Здравей Лилия,
Това е рангова картинка, която означава какво ниво заемаш ти - т.е колко съобщения имаш. Няма как да я премахна само от твоя профил, но ако и другите хора от форума кажат, че не им харесва - може да я сменим, с нещо, което изберем за подходящо. _________________ Кой свирка там, еЙ....??
Мен заека не ме притеснява намирам го забавен и емблематичен
Само не ми стана ясно къде да открия правилата за зависимост между броя съобщение и статуса на потребителя следователно и картинката. Поразгледах и приблезетелно ми стана ясно, но ще се радвам, ако кажете къде мога да открия точна информация ?
Мерси. _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Имам и още една молба, ако може, не две са всъщност
- днес влизам доста късно и е логично да съм самотен потребител, но принципно досега все така ми се случва Та бихте ли могла да изнесете статистика за натоварените часове на посещение, за да се включвам тогава, ако мога. Или просто да дадете съвет в тази посока?
- Ииии втората молба се причислява по-скоро към предложенията може би: възможно ли е да се добави папка себеанализ и себеопознаване или нещо такова, ако и на другите им е интересно- идеята ми да съдържа теми за личностно и емоционално развитие, израстване, себеразбиране и самоконтрол... пример е този линк, който ми се стори интересен http://www.izvorite.com/text/text37.htm и не знам точно къде да въведа тема за него...
Благодаря _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
За да отговоря на въпросите ти, ще започна с номер 2
Като цяло това е сравнително нов форум, и все още не е много силно посещаван. Тъй като темите, които се обсъждат тук не са толкова силно комерсиални - напливът не е толкова силен.
Това до някъде ме радва, тъй като идеята ни е да сме по-малко, но тези, които са тук - да са хора, които са сериозни и наистина се вълнуват от нашите теми. Аз бих се радвала да има повече хора, но както казах - излишъка на комерсиализъм забавя процеса.
А относно ранговете - 0, 20, 50, 10, 150, 200, 250, 300 ..... на този брой мнения, преминаваш в следващ ранг.
А относно новата папка - ИМАШ Я. Кажи ми само как искаш да се казва точно и какво да пише под нея, и след като я създам тя ще бъде твоя отговорнот - ти ще си модератор на нея. (ако искаш естествено, ако не искаш..шефката ще я поеме).
PDT_019 PDT_006 _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Лейди, мерси за отговора Мислих за наименованието на темата "Изграждане на Аз-ът" или "Опознаване на Аз-ът" звучи добре, но се притеснявам, че е твърде претенциозно , затова ако не е твърде дълго нека заложим на простичкото и провокативното "Кой съм Аз?" знаеш постаносвката и идеята, ако имаш предложения за друго ще се радвам
Относно предложението за модератор - признавам, че не ходя по форуми, дори това е първият, в който се включвам та ми се наложи да прочета за ролята на модератора във Въпроси/Отговори Влизам често наистина и да - ще се радвам да съм модератор на тази папка
Под заглавието може би - "Да опознаем, разберем и контролираме себе си отвътре - ключ към успехите навън".
Новак съм дет се вика сега така че предложения и корекции за името и пояснението към него - ще очаквам с радост... _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Здравей Лилия,
Това е рангова картинка, която означава какво ниво заемаш ти - т.е колко съобщения имаш. Няма как да я премахна само от твоя профил, но ако и другите хора от форума кажат, че не им харесва - може да я сменим, с нещо, което изберем за подходящо.
Здравей.
Благодаря ти за отговора.
Зная, че е рангова картинка. Самата аз имам форум, а и по принцип имам опит с форуми.
Като влезеш от админското меню в профила ми, там най-долу трябва да имаш една опция за прикачване на ранг, която дава възможност да задаваш ранг на потребител, независимо от броя на мненията му. Моля те, избери за мен: "без прикачен специален ранг". Ще ти бъда много благодарна. Това не влияе на ранговете на останалите потребители.
Лилия, рискувам да не ти стане приятно от коментара ми, за което предварително ти се извинявам.
Но дали варянта да направиш 20 мнения и да смениш сама картинката си по този начин, не е възможен?
И дали имайки твой форум и дълбоко запозната с материята на интернет форумите, която въобще не я разбирам честно казано не би одобрила и приела правилата на този, познавайки тяхната важност в твоя си форум все пак.
Ииии последно - не мислиш ли, че тези рангови картинки - особено заека с моркова са много интересна и умела провокация към това да сме по-активни? Защо трябва да и се опъваме мен много ми допада?!
Хубаво е мисля да уважаваме направеното от другите, за да можем да уважаваме и претеглим и направеното от нас, пък и другите да уважават направеното от нас. Защото каквото даваш - това получаваш, май.
Това е моето мнение, не го приемай за критика и пак се извинявам, ако те засяга по някакъкв начин _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Влезнах в твоя профил и специално проверих, но за съжаление имам само 2 възможности "няма прикачен специален ранк" и "site admin". В момента вие сте към първото, но идята е, че щом не е специален ранк - адним, сте по правилата на всички с картинките.
Съжалявам за неудобството, но за сега поне не мога да намеря вариант, при който да премахна само твоята картинка. Ако открия такъв, веднага ще се погрижа за това.
Съжалявам за неудобството отново. _________________ Кой свирка там, еЙ....??
БЛАГОДАРЯ МНОГО И за папката и за чудесната тема, която постави вече в нея - дано да стаааава ееедна богата, посещавана и предпочитана папка Ама най-най добрата _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Хареса ми подхода ти ММННОООГО. Не мога да не ти споделя тая работа просто Като се намешах с коментар в темата - да кажа и положителното си мнение сега _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4Следваща
Страница 1 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети