Хаха - като излезнеш от пубертета - това май все още не е доказано кога става _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
И на 60 може ,ама то тогава почва втория пубертет , така че май цял живот ще съм си такъв _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Даже не е втори. Първият (ранен) пъбертет е около 5та, 6та година, до към 9. Ще го учите това в основи на психологията Етапите както и според Фройд. После е вече истинския пубертет. Абе мен ако ме питаш сме си постоянно в пъбертет, само го наричат по различен начин _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Значи няма надежда за мен _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Аааа моля Ви се Безнадеждно звучи тая работа
Има и моменти на баланс и спокойствие, но за кратко по мои наблюдения...
Пак по мои наблюдения този тийн пуберитет и най-популярния такъв отшумява къъъъм.... ами 20-22....т.е. има остатъчен ефект след тийн годините, ама нема лошо
Факт е, че този вид пуберитет и критична възраст е най-популярна като проблемна първо защото тялото съзрява от детско в "големетско" - т.е. във възрастен и второ защото си изграждаме образа пред света, представите за него, убежденията си, мирогледа си... Абе важна възраст ко да ти кажа
А ти какъв ще станеш- ами има една изтъркана фраза, в която силно вярвам и ми се е доказала с времето - МОЖЕШ ДА СТАНЕШ КАКЪВТО СИ ПОИСКАШ СТИГА ДА ГО ИСКАШ ДОСТАТЪЧНО СИЛНО! Иии даже, ако искаш по-скоро да подминеш периода на ядосването и трошенето - майката му е цел според мене - грандиозна, голяма, изискваща много усилия, такава, която силно желаеш - така вперил поглед в целта си и устремен в усилията си да я постигнеш неусетно порастваш и улегваш в премеждията през които преминаваш...
Абе звучи много поетично, но аз на 19 така направих просто - поставих за цел онова, което най-силно изках, скочих в дълбокото и нямах много време за трошене и нерви - вси повече и от самосебе си започвах да си намествам главата
Сега пак не ми е на мястото главата- лакатуши си се насам натам, правя си простотии най-редовно - обаче то иначе не е интереснооо _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Какво става, когато си пропуснал пубертета със всичките му преживявания и той те хваща на 30г. или 40г. Виждала съм такива хора със създадени семейства, но хормоните бият яко и се самозабравят, стават смешни с инфантилното си поведение. Дали идва момента, когато узряват
Има...нужно е само да повярваш...така ще станеш и вярващ, ще започнеш да разбираш атеистите и няма да им се нервиш _________________ http://www.de-zorata.de/forum/index.php
Ама аз атеистите ги разбирам. Даже съм един от тях, муахахахахахаха _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Пуснато на: Съб Фев 02, 2008 1:23 am Заглавие:
Хм. В какво съм най-добра? Ужас, не знам!
Имам чувството, че като задобрея в нещо, и ми омръзва. Може би в това съм добра, да зарязвам нещата, в които ставам добра
Хм. Получи се зацикляне. Като ми омръзна да съм добра в зарязването на нещата, в които съм добра...
Ох, айде хора, лека нощ... _________________ Луда съм, еййй!
Олеее, ей тука си пиииип майката !
По прочетох това и онова и Елси определено ме кара да си мисля, че имаме много сходни, знам ли, може би характери... Видях, че учиш ПР, аз също-а и като цяло си май толкоз разпиляна, колкото и аз, може би аз те бия...с някоя друга точка !
Аз имам горчивия опит с търсенето все на нещо, което впоследствие осъзнавам, че не е онова, което съм си представяла....Спирам на момента и правя верижна катастрофа и продължавам в другата посока все едно никога не съм катастрофирала и все едно знам пътя наизуст) Определено ме бива в комуникациити. Смея да кажа, че ме бива в организирането на събитие, хора или нещо си там- ; определено умея да се пазаря ай стига толкоз, и без това за друго не се сещам
И така тичам, скачам , падам , търся....абе вярвам, че с повече труд, все ще разбера в какво съм най-добра
Супер Аз ще внеса един update по мойте въпросителни за това в какво съм най-добра... Не че знам де Не знам, но след разпиляността и търсенето идва един щастлив период и момент, в който започваш да се възползваш от всичкия многостранно натрупан опит - аз съм в такъв перид и съм ужасно щастлива...Това е доказателство, че търсенето и ищак-а за по-добро, за още, за различното в един момент от време се изплащат, поооосле паааак едно тъъърсене иии така кръга си се затваря, та майката си трака Така си предполагам де Ама е забавно кво пък _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 176 Местожителство: Wild Rose Country
Пуснато на: Вто Мар 04, 2008 7:39 am Заглавие:
Аз обичам реда, доколкото само така си намирам нещата, къде съм ги оставил де. Ако някой друг ми ги е подреждал - по-скоро се ядосвам... Но не съм от тия, дето имам мерак да оправям световния ред. По-скоро съм на принципа: всеки да си наведе ред в собствената къща...
А по темата мога да кажа, че на човек може и да не му стигне живота, да разбере в какво е най-добър. Затова не трябва да спираме да се пробваме в нови неща... Защото и тясната специализация в едно нещо цял живот едва ли ми е идеал за света. По-скоро е жалко да се гледат такива едностранно развити коне с капаци. Да, те са перфектни бурмички в системата, но докато условията са що-годе постоянни.
Може би най-доброто би било да си перфектен професионалист в една област и всестранно развит в много такива на ниво обща култура и хоби. Но на колко души им стига времето и възможностите да са такива... _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни.
Съгласна Пък и факт, че предприемачите са всестранно развити, а малко или много това са хората, които от меркантилна гледна точка са на върха на пирамидата в бизнеса
Не съм съгласна за времето обаче, щот според мен всичко е до мерак и приоритети. Който иска - може и живота ми го е доказал - цената е кофти обаче, трудно се плаща, но все пак някои умеят да платят крайната цена на това да отделиш повечко време и усилия на развитието си в някаква посока. Абе си кофти е
Ти всъщност с какво се занимаваш, ако не е тайна разбирасе?
Имаше една тема кой какво работи или учи, но аз тук си питам във връзка с тази пък тема
А реда - ами моя хаус е колкото хаус, толкова и ред Просто си е моя и дет викаш мразя да ми го подреждат _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
За всестранно развита личност,наистина много се говори и като че ли ние българите сами си лепваме етикет и се славим с тази си многостранност,в което не виждам нищо лошо,но наистина,като че ли много малко от нас успяват или поточно имат късмета да работят това,което най-добре умеят.Но аз мисля малко по различно,ако човек влага душа и сърце в работата си,независимо каква е тя, резултатите няма да закъснеят.Ако човек обича живота и се е избавил от слабите си места;както казва Уейн Дайър,тогава той вероятно ще е истински щастлив и нищо няма да му тежи! _________________ ''Научи се да мълчиш.Нека спокойният ти ум слуша и попива''
Пуснато на: Пон Юни 09, 2008 2:38 am Заглавие:
Ми според мен никога не можеш да си най-добър, защото винаги има над теб. А иначе ме бива в някои спортове, да съм тъжна, да горя вътрешно от гняв, да си пазя свободата....... май по-лесно ще ми е да кажа в какво не ме бива.
Според мен човек трябва да знае от всичко по-малко, ей така за едната обща култура, но трябва да знае мноооого и в точно определена област, която обича. _________________ "Ти ще дойдеш, но ще бъде късно
аз ще гния в гроб студен
ще целуваш букви вместо устни
ще прегръщаш кръста вместо мен."
А аз май съм най-добър в лова на хомо сапиенс и в манипулирането на хора _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4Следваща
Страница 2 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети