Пуснато на: Съб Юни 07, 2008 9:32 pm Заглавие:
Смятам, че човек цял живот се променя. Тамън решиш, че си се намерил, оказва се че не си и айде наново. Тъй че и да се опознаеш след като е за кратко, нямаш време да положиш всички усилия в посока успеха точно в еди-коя си област. _________________ Аз чакам твоя знак/ и двама с теб ще открием,/ нов прекрасен свят -/ дай ми ръка, подай ми ръка...
Море от любов,/ бушува във мен,/ аз искам отново,/ разсъмване с теб.
Ммм Deanne аз пък смятам, че всичките промени са процес на надграждане всъщност те не се променяш нациало и не се триеш с гумичка все пак
А стремежът да се опознаеш само става все по-богат на база данни в различните етапи от живота.
Със snims мисля, че съм съгласна, че всичко е в нас и в главите ни.
А ако осъзнаваш обществената норма като норма, значи не е това твоят модел и малко тъпичко да следваш нещо, в което не вярваш, Иванова. Ако се сетим за хората останали в историята в политиката и държавното управление, изкуството ми че те всички сабили извън нормата- Евита Перон, Ван Гок, Моцарт, Жана Дарк - може би е било по-добре да се адаптират кам обществените норми и да си пълзят в мравуняка там, пък това, че са нещастни и могат може би да постигнат нещо по свой път - е, че кво от това Не съм съгласна за нормите - те освен стандарт на обществото често и са оправданието на латентните хора смятам. _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети