| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Carpe Diem Новак

|
Пуснато на: Пон Юни 02, 2008 9:59 pm Заглавие: |
|
|
Айзенк тест
Вашият резултат по скалата ЕКСТРОВЕРСИЯ - ИНТРОВЕРСИЯ:
Характерно за Вашата личност е изявената интроверсия, затвореност и самодостатъчост. Вие не се нуждаете непременно от нови връзки и контакти, предпочитате самостоятелни дейности, утвърждаващи индивидуалността Ви и срещи със стари приятели и познати.
Вашият резултат по скалата за ПСИХОТИЗЪМ:
Замислете се дали винаги сте прав по отстояваните от Вас позиции, може би понякога наистина грешите?
Вашият резултат по скалата за НЕВРОТИЗЪМ:
Вие сте прекалено загрижен и тревожен човек. Често Ви се случва да сте обхванат от понякога излишни страхове и състояния на безспокойство. Постарайте се да мислите по-малко за лошите неща в живота, все пак животът не винаги е толкова черен.
Хаха,безнадежден случай
Зодия козирог  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Пон Юни 02, 2008 10:05 pm Заглавие: |
|
|
| Carpe Diem написа: |
Хаха,безнадежден случай
Зодия козирог  |
Звучи си страшничко,наистина.Моята дъщеричка е Козирог Но си мисля че при добро желание,търпение и упорство /което не ти липсва щом си Козирог/ - може да промениш отрицателните черти в характера си. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
Carpe Diem Новак

|
Пуснато на: Вто Юни 03, 2008 12:13 am Заглавие: |
|
|
^^Мерси за насърчаващите думи,Бибини Наистина,всички козирози,които познавам са силни и упорити хора...с изключение на мен (но сигурно защото самата не се познавам добре ) |
|
|
 |
poopo Разбирач

|
Пуснато на: Вто Юни 03, 2008 2:23 am Заглавие: |
|
|
| Благодаря Лейди, и ако вземеш в предвид и това че съм зодия Везни...............става ясно що за човек съм |
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юни 03, 2008 2:42 pm Заглавие: |
|
|
| Carpe Diem написа: | ^^Мерси за насърчаващите думи,Бибини Наистина,всички козирози,които познавам са силни и упорити хора...с изключение на мен (но сигурно защото самата не се познавам добре ) |
Не защото не се познаваш,а защото не си вярваш.Горе главата и не се отказвай.По скалата на невротизъм и при мен е същото като твоето.Повече вяра в собствените ти възможности и се опитай да не се притесняваш и тревожиш за всичко.Аз откакто съм във форума - все пак имам напредък в доста неща. А като вземеш предвид,че аз пък съм зодия РАК и става убийствена комбинация  _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 12:29 am Заглавие: |
|
|
Carpe Diem
Вие сте Меланхоник. Отличителни черти са тревожен, плах, песимист, резервиран, склонен към депресии. Прави впечатление от резултатите ви, че имате високи степени на невротизъм. Имали ли сте панически атаки? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
Carpe Diem Новак

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 1:34 am Заглавие: |
|
|
| lady-to написа: | Carpe Diem
Имали ли сте панически атаки? |
Ами не точно,или поне вече не. Преди година бях в нещо като депресия и знам какво представляват...но това съм го преодоляла Проблемът ми в момента е,че много трудно говоря,т.е провеждам разговори с непознати хора. Ужасно е,осъзнавам го,но все едно че има някаква бариера м/у мен и другите...срах ме е,че ще си помислят че съм смешна,или казвам нещо глупаво,неуместно... Усещам се,че мисля как точно протича разговора,а не точно за какво говорим.А най-омразен ми е момента когато настъпва мълчание и просто нямам идея какво да кажа. В същото време знам,че новите контакти са полезни и могат само да ми помогнат :/
+ това,мразя на говоря по телефон. Когато звъни,винаги оставям друг да го вдигне.
Иначе в познат кръг съм доста разговорлива,съвсем свободна,смея си се,пускам майтапи,приятелите ми дори ме мислят за голяма оптимистка....
А пък не мисля,че имам проблем с общата култура да не мога да каже две думи на кръст пред непознати Може би ще кажете че е от характер,но не ми се вярва...имам чувството,че нещо ми пречи Лощото е,че нямам идея какво... |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 2:26 am Заглавие: |
|
|
Ами нямаш проблеми с това, което знаеш или можеш. Имаш проблеми с това, че не си вярваш, че можеш.
Аз лично, бих ти препоръчала един курс по психодрама - личен опит. Това е страхотно за такъв вид задръжки. Там се научаваш а комуникираш, да се отпускаш и виждаш и как и други имат същите спирачки и ти не си единствена. Не е скъпо и ако смяташ, че това ти пречи - се изправи срещу страха и го преодолявай. Важното е да не се криеш и да не бягаш - когато се чувстваш неуверена - направи го въпреки всичко. Общувай с нови хора, колкото и да те е страх. Когато го направиш 3-4-5 пъти, нещата ще придобият съвсем различна светлина. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2008 3:44 am Заглавие: |
|
|
Айзенк тест
Характерно за Вашата личност е изявената интроверсия, затвореност и самодостатъчост. Вие не се нуждаете непременно от нови връзки и контакти, предпочитате самостоятелни дейности, утвърждаващи индивидуалността Ви и срещи със стари приятели и познати.
Отличавате се с трезва оценка за себе си и своето място в света. Отстояването на всякакви крайни позиции е чуждо на Вашата личност.
Вие сте прекалено загрижен и тревожен човек. Често Ви се случва да сте обхванат от понякога излишни страхове и състояния на безспокойство. Постарайте се да мислите по-малко за лошите неща в живота, все пак животът не винаги е толкова черен. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
Jane Eyre Разбирач

|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 5:27 am Заглавие: |
|
|
Ето и моите резултати:
Айзенк тест
Характерно за Вашата личност е изявената екстраверсия и отвореност към света. Вие свободно изразявате желанията и чувствата си, метафорично казано сте насочен навън. Непрекъснато се стремите към осъществяването на нови контакти и активно общуване с околните.
Отличавате се с трезва оценка за себе си и своето място в света. Отстояването на всякакви крайни позиции е чуждо на Вашата личност.
Вие сте прекалено загрижен и тревожен човек. Често Ви се случва да сте обхванат от понякога излишни страхове и състояния на безспокойство. Постарайте се да мислите по-малко за лошите неща в живота, все пак животът не винаги е толкова черен. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 5:31 am Заглавие: |
|
|
Вече си готова да разбереш сама резултатите си.
И както и те показват - всичко ти е наред, освен това, с което се мъчим да работим - тревожността. Всяко нещо с времето си.
Може би след време този тест ще покаже друго нещо...  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Jane Eyre Разбирач

|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 5:38 am Заглавие: |
|
|
| Zepar написа: | Овен - Холерик  |
И аз, и аз
Хех, интересно ми стана, че Бибини и Поопо имат същите като моите резултати от теста - явно неслучайно се "намерихме" в темата за паник атаките  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 5:48 am Заглавие: |
|
|
Аз имам същите - холерик
Експтраверси и емоционално нестабилни - тревожни  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 2:44 pm Заглавие: |
|
|
Ми ние затова всичките си дискутираме едно и също нещо.Всеки се тревожи за нещо.Аз най-много за взаимоотношенията ми в семейството и дъщеря ми.
Така е - ние сме една компания от тревожни личности.Но пък определено се боря с тази ми черта.Все пак имам някакво постижение,колкото и да е минимално Продължаваме напред.Да стигнеме и да се дипломираме,но май ще ми отнеме голяма част от живота Но няма да се предам.Само напред и нагоре
Все пак се радвам че има и други,които ме подкрепят.
Успех на всички тревожни личности във форума.Заедно сме и ще се бориме. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
cry Новак

|
Пуснато на: Сря Юли 30, 2008 5:27 pm Заглавие: |
|
|
Характерно за Вашата личност е изявената екстраверсия и отвореност към света. Вие свободно изразявате желанията и чувствата си, метафорично казано сте насочен навън. Непрекъснато се стремите към осъществяването на нови контакти и активно общуване с околните.
Замислете се дали винаги сте прав по отстояваните от Вас позиции, може би понякога наистина грешите?
Вие сте прекалено загрижен и тревожен човек. Често Ви се случва да сте обхванат от понякога излишни страхове и състояния на безспокойство. Постарайте се да мислите по-малко за лошите неща в живота, все пак животът не винаги е толкова черен. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юли 30, 2008 5:54 pm Заглавие: |
|
|
cry - холерик. Експтраверт/емоционално нестабилен; психотизма - то си говори само, мож би е от възрастта ти или просто от нагласите. Това е нещо, което е отличително за теб _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Bibini Наш човек

|
Пуснато на: Сря Юли 30, 2008 6:04 pm Заглавие: |
|
|
cry , добре дошъл/ла на нашия форум.И ние сме доста като теб.И аз съм холерик екстраверт/емоционално нестабилен/ психотизма - то си говори само. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !  |
|
|
 |
Ани Новак

|
Пуснато на: Съб Авг 09, 2008 3:50 am Заглавие: |
|
|
Характерно за Вашата личност е умението да общувате с много хора без да разпилявате чувствата си и да губите трезвата си оценка за Вашето Аз. Вие умеете да извличате новото от всяка връзка и едновременно с това държите на старите си познати и контакти.
Вие не се притеснявате излишно, рядко губите почва под краката си. Прекалената тревожност и безспокойство са сравнително чужди за Вас състояния. |
|
|
 |
Jane Eyre Разбирач

|
Пуснато на: Нед Авг 10, 2008 1:18 am Заглавие: |
|
|
| Ани написа: | Вашият резултат по скалата ЕКСТРОВЕРСИЯ - ИНТРОВЕРСИЯ:
Характерно за Вашата личност е умението да общувате с много хора без да разпилявате чувствата си и да губите трезвата си оценка за Вашето Аз. Вие умеете да извличате новото от всяка връзка и едновременно с това държите на старите си познати и контакти.
Вие не се притеснявате излишно, рядко губите почва под краката си. Прекалената тревожност и безспокойство са сравнително чужди за Вас състояния. |
Перфектният човек!
Ани, какво правиш в този форум??  |
|
|
 |
Ани Новак

|
Пуснато на: Нед Авг 10, 2008 2:54 am Заглавие: |
|
|
| Jane Eyre написа: | | Ани написа: | Вашият резултат по скалата ЕКСТРОВЕРСИЯ - ИНТРОВЕРСИЯ:
Перфектният човек!
Ани, какво правиш в този форум??  | Ееее,много благодаря. Не че съм перфектна, хич даже... Само ако ти кажа, че съм скорпион и ще разбереш какво имам предвид. Истинска проклетия съм, но симпатична проклетия надявам се.
А на въпроса ти: Ами опитвам се да си общувам с много хора...  |
|
|
 |
|