| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
susheela Новак

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 1:02 pm Заглавие: молба за съвет |
|
|
| имам проблем.беше ми препоръчан психолог - казва се маргарита тарейн.тъй като не намерих почти нещо за нея, пробвах в няколко форума.сега пробвам и тук, тъй като и там никой не знае нищо.благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 4:48 pm Заглавие: |
|
|
Аз лично не съм чувала за нея. Може би просто не е толкова популярна, което не означава, че не е добра.
За съжаление не моа да помогна  _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
lilia Модератор

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 3:56 pm Заглавие: Re: молба за съвет |
|
|
| susheela написа: | | имам проблем.беше ми препоръчан психолог - казва се маргарита тарейн.тъй като не намерих почти нещо за нея, пробвах в няколко форума.сега пробвам и тук, тъй като и там никой не знае нищо.благодаря предварително. |
Има ли форум, в който да не питаш?
Намязва на неорайхианска психотерапия - тези ги съдят в момента за мошенничество.
А с оглед на факта, че питаш така упорито навсякъде, се чудя дали не правиш реклама, а не че имаш проблем. |
|
|
 |
ghh Доцент

|
Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 4:38 pm Заглавие: Re: молба за съвет |
|
|
| lilia написа: |
Има ли форум, в който да не питаш?
Намязва на неорайхианска психотерапия - тези ги съдят в момента за мошенничество.
А с оглед на факта, че питаш така упорито навсякъде, се чудя дали не правиш реклама, а не че имаш проблем. |
Може би пита навсякъде, защото в нета наистина няма много информация (и аз потърсих). Пък знае ли се откъде някой ще каже нещо... _________________ Луда съм, еййй! |
|
|
 |
Елси Модератор

|
Пуснато на: Съб Окт 13, 2007 2:22 pm Заглавие: |
|
|
Ей тая Лилия ква е хитра бееееййй Стига хока човека може да наистина да има проблем  _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса". |
|
|
 |
lady-to Наш човек

|
Пуснато на: Съб Окт 13, 2007 3:35 pm Заглавие: |
|
|
Да и аз се замислих, че ако е спам или реклама няма да пише "пиша по всички форуми", а само искам да попитам. Не е много логично. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/ |
|
|
 |
lilia Модератор

|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 11:47 am Заглавие: |
|
|
| Елси написа: | Ей тая Лилия ква е хитра бееееййй Стига хока човека може да наистина да има проблем  |
Струва ми се, че имам достатъчно опит като админ, за да различавам мекия спам от нормалното писане на човек, очакващ отговор. И като виждам развитието по темата тук, както и развитието по абсолютно същия текст, постнат в още хилядата други форуми, се уверявам, че съм познала. Но... Това е защото съм хитра и хокам.  |
|
|
 |
|