Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Паник атаки
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Паник атаки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
petya kancheva
Подрастващ
Подрастващ

Местожителство: italia

МнениеПуснато на: Съб Ное 17, 2007 12:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

blagodarq ti lady,znam 4e sum ujasna egoistka daje v4era za tova govorihme s priatelqt mi kaza mi 4e e roden za da izpulnqva moite jelania Sad stana mi adski kofti ta az go obi4am,a ne moga da mu go pokaja...da pisva mi ot tova sustoianie opitvam se da se borq,nqkoi put uspqvam i sama da gi preodoleq,obiknovenno kogato se qdosam na sebe si kakto v4era naprimer.bqh tolkova bqsna na sebesi i usetih pak tazi tahikardia samo 4e ne se vglubih v neq a i se qdosah o6te po ve4e i si kazah mainata mu da se pruska ako 6te se pruska.no ne se prusna a mi mina...
da iskam da napravq purvata kra4ka!6te se radvam da mi pomogne6!i 6te se opitam o6te dnes!utre 6te ti pi6a kakuv e bil razultata! Wink stiskai palzi Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Съб Ное 17, 2007 1:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стискам!!!

Адски шаблонно звучи, но е така...поваряй си - "Аз мога", защото ти сега си на "не мога" за всичко. Знам, че не вярваш - аз също не вярвах и знам какво и е чувството на безсилие. Но трябва да видиш, че обгрижването на другите само те кара да си вярваш повече, че имаш нужда от тях....А ти нямаш.

Дръж здраво, като ти се запали лицето - стани, отиди до тоалетната или просто до някоя колежка и я питай какво е првила вчера. като се разсееш - то отминава. Не се поддавай веднага да бягаш - дръж до последно. Сърцето е много по-здраво, от колкото си мислиш Smile
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
petya kancheva
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Нед Ное 18, 2007 4:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zdravei!za sega vsi4ko e po kontrol Wink neznam kolko dulgo 6te produlji,oba4e.opitvam se da ne mislq za panikite za6toto mi e mn dobre bez taq izlizame,veselim se,no ponqkoga pak si kazvam mn hubavo ne e na hubavo da ne bi pak de se poiavi nqkoi pristup?dali 6te uspeq da go preodoleq sama?i takiva ne6ta...za se ga vtori den nqmam pristap Smile
zeluvki!4ao,4ao!
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Нед Ное 18, 2007 9:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Петя, много се радвам, че сега си по-добре. ДРЪЖ ПОЛОЖЕНИЕ Smile :0

Опитай се да приемеш атаките като част от твоя живот. Опитай да приемеш, че вече ще се появяват и изчезват...така няма да се разочароваш и плашиш, когато имаш "кофти ден".

И моля те, пиши на кирилица, защото правилата на форума са такива.

Благодаря ти.
И успех
Angel
Разбирач
Разбирач

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Ное 18, 2007 9:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Петя, аз съм сигурен, че съм бил не по-малко уплашен от теб, както ти казах всеки с криза си мисли, че е най-зле и е най-слаб и ще влачи така цял живот. Аз бих те посъветвал само да успееш да си кажеш "имам проблем ама мога и с тях". На мен това ми помагаше повече отколкото "аз съм млад, здрав с кариера, такова нещо НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ЧОВЕК КАТО МЕН" аз съм по силен. Ако си казваш "здрав съм" това те задължава да не показваш признак на страх. Като си кажеш "абе малко може да имам проблем, но ще мина и с него" тогава по-лесно се приемат нещата и промлема изчезва. Уфф, чакай, че аз почнах като психолог... Просто съм нормален човек минал през криза когато са ми се събрали много емоции и промени за кратко време.
petya kancheva
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пон Ное 19, 2007 11:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

zdraveite! purvo iskam da se izvinq, ne znaeh 4e pravilata na foruma sa takivi,no sum v italia i tuk klaviaturata nqma kiriliza,nito ima prozor4e dolu ot koeto mogam da smenqm,ne sum komputuren spezialist i vuob6te ne sum na qsno moje li v kraina smetka da se pi6e na kiriliza ot tozi komp.za tovo pi6a taka.izvinete me!
za sega naistina sum po dobre,no da ne zabravqme 4e be6e subota i nedele,ne ostavah sama,postoianno sum zaeta s nqkakvi priatni ne6ta.a sega sedmizata zapo4na otnovo rabota,otnovo dni v koito 6te sum sama,no 6te trqbva da se spravim Wink ......
da angel prav si!i az purvo probvah da si kazvam 4e sum zdrava i mlada,kolko naistina bolni hora vijdam vseki den na rabota(med.sestra sum)
no sqka6 ne pomaga6e osobenno,za6toto vsu6tia moment i mn mladi bqha bolni i umiraha....6te probvam s tvoia primer dano ima uspeh.vse pak primer vsi4ki nie mojem da vzemem ot hora naistina bolni,no po silni i borboni ot mn ot nas.prosto priema6 krusta si i go nosi6...
blagodarq vi priateli, 4udesni ste!
4ao!
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пон Ное 19, 2007 1:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Петя, а мислила ли си , че може би работата ти допринася за тези атаки??...болни хора, смъртни случаи...ти сравняваш със себе си и търсиш симптоми. Имало ли е наскоро някой млад човек, който е починал от тази твоя тахикардия, дето толкова те мъчи??

И втори въпрос - когато си в медицинско заведение не ти ли стихват кризите - все пак си обградена от лекари, който знаят реално какво да направят, ако ти стане нещо????
petya kancheva
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 1:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ne!ne znam o6te nqkoi da e umrql ot tahiokardia.ako estestvenno ne e v sledstvie na nqkakvo surde4no zabolqvane!koeto na men o6te ne sa mi otkrili.tova oba4e ne mi pre4i kato me obhvani panikata da sui mislq 4e 6te mi se prusne surzeto Wink
ne vqrvam rabotata mi da doprinasq za atakite!az obi4am tazi rabota i za tova daje sum malko poiznervenna za6toto vse o6te ne moga da oprajnqvam svobodno profesiqta si tuk.
ne znam dali stihvat...obiknovenno kato sum na rabota ili sred hora nqmam ataki,no ponqkoga se slu4va i ako mi se slu4i na rabota (mnogo stranno) no iskam da se pribera v ku6ti.ne moga da si go obesnq....zvunq na priatelqt mi i vikam ela me vzemi! i toi e za kakvo ako ne ti e dobre tam pone lekari ima,6te ti pomognat.no az iskam samo da se mahna da si otida na spokoistvie v ku6ti s nego i vsi4ko minava.sama ne moga da si go obesnq.
v su6toto vreme ako polu4a kriza prez no6ta i se sabudq s ludo bie6to surze po pijama sum izkarvala priatelqt mi da me vodi v spe6noto.estestvenno o6te dokato sedna v kolata i mi e minalo..
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 11:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ММда, това е така. Аз когато започнах да ги получавам и си иах един човек, на който винаги се обаждах (както казах, защото той ми се връзва) и се разбирахме, че мога да излезна сама и ако и стане нещо да му звънна. И излизам с едни познати, 5 човека на масата сме..ако нещо стане има кой да реагира, но аз не съм спокойна. Става ми криза, веднага се обаждам на този риятел, обяснявам му къде съм и само след като затворя телефона, вече спокойна, че той идва (демек спасението) и ми минава. И после започвам да се чувсвам виновна, че съм го разкарала..като ми мине атаката, после толкова глупаво ми се струва всичко. И понеже той ми съчувстваше и знаех, че мога да разчитам на него - не разчитах на себе си и това задълбочаваше проблема. Аз ти написах и по-горе... когато ВСИчКИ вдигнаха ръце от мен и ми казаха "оправяй се" - започнах да се оправям. Обиждах им се, че не ме рзбират, че не им пука за мен и тн...но те устояха и...започваш да се оправяш сам.

За тези разтройства тези, които правят всичко, за да ти помогнат - най-мнго ти вредят...но без да го осъзнават, разбира се.

Как имаше ли вече възможност да упражниш "задържането" без да се обадиш или събудиш приятеля си? И исках да те питам...как се чувстваш с терапията,на която ходиш, смяташ ли, че тя ти помага?
petya kancheva
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 1:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zdrasti, laydi! mi da si priznaq 4estno spq spokoino i vse o6te ne sum se sabujdala s ataki,taka 4e da ne sabujdam priatelq si o6te ne sum imala 6ansa da go probvam.ina4e prez dena mi se slui4va da se usetq s tahikardia no ni6to osobenno (vse pakimam hipoteroidizam koito moje da doprinasq za tiva,a i vzemam betablokeri,ako ti govorqt ne6to) 4e da ne se spravq.taka 4e za sega e ok.probvah kato usetq 4e se 4ustvam leko nervna da se obadq na nqkoi dori da si 4atq v skype i pomaga.
terapiata na koiato hodih...ve4e ne hodq.razbirase za6toto ne vqrvam 4e mi pomaga.mnogo po ve4e mi pomaga6 ti i vsi4ki koito spodelqte problemite i prejivqnoto v tozi sait Wink taka 4e vi predpo4itam pred psiholojkata pri koiato hodeh.
blagodarq ti.zeluvki
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 2:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много и е интересно от къде тая пуста тахиокардия ти е влезнала в главата??

Аз си втълпявах (и все още), че имам болести, които майка ми имаше. А ти защо точно това.. знаеш ли? Едно от основните неща на паник атаките е сърцебиенето...то най-много стряска. Аз винаги се шашкам, че ще получа инфаркт. една позната с атаки също... и може би е нормално...но тб като, че не те е стах от друго освен от това. Станало ти е като Фикс идея...има ли реално обяснение?
petya kancheva
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 4:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

neznam za6to!pomnq 4e za pruv put kogato polu4ih ne6to takova bqh edva v purvi kurs v gimzaiata.ne znaeh kakvo e.bqh izpila 7 kafetai ve4erta si stoiah spokoino v legloto i slu6ah muzika kogato vnezapno mi zapo4na stranno preska4ane na surzeto i tn.togava bqh adaski upla6ena,sedmiza sled tova az bqh v pulna depresia 4e umiram.nito se kupeh nito iskah da qm,stoiah si v legloto i 4akah da umra.na6ite mn se stresnaha i me zavedoha na psihiatur.sled polovin 4as razgovor s nego az bqh 4isto nova i daje isdkah da hodq na diskoteka.po ve4e psihiatur ne sum pose6tavala,sviknah da jiveq taka(malko po panika za vsqko ne6to)no ot togava si vtulpih 4e imam bolno surze i ve4e okolo 10 godini nikoi ne moje da mi go izbie.kardiologat e nai 4esto pose6tavania doktor ot men,i sum smenila mnogo.vsi4ki kazvat edno i su6to-nqma ti ni6to.i vsevuzmojni pri4ini za oplakvaniata koito davam(az ne vqrvam na nikoe).predi godini imah postoianni bolki v surde4nata oblast ponqkoga po zqla sedmiza,posle zapo4naha tahikardi4nite pristupi ot okolo 3 godini,a mi sprqha bolkite.vsu6tost v edin ot poslednite puti v koito otidoh pak be6e me bolqlo okolo 4,5 dni(edna ne sina,no postoianna drazne6ta bolka) kardiolojkata mi kaza 4e imam tahikardia.sega mi se struva suvsem normalno tei kato az pri lekat i kruvno vdigam,no tq mi dade atenolol,s dumite 4e po se stremim da zapazim suzeto za po dulgo vreme,moeto rabotelo po burzo i po burzo 6tqlo da se izhabi,4e za tova mi gi dade tezi hap4eta.i naistina zapo4nah da gi vzemam i purvata god vsi4ko ok,.posle otnovo problemi...omagiosan krug.tuk v italia produljih s izsledvaniata,ni6to mi nqma na surzeto,imam hipoteriodizam i za tova mi bili pristapite na tahikardia,sega i lekarstva za tova vzemam...no tahikardia si imam.i ne se poiavqva sled kato se opla6a,a purvo ostanoviavam 4e q imam i posle se pla6a.az pone taka mislq.....
Върнете се в началото
petya kancheva
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 4:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i estestvenno strah da ne polu4a infarkt...i merene na kruvno da ne polu4a insult..tova sa mi redovnite strahove i vseko ne6to koeto po4ustvam go svurzvam s tova..
kak ti se struva vsi4ko?6antavo?
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 4:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хаха, не - не си шантава иобщо, просто покрай страха си правиш теории, които толкова приемаш, че ще ходиш на лекар, докато накрая ти кажат, че ти има нещо. Т.е ако отидеш на 10000 лекари и ти кажат, че ти няма нищо и 1 ти каже - има ти, ще кажеш "Ето видя ли, знаех си, че съм болна." Толкова си си го втълпила, че това става начин н живот.

Значи аз не съм специалист, но това, кото знам (понеже баба ми има проблеми със сърцето), че сърце не боли. Болки около сърдечната област са -невралгични болки. Аз имам такива от много години. Бях решила, че е рак на гърдата, сърце и какво ли не. Чиста невралгия - т.е на нервна почва. Ти явно отдавна си имаш паническата наклонност, просто е насъбирала сили. Моята хомеопатка като отидох и ми каза "събрала си си една огромна кошница, пълна със страхове и теории за тях". И е така.. сега го разбирам - тогавва звучаха логични и все нещо не ми намираха.

Щом толкова лекари ти казват, че ти няма нищо - защо н им повярваш/?? А относно първия път... ми нека направим друга теория - младо момиче, пиеш 7 кафета..(аз на 1 се разтрепервам) това сърцебиене е нормално, когато вдигнеш кръвното (каквто е станало от кафето). Помниш ли онова, което ти написах за зебрите и кнете - онази мисъл...Ами ти си сигурна, че са зебри...и никй не може да те убеди, че може да са и коне. А и да ти кажа... знам, че сърдечните болести ... все щеше да си проличи за толкова години.

знам ли...
petya kancheva
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 5:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i az znam 4e ako naistina ima6e ne6to 6te6e da si proli4i.kogato sum spokoina mislq razumno i se smeq i 6eguvam s glupostite koito mi idvat na akul.no ponqkoga i to mn 4esto(kato naprimer mi se za4ervi lizeto,ili puk samo ednoto uho,otka4ena rabota)mislq 4e sum vdignala kruvno.priatelqt mi mi se smee i me pita kolko puti si imala visoko kruvno?i az mi nqkolko puti nai mn do 140 i toi ot 1 god sme zaedno az o6te edin put ne sum vijdal kruvnoto ti da e 140,a za4ervono lize po4ti vseki det.ozna4ava 4e dvete ne6ta nqmat ni6to ob6to.no az kazvam-da no tozi put moje i naistina da sum go vdignala!razbira6 li me!oligofrenska rabota.mnogo sum si dobre ako ne 4ustvam tezi ne6ta.no znam 4e sum jiv 4ovek i ne moje bez malki,ponqkoga i po golemi nerazpolojenia.za6to togava se strqskam taka,za6to ne moga da ne oburna vnimanie i na nai malkoto ne6to koeto usetq?za6to?kakvo ne e nared?kade burkam?kak da se nau4a da ne obru6tam vnimanie na tezi ne6ta?i v su6toto vreme da obru6tam ako naistina si zaslujava?
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Вто Ное 20, 2007 6:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Защото правиш от мухата слон и се панираш. То това му е именно атаката. А за зачервяването е много нормално - това са на нервна почва всички тези симптоми. Топли и студени вълни..аз като започна да се плаша и ми става ужасно горещо, имам чувството, че ще се задуша от жега и малко по-късно ми става студено, чак ме втриса. Това всичко е на нервна почва...разни жлези изкарват разни секрети по погрешка, защото си била много уплашена. То една от най-големите причини за хормонален дисбаланс е именно дистреса - т.е това, което ние имаме. Smile

А приятелят ти трябва да си поговори с моя :0 Smile горките...аз съм разумен и логичен човек, но в такива моменти имам 2-3 неща и от тях съставям толкова добре издържана теория за лаик, че няма оборване освен ако не си лекар и да разбираш. Когато започнах да ходя при лекарката ми - хомеопат всеки ден идвах с нова поставена диагноза. То не бяха тумури, епилепсия, яичници с кисти... какво ли не. И тя без да ми обръща никако внимание ме преглежда (за да не стане лъжливото овчарче) и ми обяснява - това няма как да се върже с това, защото трето, пето 10-то - и аз мирясвам. Вечерта вече има нова мода Smile Smile Ти поне си само на тахиокардия Smile
petya kancheva
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Чет Ное 22, 2007 10:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy da de az sama s tahikardia...
moga da kaje 4e se mina sedmiza bez ataki.mai daje i po ve4e kato iz<klu4im v4era na obqd...ne znam kvo mi stana,pak prevurtqh.pribrah se az ot rabotai vikam 4akai da si legna,4e mi e edno umoreno..(ot dulgo vreme ne go pravq,6toto se sabujdam v panika suvsem sami4ka,no nali ot edin kup vreme ve4e nqmam ataki....)i si legnah.neznam kolko vreme sum spala no mi zvunna gsm,ot tam okolo 5 min mi se gubqt,znam samo 4e surzeto mi zapo4na da bie ludo,u6ite mi bu4at,glavata mi 6te grumne,priatelqt mi ne6to mi govori,no az ne go slu6am.povtarqm samo-ole,ole 6te umra.i neobhodimost da izbqgam.priatelqt mi pak mi govori,nqma ni6to samo 6toto te sabudih si se stresnala,no az ne razbiram,iskam da izlqza na vun i suotvetno izlizam,otvarqm vratata...hora,koli...i az se uspokoiavam,vlizam pak vutre i zapo4va vtora faza rev do nebesata.reva 4e 4ak se tresa...i taka ne znam 6to stava taka,no pak dulgo vreme nqma da si legna na obqd...
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Ное 22, 2007 11:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много познато! Аз вечер си лягам винаги с приятеля ми, защото ако легна преди него - после се будя той като легне и става мазало цяла нощ. Незнам защо е така.. аз сега вее и това контролирам горе-долу. Всичко е, че при нас и най-малката частичка нереалност или объркване вече е повод за грандиозни изводи. И когато се събудиш ти е замаяно - нормално. Но за другите, за нас това смъртна опасност.

Аз така една вечер болна с температура и си лягам. Приятелят ми с наши гост в другата стая гледат някакав филм. при което се сабуждам, мокра от пот (от фервекса) и вече умирам, както ти го каза - искаш да избягаш...и започвам да го викам. Чувам, че вече няма никой вкъщи - приятелите ни са си тръгнали и него го няма. И вече ужас...и ставам и започвам да обикалям апартамента в някакъв несвяст. Отварям тоалетната и го гледам той горкия вътре си върши работи и супер уплашен защо нахълтвам. Обясних му и му казах да знае, че умирам, и се успокойх.
А за избягането - това е най-гадното на на този страх.. искаш просто да избягаш и незнаеш къде и от какво бягаш...но това е още едно доказателство, че всичко е страх на тялото и готовност за реакцията Борба или бягство. Затова и на нас ни минава алтернативата да избгаме. За това ти искаш да си ходиш от работа и за това и не трябва да си ходиш... трябва да осънаеш, че проблемът е в теб, и където и да отидеш - може да ти се случи. Ако много бягаш ще стигнеш до момента, в който ще искаш да избягаш от себе си - а там вече...са дълбоите води. Бори се сега с по-малките битки - печели тях, за да няма големи. Не позволявай на врага да стане по-силен от теб. Контрол му е майката и стискане на зъби.
petya kancheva
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Чет Ное 22, 2007 12:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

tova za bqganeto ot sebesi me izpla6i..ne bqh mislila za tova.no naistina akoprodulja taka e suvsem realno da se stigne do tam.kontrol mu e maikata...ok!razbiram go 4udesno,no i ti znae6 perfektno 4e momentite na tiq golemite paniki si absolutno v nesvqst.to4no taka.zapo4vam da mislq realno i normalno edva kato mi e minalo.kak da si naloja da razsujdavam trezvo v moment v koito ne moga da si kontroliram mislite?!ako e ne6to drebno(za6toto mn 4esto atakate mi zapo4vat ot nqkoe drebno nerazpolojenie)e ok.za sega e ok.4ustvam 4e tova zapo4vam da go ovladqvam.sega mi e po lòesno da ne bqgam ot rabota i da obru6tam 4ak takova vnimanie na ejednevnite bolejki.no tova koeto mi se slu4i v4era na obqd ili nqkoi put prez no6ta.ne se kontrolira,absurd e,ne6to nerealno e.vse edno sum v drug svqt,vlizam v matrizata Wink ujasno e.dobre 4e ve4e ne mi se slu4va 4esto.predi nqkolko meseza vsqka no6t.ponqkoga po 2,3 puti na ve4er.be6e ko6marno...
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Ное 22, 2007 1:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз бях така с нощите. Ами виж, то не е идеята да го контолираш самото явлене, а по-скоро да се научиш да го разпознаваш. Т.е когато ти се случи 10 пъти това нещо и видиш, че не умираш... на 11 път като стане си казваш - "пак ще е просто криза и като мине ще ми се види смешно". Аз така правя. През нощта като се събуде някой път уплашена и си казваш "айде пак, ще ми мине и после ще ми се стори пак нещо дребно - ще мине" и не се усещам, кога пак съм заспала. защото страхът е градивен. Ти се събудаш леееко изплашен и като го усетиш за секунди го ескалираш до паника. Просто си казваш - ааа още една паник атака. Какво от това, ще мине като предишните. Т.е не "лелеее пак атака, како ще правя, защо ми се случва пак..ако ми стане нещо тук и ако няма кой да реагира.. " си казваш "ето пак атака, нищо ново - ще мине".

Иначе ти не можеш да контролираш инстинкт - това е инстинкт - Борба или Бягство. Но можеш да го разпознаваш и да го приемаш спокойно. Когато не му се плашиш...той ще се появява от време на време, все по-рядко..защото няма кой да го храни
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Паник атаки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, ... 14, 15, 16  Следваща
Страница 2 от 16

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї