Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

В какво съм най-добър?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Кой съм АЗ?
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Нед Дек 23, 2007 7:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хаха - като излезнеш от пубертета - това май все още не е доказано кога става Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
L00P7R00P
Асистент
Асистент

Местожителство: Looptroopland

МнениеПуснато на: Нед Дек 23, 2007 8:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И на 60 може Twisted Evil ,ама то тогава почва втория пубертет Laughing , така че май цял живот ще съм си такъв Laughing
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Нед Дек 23, 2007 11:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Даже не е втори. Първият (ранен) пъбертет е около 5та, 6та година, до към 9. Ще го учите това в основи на психологията Smile Етапите както и според Фройд. После е вече истинския пубертет. Абе мен ако ме питаш сме си постоянно в пъбертет, само го наричат по различен начин Smile
L00P7R00P
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Пон Дек 24, 2007 11:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хахаха, мда, постоянно ни тресат хормони Twisted Evil .

Значи няма надежда за мен Laughing

Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Пон Дек 24, 2007 12:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аааа моля Ви се Laughing Very Happy Безнадеждно звучи тая работа Laughing Very Happy
Има и моменти на баланс и спокойствие, но за кратко Crying or Very sad Wink по мои наблюдения...

Пак по мои наблюдения този тийн пуберитет и най-популярния такъв отшумява къъъъм.... ами 20-22....т.е. има остатъчен ефект след тийн годините, ама нема лошо Wink

Факт е, че този вид пуберитет и критична възраст е най-популярна като проблемна първо защото тялото съзрява от детско в "големетско" Laughing - т.е. във възрастен и второ защото си изграждаме образа пред света, представите за него, убежденията си, мирогледа си... Абе важна възраст ко да ти кажа Shocked

А ти какъв ще станеш- ами има една изтъркана фраза, в която силно вярвам и ми се е доказала с времето - МОЖЕШ ДА СТАНЕШ КАКЪВТО СИ ПОИСКАШ СТИГА ДА ГО ИСКАШ ДОСТАТЪЧНО СИЛНО! Иии даже, ако искаш по-скоро да подминеш периода на ядосването и трошенето - майката му е цел според мене - грандиозна, голяма, изискваща много усилия, такава, която силно желаеш - така вперил поглед в целта си и устремен в усилията си да я постигнеш неусетно порастваш и улегваш в премеждията през които преминаваш...

Laughing Laughing Абе звучи много поетично, но аз на 19 така направих просто - поставих за цел онова, което най-силно изках, скочих в дълбокото и нямах много време за трошене и нерви - вси повече и от самосебе си започвах да си намествам главата Razz

Сега пак не ми е на мястото главата- лакатуши си се насам натам, правя си простотии най-редовно - обаче то иначе не е интереснооо Laughing Laughing
ivanova
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пон Дек 24, 2007 8:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво става, когато си пропуснал пубертета със всичките му преживявания и той те хваща на 30г. или 40г. Виждала съм такива хора със създадени семейства, но хормоните бият яко и се самозабравят, стават смешни с инфантилното си поведение. Дали идва момента, когато узряват Very Happy
Върнете се в началото
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Сря Дек 26, 2007 11:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дано Very Happy
Stoni
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

Местожителство: Земята ( временно )

МнениеПуснато на: Съб Дек 29, 2007 11:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

L00P7R00P написа:

Значи няма надежда за мен Laughing

Има...нужно е само да повярваш...така ще станеш и вярващ, ще започнеш да разбираш атеистите и няма да им се нервиш Very Happy
L00P7R00P
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Нед Дек 30, 2007 12:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ама аз атеистите ги разбирам. Даже съм един от тях, муахахахахахаха Twisted Evil
ghh
Асистент
Асистент

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Фев 02, 2008 1:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хм. В какво съм най-добра? Ужас, не знам!
Имам чувството, че като задобрея в нещо, и ми омръзва. Може би в това съм добра, да зарязвам нещата, в които ставам добра Smile
Хм. Получи се зацикляне. Като ми омръзна да съм добра в зарязването на нещата, в които съм добра...
Ох, айде хора, лека нощ...
deinameina
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Вто Фев 12, 2008 2:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Олеее, ей тука си пиииип майката Rolling Eyes !
По прочетох това и онова и Елси определено ме кара да си мисля, че имаме много сходни, знам ли, може би характери... Видях, че учиш ПР, аз също-а и като цяло си май толкоз разпиляна, колкото и аз, може би аз те бия...с някоя друга точка Very Happy !
Аз имам горчивия опит с търсенето все на нещо, което впоследствие осъзнавам, че не е онова, което съм си представяла....Спирам на момента и правя верижна катастрофа Very Happy и продължавам в другата посока все едно никога не съм катастрофирала и все едно знам пътя наизустSmile) Определено ме бива в комуникациити. Смея да кажа, че ме бива в организирането на събитие, хора или нещо си там- Very Happy; определено умея да се пазаря Smileай стига толкоз, и без това за друго не се сещам Very Happy
И така тичам, скачам , падам , търся....абе вярвам, че с повече труд, все ще разбера в какво съм най-добра Rolling Eyes
Върнете се в началото
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Вто Фев 12, 2008 9:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Супер Very Happy Аз ще внеса един update по мойте въпросителни за това в какво съм най-добра... Не че знам де Very Happy Laughing Не знам, но след разпиляността и търсенето идва един щастлив период и момент, в който започваш да се възползваш от всичкия многостранно натрупан опит - аз съм в такъв перид и съм ужасно щастлива...Това е доказателство, че търсенето и ищак-а за по-добро, за още, за различното в един момент от време се изплащат, поооосле паааак едно тъъърсене Laughing Very Happy Laughing иии така кръга си се затваря, та майката си трака Very Happy Laughing Laughing Така си предполагам де Rolling Eyes Ама е забавно кво пък Wink
minion_of_fire
Разбирач
Разбирач

Местожителство: Wild Rose Country

МнениеПуснато на: Съб Мар 01, 2008 9:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Елси, помъдряваш. Ще започнеш и да обичаш реда... Very Happy
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Пон Мар 03, 2008 3:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Laughing Laughing Може-може, що пък не Rolling Eyes Знае ли се Rolling Eyes Shocked
Ти обичаш ли реда? Wink
minion_of_fire
Разбирач
Разбирач

Местожителство: Wild Rose Country

МнениеПуснато на: Вто Мар 04, 2008 7:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз обичам реда, доколкото само така си намирам нещата, къде съм ги оставил де. Ако някой друг ми ги е подреждал - по-скоро се ядосвам... Но не съм от тия, дето имам мерак да оправям световния ред. По-скоро съм на принципа: всеки да си наведе ред в собствената къща...

А по темата мога да кажа, че на човек може и да не му стигне живота, да разбере в какво е най-добър. Затова не трябва да спираме да се пробваме в нови неща... Защото и тясната специализация в едно нещо цял живот едва ли ми е идеал за света. По-скоро е жалко да се гледат такива едностранно развити коне с капаци. Да, те са перфектни бурмички в системата, но докато условията са що-годе постоянни.

Може би най-доброто би било да си перфектен професионалист в една област и всестранно развит в много такива на ниво обща култура и хоби. Но на колко души им стига времето и възможностите да са такива...
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Сря Мар 05, 2008 10:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Съгласна Very Happy Пък и факт, че предприемачите са всестранно развити, а малко или много това са хората, които от меркантилна гледна точка са на върха на пирамидата в бизнеса Wink

Не съм съгласна за времето обаче, щот според мен всичко е до мерак и приоритети. Който иска - може и живота ми го е доказал - цената е кофти обаче, трудно се плаща, но все пак някои умеят да платят крайната цена на това да отделиш повечко време и усилия на развитието си в някаква посока. Абе си кофти е Confused Rolling Eyes
Ти всъщност с какво се занимаваш, ако не е тайна разбирасе?
Имаше една тема кой какво работи или учи, но аз тук си питам във връзка с тази пък тема Very Happy

А реда - ами моя хаус е колкото хаус, толкова и ред Wink Просто си е моя и дет викаш мразя да ми го подреждат Very Happy Laughing
snims
Новак
Новак

МнениеПуснато на: Нед Юни 08, 2008 5:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За всестранно развита личност,наистина много се говори и като че ли ние българите сами си лепваме етикет и се славим с тази си многостранност,в което не виждам нищо лошо,но наистина,като че ли много малко от нас успяват или поточно имат късмета да работят това,което най-добре умеят.Но аз мисля малко по различно,ако човек влага душа и сърце в работата си,независимо каква е тя, резултатите няма да закъснеят.Ако човек обича живота и се е избавил от слабите си места;както казва Уейн Дайър,тогава той вероятно ще е истински щастлив и нищо няма да му тежи!
deanne
Гуру
Гуру

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 2:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми според мен никога не можеш да си най-добър, защото винаги има над теб. А иначе ме бива в някои спортове, да съм тъжна, да горя вътрешно от гняв, да си пазя свободата....... май по-лесно ще ми е да кажа в какво не ме бива.
Според мен човек трябва да знае от всичко по-малко, ей така за едната обща култура, но трябва да знае мноооого и в точно определена област, която обича.
ще прегръщаш кръста вместо мен."
Върнете се в началото
sellfkiller
Доктор
Доктор

МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 3:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А аз май съм най-добър в лова на хомо сапиенс и в манипулирането на хора Twisted Evil
Dedoto
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Пон Юни 09, 2008 4:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

sellfkiller написа:
А аз май съм най-добър в лова на хомо сапиенс и в манипулирането на хора Twisted Evil

Така ли смяташ ,наистина?!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Кой съм АЗ? Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 2 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї