Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 3:56 am Заглавие: Здравейте!
Здравейте нови приятели. Смятам, че има глад в българското интернет пространство за форуми като тези. Днес четох някои теми и останах доста очарован. Тук влизат само готини хора май. Ще се радвам да се присъединя към вас. За последно бях постоянен гастрольор в подобен форум за психология в тогавашното www.top.bg което вече го няма.
Надявам се и от тук ще мога да получавам ценни и адекватни съвети за неща от живота.
С удоволствие ще пусна и някои мои възгледи.
Искам да Ви се представя. Казвам се Влади, на 27 съм от София съм и работя в сферата на ИТ. Завърших Социална Педагогика в СУ и от там имам възбуден интерес към Психологията. Като изключим стажовете не съм работил по специалността. Никнеймът ми дойде наум от това страхотно парче на Солар Стон, наречено Соларкостер.
http://localhost.data.bg/mp3/Solar%20Stone%20-%20Solarcoaster.mp3
Вярвам, че времето няма да бъде загубено и, че това място ще се превърне в едно от любимите ми!
Поздрави!!! _________________ "Когато живееш докосвайки планината, твоето виждане за нещата се променя напълно" - С. Де Бенедети
Пуснато на: Сря Авг 06, 2008 4:09 am Заглавие:
Здравей, Solarcoaster
Добре дошъл!! _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Здравей, Влади,
Радвам се че си намерил интересни неща във форума. И аз съм отскоро тук и ми е много полезно. Ще ти пиша на ЛС въпрос за специалността, която си завършил, надявам се да нямаш против.
Хей,админе, искам да ти стисна ръката! Форума е прекрасен и много отпускащ благодаря ти, че си се сетила за такова нещо!ПРЕКРАСНО Е ! Днес се регистрирах, но сайта наистина мнооого ми хареса още веднъж поздравление
Всички вие, които пишете в него го правите толкова хубав и спокоен.
Добре дошла в нашия малък свят! _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Пуснато на: Вто Авг 26, 2008 7:27 pm Заглавие:
bubsoivz написа:
Благодаря ви много
Вие всички сте изключителни личности, а аз мога да прекарам цял ден в този форум
Честно казано - ако имах повече време и аз бих изкарала цял ден във форума,а може и повече
Признавам че в никой друг форум не съм се задържала толкова много.Още повече че тук има и хора,които помагат професионално.И най-вече хиляди благодарности на lady-to.
_________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Даа лейди-то е върхаа..навсякъде пише,винаги правилно,винаги казва,това което трябва ^^
супер е и не само тя
всички сте супер
това е най-хубавият форум
Пуснато на: Пон Сеп 01, 2008 10:02 pm Заглавие:
Здравейте и от мен, скъпи съфорумци!
Това е моят 15-ти постинг в този чудесен форум и реших, че е време да кажа и аз 2 думи за себе си. На 26 години съм, по образование - транспортен инженер, ОКС магистър. За момента не работя по специалността си, а се подвизавам като уеб администратор на www.programata.bg. Хобитата ми са Интернет, компютрите, слушането на музика (не се разделям с MP3-ката си, ужасно пристрастен съм, признавам), гледането на филми и разходките. Не пуша, пия само по случай и то никога "твърд" алкохол и както съм тръгнал в този дух, вероятно няма да се изненадате, че и по жени не ходя Стоя си при моята! Бивш спортист съм, черен колан по Таекуон-до с близо 10 годишен стаж в областта, от които 7 години като инструктор.
Ами, стига засега. Поздрави! _________________ http://lilacor.com - Моят блог!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети