| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 10:35 pm Заглавие: |
|
|
Мерси шефке...ама мнооого е гот да имаш жена шефка...но до момента в който те харесва...послееее малиииии  _________________ http://www.de-zorata.de/forum/index.php |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 4:00 pm Заглавие: |
|
|
Шефке Имам проблем с темата за Манипелацията. 2 пати отговарям в нея и ми го няма отговора там Сега се опитах там се обърна към теб с молба за проверка на проблема, обаче и това не излезна даже. Би ли проверила какво се случва там  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 5:59 pm Заглавие: |
|
|
Елси - аз го чета... има го оплакването ти, има го и отговора ти...явно е при тб проблема...
Но аз сега ти отговорих там относно това кое е изчезнало и след това писала ли си.. когато прочетох напред мненията видях, че си написала, че ти е изчезнало мнението и после си казала за рокфорда и селянина дето ще му гепите кравите Аз чета мненията.. при мен ги има - мже би при теб нещо не е наред _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 11:29 pm Заглавие: |
|
|
Хммм да, сега гледам и че Иванова е отговорила на 9.12 а при мен го няма, не се вижда. Шашава работа - уж съм модератор на тази папка пък не мога да си я чета егати даже.
Ппросто не виждам бутонче за втора страница, показва ми само една без възможност да отида на втора - идеи за източника на проблема, ко да напрайм А викам да го решим, но ако знаех как щеше да е чудесно Иначе чета отговори по другите теми и този ти отговор включително, но в онази тема - ню  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 11:38 pm Заглавие: |
|
|
Аууу сега виждам, че по други теми има проблем. Влизам, излизам, регистрирам се наново с надеждата да се оправи, но не.
Значи отстрани излиза срещу папката, че има нов отговор на 9 Декември например, но влизам вътре по темите да видя кой какво е написал, свети папката с последни отговори червено съответно, но най-новото съобщение е от 30.11 и времето за мен е спряло на 30 Ноември- егати
После, ей сега като си написах отговора в "аз мисля че" например се връщам към основното меню и вече дори не виждам отстрани до папките данни за новите отговори, а пак ми светят папките с последни отговори от 30.11 и последните дати и отстрани до папките са дотогава. Пререгистрирах се наново, за да се върна пак на началното описано положение. Егати - Туин Пийкс направо. Моля всички за съвет къде може да е проблема - вирусче, нужда от нова регистрация като потребител или нещо такова, защото в противен случай няма повече ни да виждам, ни да мога да отговарям тук, а това ме натъжава  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 1:25 pm Заглавие: |
|
|
Хмм много странно. При мен всичко е наред.
Сега ще се разпитам да видим какво може да е.. не се отчайвай и не ни изоставяй  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 10:23 am Заглавие: |
|
|
Успявам да влизна и да видя какво пише веднъж на 10 пъти и то за малко докато пак не се върне на 30.11 ако случайно имаш решение прати ми го и на майла, който имаш, ако искаш за всеки случай. Мерси  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
sheffkata Site Admin

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 7:43 pm Заглавие: |
|
|
Елси как е положението с теб? Оправяш ли се? _________________ Кой свирка там, еЙ....?? |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 8:07 pm Заглавие: |
|
|
Ахам. 10х. Благодаря за загрижеността и имейлите за помощ Почувствах се още повече част от този форум така  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 11:11 pm Заглавие: |
|
|
Много се радвам, че си се оправила със затрудненията
Сега си на наше разположение пак PDT_008 _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Willie Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Съб Фев 16, 2008 11:46 pm Заглавие: |
|
|
Аз мисля, че....... абе тоя форум много е порастнал бе!!! Уили го нема неколко месеца и гледай какво станало тук. Хора, мнения, срещи, раклами на които даже кликнах ....
Хмм, освен да стягам пръсти и да почвам да пиша по-често. |
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 1:59 am Заглавие: |
|
|
| Willie написа: | Аз мисля, че....... абе тоя форум много е порастнал бе!!! Уили го нема неколко месеца и гледай какво станало тук. Хора, мнения, срещи, раклами на които даже кликнах ....
Хмм, освен да стягам пръсти и да почвам да пиша по-често. |
Ами добре си ни дошъл! Без тебе ни беше малко скучничко  _________________ Само Истината те прави свободен!!! |
|
|
 |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Браво бе Стони,
Такова мнение ли имаш за форума?  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
C.Jung Jr. Новак

|
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 1:23 pm Заглавие: |
|
|
Защо такова ли, lady-to?
Какво по-ценно за един мъж от члена му?  |
|
|
 |
калина Подрастващ

|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 11:43 pm Заглавие: |
|
|
Разгледах форума и ми хареса.Темите са интересни,за което ви поздравявам и смятам да се включа.  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 11:58 pm Заглавие: |
|
|
Здравей Калина,
Добре дошла при нас.  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 11:58 pm Заглавие: |
|
|
| калина написа: | Разгледах форума и ми хареса.Темите са интересни,за което ви поздравявам и смятам да се включа.  |
Добре си ни дошла, Калина. Надявам се да ти хареса в скромния ни форум и да намериш полезна информация. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 8:31 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте на всички,
Иксма да ви попитам - защото всички ние правим този форум..- имате ли желания, идеи за промяна, които искате да споделите.. инициативи...критики и каквото и да е. Тази секция е за това, а малко сме я позанемарили
За това, ако някои има идея за нов раздел, тема или има желание за нещо друго - нека го каже, да го обсъдим и да го направим или не. Много глави мислят повече от една - така, че нека заедно го измислим  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 12:00 am Заглавие: |
|
|
Мале сега си цакнах на профила и гледам, че съм тук от Август 2007 Удивително е как отлетя времето Отлетя много приятно освен това пишейки тук. ЕГАТИ
Относно промените аз нямам идеи, sorry , но съм ок с форума в моменат ....ммм чакай да помисля, че звучи тъпо така... хм...-Може да се сложат разни провокацийки, но не знам как точно да се структурират. Неща като съндък на тайните примерно - да има малко тип ролеви игри, които да провокират хората да пишат. Сандъка на тайните не знам точно какъв да му е случая дори, но докато пиша мисля датуй Някой си слага тайничка вътре за себе си иии после незнам трябва да помисля...Или съндък на познанието - където имаш достъп до интересни материали след като си вземеш определен емотикон - да има малко и по-детинско забавление Може да сложиш тестове по психология - за нива на познание в психологията - да има 5 или 10 нива там и да ги решаваме Може да сложиш и тестове за психоанализа - само че не за познание, а за определяне на моментно състояние и човек като му се покаже примерно резултат "Объркан" или "Изнервен" или "Весел" примерно да му се показват всички форумци със същите показатели. Ей такива неща... Имам много готини тестове за personality в нета, които също могат да служат по последната идея всъщност. А пък за психоанализа може да направиш папка - "Стая за психоанализа" - влиза някой разказва си, получава съвет и нализ от отговорника за целта и си излиза Такива работи де да знам - да се раздвижи малко
Стая за провокации задължително за Дедото Стая за филособстване /мож да я кръстим "Дървен философ" - аз постоянно шъ вися там да знайш /. Стая " Усмихни се" - може да има шеги и разтоварващи материали...Ако говорим за психология, ми всичко е свързано с психология егати, особено ако търсим психологията не като наука, каквато и не е а като познание за битието и живота, за човешкия мозък и начин на мислене...бе изобщо много шарании мож да напраим и ще стане интересно смятам  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
|