веднъж в месеца - да не съм крава за разплод/бик разгонен
0%
[ 0 ]
Общо гласове : 43
Автор
Съобщение
sellfkiller Доктор
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 6:04 am Заглавие:
Елси написа:
Е браво бе Дразнете аудиторията тука
Искам аз да питам sellfkiller дет се води разбирач - какво трябва да прави една млада жена, каято обича да преви секс по три пъти на ден, когато временно си няма приятел или партньор. Кат има добре, но ем й се иска ем е взискателна и затова се случва да е сама - е кат е сама да ходи да си задоволява нагона ли, или все пак да остане жена, която все пак да е някакво предизвикателство и стойност за бъдещите си партньори, не да се окажат баджанаци с половин София МММмм, на тоя въпрос можеш ли ти да ми отговориш И ако случайно дадеш някъв мъдър отговор и съвет ще те черпя бон-бонки
1. В къщи си имаме едно нещо, което се нарича "любовник на батерии".
2. В друг град.
3. В София поне по телефона можеш всичко да си поръчаш, дори и любовник но това зависи от финансовите възможности.
4. Ако е достатъчно добра в леглото /с такова либидо няма начин да не е/ нищо не пречи и цялата София да са ми баджанаци, само ще ми завиждат че е с мен а не с тях в крайна сметка.
5 На кой в наше време му пука кой какво говори.
6. Една жена и с целия свят да спи пак може да е предизвикателство /за това можеш спокойно да ми вярваш, знам го от личен опит/.
7. Да си хване за гаджета 2-3 близнаци, ако не държи на разнообразието във външния вид, те рядко ревнуват един от друг и имат силно развито чувство за взаимопомощ към ближния.
P.S. Някой ще има ли добрината да ме запознае с тази дама, с това либидо ще е доста ценна за теологични разговори _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 4:29 pm Заглавие:
sellfkiller написа:
А бе според мен трябва да е кой колкото иска и колкото може. Не знам какво ще правим ако има и дете при нас. Ама и дете искам и като стане ще му мислим. Биби, само в рамките на шегата разбирасе - ако приятелката ми беше като теб, а мъжа ти като мен щеше да има малко повече щасте на земята
Ма така си е Много си прав,ама ... то накрая ще се намери друг да ме задоволи ... Желаещи не липсват,но аз не го искам Това е в кръга на майтапа _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 4:32 pm Заглавие:
sellfkiller написа:
Елси написа:
Е браво бе Дразнете аудиторията тука
Искам аз да питам sellfkiller дет се води разбирач - какво трябва да прави една млада жена, каято обича да преви секс по три пъти на ден, когато временно си няма приятел или партньор. Кат има добре, но ем й се иска ем е взискателна и затова се случва да е сама - е кат е сама да ходи да си задоволява нагона ли, или все пак да остане жена, която все пак да е някакво предизвикателство и стойност за бъдещите си партньори, не да се окажат баджанаци с половин София МММмм, на тоя въпрос можеш ли ти да ми отговориш И ако случайно дадеш някъв мъдър отговор и съвет ще те черпя бон-бонки
1. В къщи си имаме едно нещо, което се нарича "любовник на батерии".
2. В друг град.
3. В София поне по телефона можеш всичко да си поръчаш, дори и любовник но това зависи от финансовите възможности.
4. Ако е достатъчно добра в леглото /с такова либидо няма начин да не е/ нищо не пречи и цялата София да са ми баджанаци, само ще ми завиждат че е с мен а не с тях в крайна сметка.
5 На кой в наше време му пука кой какво говори.
6. Една жена и с целия свят да спи пак може да е предизвикателство /за това можеш спокойно да ми вярваш, знам го от личен опит/.
7. Да си хване за гаджета 2-3 близнаци, ако не държи на разнообразието във външния вид, те рядко ревнуват един от друг и имат силно развито чувство за взаимопомощ към ближния.
P.S. Някой ще има ли добрината да ме запознае с тази дама, с това либидо ще е доста ценна за теологични разговори
Само мога да кажа -
Ти наистина си невероятен мъж,sellfkiller _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети