Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Не пия, не пуша, не изневерявам. Нормален човек ли съм?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Правила и въпроси към нас
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sellfkiller
Доктор
Доктор

МнениеПуснато на: Пет Юли 04, 2008 5:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

[/quote] Защото жените по дефолт изневеряват. Рано или късно го правят. Даже има жени, за които да изневерят е въпрос на чест. Rolling Eyes[/quote]
Не виждам какво общо бих имал с жена за която е въпрос на чест да изневери juyt
А някога чувал ли си израза "махния тази курва, не иска да спи с мен" ?
lovekiller
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Пет Юли 04, 2008 6:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно този израз - не. Rolling Eyes
Наш човек
Наш човек

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юли 04, 2008 4:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lady-to написа:
lovekiller написа:
Рядко пия, пуша по 20-30 цигари на ден и изневерявам - защото открих, че няма смисъл да не. Преди и аз не изневерявах, но все повече се убеждавам, че няма смисъл - ако не аз, тя ще изневери задължително. Rolling Eyes Evil or Very Mad

А защо ти изневеряваш и това е правилното според теб, но когато тя флиртува - е курва?

Как изневярата е правилното нещо за теб, но флирта за нея е курвенско?

Ето това е много интересно и за мен Exclamation 013 013 013 за lady-to
Very Happy
lovekiller
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Пет Юли 04, 2008 5:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Именно заради такива курви започнах да изневерявам.
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Юли 04, 2008 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е,не винаги флирта води до изневяра.Понякога просто е поглед,усмивка,дума,закачка но нищо по-съществено от това.Затова се казва флирт.Другото вече отива на друго ниво - свалка,секс,изневяра.

Така че това не е курвенско.Ако коментираме вече деянието "изневяра"-там вече е различно.И ако един човек изневери - рядко е просто за спорта.Има и друга причина.По начина по който се изказваш си личи омразата и негативното отношение към жените.И самото ти поведение спрямо половинката ти може да се окаже повод да ти изневери.
lovekiller
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Пет Юли 04, 2008 6:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bibini написа:
И самото ти поведение спрямо половинката ти може да се окаже повод да ти изневери.

Все ми е тая вече. Важното е, че ще съм я нае*ал и дори и да ми изневери или зареже, поне няма да съжалявам после. Ще знам, че съм я употребил по предназначение и толкоз - гоу ту дъ некст.

Флирта си е изневяра както и да го гледаш - самият факт, че си пожелал някой друг, а не партньора ти и на този някой друг му го демонстрираш с жестове и/или думи - т'ва е половин изневяра. Става цяла, когато си легнеш с този човек. Rolling Eyes
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Юли 04, 2008 6:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз мога да флиртувам и без да го желая Wink Просто за идеята и настроението ми.А ако той ме желае - вече си е негов проблем Laughing
July
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Пет Юли 04, 2008 10:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мислиш ли, че има човек - независимо мъж или жена, който винаги, абсолютно винаги да е привлечен само и единствено от един човек, lovekiller ?
Никога да не усети поне малко харесване, привличане..някаква тръпка или интерес към някой друг - било то реален или видян във филм човек? Ти самият, би ли могъл да кажеш, че когато си бил най-влюбен и верен, никога, ама НИКОГА не си ..просто харесвал..поглеждал с удоволствие..или с добра оценка от мъжка позиция..някоя друга жена - макар и случайно видяна на улицата? Ако отговорът ти е не, то би значело само, че не си се вглеждал откровено в себе си..или не можеш да си позволиш да бъдеш достатъчно честен макар и пред себе си. Да почувстваш привличане..харесване..интерес..и към други хора освен към партньора е съвсем нормално и неизбежно, въпросът е - какво правиш оттам нататък с това харесване - следваш ли либидото си..или умееш да го контролираш..и искаш ли да го контролираш.
Но абсолютизирането на морала, крайните оценки, категоричните заключения не биха могли да отговарят на реалността - те са само нашият опит да я отречем, да изразим несъгласие с нея, може би - защото ни е наранила или защото не сме се справили?
Bibini
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Юли 04, 2008 11:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абсолютно съм съгласна с теб,July.Но хората не винаги си го признават.А най-неприятно е когато започнат да те обиждат и за най-невинен жест.Защото няма човек,който да е толкова праволинеен - та чак НИКОГА да не погледне друг/а дори и тайно.Колкото и да е моралист.
deanne
Наш човек
Наш човек

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Юли 04, 2008 11:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Биби, дори и да е праволинеен, тоест и по права линия като гледаш пак ще видиш някой готин пич/мацка, който ще го гледаш в захлас.
sellfkiller
Доктор
Доктор

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 4:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

lovekiller написа:

Би ли дал определение за "курва" Question
lovekiller
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 4:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

July написа:
Мислиш ли, че има човек - независимо мъж или жена, който винаги, абсолютно винаги да е привлечен само и единствено от един човек, lovekiller?

Има, да. Тоест, имаШЕ - в минало време.
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 5:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Флирта си е изневяра както и да го гледаш - самият факт, че си пожелал някой друг, а не партньора ти и на този някой друг му го демонстрираш с жестове и/или думи - т'ва е половин изневяра. Става цяла, когато си легнеш с този човек.

Ще ме извините, но аз в редките случаи когато съм в сериозна връзка съм моногамна, което няма нищо общо с флиртовете. Флиртувам, защото ми е приятно, влияе ми добре на егото и защото съм флиртаджийка по душа - флиртувам си и в работата дори и ако не изглеждах по начина по който изглеждам нямаше и да ме вземат въпреки, че не танцувам на кол а се занимавам с корпоративни продажби. Така, че флирта и безкрайно далеч от секса, любовта или изневярата. Може да бъде начало към някое от тях, но в повечето случаи за жената е сам по себе си.

Че аз си флиртувам и с момчето от чейнджа пред офиса дет му оставям ключовете от колата да ми я мести ако някой пищи tooth Щот иначе няма да ми я мести tooth Тва кво общо има със секса освен, че той може би лъска в моя чест от време на време - НИЩО Wink
July
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 5:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

lovekiller написа:
July написа:
Мислиш ли, че има човек - независимо мъж или жена, който винаги, абсолютно винаги да е привлечен само и единствено от един човек, lovekiller?

Има, да. Тоест, имаШЕ - в минало време.

Изглежда, че се чувстваш много наранен, lovekiller, говориш през обидата, болката и гнева в теб. Тъжно е, мисля, че всеки от нас е бил нараняван от любич човек поне веднъж, но гнева и омразата не лекуват, само ни правят още по-наранени, готови да чупим столове, но не и да си позволим да обичаме отново.
Колко време си бил с тази жена? Понеже ние говорим за флирта и привличането от друг човек по принцип, но естествено то не се появява (или ние не го забелязваме) в началото на една връзка, когато сме изцяло отдадени на любовта и влечението към един човек.
Ако говорим по принцип, нещата са едни, ако говорим за конкретни отношения - стават различни. Така че в момента си разменяме мисли по различни теми - за флирта в живота въобще или за твоето дълбоко разочарование от една (надявам се една) връзка
July
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 5:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Сега видях, че не обичаш да споделяш, така че ако искаш можеш да ми теглиш една Twisted Evil , не че ще се изкефя, но ще го понеса някак си Evil or Very Mad Така или иначе - не очаквам да се втурнеш да споделяш личните си преживявания с непознати, но казвам това, което мисля, като чета думите ти, иначе едва ли има смисъл да пиша
lovekiller
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 5:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не само от една връзка, но тук вече отиваме към спама, тъй че предлагам да спрем до тук относно мен и да продължаваме да четем/пишем по темата за флирта.

Само ще вметна, че гневът и болката отдавна отминаха. Сега има останали само разочарование и безразличие към доста неща.
Доктор
Доктор

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 5:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

sellfkiller написа:
lovekiller написа:

Би ли дал определение за "курва" Question

Lovekiller, по мълчанието ти съдя, че не можеш нищо да измислиш, което и не ме учудва. Тоталното отричане е присъщо за хора с комплекси.
lovekiller
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 5:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Т'ва не съм го видял, за т'ва и не съм отговорил.
Определения за "курва" - колкото искате. За мен, обаче, "курва" означава жена, която не дава пет пари за чувствата на партньора си и мисли само за т'ва как да си начеше сливата с първия срещнат на някой купон или друг вид събиране. Rolling Eyes
Доктор
Доктор

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 5:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ама това зависи и от партньора, не мислиш ли? Защото това ще означава, че нещо му липсва. Ако ти си най-доброто за една жена, тя едва ли ще тръгне да търси първия срещнат. Просто трябва винаги да си по-добрата алтернатива и няма да видиш курва, по твоя критерий, другото си е по твоя вина, най-вече.
lovekiller
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 5:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И каква ми е вината? Че я оставям да ходи където и с който поиска? Че не й слагам никакви ограничения? Че не й изневерявах? Както и да е. За добро или за лошо - промених се. Вече не се хабя за никоя. Ако иска да излезем някъде - иска. Ако иска да правим секс - иска. Ако не иска - намирам си друга и хич не ме интересува после какво ще си мисли. Писна ми все у мен да е контрата. Ще си наложа самоконтрол върху чувствата и няма да се влюбвам. Това е най-ужасното качество на Човека - способността да обича. Ако с намирането на друга съм я наранил - неин си проблем. Twisted Evil
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Правила и въпроси към нас Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї