Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Къде живеем
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Клюки
Предишната тема :: Следващата тема  

Къде живеем
София
63%
 63%  [ 19 ]
Провинцията
20%
 20%  [ 6 ]
Западна Европа
6%
 6%  [ 2 ]
Северна Америка
6%
 6%  [ 2 ]
Южна Америка
0%
 0%  [ 0 ]
Африка
3%
 3%  [ 1 ]
Азия
0%
 0%  [ 0 ]
Австралия
0%
 0%  [ 0 ]
Общо гласове : 30

Автор Съобщение
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Земята ( временно )

МнениеПуснато на: Пет Фев 02, 2007 10:17 pm    Заглавие: Къде живеем Отговорете с цитат

..по земята Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Jana D'ark
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Съб Фев 03, 2007 4:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хехе абе стони това е - измамен въпрос. София е в европа.. и как да ти отговоря сега Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bra1nless
Подрастващ
Подрастващ

Местожителство: около София

МнениеПуснато на: Съб Фев 03, 2007 5:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе как София ще е в Европа беее. Европата е в покрайнините на София!!! Very Happy
Върнете се в началото
Eli
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Съб Фев 03, 2007 7:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе каквото и да си говорим Европа е даже на опашката ни. Нашия случай е като "Граждани, изхвърляйте боклука си на края на селото" Laughing
Върнете се в началото
ghh
Доцент
Доцент

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 1:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А живущите в Африка, Азия и Австралия какво да кажат Confused
Jana D'ark
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 3:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

До тук е "да живее софия" Laughing Laughing
Върнете се в началото
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 4:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Еййй това София..къде и да пипна все София...а аз съм от селата с татко тракторист и мама багерист Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 4:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ghh написа:
А живущите в Африка, Азия и Австралия какво да кажат Confused

...да си кажат тук...кво толкова Wink
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Америка май не е село, но както кажеш. Гласувал си Америка. Как е живота отвъд граница?
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 5:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Интересното е, че днес точно правя 5 години от както кацнахме...5.2.2002....до този момент всичко е ОК...ако така ми мине живота ще искам пак да се повтори Very Happy
Върнете се в началото
Angel
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 6:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стони, как е живота там, липсва ли ти БГ? Как е като пишеш на български? Не се правя на интересен, но аз съм бил доста по-малко време зад граница, но понякога ми беше много смахнато като сменям от англииски на кирилица.
С какво се занимаваш там?
Върнете се в началото
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 6:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен ми харесва....има правила и се спазват все още...а приятели доколкото имам българи са на етап набиране на скорост та не им е май много до чатове още...на останалите им звуча хърама мшахъра ..нещо както на нас ни звучи арабския Very Happy
Секюрите съм в една фирма но и с други задачи ме товарят, защото си работя директно, за собственика и...та така..
Ти къде си бил по Америка, защо се върна....на мен не ми липсва нещо...особено простотията, зависта и подобните...
Върнете се в началото
Angel
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 6:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе то моята е дълга история...
Бях на една бригада(студентска) през 2003 с няколко колеги от университета. Почнах спасител на басейни във Вирджиния. После ми дадоха и един ван да возя други спасители преди да си ида на басейна и вечер ги прибирах. Третираха ме много добре. Изкарах си добри пари. 2004 се върнах и ме направиха супервайзор на 25 басейна, бях пак с приятели и колеги и пак със студентска виза. 2005 заминах на 18 месечна специализация, вече бях мениджър на отдела който се занимаваше със спасители, супервайзори и бла бла. Останах до края на 2006. Може би щото бях с приятели през лятото, но зимата остахме 2-ма българи ми беше трудно. Имах си работа и тва онова, ама ми липсваше яко БГ. От натрупания стрес даже ме налегнаха и паник атаки (още не знам от кво точно, ама тва си е шибано). При едно прибиране се запознах и с жената с която сега живея, така че докато се чакахме последните месеци съвсем не ми се стоеше. Абе много пиша ама тва не мога да го разкажа с 2 думи. Работата е, че преди бях брутален кариерист дето заеба БГ, даскалото (прекъснах 3-та година) и само парите ме вълнуваха (аааа и кариерата и властта разбира се). Обаче май се уморих от цялата работа. Сега съм тук, обратно в университета, живея на семейни начела с приятелката ми, гледаме куче и да ти кажа, звуча като пенсионер, ама май ми е по-добре. Това съм си аз де, не казвам, че това е правилния избор, ама засега ми харесва живота. Неделя мач с приятели, събота боулинг, през седмицата напред назад. Може би щото още имам пари от Америка съм такъв идеалист, но смятам, че ще се оправя. Абе братле, нещо не ми хареса тва дето разказах(като някоя шунда звуча) ама е твърде дълго да го трия и да мисля ново... Дано не си заспал докато си чел
Върнете се в началото
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 7:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не не съм заспал Very Happy на работа съм Cool ...това лято ходих по източния бряг но до Вирджиния не слезнах...аз живея в Монтреал де..та имам впечатления от нещата по брега в САЩ...беше пълно със студенти по хотелите и заведенията там..срещнах много и си говорехме с тях...общо взето всички не разбираха и се чудеха как младежите са на работа а възрастните по заведенията...което пък, за мен е нормално...ти ако си имаш приятелката тук и добра работа а още повече и семейство с деца...може би липсата на приятели и носталгията няма да е такава...но всичко си е частен случай...на мен ми харесва и така...
А това е много хубаво което си преминал тук...отценяват ли ти нещата които си научил и знаеш сега...как ги прилагаш там и приложими ли са изобщо?
Върнете се в началото
Angel
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 7:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз се прибрах преди няколко месеца и да ти кажа не съм търсел много работа(сега искам да си завърша университета), но имам няколко предложения. Те са основно от мои близки, които знаят какво мога щото ме познават, но опита ми в САЩ определено е много за годините ми(аз съм само на 24) и не го разменям за нищо Very Happy
Иначе САЩ ми липсва. Яко ми липсва, аз обичам подредения живот, а там определено го имах. Определено дори сега да тръгна там ще съм по-уреден. Сега си оправям здравни осигуровки, изпити в даскалото, отношения дори с хора. Абе аз съм българин, на който сега му е по-турдно да се интегрира в собствената си страна. Визата с която ме чакат не би позволила на приятелката ми да работи легално. А не е честно спрямо нея(тя завършва супер специалност и определено е умна) да работи там нелегално заради мен. Освен това преди казвах "на 25 се виждам работещ в САЩ, но на 35 успял в БГ" в смисъл искам да си имам семейство тук и колкото повече отлагам момента в който ще "заживея тук", толкова после ми е по-трудно. Ебати там бях мениджър, сега съм студент. Лошо няма, но колегите ми от университета успяха да дръпнат и в БГ и сега са валутни дилъри, финансисти и правят супер пари и тук затова трябва и аз да се хващам на време както казваш ти на "орото"
Върнете се в началото
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 8:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy ...те "ората" са много дето се играят приживе...учене, работа, семейство...млад си имаш много време и много опит си събрал на тез години имаш всички шансове да успееш...имаш ли желание и не те мързи с малко късмет ще си ОК...а приятелите дет са "дръпнали" не ги мисли...всеки си знае под шапката Very Happy
Върнете се в началото
Angel
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Пон Фев 05, 2007 8:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, прав си. Просто като ги гледам тях си казвам "значи може и тук..." и донякъде се успокоявам. Абе само да сме здрави всичко ще си е ок. Обаче САЩ понякога ми липсва яко дееба. Лошо няма да кажа за там.
Върнете се в началото
Angel
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Вто Фев 06, 2007 11:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стони, съветвам те да попромениш анкетата(ако ти си я пуснал де). Просто ако вместо Европа сложиш Западна Европа и добавиш и другите континенти ще стане по-точна и процентите наистина ще са интересна справка. Поне аз така мисля. Smile
Върнете се в началото
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Сря Мар 14, 2007 5:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Вижте какво става тук Very Happy
Върнете се в началото
ghh
Доцент
Доцент

МнениеПуснато на: Нед Мар 18, 2007 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Stoni написа:
Вижте какво става тук Very Happy

Нищо не виждам Confused
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Клюки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї