Хей mikaella да не съм те засегнала без да искам, ако е така извинявай
И аз мисля че всичко е до човека , а може би моята позиция беше по скоро лично до моята реакция, така да се каже
Всеки вижда света различно, иначе щеше да е една скука
Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 6:02 pm Заглавие:
GAGA написа:
Хей mikaella да не съм те засегнала без да искам, ако е така извинявай
И аз мисля че всичко е до човека , а може би моята позиция беше по скоро лично до моята реакция, така да се каже
Всеки вижда света различно, иначе щеше да е една скука
Хей Гага, хайде да не се излагаме...как ще допуснем да се засягаме, то сред такива прекрасни хора е невъзможно!
На мен лично ми е много интересно да чета различни мнения, за да мога да имам малко по-ясна представа как да реагирам в даден момент, ако се случи някой да ме изкара извън кожата ми!
Животът е една голяма шареница... _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head"
А на вас не ви ли се е случвало някой да се опита да ви ядосва точно с цел да ви вдигне кръвното, като го прави понякога с уж друга цел? И колкото повечесе ядосвате, толкова по-добре му става на него и някак си това го успокоява. При такива хора ти идва не предмети да чупиш, а главите им. Но когато налетя на такъв, и от двата пола ги има, се кефя да гледам как им се вдига кръвното като не покажа каквито и да е чувства. Защо да помагам на такива хора да се успокояват за моя или ваша сметка. Виждал съм хора да го правят по най-гадния начин и ми е идвало на мен да отида и да им покажа, че това не е толкова добра идея. Като налетиш на такъв, лично аз бих оправдал чупенето, стига предмета да е негов и в неговата глала иначе е глупаво. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 3:07 pm Заглавие:
sellfkiller,изкефих се на твоето мнение Наистина е така.
Цитат:
Като налетиш на такъв, лично аз бих оправдал чупенето, стига предмета да е негов и в неговата глала иначе е глупаво.
Понякога обаче е доста трудно човек да се овладее и да не показва никакви емоции.И в даден момент ти пада пердето и не мислиш какво правиш.В такива ситуации може и да строшиш нещо от яд. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Естествено, че може. В някои случаи даже е оправдано. И мен са успявали да ме изкарат от релси, за щастие много рядко. Ама аз май не чупя предмети, по-скоро глави. Кой каквото си има под ръка _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 3:23 pm Заглавие:
sellfkiller,на мен глави ми е по-трудно /не че няма да успея /,но определено не си падам по физическото насилие.Защото това,което ще ме изкара извън релси до лудост е точно това - някой да ме удари.Случвало ми се е 2 пъти в живота /бившо гадже/ и тогава наистина започнах и аз да удрям до безсъзнание.Кошмарно ми е.Е,разбира се после се разделихме.Защото не мога да простя такова нещо на никой.Моите родители не са ми посягали /е,имало е 2-3 шамара от баща ми/ ,та ще позволя на някой друг да ме бие.
Затова предпочитам ако съм се ядосала дотолкова да строша нещо,а не да посягам на някой. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Знаеш ли bibini, аз съм съгласен с теб. Май не се изразих точно, нямах предвид да се опиташ да набиеш някого за това, че те е ядосал. Според мен боя не решава проблемите, по скоро ги създава. За щастие от години не ми се е налагало да се бия с когото и да, е освен на тренировки, ама там си е игра и не се брои. А и не тренирам вече от доста време, та и това отпада. Аз на практика не мога да си обясня защо се бият хората. Когато някой иска да накара друг да направи нещо, тогава рмога да разбера защо е боя /не да го оправдая/, но това е много рядко, обикновено е заради едно нещо дето му викат „мерене на пишки” и за мен си е направо никаква причина. Ако не можеш да докажеш, че си по-голям като убедиш останалите вербално по добре си признай, че си по-малък. Иначе най-много да докажеш, че си по-силен физически. А пък тези дето като си пийнат имат побойнически желания съвсем не мога да ги разбера. А направо не искам да говоря за хората които като се напият доказват на половинката си, че могат да я натупат. Знаеш ли, действието от позицията на силата винаги много ме е дразнело, независимо към кого е насочено. А жена съм удрял два пъти в живота си, като и в двата случая беше налице това за което писах в предишните си мнения, а именно, че когато искаш да изкараш някого от релси и това явно ти е целта, не би трябвало да си много учуден от резултата, според мен си си го търсил и получил. Е, вярно е, че това не е нещо с което се гордея, но и не съжалявам. Според мен който си иска огъня за да се топли на него да си понася и дима. Аз съм малко краен на тема лична свобода и неприкосновеност на личноста. В крайна сметка между алтернативите да счупиш глава или предмет, винаги ще съм за предмета, ама на някои индивиди главите им са предмети – последния абзац е шега _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 4:01 pm Заглавие:
sellfkiller,наистина съм съгласна,че има и жени които си просят боя.Но определено не съм от тоя тип.И точно защото и аз много ценя личната си свобода и неприкосновеност се опитвам да не нарушавам и чуждата.
А че има и хора,които не ползват главата си за нищо друго,освен като предмет - така е.И тогава наистина има момент когато можеш и да я строшиш.
Цитат:
а именно, че когато искаш да изкараш някого от релси и това явно ти е целта, не би трябвало да си много учуден от резултата, според мен си си го търсил и получил.
С това съм най-съгласна.Защото обикновено хората си мислят че имаш волско търпение или пък че няма да се стигне до нещо повече от крясъци.Но в крайна сметка целта е постигната - и получаваш това,което си заслужил. _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Искам само да уточня, че когато се е случвало да ме изкарат от релси впоследствие съм се дразнел от мисълта, че са успяли все пак, а не от това което съм направил. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Една чаша съм чупила преди време - тряснах я вътре в мивката и наистина ми олекна, но се оказа, че съм задръстила канала и след "раздръстването" не ми е минало през ум така да изливам гнева си. Една кола на децата, за която щяха да се изтрепят блъннах в земята, но после трябваше да купувам две и доста дълго да се извинявам и обяснявам, та и това отпадна. Когато готвя нещо, когато съм ядосана никога не става за ядене. Когато крещя си докарвам болки в гърлото. Остават ми цигарите, но те са вредни. Освен да спра да се ядосвам друго не ми остава.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети