| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Eli Подрастващ

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 12:14 am Заглавие: Как да спра с гризането на ноктите |
|
|
| Аз да съм в тон със сайта ще напиша така темата. Как да се откажа да си ям ноктите и кожичките. Влудява ме и не мога да спра пак. Пробвах с горчиви лакове, ноктопластика - изядох и нея. Не се майтапя и не се усещам как го правя. Като се усетя и се ядосвам и се спирам и като се зачета или загледам във филм - и намирам пръста си в устата. PDT_037 PDT_036 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Willie Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 1:09 am Заглавие: |
|
|
| Може да си налепиш лепенки. Малко ще си като Джако, но така ще спреш. С течение на времето сваляй лепенките и така. Освен това хората, които правят така обикновено са нерваци (или поне тези дето аз познавам). Ако в ръцете си имат запалка или химикал все се занимават с него, затова може да си носиш нещо такова. Аз си гризя ноктите (ама вече доста по-малко от преди и съм много горд) и се усещам, че ако съм на кафе, несъзнателно си играя със запалката, а в даскалото с химикал. Гледай да не заместиш само един гаден навик с друг. Нали знаеш как мъжете имат навика да се почесват тук там. Е това е по-гадно, така че ти поне се бориш с нещо за което бабите в автобуса няма да те пребият PDT_002 |
|
|
 |
Eli Подрастващ

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 1:40 am Заглавие: |
|
|
| Абе не става, опитах! Не мога да ходя на работа с лепенки. Пък и аз си гризя ноктите отгоре, там не мога да имам лепенка. Но за кожичките може, но на обществени места е - гадно. Пък и ми се е случвало да си изям и лепенка, като съм се порязвала |
|
|
 |
Willie Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 8:50 pm Заглавие: |
|
|
| Хммм, това е проблем бе! Аз знам, че хора с такива навици имат проблем с нервите. Не големи, но са си нещо като категоризирани нерваци. Бре как прозвуча. Защо не потърсиш специализирана помощ. Не че е болка за умиране, ама пък може да се окаже, че нещото дето те дразни с години може да се оправи за 1-2 месеца. |
|
|
 |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 1:11 am Заглавие: |
|
|
Лесна работа
Само искам да ти кажа, че след като погълнеш парче от ноката той попада в стомаха и от там започва трансформацията му в чревен червей...след около 3-4 дни се оформя и започва самостоятелен живот...размножава се чрез делене и с новопопадналите окупират целия чревн тракт...не ги ли усещаш как шават в теб...замисли се това е ужасно...всеки нов поет нокът старите в теб приемат като новородено и пируват с каквото им попадне...обладават и завладяват всичко в теб...
СПРИ ДА СИ ГРИЗЕШ НОКТИТЕ  |
|
|
 |
Eli Подрастващ

|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 1:56 pm Заглавие: |
|
|
| Stoni написа: | Лесна работа
Само искам да ти кажа, че след като погълнеш парче от ноката той попада в стомаха и от там започва трансформацията му в чревен червей...след около 3-4 дни се оформя и започва самостоятелен живот...размножава се чрез делене и с новопопадналите окупират целия чревн тракт...не ги ли усещаш как шават в теб...замисли се това е ужасно...всеки нов поет нокът старите в теб приемат като новородено и пируват с каквото им попадне...обладават и завладяват всичко в теб...
СПРИ ДА СИ ГРИЗЕШ НОКТИТЕ  |
Тия тактики ми ги пробутваха когато бях на 7-8 години, за да не гълтам костилките на черешите Казваха ми, че ще ми порастне дърво в корема и ще ми се скъсат червата. Подейства. Даже и сега, понякога като глътна се замислям - ама съм вече голяма PDT_005 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 4:19 pm Заглавие: |
|
|
Kakви тактики бе маце това си е вярно я прочети насам-натам...и се замисляй по на често щом твърдиш, че си голяма...въпреки, че на 15 години, за мен не са големи хората...
Ти защо не си сложи аватар? |
|
|
 |
Eli Подрастващ

|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 7:59 pm Заглавие: |
|
|
Не съм на 15 и тоса няма начин да е истина, иначе щях да съм като гора в корема и като развъдник на червени червеи - ако знаеш колко съм изяла, до сега трябваше да прелея PDT_029
А за аватара, ми PDT_014 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 9:42 pm Заглавие: |
|
|
Те са малки безцветни и невидими...бъкат навсякаде и единствения начин да изчезнат е да СПРЕШ ДА СИ ГРИЗЕШ НОКТИТЕ
Не знаех, че още нямаш 15, извини  |
|
|
 |
Eli Подрастващ

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 12:45 am Заглавие: |
|
|
Как преценяваш годините ми е интересно? а що се отнася за червеите и подобни ми е трудно да излъжа сама себе си. А и ти не успяваш  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Фев 03, 2007 6:08 am Заглавие: |
|
|
Сега е вечер и съм поизморен...опитвам да оговоря нещо умно но не става..ще го оставя, за утре...става ли  |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 12:29 am Заглавие: |
|
|
Натрий си пръстите с люти чушки  _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
Jana D'ark Разбирач

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 4:02 pm Заглавие: |
|
|
| ghh написа: | Натрий си пръстите с люти чушки  |
предложиха ми този метод, за да накарам кучето ми да спре да яде от земята. PDT_004 Мисля, че би могло да подейства, но понякога се питам толкова ли съм слабохарактерна, че трява да стигам до такива крайности - вместо да си кажа просто - абе ееей край на яденето (на устата при мен). Волята трябва да ми е водеща....май |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Не знам дали е въпрос на воля. Все пак, гризането на ноктите е несъзнателно. Волята не участва много-много. В смисъл, че ако се усетиш че ги гризеш, ти спираш без усилия на волята, обаче ти не се усещаш...
Така че - люти чушки  _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 4:41 pm Заглавие: |
|
|
Еййй, Ти луда ли си?
...люти чушки  |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 4:45 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 4:49 pm Заглавие: |
|
|
Що така ми се пулиш...плашиш ме, май а
и квое тва гхх Жана Хр.Христова ли  |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 5:08 pm Заглавие: |
|
|
За пуленето - ми сложили са ми тук картинки, що да не си ги ползвам?
За гхх - не позна, опитай пак  _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 5:52 pm Заглавие: |
|
|
..разбрах..просто си натиснала двата най средни бутона ей така... PDT_011 гхх  |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 6:04 pm Заглавие: |
|
|
Bingo! _________________ Луда съм, еййй! |
|