Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Сънищата
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Философия,Митове и Легенди
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Сеп 02, 2008 12:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз като чета ти си си го разгадала Smile
Всички тези работи са се сляли в твоя сън. Мнението на майка ти е все едно мнението на приятелите ти - т.е нещо, което е важно а теб.
Това, че му е голям е все едно неговата доминация до някъде, т.е негова положителна черта, която "изпъква" Laughing Laughing

Като цяло според мен този сън показва желанието ти да покажеш приятелят си в добра светлина и да получиш желаното одобрение от приятелите ти. И сънят е изпълнил желанието ти и за това си се събудила с това чувство - сънят си е свършил работата отново Smile
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Jane Eyre
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Вто Сеп 02, 2008 12:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хехе Very Happy Мдаа, интересно как имам някакво 6-то чувство за него, а другите все едно са си сложили черните очила и не виждат, че той просто е по-неуверен и го прикрива по доста дразнещ начин... Както и да е Wink Ще видим доколко съм права, времето ще покаже.
Благодаря ти все пак! GGA
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Философия,Митове и Легенди Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї