| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пет Окт 19, 2007 2:17 pm Заглавие: |
|
|
Здравей haffinta,
Какво точно включва тази длъжност и харесва ли ти? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iva_avi Новак

|
Пуснато на: Пон Окт 22, 2007 10:23 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък съм инженер и много си обичам професията, поне все още  |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Пон Окт 22, 2007 11:02 pm Заглавие: |
|
|
Ето това се нарича положителна нагласа. Браво Ива. Винаги съм мислела, че работата трябва да е не просто средство за набавяне на пари, но и най-вече да носи удоволствие и удовлетворение.
Дано се задържи това влечение, което имаш.
Винаи съм се радвала на баща ми, който работи нещото, което иска и въпреки, че го работи 30 години, и търпи много кусури на работотдателите си, той гледа на постигнаото като на дете, което е отгледал и създал сам.
Дано и аз да съм така с проесията си. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
Stoni Дипломиран разбирач

Регистриран на: 31 Яну 2007 Мнения: 219 Местожителство: Земята ( временно )
|
Пуснато на: Вто Окт 23, 2007 10:42 pm Заглавие: |
|
|
Лейди,
Спорд мен е също много важно, след като разбереш веднъж, че за онези които работиш използват способността ти не морално или в противоречие на принципите ти човешки, да облечеш други дрешки
Значи, най напред в детската градина, докато още бях работех за баба ми...пълнех вода от чешмата в градината и ходих до хлебарницата.
Надница 10 стотинки.
Пораснах и от 3-ти до 8 клас на нивата, садихме тютюн и работих за майка ми.Станах професионален тютюноберач и отглеждахме около 5-6 декара всяко лято.
Надница 1 лев.
В 9 -ти клас на археологическите разкопки.Готини археоложки.
Надница 5 лева.
Учих за милиционер 3 години.Започнах охрана на стълбите към първия етаж на милицията.
Надница 10 лева.
Пораснах в ОДЧ.
Надница 11 лева.
Инфлацията е докара на 11 долара в месец.
Сях картофи...
Отглеждах череши..
Надница Х
Подкарах частен охранителен бизнес.
Надница 10 амерички долара.
Записах социална педагогика..задочно.
Завърших.
Подкарах го и на бизнес.
Надницата скочи на ХХХ марки.
Учих софтихардтуер.
Пораснах и на криминален иснспектор.
Надницата 10 амерички долара.
Записах право.
Не завърших но го изучих.
Пораснах още и имигрирах.
Учих френцки и англицки.
Понаучих ги.
Возих пици.
Надница 100 КАД
Учих за пазач в академия.
Понаучих се.
Надница ХХХ
Поиздигнах се.
Надница ХХХХ
Дано Господ даде още толкова най-малко лазарника...ехеее, до къде ли ще я докарам  |
|
|
 |
mimiii Подрастващ

Регистриран на: 28 Сеп 2007 Мнения: 29 Местожителство: Valera de Abajo(Cuenca)-Espana
|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 1:29 pm Заглавие: |
|
|
Хареса ми много постинга на Stoni.
Takaaaa...по образование съм "педагог-психолог".Без стаж.
Иначе съм работила в дърводелството,в Детска градина(временно),в 6ива6ка фирма,в дискотека.Общо взето...доста разнообразно.
А между вас има ли "женени с деца"? _________________ Животът е хубав,защото е красив! |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пет Ное 16, 2007 3:39 pm Заглавие: |
|
|
| mimiii написа: | | А между вас има ли "женени с деца"? |
Хехе, и това ли е работа? Не че не е трудоемко...  _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
minion_of_fire Разбирач

Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 183 Местожителство: Wild Rose Country
|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 4:21 am Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | А между вас има ли "женени с деца"? |
Има, да. И не ни пречи на форума.
Иначе какво работя ме мързи да пиша, че трябва да е дълго като на Стони, макар и с по-малко стаж в "новата родина". _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни. |
|
|
 |
Challenge Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 6:24 pm Заглавие: |
|
|
В момента следвам право.Ама ми е много трудно на немски език и не е ясно кога ще завърша.Искам.Но съм мъничко мързеливичка понякога
Изкарвам парички с раздаване на флаери,статиствам тук-таме в някой филм,барманствам,сервирам,давам уроци по пиано,пускам музика в клуб. |
|
|
 |
Milady Подрастващ

|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 10:57 pm Заглавие: |
|
|
Психолог съм към Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. _________________ Психологът може да ИЗЛЕКУВА определен брой клиенти. Много повече може да ОБЛЕКЧИ. Но е длъжен да УТЕШИ всеки един! |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 1:34 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък съм мъжка секретарка
Тоест пиша разни формуляри, правя месечни отчети. То не е точно работа, защото си работя в къщи, а шеф е майка ми, ама пак става. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
ves Новак

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 2:23 pm Заглавие: |
|
|
| Аз се занимавам с информатика (т.е. работата ми е подобна). |
|
|
 |
Dedoto Асистент

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 11:35 pm Заглавие: |
|
|
| ves написа: | | Аз се занимавам с информатика (т.е. работата ми е подобна). |
Наистина е странно защо,Вес,но това някак си се подразбира, след темата за изкуствения интелект...и особено след начина,по който я поднесе...
 _________________ Само Истината те прави свободен!!! |
|
|
 |
aramiss Новак

|
Пуснато на: Сря Фев 13, 2008 3:26 pm Заглавие: |
|
|
| Аз завършвам магистратура по ,,Приложна психология'' в момента не работя, много си харесвам специалността и бих искал да си отворя малко кабинетчем но поне в момента не съм напълно наясно как стои въпросът за частната практика... |
|
|
 |
Angel Разбирач

|
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 2:00 am Заглавие: |
|
|
Аз работя във фирма занимаваща се с аутсорс (това е нещо като гурбет ама без да си напускаш страната) на финансово счетоводни услуги. В момента съм по един проект за електронни фактури. Фирма А иска да не наема 10 човека персонал да се занимават с хартиени фактури затова ни наема да и пращаме елктронни фактури които фирмите Б искат да пращат за разни услуги. Ние съотвено караме фирмите Б да ползват продукта ни (защото клиента им така е казал) и следим дали всичко по трансфера на такива данни е ок. Когато дадена фактура не може да мине през системата се намесваме ние и търсим какъв е проблемът. както казва лелята от рекламата на М-тел "Ами това е..." _________________ Който умира с възторг, нека се пази от възкресение. |
|
|
 |
deinameina Кандидат Разбирач

|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2008 11:36 am Заглавие: |
|
|
Здравейте и от мене !
Аз се водя Product Development, което по наше му се води нещо като " Специлист по разработване на новите продукти на пазара". Целият проект по изграждане, реализиране и позициониране на новите прдукти на пазара, го водя аз . Интересно и забавно/ като изключим, че ще напускам, понеже финансовите обещания във фирмата не се спазват, но това е друга тема /.
Иначе завърших ПР преди месец .. ами май е това!!! _________________ Не е достатъчно да си знаеш цената- трябва да се отчита и търсенето! |
|
|
 |
mikaella Асистент

Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
|
Пуснато на: Чет Май 01, 2008 3:27 am Заглавие: |
|
|
| L00P7R00P написа: | Аз пък съм мъжка секретарка
Тоест пиша разни формуляри, правя месечни отчети. То не е точно работа, защото си работя в къщи, а шеф е майка ми, ама пак става. |
За мъжка секретарка не бях чувала, но определено ме "заинтригува". Какво ли е майка ти да ти е шеф? Един ден като си направя фирма може и да те взема.
Аз работя временно към Мтел като консултант в бизнес център - хората си плащат сметките при мен, продавам им телефони, такива едни простички неща. Понякога е много интересно, а друг път е пълна скука и изтрещявам покрай многото gsm-и. ai _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head" |
|
|
 |
L00P7R00P Асистент

Регистриран на: 06 Дек 2007 Мнения: 364 Местожителство: Looptroopland
|
Пуснато на: Чет Май 01, 2008 4:28 am Заглавие: |
|
|
Да ми беше казала при теб да дойда. Вчера си блокирах сим картата, защото си забравих пин кода. За щастие лесно и бързо се оправих в един от милиионите офиси на М-тел. _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields. |
|
|
 |
mikaella Асистент

|
Пуснато на: Чет Май 01, 2008 5:35 am Заглавие: |
|
|
| L00P7R00P написа: | | Да ми беше казала при теб да дойда. Вчера си блокирах сим картата, защото си забравих пин кода. За щастие лесно и бързо се оправих в един от милиионите офиси на М-тел. |
Когато съм тук, много много не се сещам за работа и се радвам, че всичко при теб се е оправило. Иначе щях да те объркам много - въпреки, че това с блокираната сим карта наистина става много бързо, ако попаднеш на точните хора. То сега покрай празниците има голяма навалица, голям късметлия си, че си се добрал.  _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
|
|
 |
sellfkiller Доктор

|
Пуснато на: Чет Май 01, 2008 2:46 pm Заглавие: |
|
|
пазя обществото от боклука, значи предполагам, че в един или друг смисъл съм по чистотата  _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности  |
|
|
 |
mikaella Асистент

|
Пуснато на: Чет Май 01, 2008 4:20 pm Заглавие: |
|
|
| sellfkiller написа: | пазя обществото от боклука, значи предполагам, че в един или друг смисъл съм по чистотата  |
Пази ни ...май имаме нужда някой да ни брани от всичкия боклук, ама то ние сме си виновни(говоря за някои индивиди).  _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
|
|
 |
|