Az li4no mislq , 4e trudno da se otslabwa osobeno kato 4owek pri tezi uslowiq na jiwot e newajmojno da si pozwoli da sportuwa waw fitnes-zala. Da ne goworim kolko skapo izliza da se se hrani 4owek zdrawoslowno.
A wie kakwo mislite???
За да спортуваш не е нужно задължително фитнес зала. Напоследък много харесвам това, че като ходя в парковете с кучето ми има МНОГО хора, които тичат. Истината е, че спортуването в зала даже е по-нездравословно. Отиди на витоша, направи обиколки на блока си или на квартала и няма да изхарчиш нито лев. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Лейди,
Много ми хареса отговора ти. Обаче не всеки има възможност да ходи на Витоша...Примерно аз съм голям фен на тичането навън, само че в района, в който живея няма стадион, даже няма алейка, съответно трябва да посещавам някоя фитнес зала, ако искам да тичам..Кофти е, че няма изградени "бази"...
Хафинта/уф, че интересен ник си имаш/, ако трябва да бъда честна винаги има начин, идеята е до колко има воля вътре в тебе да превъзмогнеш глада. Защото който, каквото и ще да ти говори за отслабването и за спортуването, да знаеш, че става въпрос за ГЛАД!! Не ти казвам да не ядеш въобще, но като цяло си трябва сериозна доза лишения- от тестени храни, от сладко.. от натурални сокчета, които така добре се вместват в нашето ежедневие, особено ако сме на кафе с някоя приятелка
А за да е по-трайно отслабването, си трябва спорт-сега друг е въпросът, ако не си спортна натура и не обичаш да си даваш много зор ...Но пак ти казвам- винаги има начини, стига да има воля и желание
Пуснато на: Сря Фев 06, 2008 6:26 pm Заглавие:
Здравей - на Хафинта.
Сигурно не е много лесно да намали човек количеството храна, ако е свикнал да приема повече.
Опитай с постепенно намаляващи порции(за контролиращите тегло в семейството), просто слагаш по-малко, храниш се по-бавно, в продължение на повече време. Когато човек е много гладен е в състояние да погълне наведнъж много повече храна, отколкото е нужна на организма. Храни се разнообразно, но по-помалко.Предпочитай храни, които се разграждат бавно. В доста справочници са дадени.
Личен съвет( не нанаучно обоснован) - хапни си основното ястие и не яж десерти веднага. Нещо сладко можеш да хапнеш между основните.
Съвет на много диетолози за разтоварващ ден от седмицата - на плодове или зеленчуци.
А иначе за спорт - ако нямаш време - ходи в парка. Ако няма парк - ходи по улиците - но доста дълго и продължително. Знаеш ли - бях чела в едно списание, че бавното ходене също топи калории.
Аз редовно посещавам една вибросауна - сауна в клетка, в която главата ти е на вън и даже има вентилатор. Приятно, стига да нямаш сърдечни болести.
Всеки организъм реагира по различен начин на видовете диети.Ако на едни им действа добре разделното хранене например,за други пък протеиновата диета ,ще е по удачна и т.н.Няма универсална диета,която на всеки му да действа добре.По принцип не съм привърженичка на диетите,тъй като са с временен ефект(ако въобще има такъв).Но режимът на хранене е друго нещо.Създадеш ли си подходящ такъв,ще те подържа в добър вид за дълго време.И спорт разбира се.Най малкото,може да се ходи пеша.
Аз например много харесах диетата наМайкъл Търмън,която е само шест дни.Не се отслабва много през тези шест дни(най много до 3кг.),тъй като целта и е да ти се ускори метаболизма.А когато това стане(след шесте дни),организмът много по-бързо преработва и изгаря приетата храна и всъщностпродължаваш да слабееш след диетата.И тогава вече, идва момента да си направиш режим на хранене.
Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
Пуснато на: Пет Апр 25, 2008 4:31 am Заглавие:
lady-to написа:
За да спортуваш не е нужно задължително фитнес зала. Напоследък много харесвам това, че като ходя в парковете с кучето ми има МНОГО хора, които тичат. Истината е, че спортуването в зала даже е по-нездравословно. Отиди на витоша, направи обиколки на блока си или на квартала и няма да изхарчиш нито лев.
Винаги съм се радвала на хората, които си имат куче.
Можеш да комбинираш - и да го разхождаш, а в същото време да поддържаш фигура - и всички са доволни!
Фитнеса е по-препоръчван варинат от повечето хора, които са преклено много заети или им е по-лесно някой да им обяснява какво точно да правят. Аз обичам да тичам сред природата, на чист въздух, сега като се замисля...ще е хубаво и аз да започна да се замислям да си взема едно куче, за да не ми е скучно. _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head"
Супер Ако ще си взимаш кученце, виж онзи сайт в "домашни любимци"... можеш да спасш една душичка и да ти е верен приятел. Аз така направих и много си го обичам "темерутчето" _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети