Аз пуша, пия рядко... то едно пиене, ама нали знаете мярката за алкохол е плаваща и строго според индивида, мойто е кило и малко годишно и досега няма случай да съм изневерявал. Определено не мисля, че си странен.. но не мога да не питам, абе а за наркотиците защо си трайкаш _________________ Не можеш да избягаш от себе си - можеш само да се промениш
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 4:52 pm Заглавие:
Е,аз пия понякога,пуша по 1кутия цигари и съм изневерявала,но не постоянно.Нищо човешко не ми е чуждо.
И не мисля,че това значи че не съм човек.Точно защото не искам да употребявам "Никога",затова съм си сложила и този девиз под мненията ми.
Откакто съм с мъжа ми,не съм изневерявала и се надявам да не се случи.За да се стигне до изневяра има доста по-сериозни причини-поне при мен.Но това е друга тема. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 8:35 pm Заглавие:
Не пуша. Пих известно време, но прекалих, резултата не ми хареса и спрях. След две години пак почнах, но сега е умерено засега. И аз като пироман ще попитам, а защо пропусна наркотиците. Да не би мълчанието да е знак за съгласие Защо да не си нормален, защото не си вредиш ли?! _________________ Аз чакам твоя знак/ и двама с теб ще открием,/ нов прекрасен свят -/ дай ми ръка, подай ми ръка...
Море от любов,/ бушува във мен,/ аз искам отново,/ разсъмване с теб.
Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 8:13 am Заглавие:
trol написа:
Благодаря!
Свободни сме когато спазваме ограниченията, които сами си налагаме.
lady-to написа:
Дедо, много си прав. Аз съм се убедила по себе си, за съжление, че - никога не казвай никога. Винаги след това става нещо, което те поставя в това положение. Ако си много краен в някое твърдение, незнам по каква сила става, но.....няма пропуск. За това вече казвам 'дано никога не ми се налага, но ако стане все си мисля, че не бих направила....бла бла". Така по-се избягва последствието...
Ха обянете как става, но при мен и мои наблюдения с мои познати е безотказно.
Човек се чувства свободен, когато не е притиснат или заобиколен от много ограничения, които му пречат да усети сладостта от живота!
Ако човек сам наложи някакви граници на желанията си, в един момент наистина може да му изиграе лоша шега, връща се с тройна сила... Но живота е един и не мисля, че на никой не му се е искало да направи нещо различно, да внесе някаква промяна... Както преди мен казаха - Никога не казвай никога!
Малко се отнесох, да си кажа поне и моите "грехове" - не пуша, не пия , не изневерявам и по мъже не ходя(, е за последното излъгах ). Сега съм млада, кой знае какво ли ще правя след още някоя друга година.
Ако ти харесва това да не пушиш, да не пиеш и да не изневеряваш значи си напълно нормален човек. Аз не пия повече от 20 години и ми е много добре. Имам колега който постоянно ми повтаряше "пийни да ти стане хубаво" и в един момент му отвърнах "на мен си ми е добре и без да пия, на който живота му е толкова кофти, че трябва да пие за да му стане хубаво да го прави". Колегата май доста се засегна но това си е само негов проблем, на мен ми каза "ти да не искаш да ми кажеш, че съм нещастен". Не съм муказал това, той го направи сам ама май не разбра. Пуша като комин, а за това доста съжалявам. Не съм изневерявал от години и това не ме прави нещастен. Явно това от което имам нужда го получавам в къщи от когото трябва. Е, понякога с половинката имам разногласия за това колко пъти и как ама се компенсира от чувствата. Не съжалявам почти за нищо от това което съм правил и много малко за това което не съм направил. Гака че си живей живота така както ще си най щастлив и даже не питай дали си прав. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 5:58 pm Заглавие:
sellfkiller написа:
Ако ти харесва това да не пушиш, да не пиеш и да не изневеряваш значи си напълно нормален човек.
Не съм изневерявал от години и това не ме прави нещастен. Явно това от което имам нужда го получавам в къщи от когото трябва. Е, понякога с половинката имам разногласия за това колко пъти и как ама се компенсира от чувствата. Не съжалявам почти за нищо от това което съм правил и много малко за това което не съм направил. Така че си живей живота така както ще си най щастлив и даже не питай дали си прав.
Поздравявам те за мнението!!! Толкова позитивизъм има в него!
Рядкост за хората, които не съжаляват за нещата, които са направили и преживели, а и то за какво да съжаляваш...всичко което ни се е случило ни е направило такива каквито сме сега! _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head"
Човек живее както намери за добре и му е удобно. Пуша, пия от време навреме през половин година по една бира, изневерявала съм мислено, чувствайки нещо като чувства към някой. Това предполагам не ме прави идиот. Все пак съм човек и си позволявам по някоя и друга волност от време навреме.
Аз не изневерявам. И не пия, но не съвсем /харесвам червено вино/. Пуша.
И аз съм като теб, само дето виното е бяло и най-много веднъж в годината. Направо се чудя мече за какво живея _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Рядко пия, пуша по 20-30 цигари на ден и изневерявам - защото открих, че няма смисъл да не. Преди и аз не изневерявах, но все повече се убеждавам, че няма смисъл - ако не аз, тя ще изневери задължително. _________________
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 3:40 pm Заглавие:
Много е кофти така - да ти изневеряват.Я наистина дай наред,за да не си капо _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Рядко пия, пуша по 20-30 цигари на ден и изневерявам - защото открих, че няма смисъл да не. Преди и аз не изневерявах, но все повече се убеждавам, че няма смисъл - ако не аз, тя ще изневери задължително.
А защо мислиш, че тя непременно ще ти изневери? Аз обикновено го допускам но никога не го приемам за даденост. Иначе излиза, че осъждаш човека преди деянието И това "ако не аз тя ще изневери" ми звучи малко като отмъщение! Аз обикновено изневерявам за да си доставя удоволствие на мен и другия _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Рядко пия, пуша по 20-30 цигари на ден и изневерявам - защото открих, че няма смисъл да не. Преди и аз не изневерявах, но все повече се убеждавам, че няма смисъл - ако не аз, тя ще изневери задължително.
А защо мислиш, че тя непременно ще ти изневери? Аз обикновено го допускам но никога не го приемам за даденост. Иначе излиза, че осъждаш човека преди деянието И това "ако не аз тя ще изневери" ми звучи малко като отмъщение! Аз обикновено изневерявам за да си доставя удоволствие на мен и другия
Защото жените по дефолт изневеряват. Рано или късно го правят. Даже има жени, за които да изневерят е въпрос на чест. _________________
А защо ти изневеряваш и това е правилното според теб, но когато тя флиртува - е курва?
Как изневярата е правилното нещо за теб, но флирта за нея е курвенско? _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4Следваща
Страница 2 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети