| Предишната тема :: Следващата тема |
| Колко често е "нормално" да се прави секс? |
| всеки ден |
|
34% |
[ 15 ] |
| През ден |
|
38% |
[ 17 ] |
| Вторник и събота (след парти като пийнете) |
|
11% |
[ 5 ] |
| само петък |
|
2% |
[ 1 ] |
| как всеки ден бе??? по 3 пъти поне на ден |
|
4% |
[ 2 ] |
| седмица ли мина??? айде в другата ще се класирам |
|
9% |
[ 4 ] |
| веднъж в месеца - да не съм крава за разплод/бик разгонен |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Общо гласове : 44 |
|
| Автор |
Съобщение |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 3:58 am Заглавие: |
|
|
Селфкилър, ти спирка нямаш ли? Направо ме шашкаш с тая твоя активност в това занимание. А тя щом не те е разбрала не ми се вярва да е навита да е на този режим, камо-ли всеки ден.
Щом си щастлив и без секс ще минеш, чудя се как ли ще ти се отрази това  _________________ Sad and crying |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 3:48 pm Заглавие: |
|
|
sellfkiller,хората са различни.И аз си търся мъж,който да иска секс по 3 пъти на ден.Но моя мъж пък не е така.Той пък го прави един път на ден,някой път е през ден.Но и аз като теб/ти си обичаш твоята приятелка/ си го обичам моя мъж,независимо че и той се промени с времето.Преди правехме секс всеки ден по 3 пъти,но това време отмина.
Та не мисля че това е много сериозен проблем.Важното е че го има почти всеки ден.  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 7:49 pm Заглавие: |
|
|
Почти всеки ден  _________________ Sad and crying |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 8:30 pm Заглавие: |
|
|
Защо е тази изненада,deanne?Няма нищо учудващо в това.Аз при липса на секс или недостатъчно секс се изнервям.А пък мъжа ми като е много натоварен с проблеми в работата и служебни ангажименти - понякога не иска или заспива като пън преди мен и Криси.Е,случвало се е и за 2-3 дни да не правиме секс,а понякога но рядко и 1 седмица без секс.Е,в такива моменти за 1 седмица ставам като буреносен облак и откачам.Всеки е различен - едни имат нужда от повече секс,други от по-малко. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 8:52 pm Заглавие: |
|
|
Гледам и не мога да повярвам. Хора много сте сранни, вие сте родители, поради което предполагамп сте около 30, и почти всеки ден, че то време не излиза. _________________ Sad and crying |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 9:03 pm Заглавие: |
|
|
Ми лично при нас се прави след като Криси е заспала.Когато сме родители,значи ли че не трябва да правиме секс или 1 път в месеца?Това е нещо което всяка семейна двойка си го решава сама индивидуално.Няма ограничение за честотата,стига и на 2мата да им е добре и да се съобразяват с детето.Не мисля че е странно това,deanne. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 9:19 pm Заглавие: |
|
|
А ако детето стане, например до тоалетна, или се събуди от кошмар. Ми при родители на все още малко дете може да се прави. Просто вземайки предвид честотата направо минавате и разгонените тийнейджъри. За мен е адски странно. _________________ Sad and crying |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 9:29 pm Заглавие: |
|
|
Може би е трудно за разбиране.Наистина всичко е индивидуално.Не го сравнявам с тинейджърите секса с моя мъж.Просто това са много по-дълбоки взаимоотношения от чисто правене на секс.Ако мога да го кажа така - правиме любов заедно и освен физически се сливаме и душевно,защото има чувства и привързаност между нас.Не го правиме,защото сме разгонени в тоя смисъл,а защото имаме нужда да се слееме в едно,дори и за по-кратко време.
Колкото до детето - нещата са пак да се съобразиш как и какво правиш,така че ако се събуди - да можеш да реагираш адекватно,а не да изпадаш в шок.Много е особено.
