Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Нека поговорим за секс
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Любов и Секс
Предишната тема :: Следващата тема  

Колко често е "нормално" да се прави секс?
всеки ден
32%
 32%  [ 14 ]
През ден
39%
 39%  [ 17 ]
Вторник и събота (след парти като пийнете)
11%
 11%  [ 5 ]
само петък
2%
 2%  [ 1 ]
как всеки ден бе??? по 3 пъти поне на ден
4%
 4%  [ 2 ]
седмица ли мина??? айде в другата ще се класирам
9%
 9%  [ 4 ]
веднъж в месеца - да не съм крава за разплод/бик разгонен
0%
 0%  [ 0 ]
Общо гласове : 43

Автор Съобщение
sellfkiller
Доктор
Доктор

МнениеПуснато на: Съб Юни 14, 2008 6:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Елси написа:
Е браво бе Exclamation Shocked Дразнете аудиторията тука Laughing Very Happy

Искам аз да питам sellfkiller дет се води разбирач - какво трябва да прави една млада жена, каято обича да преви секс по три пъти на ден, когато временно си няма приятел или партньор. Кат има добре, но ем й се иска ем е взискателна и затова се случва да е сама - е кат е сама да ходи да си задоволява нагона ли, или все пак да остане жена, която все пак да е някакво предизвикателство и стойност за бъдещите си партньори, не да се окажат баджанаци с половин София Laughing МММмм, на тоя въпрос можеш ли ти да ми отговориш Question И ако случайно дадеш някъв мъдър отговор и съвет ще те черпя бон-бонки Very Happy

1. В къщи си имаме едно нещо, което се нарича "любовник на батерии".
2. В друг град.
3. В София поне по телефона можеш всичко да си поръчаш, дори и любовник но това зависи от финансовите възможности.
4. Ако е достатъчно добра в леглото /с такова либидо няма начин да не е/ нищо не пречи и цялата София да са ми баджанаци, само ще ми завиждат че е с мен а не с тях в крайна сметка.
5 На кой в наше време му пука кой какво говори.
6. Една жена и с целия свят да спи пак може да е предизвикателство /за това можеш спокойно да ми вярваш, знам го от личен опит/.
7. Да си хване за гаджета 2-3 близнаци, ако не държи на разнообразието във външния вид, те рядко ревнуват един от друг и имат силно развито чувство за взаимопомощ към ближния.

P.S. Някой ще има ли добрината да ме запознае с тази дама, с това либидо ще е доста ценна за теологични разговори Twisted Evil
Bibini
Наш човек
Наш човек

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Юни 15, 2008 4:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sellfkiller написа:
А бе според мен трябва да е кой колкото иска и колкото може. Не знам какво ще правим ако има и дете при нас. Ама и дете искам и като стане ще му мислим. Биби, само в рамките на шегата разбирасе - ако приятелката ми беше като теб, а мъжа ти като мен щеше да има малко повече щасте на земята Twisted Evil

Ма така си е Laughing Много си прав,ама ... то накрая ще се намери друг да ме задоволи ... Желаещи не липсват,но аз не го искам Wink Това е в кръга на майтапа Very Happy
Bibini
Наш човек
Наш човек

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Юни 15, 2008 4:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sellfkiller написа:
Елси написа:
Е браво бе Exclamation Shocked Дразнете аудиторията тука Laughing Very Happy

Искам аз да питам sellfkiller дет се води разбирач - какво трябва да прави една млада жена, каято обича да преви секс по три пъти на ден, когато временно си няма приятел или партньор. Кат има добре, но ем й се иска ем е взискателна и затова се случва да е сама - е кат е сама да ходи да си задоволява нагона ли, или все пак да остане жена, която все пак да е някакво предизвикателство и стойност за бъдещите си партньори, не да се окажат баджанаци с половин София Laughing МММмм, на тоя въпрос можеш ли ти да ми отговориш Question И ако случайно дадеш някъв мъдър отговор и съвет ще те черпя бон-бонки Very Happy

1. В къщи си имаме едно нещо, което се нарича "любовник на батерии".
2. В друг град.
3. В София поне по телефона можеш всичко да си поръчаш, дори и любовник но това зависи от финансовите възможности.
4. Ако е достатъчно добра в леглото /с такова либидо няма начин да не е/ нищо не пречи и цялата София да са ми баджанаци, само ще ми завиждат че е с мен а не с тях в крайна сметка.
5 На кой в наше време му пука кой какво говори.
6. Една жена и с целия свят да спи пак може да е предизвикателство /за това можеш спокойно да ми вярваш, знам го от личен опит/.
7. Да си хване за гаджета 2-3 близнаци, ако не държи на разнообразието във външния вид, те рядко ревнуват един от друг и имат силно развито чувство за взаимопомощ към ближния.

P.S. Някой ще има ли добрината да ме запознае с тази дама, с това либидо ще е доста ценна за теологични разговори Twisted Evil

Само мога да кажа - 013 013 013
Ти наистина си невероятен мъж,sellfkiller
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Любов и Секс Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї