[/quote] Защото жените по дефолт изневеряват. Рано или късно го правят. Даже има жени, за които да изневерят е въпрос на чест. [/quote]
Не виждам какво общо бих имал с жена за която е въпрос на чест да изневери
А някога чувал ли си израза "махния тази курва, не иска да спи с мен" ? _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 4:05 pm Заглавие:
lady-to написа:
lovekiller написа:
Рядко пия, пуша по 20-30 цигари на ден и изневерявам - защото открих, че няма смисъл да не. Преди и аз не изневерявах, но все повече се убеждавам, че няма смисъл - ако не аз, тя ще изневери задължително.
А защо ти изневеряваш и това е правилното според теб, но когато тя флиртува - е курва?
Как изневярата е правилното нещо за теб, но флирта за нея е курвенско?
Ето това е много интересно и за мен за lady-to
_________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 6:03 pm Заглавие:
Е,не винаги флирта води до изневяра.Понякога просто е поглед,усмивка,дума,закачка но нищо по-съществено от това.Затова се казва флирт.Другото вече отива на друго ниво - свалка,секс,изневяра.
Така че това не е курвенско.Ако коментираме вече деянието "изневяра"-там вече е различно.И ако един човек изневери - рядко е просто за спорта.Има и друга причина.По начина по който се изказваш си личи омразата и негативното отношение към жените.И самото ти поведение спрямо половинката ти може да се окаже повод да ти изневери. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
И самото ти поведение спрямо половинката ти може да се окаже повод да ти изневери.
Все ми е тая вече. Важното е, че ще съм я нае*ал и дори и да ми изневери или зареже, поне няма да съжалявам после. Ще знам, че съм я употребил по предназначение и толкоз - гоу ту дъ некст.
Флирта си е изневяра както и да го гледаш - самият факт, че си пожелал някой друг, а не партньора ти и на този някой друг му го демонстрираш с жестове и/или думи - т'ва е половин изневяра. Става цяла, когато си легнеш с този човек. _________________
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 6:19 pm Заглавие:
Аз мога да флиртувам и без да го желая Просто за идеята и настроението ми.А ако той ме желае - вече си е негов проблем _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 10:48 pm Заглавие:
Мислиш ли, че има човек - независимо мъж или жена, който винаги, абсолютно винаги да е привлечен само и единствено от един човек, lovekiller ?
Никога да не усети поне малко харесване, привличане..някаква тръпка или интерес към някой друг - било то реален или видян във филм човек? Ти самият, би ли могъл да кажеш, че когато си бил най-влюбен и верен, никога, ама НИКОГА не си ..просто харесвал..поглеждал с удоволствие..или с добра оценка от мъжка позиция..някоя друга жена - макар и случайно видяна на улицата? Ако отговорът ти е не, то би значело само, че не си се вглеждал откровено в себе си..или не можеш да си позволиш да бъдеш достатъчно честен макар и пред себе си. Да почувстваш привличане..харесване..интерес..и към други хора освен към партньора е съвсем нормално и неизбежно, въпросът е - какво правиш оттам нататък с това харесване - следваш ли либидото си..или умееш да го контролираш..и искаш ли да го контролираш.
Но абсолютизирането на морала, крайните оценки, категоричните заключения не биха могли да отговарят на реалността - те са само нашият опит да я отречем, да изразим несъгласие с нея, може би - защото ни е наранила или защото не сме се справили? _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 11:03 pm Заглавие:
Абсолютно съм съгласна с теб,July.Но хората не винаги си го признават.А най-неприятно е когато започнат да те обиждат и за най-невинен жест.Защото няма човек,който да е толкова праволинеен - та чак НИКОГА да не погледне друг/а дори и тайно.Колкото и да е моралист. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 11:22 pm Заглавие:
Биби, дори и да е праволинеен, тоест и по права линия като гледаш пак ще видиш някой готин пич/мацка, който ще го гледаш в захлас. _________________ Feel bad
Флирта си е изневяра както и да го гледаш - самият факт, че си пожелал някой друг, а не партньора ти и на този някой друг му го демонстрираш с жестове и/или думи - т'ва е половин изневяра. Става цяла, когато си легнеш с този човек.
Ще ме извините, но аз в редките случаи когато съм в сериозна връзка съм моногамна, което няма нищо общо с флиртовете. Флиртувам, защото ми е приятно, влияе ми добре на егото и защото съм флиртаджийка по душа - флиртувам си и в работата дори и ако не изглеждах по начина по който изглеждам нямаше и да ме вземат въпреки, че не танцувам на кол а се занимавам с корпоративни продажби. Така, че флирта и безкрайно далеч от секса, любовта или изневярата. Може да бъде начало към някое от тях, но в повечето случаи за жената е сам по себе си.
Че аз си флиртувам и с момчето от чейнджа пред офиса дет му оставям ключовете от колата да ми я мести ако някой пищи Щот иначе няма да ми я мести Тва кво общо има със секса освен, че той може би лъска в моя чест от време на време - НИЩО _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Пуснато на: Съб Юли 05, 2008 5:15 am Заглавие:
lovekiller написа:
July написа:
Мислиш ли, че има човек - независимо мъж или жена, който винаги, абсолютно винаги да е привлечен само и единствено от един човек, lovekiller?
Има, да. Тоест, имаШЕ - в минало време.
Изглежда, че се чувстваш много наранен, lovekiller, говориш през обидата, болката и гнева в теб. Тъжно е, мисля, че всеки от нас е бил нараняван от любич човек поне веднъж, но гнева и омразата не лекуват, само ни правят още по-наранени, готови да чупим столове, но не и да си позволим да обичаме отново.
Колко време си бил с тази жена? Понеже ние говорим за флирта и привличането от друг човек по принцип, но естествено то не се появява (или ние не го забелязваме) в началото на една връзка, когато сме изцяло отдадени на любовта и влечението към един човек.
Ако говорим по принцип, нещата са едни, ако говорим за конкретни отношения - стават различни. Така че в момента си разменяме мисли по различни теми - за флирта в живота въобще или за твоето дълбоко разочарование от една (надявам се една) връзка _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Пуснато на: Съб Юли 05, 2008 5:24 am Заглавие:
Сега видях, че не обичаш да споделяш, така че ако искаш можеш да ми теглиш една , не че ще се изкефя, но ще го понеса някак си Така или иначе - не очаквам да се втурнеш да споделяш личните си преживявания с непознати, но казвам това, което мисля, като чета думите ти, иначе едва ли има смисъл да пиша _________________ "Археологията търси факти... а не истината. Ако това, което търсите, е истината, часовете по философия са в другия край на коридора."
Не само от една връзка, но тук вече отиваме към спама, тъй че предлагам да спрем до тук относно мен и да продължаваме да четем/пишем по темата за флирта.
Само ще вметна, че гневът и болката отдавна отминаха. Сега има останали само разочарование и безразличие към доста неща. _________________
Именно заради такива курви започнах да изневерявам.
Би ли дал определение за "курва"
Lovekiller, по мълчанието ти съдя, че не можеш нищо да измислиш, което и не ме учудва. Тоталното отричане е присъщо за хора с комплекси. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Т'ва не съм го видял, за т'ва и не съм отговорил.
Определения за "курва" - колкото искате. За мен, обаче, "курва" означава жена, която не дава пет пари за чувствата на партньора си и мисли само за т'ва как да си начеше сливата с първия срещнат на някой купон или друг вид събиране. _________________
Ама това зависи и от партньора, не мислиш ли? Защото това ще означава, че нещо му липсва. Ако ти си най-доброто за една жена, тя едва ли ще тръгне да търси първия срещнат. Просто трябва винаги да си по-добрата алтернатива и няма да видиш курва, по твоя критерий, другото си е по твоя вина, най-вече. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
И каква ми е вината? Че я оставям да ходи където и с който поиска? Че не й слагам никакви ограничения? Че не й изневерявах? Както и да е. За добро или за лошо - промених се. Вече не се хабя за никоя. Ако иска да излезем някъде - иска. Ако иска да правим секс - иска. Ако не иска - намирам си друга и хич не ме интересува после какво ще си мисли. Писна ми все у мен да е контрата. Ще си наложа самоконтрол върху чувствата и няма да се влюбвам. Това е най-ужасното качество на Човека - способността да обича. Ако с намирането на друга съм я наранил - неин си проблем. _________________
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4Следваща
Страница 3 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети