затова промени бъдещето! |
|
|
 |
Jana D'ark Разбирач

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 2:20 pm Заглавие: |
|
|
| Don Vito написа: | Ужааааассс ....много си претенциозна бе мацко - чак пък да не се видиш повече с него.Това ли е най-важното все пак
|
| Цитат: | | Не че това ще ме накара да не се видя повече с него или каквото и да е, а просто го има неприятното усещане. |
А сега, кой не чете.... |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2007 10:22 pm Заглавие: |
|
|
| bra1nless написа: | Има едно ново изобретение наречено ръкавици ). Слагайте си ръкавици и няма да си гризете ноктите щото няма да стигате до тях. Месец, два и ще сте наред. А ако сте адски пристрастени не ходете и боси, че току виж ще си отхапали някой пръст в бързината PDT_008 |
Не става... те ноктогризачите-манияци ще си купят ръкавици без пръсти. Сега като се замисля, тези ръкавици сигурно са измислени за тях  _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
juliq_sex sa Новак

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 12:44 am Заглавие: |
|
|
eeeee.. kole6ke
assa6tosi griza noktite nodokato gledam film,slu6am muzika ili dr i hop kakvo pravq griza si noktite ako, sam nervna togava dori go pravq saznatelno,lutite 4u6ki ne sa re6enie kakto i lepenkite ovivalasam si noktite v tikso i pak nestava izqdohgo, re6enieto e da ima6 podraka dare4m ako si na kafe barkalka,ako si vav vas pred televizora kle4ki za zabiilidyvkai si obe6tai seriozno 4e 6te prestane6 zabranisigotozi navik obe6taisi n4e 6te si pusne6 manikur.Nqma da se otu4i6 ot toq navik lesno no 6te otvikne6 sled vremeas o6te nesam otviknala no sega imam manekur nadqvam se da ne se s4upi nqkoi 4e 6te zapo4na pak,moje da ne gi grize6 sas meseci i posle pak da zapo4ne6 i posle pak 6te spre6 i neznam dokade as sam taak tva e ot men trqbva da ima6 vinagi ne6to za dav4ene ili da pravi6 ne6to s racetesi _________________ i pro6tavat i se mnogoto grehove zadeto e obi4ala a komuto malko se pro6tava toi malko e obi4al. |
|
|
 |
sheffkata Site Admin

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 12:15 pm Заглавие: |
|
|
Юлия, ще те помоля да пишеш на кирилица. Има го написано като изискване в правилата на форума.
Благодаря ти предварително. _________________ Кой свирка там, еЙ....?? |
|
|
 |
brr Новак

|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 8:23 pm Заглавие: Re: Как да спра с гризането на ноктите |
|
|
| Eli написа: | | Аз да съм в тон със сайта ще напиша така темата. Как да се откажа да си ям ноктите и кожичките. Влудява ме и не мога да спра пак. Пробвах с горчиви лакове, ноктопластика - изядох и нея. Не се майтапя и не се усещам как го правя. Като се усетя и се ядосвам и се спирам и като се зачета или загледам във филм - и намирам пръста си в устата. PDT_037 PDT_036 |
Ако спреш да правиш това, може да започнеш да правиш нещо друго като компенсация... Не се знае кое тогава ще бъде по-голямото зло. |
|
|
 |
Eli Подрастващ

|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 12:06 pm Заглавие: |
|
|
Сигурно е така. Като спреш да пушиш започваш да ядеш солети и тн. Защо не става и с гризането със солети )
Истината е, че вече не си ги гриза толкова, просто от инат. Като се хвана, че искам или вече го правя и си налагам да спра. Но не винаги де.. още имам по някой и друг липсващ нокът. |
|
|
 |
kalina Новак

|
Пуснато на: Нед Май 27, 2007 12:18 am Заглавие: как да спра да си гриза ноктите на ръцете? |
|
|
Здравеите аз сам моми4е на 13 години и имам ло6 навик да си гриза ноктите на ръцете ако някои знае как мога да се оту4а от нега моля да ми каже ..!!!!  |
|
|
 |
Eli Подрастващ

|
Пуснато на: Нед Май 27, 2007 6:53 pm Заглавие: |
|
|
Хехе, чети предните 3 страници с този въпрос започва темата |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 3:31 am Заглавие: |
|
|
| ghh написа: | Натрий си пръстите с люти чушки  |
И представи си, че те засърби я око, я ухо. Или пък обичаш да си бъркаш в носа (това ми е много забавно да го гледам) или по друго твои или чужди дупки. Ихаааа какъв купон става. ВОДААААА!!!! . После половин час си като ударен с мокър парцал.
ПП: А знаете ли, че водата не върши работа при лютото? Най-добро решение бил хлябът. Аз това като го разбрах и се сетих колко пъти съм пил по 1 литър вода и пак ми е било люто. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 8:56 pm Заглавие: |
|
|
Аз го знам това. Не обичам люто, но когато гледам другите как ядат - всички са ми казвали, че само това помага.
Шкембе с хляб и сълзи на очите си е класика  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
noktogriza4 Новак

|
Пуснато на: Чет Мар 06, 2008 6:20 pm Заглавие: |
|
|
здравейте аз съм новия член на ноктогризачите намерих един сайт но ми пише че съм баннат я го погледнете и ако има нещо съществено го пратете тук моля ви ето и сайта:
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=2505
Tам пише"
"Пробвай с Revalid (хапчета,които помагат за коса,нокти, акне и т.н.)! Аз също съм ги употребявяла и косата и ноктите ми станаха доста здрави,като се има в предвид,че имах УЖАСНИЯ навик да си ям ноктите в продължение на 10-тина години! Успях да спра, и сега вече се грижа за здравината им,а тези хапчета определено помагат!"дано е истина |
|
|
 |
Psiho Подрастващ

|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 3:50 am Заглавие: |
|
|
Аз мога да споделя личен опит как отучих сина ни да си гризе ноктите.
Беше много малък.Преди да тръгне на училище.
Купих книжката "Добрите маниери на възпитаните деца" ,четях му я до омръзване и успях да му втълпя,че под ноктите се крият много микроби които отиват в коремчето и от там детето се разболява,пие хапчета и т.н.
От същата книжка научи и много други неща които са му само от полза.
Забелязала съм в Англия всяко трето дете като малко си смуче пръста а малко по големите си гризат ноктите. |
|
|
 |
|