Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Чупене на предмети при нервност
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Правила и въпроси към нас
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
GAGA
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

Местожителство: VARNA

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2008 5:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хей mikaella да не съм те засегнала без да искам, ако е така извинявай Confused

И аз мисля че всичко е до човека , а може би моята позиция беше по скоро лично до моята реакция, така да се каже Wink Laughing
Всеки вижда света различно, иначе щеше да е една скука Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mikaella
Асистент
Асистент

Местожителство: The Valley of the Moon

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2008 6:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

GAGA написа:
Хей mikaella да не съм те засегнала без да искам, ако е така извинявай Confused

И аз мисля че всичко е до човека , а може би моята позиция беше по скоро лично до моята реакция, така да се каже Wink Laughing
Всеки вижда света различно, иначе щеше да е една скука Very Happy Very Happy Very Happy

Хей Гага, хайде да не се излагаме...как ще допуснем да се засягаме, то сред такива прекрасни хора е невъзможно! Laughing
На мен лично ми е много интересно да чета различни мнения, за да мога да имам малко по-ясна представа как да реагирам в даден момент, ако се случи някой да ме изкара извън кожата ми! Wink

Животът е една голяма шареница... Very Happy
Echo now, inside my head"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
GAGA
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

Местожителство: VARNA

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2008 6:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Very Happy
Вярно е че сме си все готини хора тук Very Happy така е Very Happy Very Happy Very Happy
И скромни Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
sellfkiller
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 1:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А на вас не ви ли се е случвало някой да се опита да ви ядосва точно с цел да ви вдигне кръвното, като го прави понякога с уж друга цел? И колкото повечесе ядосвате, толкова по-добре му става на него и някак си това го успокоява. При такива хора ти идва не предмети да чупиш, а главите им. Но когато налетя на такъв, и от двата пола ги има, се кефя да гледам как им се вдига кръвното като не покажа каквито и да е чувства. Защо да помагам на такива хора да се успокояват за моя или ваша сметка. Виждал съм хора да го правят по най-гадния начин и ми е идвало на мен да отида и да им покажа, че това не е толкова добра идея. Като налетиш на такъв, лично аз бих оправдал чупенето, стига предмета да е негов и в неговата глала иначе е глупаво.
Bibini
Наш човек
Наш човек

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 3:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sellfkiller,изкефих се на твоето мнение Laughing Наистина е така.
Цитат:
Като налетиш на такъв, лично аз бих оправдал чупенето, стига предмета да е негов и в неговата глала иначе е глупаво.

Понякога обаче е доста трудно човек да се овладее и да не показва никакви емоции.И в даден момент ти пада пердето и не мислиш какво правиш.В такива ситуации може и да строшиш нещо от яд.
sellfkiller
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 3:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Естествено, че може. В някои случаи даже е оправдано. И мен са успявали да ме изкарат от релси, за щастие много рядко. Ама аз май не чупя предмети, по-скоро глави. Кой каквото си има под ръка Smile
Bibini
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 3:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sellfkiller,на мен глави ми е по-трудно /не че няма да успея Wink /,но определено не си падам по физическото насилие.Защото това,което ще ме изкара извън релси до лудост е точно това - някой да ме удари.Случвало ми се е 2 пъти в живота /бившо гадже/ и тогава наистина започнах и аз да удрям до безсъзнание.Кошмарно ми е.Е,разбира се после се разделихме.Защото не мога да простя такова нещо на никой.Моите родители не са ми посягали /е,имало е 2-3 шамара от баща ми/ ,та ще позволя на някой друг да ме бие.

Затова предпочитам ако съм се ядосала дотолкова да строша нещо,а не да посягам на някой.
sellfkiller
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 3:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Знаеш ли bibini, аз съм съгласен с теб. Май не се изразих точно, нямах предвид да се опиташ да набиеш някого за това, че те е ядосал. Според мен боя не решава проблемите, по скоро ги създава. За щастие от години не ми се е налагало да се бия с когото и да, е освен на тренировки, ама там си е игра и не се брои. А и не тренирам вече от доста време, та и това отпада. Аз на практика не мога да си обясня защо се бият хората. Когато някой иска да накара друг да направи нещо, тогава рмога да разбера защо е боя /не да го оправдая/, но това е много рядко, обикновено е заради едно нещо дето му викат „мерене на пишки” и за мен си е направо никаква причина. Ако не можеш да докажеш, че си по-голям като убедиш останалите вербално по добре си признай, че си по-малък. Иначе най-много да докажеш, че си по-силен физически. А пък тези дето като си пийнат имат побойнически желания съвсем не мога да ги разбера. А направо не искам да говоря за хората които като се напият доказват на половинката си, че могат да я натупат. Знаеш ли, действието от позицията на силата винаги много ме е дразнело, независимо към кого е насочено. А жена съм удрял два пъти в живота си, като и в двата случая беше налице това за което писах в предишните си мнения, а именно, че когато искаш да изкараш някого от релси и това явно ти е целта, не би трябвало да си много учуден от резултата, според мен си си го търсил и получил. Е, вярно е, че това не е нещо с което се гордея, но и не съжалявам. Според мен който си иска огъня за да се топли на него да си понася и дима. Аз съм малко краен на тема лична свобода и неприкосновеност на личноста. В крайна сметка между алтернативите да счупиш глава или предмет, винаги ще съм за предмета, ама на някои индивиди главите им са предмети – последния абзац е шега 
Bibini
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 4:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sellfkiller,наистина съм съгласна,че има и жени които си просят боя.Но определено не съм от тоя тип.И точно защото и аз много ценя личната си свобода и неприкосновеност се опитвам да не нарушавам и чуждата.

А че има и хора,които не ползват главата си за нищо друго,освен като предмет Very Happy - така е.И тогава наистина има момент когато можеш и да я строшиш.

Цитат:
а именно, че когато искаш да изкараш някого от релси и това явно ти е целта, не би трябвало да си много учуден от резултата, според мен си си го търсил и получил.
С това съм най-съгласна.Защото обикновено хората си мислят че имаш волско търпение или пък че няма да се стигне до нещо повече от крясъци.Но в крайна сметка целта е постигната - и получаваш това,което си заслужил.
sellfkiller
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру

МнениеПуснато на: Пет Апр 11, 2008 4:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Искам само да уточня, че когато се е случвало да ме изкарат от релси впоследствие съм се дразнел от мисълта, че са успяли все пак, а не от това което съм направил.
erandes
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Съб Юни 14, 2008 6:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Една чаша съм чупила преди време - тряснах я вътре в мивката и наистина ми олекна, но се оказа, че съм задръстила канала и след "раздръстването" не ми е минало през ум така да изливам гнева си. Една кола на децата, за която щяха да се изтрепят блъннах в земята, но после трябваше да купувам две и доста дълго да се извинявам и обяснявам, та и това отпадна. Когато готвя нещо, когато съм ядосана никога не става за ядене. Когато крещя си докарвам болки в гърлото. Остават ми цигарите, но те са вредни. Освен да спра да се ядосвам друго не ми остава.
Върнете се в началото
_barboranka_
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Пет Юни 20, 2008 11:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хапчета пробва ла ли си?
sellfkiller
Кандидат Гуру
Кандидат Гуру

МнениеПуснато на: Съб Юни 21, 2008 6:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

barborana1204 да извинява но по-добре не пробвай с хапчета Smile
_barboranka_
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Съб Юни 21, 2008 4:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма защо селфкилър!!!

erandes-ходила ли си при невролог???
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Правила и въпроси към нас Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї