| Предишната тема :: Следващата тема |
| Колко често е "нормално" да се прави секс? |
| всеки ден |
|
34% |
[ 15 ] |
| През ден |
|
38% |
[ 17 ] |
| Вторник и събота (след парти като пийнете) |
|
11% |
[ 5 ] |
| само петък |
|
2% |
[ 1 ] |
| как всеки ден бе??? по 3 пъти поне на ден |
|
4% |
[ 2 ] |
| седмица ли мина??? айде в другата ще се класирам |
|
9% |
[ 4 ] |
| веднъж в месеца - да не съм крава за разплод/бик разгонен |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Общо гласове : 44 |
|
| Автор |
Съобщение |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 12:41 am Заглавие: |
|
|
Чалендже, ще те помоля д пишеш на кирилица - правилата го изискват Мерси _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Challenge Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 4:28 pm Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: | Чалендже, ще те помоля д пишеш на кирилица - правилата го изискват Мерси |
A,mi da ...moje i da si права,просто ми се стори че не е твърдо правило |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 8:51 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря ти, че се съобрази.
Ами твърдо си да ти кажа само твърдите работи вършат работа )
Шега..но как беше Добре, че са шегите, да си кажем истината  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 9:24 pm Заглавие: |
|
|
За мен е нормално толкова, колкото човек може, иска и има възможност. Твърдо против съм всякакви графици от типа "Сряда ден за секс, от 9 до 10, без да говорим"...това само убива желанието и прави секса задължение.
На мен ми се иска всеки ден, но сега е малко по-рядко. Но иначе, както казах - кой колкото иска и може.
ПП:Ей, сега да не се забиете в леглото и да не излезнете от там, защото съм чел за някакви подобни двойки, които от леглото не стават. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
minion_of_fire Разбирач

Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 177 Местожителство: Wild Rose Country
|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 7:54 am Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | ПП:Ей, сега да не се забиете в леглото и да не излезнете от там, защото съм чел за някакви подобни двойки, които от леглото не стават. |
Тва е възможно само в едни страни, дето може и да не се ходи на работа. Ама не дай си боже и работата да ти е в леглото..
Пък и нали някой трябва да сготви, да направи кафе, да изчисти снега... Е, един меден месец се изкарва..  _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни. |
|
|
 |
Synthetic Новак

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 8:35 pm Заглавие: |
|
|
Нормално е да правим секс ,когато ни се прави и да не правим ,когато не ни се прави ... Тва е според мен ,а не всеки ден или през ден и т.н  _________________ [url=Психология в интернет[/url] |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 8:47 pm Заглавие: |
|
|
Ок, а как тогава можеш да вкараш в граници нещата...?
Идеята е такава. Представи си твоята представа за редовен секс и предтавата на приятелката ти да не се припокриват. Кой от двамата ще е правия (за вас) и как ще решиш този проблем? Това проблем ли ще е изобщо?
Ако ти си човек, който има по-голямо и по-често желание за секс, а човекът до теб има значително по-рядко желание за това... _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Synthetic Новак

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 8:51 pm Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: |
Ако ти си човек, който има по-голямо и по-често желание за секс, а човекът до теб има значително по-рядко желание за това... |
Ами лично за мен няма да е проблем ,нима секса е най-важното нещо в една истинска връзка - ест ,че не и обратното ако на момичето и се прави повече секс ,то ще гледам да и огаждам ест. кой не обича секса
 _________________ [url=Психология в интернет[/url] |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 4:08 pm Заглавие: |
|
|
Нормално е да се прави секс когато има желание затова.За мен може да е по няколко пъти на ден,за друг един път в седмицата.Това е индивидуално.Зависи и от други неща.Например трябва да стана сутринта в 6:00 ч ,да събудя детето,да го облека,нахраня и заведа при баба и дядо и да отида на работа.След 10ч. бачкане на компютъра,разговори с клиенти,изпълнение на поръчки и заявки от тях отивам да си прибера детето.Стигаме в къщи.Трябва да приготвя вечерята,сядаме да ядеме,после чистиш и миеш чинии,приспиваш детето към 22:00ч.Имаш да посвършиш още нещо и като погледнеш то станало полунощ,мъжа ми отодавна е заспал,а аз вече едва дишам.Накрая лягам и умирам и изобщо не се сещам за секс.
Не винаги е така,но в такива моменти не мисля за друго освен за това как да стигна по-бързо да легна и заспя. |
|
|
 |
mi6ito2 Новак

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 5:59 pm Заглавие: |
|
|
Не може да се каже точно всеки ден или през ден...някой път повече друг път по малко от много неща зависи но като цяло мисля че в седмицата 2-3 пъти е нормално _________________
 |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 6:05 pm Заглавие: |
|
|
И аз това имах предвид.Не може да се конкретизира.Това е въпрос на желание.Понякога е повече,понякога-по-малко. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Еххх как съм пропуснала тая тема За мен истината е колкото повече, толкова повече, дет вика Мечо Пух. Не съм семейна връзките ми карат по 6 месеца до година затова може би така разсъждавам, но при мен специално апетитът идва с яденето Ииии нормално кат нямам постоянен партньор е доста рядко, но като имам партньор ехе - всеки ден и ако може през различни часове на деня Прпосто ме удря в главата като има тръпка и когато съм влюбена особено - нежности, секс, ласки - това е нещо естесвено и толкова хубаво. За какво всъщност трябва да го конкретизираме наистина - за мен най-важното е да го искаш, с човека, който имаш до теб  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
deinameina Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Пет Мар 07, 2008 3:50 pm Заглавие: |
|
|
Опааа....
Секс ли бе да го опишеш... !!!Ами определено съм съгласна с Елси, че апетитът идва с яденето и тогава става страшно-хахах "дебелее" се яко . Обаче тъпото е както Лейди описва: с партнъора да имате различни виждания относно честотата на правене на секс Е тогава е мнооооооооооооооооооооооооооого гадно!Щото хубаво-апетитът идва с яденето и в един момент огладняваш и поглеждаш любимия с ясния поглед на следващата "любовна" стъпка, която трябва да предприемете, а той отвръща с " ооо айде стига, ще гледам мача или изморен съм" и още куп оправдания..
тц тц тц тц _________________ Не е достатъчно да си знаеш цената- трябва да се отчита и търсенето! |
|
|
 |
Gy6kalka Новак

|
Пуснато на: Вто Мар 11, 2008 2:51 pm Заглавие: |
|
|
Ами когато нямате желание или има много за работа тогава какво ще правите,според мен всичко опира до това и двамата да им е приятно и да има желание а не да правите секс само щото не сте наваксали за тая седмица.
трябва някои пъти и малко почивка по едни или други причини.......
Мисля......  |
|
|
 |
deinameina Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2008 11:41 am Заглавие: |
|
|
Абеее така като се по замисля, почивката си е полезна от време на време, защото засилва интереса и желанието... Това е като да си на диета 2 седмици и знаеш, че на следващия ден вече може да си похапваш всичко...малииииииии  _________________ Не е достатъчно да си знаеш цената- трябва да се отчита и търсенето! |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2008 11:49 am Заглавие: |
|
|
Лично аз не желая да съм на диета и то за 2седмици.
Изнервям се.За 4-5 дни-ОК и то когато съм в цикъл.Иначе ще превъртя.
Е,когато мъжа ми замине командировка-налага се.Ама да си е в къщи,да легнеме един до друг и 2седмици нищо да не правиме-сигурно ще го изнасиля  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
_barboranka_ Дипломиран разбирач

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 7:35 pm Заглавие: |
|
|
[color=red][/colorЗА МЕН СЕСЪТ Е НОРМАЛНО ДА СЕ ПРАВИ ПРЕЗ ДЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11  |
|
|
 |
deanne Гуру

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 7:41 pm Заглавие: |
|
|
Лятото всеки ден, а през другите сезони доста по-рядко. _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
ще целуваш букви вместо устни
ще прегръщаш кръста вместо мен." |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 8:38 pm Заглавие: |
|
|
Всеки ден. И не е задължително да е само по един път  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 3:31 am Заглавие: |
|
|
Леле, да ви се оплача. Преди малко казах на приятелката ми, че искам да правим секс 3 пъти едно след друго и тя не ме разбра. Каза, че сме го правили като ми изброи три дни от седмицата. Това момиче доста се промени Ама си го обичкам и съм щастлив с нея  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
|