| Автор |
Съобщение |
|
bra1nless
Подрастващ
Регистриран на: Чет Яну 25, 2007 12:57 pm Мнения: 48 Местоположение: около София
|
Абе днес случайно чух по радиото, че имало някакво хомеопатично лекарство дето те отказвало да си гризеш ноктите. Незнам доколко може да се вярва на радиото ама си струва да се провери според мен!
|
| Пон Фев 05, 2007 7:48 pm |
|
 |
|
ghh
Гуру
Регистриран на: Нед Фев 04, 2007 8:33 pm Мнения: 826 Местоположение: София
|
 Ох...
Лекарството вероятно е за нерви, защото гризането на нокти си е начин да се успокояваш, както ровенето в косата и паленето на цигара без всъщност да ти се пуши. Обаче "лекарство против гризане на нокти"...
bra1nless, разсмя ме, честно 
_________________ Луда съм, еййй!
|
| Пон Фев 05, 2007 8:13 pm |
|
 |
|
Dedoto
Доктор
|
Аз имам рецепта!Който не иска да си гризе ноктите-да започне да си смуче палците!!! 
|
| Пон Фев 26, 2007 10:42 pm |
|
 |
|
Willie
Кандидат Разбирач
Регистриран на: Чет Яну 25, 2007 7:32 am Мнения: 70 Местоположение: София
|
Толкова хора(особено мъже) си бъркат в носа, чешат си разни работи и не се притесняват от това, едно гризане на нокти си е направо супер пред това дето описах горе. Ако си си нервак, то най-вероятно ще си останеш такъв до края на живота. Може пък и гризането да си остане дотогава. Малко черногледо мислене, ама както казва Шишо Бакшишо "това е живота..."
|
| Пон Мар 05, 2007 7:30 pm |
|
 |
|
ghh
Гуру
|
А бе... грозничко си е да ходиш с нагризани нокти и стърчащи, разкървавени кожички. Не изглеждат добре, няма какво да си говорим...
|
| Пон Мар 19, 2007 1:11 pm |
|
 |
|
Jana D'ark
Разбирач
|
Определено е грозничко. Аз като се запозная с някое момче, примерно, и като му погледнеш ръцете с нокти до средата на пръста изгризани - до кожа, и ми става неприятно. Определено го има психологическия момент. Някак си, като ти направи впечатление това и после ти е едно гадно и за човека. Не че това ще ме накара да не се видя повече с него или каквото и да е, а просто го има неприятното усещане.
|
| Пон Мар 19, 2007 5:37 pm |
|
 |
|
Don Vito
Кандидат Разбирач
Регистриран на: Пон Мар 12, 2007 11:38 pm Мнения: 64 Местоположение: Sofia
|
Ужааааассс ....много си претенциозна бе мацко  - чак пък да не се видиш повече с него.Това ли е най-важното все пак
Всеки си има някакъв недостатък, а че е лош навик, лош е
Тъкмо бях почнал да те харесвам и.........явно само до първата среща можем да стигнем 
| Вто Мар 20, 2007 11:00 pm |
|
 |
|
bra1nless
Подрастващ
Регистриран на: Чет Яну 25, 2007 12:57 pm Мнения: 48 Местоположение: около София
|
Има едно ново изобретение наречено ръкавици  ). Слагайте си ръкавици и няма да си гризете ноктите щото няма да стигате до тях. Месец, два и ще сте наред. А ако сте адски пристрастени не ходете и боси, че току виж ще си отхапали някой пръст в бързината PDT_008
_________________ Не можеш да промениш миналото, затова промени бъдещето!
|
| Вто Мар 20, 2007 11:09 pm |
|
 |
|
Jana D'ark
Разбирач
|
|
| Сря Мар 21, 2007 1:20 pm |
|
 |
|
ghh
Гуру
|
Не става... те ноктогризачите-манияци ще си купят ръкавици без пръсти. Сега като се замисля, тези ръкавици сигурно са измислени за тях 
|
| Чет Апр 05, 2007 9:22 pm |
|
 |
|
juliq_sex sa
Новак
Регистриран на: Чет Май 03, 2007 10:45 pm Мнения: 4 Местоположение: love4
|
eeeee.. kole6ke
assa6tosi griza noktite nodokato gledam film,slu6am muzika ili dr i hop kakvo pravq griza si noktite ako, sam nervna togava dori go pravq saznatelno,lutite 4u6ki ne sa re6enie kakto i lepenkite ovivalasam si noktite v tikso i pak nestava izqdohgo, re6enieto e da ima6 podraka dare4m ako si na kafe barkalka,ako si vav vas pred televizora kle4ki za zabiilidyvkai si obe6tai seriozno 4e 6te prestane6 zabranisigotozi navik obe6taisi n4e 6te si pusne6 manikur.Nqma da se otu4i6 ot toq navik lesno no 6te otvikne6 sled vremeas o6te nesam otviknala no sega imam manekur nadqvam se da ne se s4upi nqkoi 4e 6te zapo4na pak,moje da ne gi grize6 sas meseci i posle pak da zapo4ne6 i posle pak 6te spre6 i neznam dokade as sam taak tva e ot men trqbva da ima6 vinagi ne6to za dav4ene ili da pravi6 ne6to s racetesi
_________________ i pro6tavat i se mnogoto grehove zadeto e obi4ala a komuto malko se pro6tava toi malko e obi4al.
|
| Пет Май 04, 2007 11:44 pm |
|
 |
|
sheffkata
Site Admin
|
Юлия, ще те помоля да пишеш на кирилица. Има го написано като изискване в правилата на форума.
Благодаря ти предварително.
_________________ Кой свирка там, еЙ....??
|
| Съб Май 05, 2007 11:15 am |
|
 |
|
brr
Новак
Регистриран на: Съб Май 19, 2007 6:44 pm Мнения: 1 Местоположение: София
|
 Re: Как да спра с гризането на ноктите
Ако спреш да правиш това, може да започнеш да правиш нещо друго като компенсация... Не се знае кое тогава ще бъде по-голямото зло.
|
| Съб Май 19, 2007 7:23 pm |
|
 |
|
Eli
Подрастващ
|
Сигурно е така. Като спреш да пушиш започваш да ядеш солети и тн. Защо не става и с гризането със солети:))
Истината е, че вече не си ги гриза толкова, просто от инат. Като се хвана, че искам или вече го правя и си налагам да спра. Но не винаги де.. още имам по някой и друг липсващ нокът. 
|
| Нед Май 20, 2007 11:06 am |
|
 |
|
kalina
Новак
|
 как да спра да си гриза ноктите на ръцете?
|
| Съб Май 26, 2007 11:18 pm |
|
 |
|
Eli
Подрастващ
|
Хехе, чети предните 3 страници:) с този въпрос започва темата;)
|
| Нед Май 27, 2007 5:53 pm |
|
 |
|
L00P7R00P
Асистент
Регистриран на: Чет Дек 06, 2007 9:21 pm Мнения: 374 Местоположение: Looptroopland
|
И представи си, че те засърби я око, я ухо. Или пък обичаш да си бъркаш в носа (това ми е много забавно да го гледам) или по друго твои или чужди дупки. Ихаааа какъв купон става. ВОДААААА!!!! . После половин час си като ударен с мокър парцал.
ПП: А знаете ли, че водата не върши работа при лютото? Най-добро решение бил хлябът. Аз това като го разбрах и се сетих колко пъти съм пил по 1 литър вода и пак ми е било люто.
_________________ Remember yesterday, when it all seemed to be so easy. Тhink about that today, when we all seem to worry so much, about tomorrow. What will follow, can we pick up the pieces of the puzzle, what a hustle this life is let's cherish the love.
|
| Сря Яну 02, 2008 2:31 am |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
Аз го знам това. Не обичам люто, но когато гледам другите как ядат - всички са ми казвали, че само това помага.
Шкембе с хляб и сълзи на очите си е класика 
_________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:) http://center.kak-da.info
|
| Пет Яну 04, 2008 7:56 pm |
|
 |
|
noktogriza4
Новак
|
здравейте аз съм новия член на ноктогризачите  намерих един сайт но ми пише че съм баннат я го погледнете и ако има нещо съществено го пратете тук моля ви ето и сайта:
http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=2505
Tам пише"
"Пробвай с Revalid (хапчета,които помагат за коса,нокти, акне и т.н.)! Аз също съм ги употребявяла и косата и ноктите ми станаха доста здрави,като се има в предвид,че имах УЖАСНИЯ навик да си ям ноктите в продължение на 10-тина години! Успях да спра, и сега вече се грижа за здравината им,а тези хапчета определено помагат!"дано е истина
|
| Чет Мар 06, 2008 5:20 pm |
|
 |
|
Psiho
Подрастващ
|
Аз мога да споделя личен опит как отучих сина ни да си гризе ноктите.
Беше много малък.Преди да тръгне на училище.
Купих книжката "Добрите маниери на възпитаните деца" ,четях му я до омръзване и успях да му втълпя,че под ноктите се крият много микроби които отиват в коремчето и от там детето се разболява,пие хапчета и т.н.
От същата книжка научи и много други неща които са му само от полза.
Забелязала съм в Англия всяко трето дете като малко си смуче пръста а малко по големите си гризат ноктите.
|
| Пон Юли 14, 2008 2:50 am |
|
|