Но не се чувствам виновна за това че обичам секса и го правя,когато мога и искам. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 9:57 pm Заглавие: |
|
|
Естествено не си виновна, че ти се прави секс, само че си мислех, че тва желание с годините замира, и че честотата е два пъти в годината, и че родителите са въздържатели, но разни хора, разни идеали. Както и да е. _________________ Sad and crying |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Да,точно така е.Права си - разни хора,разни идеали.С годините възможността за секс отслабва.Желанието си го има.
А колкото до два пъти в годината - може би като поостарееме - може и това да се случи.Но не искам да мисля затова.Родителите не са въздържатели,просто ситуацията ги принуждава да са предпазливи и затова децата си мислят така. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 10:05 pm Заглавие: |
|
|
Има и въздържатели, но са по-малко. _________________ Sad and crying |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 10:08 pm Заглавие: |
|
|
Може и да има,но това са някакви крайни случаи.Може би има и други причини за това,а не само защото са родители. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 10:10 pm Заглавие: |
|
|
Има, пример моите родители. Не разбрах какво е крайното. Ми който не го прави явно не иска. _________________ Sad and crying |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 10:27 pm Заглавие: |
|
|
Точно това е крайното - да се откажеш от секс изцяло и да станеш въздържател.Нещата са много по-сериозни оот твърдението "не иска".За да стигнеш до това - това е последствие на някаква причина,която те е накарала да не искаш.Ти си се родила по този начин - чрез любов между родителите ти.Значи тогава са го искали - сега не.Явно има друг повод,а не това,че са родители.Това никой не го е спряло,защото има и многодетни семейства.Как става?Нали са родители? _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 10:34 pm Заглавие: |
|
|
Аз не мисля за това, че може да има сериозна причина, на мен ми е добре така, а и на тях. Кое как става? Ми, ако искат още деца, естествено, че напролет няма да пристигнат с щъркелите, които в столицата така и не съм виждала от години. _________________ Sad and crying |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 10:41 pm Заглавие: |
|
|
Извода е че като са родители - пак правят секс и то не 2 пъти в годината.Кой споменава за щъркели.
Колкото до твоите родители - не знам и не коментирам.Но при повечето семейни двойки от други проблеми стигат до отчуждаване и отдръпване един от друг и затова вече нямат желание за секс.Това имах предвид.До колко им е добре така - не знам.
Колкото до теб - че се чувстваш добре така - имаш право да избираш за себе си.Но да бъдеш егоист и да ти е добре,защото родителите ти не правят секс - странно ми изглежда.Това е тяхна преценка. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
deanne Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 10:59 pm Заглавие: |
|
|
Те не са се отчуждили много се обичат и изпадам в блажена наслада да ги гледам как обикновено баща ми казва на майка ми колко много я обича, тя не се е отдръпнала просто не е свикнала да демонстрира любовта си. И да се прегръщат, вечер да си държат ръцете и баща ми да заспи така, много са сладки. _________________ Sad and crying |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 11:09 pm Заглавие: |
|
|
ОК.Това е при твоите родители,но не при всички е така.И аз се чувствам прекрасно като се гушна в моя мъж,той ме гушка и така заспиваме блажено.Точно това е магията на любовта.Сексът е допълнението към това.Не е задължително,но това всеки си го преценява. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 2:10 am Заглавие: |
|
|
А бе според мен трябва да е кой колкото иска и колкото може. Не знам какво ще правим ако има и дете при нас. Ама и дете искам и като стане ще му мислим. Биби, само в рамките на шегата разбирасе - ако приятелката ми беше като теб, а мъжа ти като мен щеше да има малко повече щасте на земята  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 3:29 am Заглавие: |
|
|
Е браво бе Дразнете аудиторията тука
Искам аз да питам sellfkiller дет се води разбирач - какво трябва да прави една млада жена, каято обича да преви секс по три пъти на ден, когато временно си няма приятел или партньор. Кат има добре, но ем й се иска ем е взискателна и затова се случва да е сама - е кат е сама да ходи да си задоволява нагона ли, или все пак да остане жена, която все пак да е някакво предизвикателство и стойност за бъдещите си партньори, не да се окажат баджанаци с половин София МММмм, на тоя въпрос можеш ли ти да ми отговориш И ако случайно дадеш някъв мъдър отговор и съвет ще те черпя бон-бонки  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
|