|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт
| Автор |
Съобщение |
|
alisia
Кандидат Гуру
Регистриран на: Пон Юни 15, 2009 10:00 pm Мнения: 778 Местоположение: Bulgaria
|
 Re: Сънищата
според мен още не си забравила бившия си, затова го сънуваш.
_________________ Любовта,братя мои,е най-трагичното,което съществува на този свят и в живота.Любовта е рожба на измамата и ражда разочарованието.Любовта е утеха в безутешността,единственият лек срещу смъртта,защото тя е нейна сестра.
|
| Пет Окт 23, 2009 3:02 pm |
|
 |
|
didii
Новак
Регистриран на: Пет Окт 23, 2009 2:15 pm Мнения: 3 Местоположение: Sliven
|
то че е това, това е , но както споменах ние не си спираме контактите и не е да кажа, че ми липсва много и за това го санувам, но ми е странно, действията са навързани точно като серял с малко епизоди и само чакам да заспя за да видя какво ще стане.
|
| Пет Окт 23, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
alisia
Кандидат Гуру
Регистриран на: Пон Юни 15, 2009 10:00 pm Мнения: 778 Местоположение: Bulgaria
|
а в реалността чудиш ли се какво ще стане?дали си има друга, да още има чувства към теб?дали пак ще се съберете?
_________________ Любовта,братя мои,е най-трагичното,което съществува на този свят и в живота.Любовта е рожба на измамата и ражда разочарованието.Любовта е утеха в безутешността,единственият лек срещу смъртта,защото тя е нейна сестра.
|
| Пет Окт 23, 2009 10:17 pm |
|
 |
|
didii
Новак
Регистриран на: Пет Окт 23, 2009 2:15 pm Мнения: 3 Местоположение: Sliven
|
аз знам, че няма да се съберем, просто обстоятелства, но знам и че няма друга ... чудя се естествено какво прави къде е, когато не ми звани да каже, но то е нормално, коя жена обича неизвестното...
|
| Съб Окт 24, 2009 12:08 am |
|
 |
|
lady-to
Site Admin
|
Първо да се извиня за закъснението ми да ти отговоря. С какво свързваш учебниците по история и БЕЛ? На колко години си? Можеш ли да разкажеш малко и за детската стая в този апартамент - на какво ти напомняше, какво имаше?
_________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:) http://center.kak-da.info
|
| Сря Дек 02, 2009 5:29 am |
|
 |
|
djindjurrr
Подрастващ
|
Много интересна тема За мен сънищата ни са подсъзнателните ни мисли и желания.Или понякога сънуваме какво с ее случило през деня ни, но през друга гледна точка.Примерно ако сме направили нещо през деня, после сънуваме това, но ако е направено по друг начин или е пропуснато да се направи.Имало е случеи, когато сънувам, че падам по стълбите или падам от високо и наистина в съня ми понякога съм падала от леглото.А понякога цялото ми тяло трепери, ако сънувам нещо страшно или заспа много нервна !
| Чет Фев 04, 2010 3:11 pm |
|
 |
|
gola
Новак
Регистриран на: Вто Юли 20, 2010 9:45 am Мнения: 1 Местоположение: bulgaria
|
може ли някой дами каже какво означава сня ми През месец май забременях за втори път но през юни направих спонтанен аборт през времето докато бях бременна постояно сънувах бебчето беше момиченце със сини очи каза си и името Белослава Не разбирам след като ми се яви защо я загубих
|
| Вто Юли 20, 2010 9:58 am |
|
|