Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

молба за съвет

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Полезен съвет
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
susheela
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Чет Окт 11, 2007 1:02 pm    Заглавие: молба за съвет Отговорете с цитат

имам проблем.беше ми препоръчан психолог - казва се маргарита тарейн.тъй като не намерих почти нещо за нея, пробвах в няколко форума.сега пробвам и тук, тъй като и там никой не знае нищо.благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Окт 11, 2007 4:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз лично не съм чувала за нея. Може би просто не е толкова популярна, което не означава, че не е добра.

За съжаление не моа да помогна Sad
lilia
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Пет Окт 12, 2007 3:56 pm    Заглавие: Re: молба за съвет Отговорете с цитат

susheela написа:
имам проблем.беше ми препоръчан психолог - казва се маргарита тарейн.тъй като не намерих почти нещо за нея, пробвах в няколко форума.сега пробвам и тук, тъй като и там никой не знае нищо.благодаря предварително.

Има ли форум, в който да не питаш?

Намязва на неорайхианска психотерапия - тези ги съдят в момента за мошенничество.

А с оглед на факта, че питаш така упорито навсякъде, се чудя дали не правиш реклама, а не че имаш проблем.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ghh
Доцент
Доцент

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Окт 12, 2007 4:38 pm    Заглавие: Re: молба за съвет Отговорете с цитат

lilia написа:

Има ли форум, в който да не питаш?

Намязва на неорайхианска психотерапия - тези ги съдят в момента за мошенничество.

А с оглед на факта, че питаш така упорито навсякъде, се чудя дали не правиш реклама, а не че имаш проблем.

Може би пита навсякъде, защото в нета наистина няма много информация (и аз потърсих). Пък знае ли се откъде някой ще каже нещо...
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Съб Окт 13, 2007 2:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей тая Лилия ква е хитра бееееййй Very Happy Very Happy Стига хока човека може да наистина да има проблем Shocked
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Съб Окт 13, 2007 3:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да и аз се замислих, че ако е спам или реклама няма да пише "пиша по всички форуми", а само искам да попитам. Не е много логично.Smile
lilia
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Пет Окт 26, 2007 11:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Елси написа:
Ей тая Лилия ква е хитра бееееййй Very Happy Very Happy Стига хока човека може да наистина да има проблем Shocked

Струва ми се, че имам достатъчно опит като админ, за да различавам мекия спам от нормалното писане на човек, очакващ отговор. И като виждам развитието по темата тук, както и развитието по абсолютно същия текст, постнат в още хилядата други форуми, се уверявам, че съм познала. Но... Това е защото съм хитра и хокам. Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Полезен съвет Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї