Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Тест - ЕКСТРОВЕРСИЯ или ИНТРОВЕРСИЯ, НЕВРОТИЗЪМ, ПСИХТИЗЪМ
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Депресия, Гняв и др
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Carpe Diem
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Пон Юни 02, 2008 9:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Айзенк тест

Вашият резултат по скалата ЕКСТРОВЕРСИЯ - ИНТРОВЕРСИЯ:
Характерно за Вашата личност е изявената интроверсия, затвореност и самодостатъчост. Вие не се нуждаете непременно от нови връзки и контакти, предпочитате самостоятелни дейности, утвърждаващи индивидуалността Ви и срещи със стари приятели и познати.

Вашият резултат по скалата за ПСИХОТИЗЪМ:
Замислете се дали винаги сте прав по отстояваните от Вас позиции, може би понякога наистина грешите?

Вашият резултат по скалата за НЕВРОТИЗЪМ:
Вие сте прекалено загрижен и тревожен човек. Често Ви се случва да сте обхванат от понякога излишни страхове и състояния на безспокойство. Постарайте се да мислите по-малко за лошите неща в живота, все пак животът не винаги е толкова черен.

Хаха,безнадежден случай Laughing
Зодия козирог Cool
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bibini
Наш човек
Наш човек

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юни 02, 2008 10:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Carpe Diem написа:

Хаха,безнадежден случай Laughing
Зодия козирог Cool

Twisted Evil Звучи си страшничко,наистина.Моята дъщеричка е Козирог Laughing Но си мисля че при добро желание,търпение и упорство /което не ти липсва щом си Козирог/ - може да промениш отрицателните черти в характера си.
Carpe Diem
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Вто Юни 03, 2008 12:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

^^Мерси за насърчаващите думи,Бибини Smile Наистина,всички козирози,които познавам са силни и упорити хора...с изключение на мен (но сигурно защото самата не се познавам добре Laughing )
Върнете се в началото
poopo
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Вто Юни 03, 2008 2:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря Лейди, и ако вземеш в предвид и това че съм зодия Везни...............става ясно що за човек съм
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bibini
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Юни 03, 2008 2:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Carpe Diem написа:
^^Мерси за насърчаващите думи,Бибини Smile Наистина,всички козирози,които познавам са силни и упорити хора...с изключение на мен (но сигурно защото самата не се познавам добре Laughing )

Не защото не се познаваш,а защото не си вярваш.Горе главата и не се отказвай.По скалата на невротизъм и при мен е същото като твоето.Повече вяра в собствените ти възможности и се опитай да не се притесняваш и тревожиш за всичко.Аз откакто съм във форума - все пак имам напредък в доста неща. Very Happy А като вземеш предвид,че аз пък съм зодия РАК и става убийствена комбинация Wink
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Сря Юни 04, 2008 12:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Carpe Diem
Вие сте Меланхоник. Отличителни черти са тревожен, плах, песимист, резервиран, склонен към депресии. Прави впечатление от резултатите ви, че имате високи степени на невротизъм. Имали ли сте панически атаки?
Carpe Diem
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Сря Юни 04, 2008 1:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

lady-to написа:
Carpe Diem
Имали ли сте панически атаки?

Ами не точно,или поне вече не. Преди година бях в нещо като депресия и знам какво представляват...но това съм го преодоляла Smile Проблемът ми в момента е,че много трудно говоря,т.е провеждам разговори с непознати хора. Ужасно е,осъзнавам го,но все едно че има някаква бариера м/у мен и другите...срах ме е,че ще си помислят че съм смешна,или казвам нещо глупаво,неуместно... Confused Усещам се,че мисля как точно протича разговора,а не точно за какво говорим.А най-омразен ми е момента когато настъпва мълчание и просто нямам идея какво да кажа. В същото време знам,че новите контакти са полезни и могат само да ми помогнат :/
+ това,мразя на говоря по телефон. Когато звъни,винаги оставям друг да го вдигне.
Иначе в познат кръг съм доста разговорлива,съвсем свободна,смея си се,пускам майтапи,приятелите ми дори ме мислят за голяма оптимистка.... Question
А пък не мисля,че имам проблем с общата култура да не мога да каже две думи на кръст пред непознати Confused Може би ще кажете че е от характер,но не ми се вярва...имам чувството,че нещо ми пречи Rolling Eyes Лощото е,че нямам идея какво...
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Сря Юни 04, 2008 2:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами нямаш проблеми с това, което знаеш или можеш. Имаш проблеми с това, че не си вярваш, че можеш.
Аз лично, бих ти препоръчала един курс по психодрама - личен опит. Това е страхотно за такъв вид задръжки. Там се научаваш а комуникираш, да се отпускаш и виждаш и как и други имат същите спирачки и ти не си единствена. Не е скъпо и ако смяташ, че това ти пречи - се изправи срещу страха и го преодолявай. Важното е да не се криеш и да не бягаш - когато се чувстваш неуверена - направи го въпреки всичко. Общувай с нови хора, колкото и да те е страх. Когато го направиш 3-4-5 пъти, нещата ще придобият съвсем различна светлина.
L00P7R00P
Асистент
Асистент

Местожителство: Looptroopland

МнениеПуснато на: Сря Юни 04, 2008 3:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Айзенк тест

Характерно за Вашата личност е изявената интроверсия, затвореност и самодостатъчост. Вие не се нуждаете непременно от нови връзки и контакти, предпочитате самостоятелни дейности, утвърждаващи индивидуалността Ви и срещи със стари приятели и познати.

Отличавате се с трезва оценка за себе си и своето място в света. Отстояването на всякакви крайни позиции е чуждо на Вашата личност.

Вие сте прекалено загрижен и тревожен човек. Често Ви се случва да сте обхванат от понякога излишни страхове и състояния на безспокойство. Постарайте се да мислите по-малко за лошите неща в живота, все пак животът не винаги е толкова черен.

Jane Eyre
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Вто Юли 29, 2008 5:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ето и моите резултати:

Айзенк тест

Характерно за Вашата личност е изявената екстраверсия и отвореност към света. Вие свободно изразявате желанията и чувствата си, метафорично казано сте насочен навън. Непрекъснато се стремите към осъществяването на нови контакти и активно общуване с околните.

Отличавате се с трезва оценка за себе си и своето място в света. Отстояването на всякакви крайни позиции е чуждо на Вашата личност.

Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Юли 29, 2008 5:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Вече си готова да разбереш сама резултатите си.
И както и те показват - всичко ти е наред, освен това, с което се мъчим да работим - тревожността. Всяко нещо с времето си.
Може би след време този тест ще покаже друго нещо... Smile
Jane Eyre
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Вто Юли 29, 2008 5:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Zepar написа:
Smile Овен - Холерик Smile

И аз, и аз Very Happy
Хех, интересно ми стана, че Бибини и Поопо имат същите като моите резултати от теста - явно неслучайно се "намерихме" в темата за паник атаките Wink
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Юли 29, 2008 5:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз имам същите - холерик Smile

Експтраверси и емоционално нестабилни - тревожни Smile
Bibini
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Юли 29, 2008 2:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Laughing Laughing Laughing Ми ние затова всичките си дискутираме едно и също нещо.Всеки се тревожи за нещо.Аз най-много за взаимоотношенията ми в семейството и дъщеря ми.

Така е - ние сме една компания от тревожни личности.Но пък определено се боря с тази ми черта.Все пак имам някакво постижение,колкото и да е минимално Wink Продължаваме напред.Да стигнеме и да се дипломираме,но май ще ми отнеме голяма част от живота Very Happy Но няма да се предам.Само напред и нагоре Wink

Все пак се радвам че има и други,които ме подкрепят.

Успех на всички тревожни личности във форума.Заедно сме и ще се бориме.
cry
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Сря Юли 30, 2008 5:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Характерно за Вашата личност е изявената екстраверсия и отвореност към света. Вие свободно изразявате желанията и чувствата си, метафорично казано сте насочен навън. Непрекъснато се стремите към осъществяването на нови контакти и активно общуване с околните.

Замислете се дали винаги сте прав по отстояваните от Вас позиции, може би понякога наистина грешите?

Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Сря Юли 30, 2008 5:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cry - холерик. Експтраверт/емоционално нестабилен; психотизма - то си говори само, мож би е от възрастта ти или просто от нагласите. Това е нещо, което е отличително за теб
Bibini
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Сря Юли 30, 2008 6:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cry , добре дошъл/ла на нашия форум.И ние сме доста като теб.И аз съм холерик Wink екстраверт/емоционално нестабилен/ психотизма - то си говори само.
Ани
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Съб Авг 09, 2008 3:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Характерно за Вашата личност е умението да общувате с много хора без да разпилявате чувствата си и да губите трезвата си оценка за Вашето Аз. Вие умеете да извличате новото от всяка връзка и едновременно с това държите на старите си познати и контакти.

Вие не се притеснявате излишно, рядко губите почва под краката си. Прекалената тревожност и безспокойство са сравнително чужди за Вас състояния.
Върнете се в началото
Jane Eyre
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Нед Авг 10, 2008 1:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ани написа:
Характерно за Вашата личност е умението да общувате с много хора без да разпилявате чувствата си и да губите трезвата си оценка за Вашето Аз. Вие умеете да извличате новото от всяка връзка и едновременно с това държите на старите си познати и контакти.

Вие не се притеснявате излишно, рядко губите почва под краката си. Прекалената тревожност и безспокойство са сравнително чужди за Вас състояния.

Перфектният човек! Shocked
Ани, какво правиш в този форум?? Laughing Wink
Върнете се в началото
Ани
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Нед Авг 10, 2008 2:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Jane Eyre написа:
Ани написа:

Перфектният човек! Shocked
Ани, какво правиш в този форум?? Laughing Wink
Ееее,много благодаря. Не че съм перфектна, хич даже... Само ако ти кажа, че съм скорпион и ще разбереш какво имам предвид. Истинска проклетия съм, но симпатична проклетия надявам се. Confused
А на въпроса ти: Ами опитвам се да си общувам с много хора... Very Happy
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Депресия, Гняв и др Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 4 от 5

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї