[/quote]
Така ли смяташ ,наистина?![/quote]
Мнението не е мое а на други хора. Аз лично мисля, че съм най добър в това да бъда добър но май е прекалено общо а за уточняване - някак си не върви да го правя аз _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Най-добре се справям с компютрите (не съм дъ бест, обаче), но пък много ме влекат и начините за печелене и трупане на пари, тъй че мисля да кандидатствам икономика и да се науча да крада пари от държавата по законен начин... _________________
Пуснато на: Пет Юли 04, 2008 1:06 pm Заглавие:
Законна кражба?! _________________ Аз чакам твоя знак/ и двама с теб ще открием,/ нов прекрасен свят -/ дай ми ръка, подай ми ръка...
Море от любов,/ бушува във мен,/ аз искам отново,/ разсъмване с теб.
Недейте така отхвърля автоматично
Lovekiller тук всички сме това, което сме така че предполагам, че би трябвало да ти хареса възможността да отстояваш идеите си. Никой не се прави на особен или интересне (поне не много де ) защото затова е сайт по психология, за да споделяме съкровените си изживявания, разсъждения и проблеми, които под множеството образи и с многото задачи в ежедневието просто не успяваме. Така, че просто be yourselve ние ще те приемем с отворени обятия, защото тук има всякакви и най-различни хора общото между които е, че са истински или поне сподялят искено своите истински виждания или проблем
Така че welcome _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Недейте така отхвърля автоматично
Lovekiller тук всички сме това, което сме така че предполагам, че би трябвало да ти хареса възможността да отстояваш идеите си. Никой не се прави на особен или интересне (поне не много де ) защото затова е сайт по психология, за да споделяме съкровените си изживявания, разсъждения и проблеми, които под множеството образи и с многото задачи в ежедневието просто не успяваме. Така, че просто be yourselve ние ще те приемем с отворени обятия, защото тук има всякакви и най-различни хора общото между които е, че са истински или поне сподялят искено своите истински виждания или проблем
Така че welcome
Благодаря за посрещарския пост.
То това може и да е форум за психология, но аз току-така не споделям на когото и да е. Има двама души, на които споделям и търся съвети от тях. Но само на тях споделям и на никой друг. Тук съм да споделям МНЕНИЕ, а не личните ми проблеми. Ако реша - тогава ще споделям и то ще е в лично съобщение, а не в темите.
Преди време майка ми реши, че ми трябва психолог. Не щях да ходя, ама накрая все пак отидох да видя за какво иде реч. И когато човекът от причините да нямам настроение за нищо обърна темата на сексуални въпроси от типа имам ли проблеми с ерекцията, аз му теглих една майна на глас и му казах, че дори и да имам (а нямам), то той не е дори последния човек на когото ще споделям такива неща. И си тръгнах. _________________
Недей така бе Елси Човека си е задал много правилен въпрос и по реакцията на lovekiller /която той сам описва, като много негативна/ съдя, че е улучил. Въпроса е дали му е необходим психолог или психиатър? А тук си има наистина специалисти по психология и психиатрия, аз съм само по девиантната в областта на причините за извършване на престъпления и виктимното поведение. _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Да взема да ти мушна едно в друго да видиш дали наистина имам проблеми с ерекцията, а? На думи нещо си много отворен и раздаваш диагнози като билетчета за градски транспорт, но ще посмееш ли да ми го кажеш т'ва в очите, а?
(Като ти гледам псевдонима май ти си този, който има нужда от психиатрична помощ. ) _________________
Да взема да ти мушна едно в друго да видиш дали наистина имам проблеми с ерекцията, а? На думи нещо си много отворен и раздаваш диагнози като билетчета за градски транспорт, но ще посмееш ли да ми го кажеш т'ва в очите, а?
(Като ти гледам псевдонима май ти си този, който има нужда от психиатрична помощ. )
Колкото до мушкането - определено не си мой тип а и нямам вагина за да ме лижат, като другото всичкото е под въпрос
За казването в очите - няма нещо което да кажа и да не съм готов да се изправя пред него и да го повторя, ама не ми се занимава с глупости
Колкото до псевдонима - научи малко английски или си купи очила, за останалата част от аудиторията съм обяснил, че грешката не е печатна _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
На Ловкилъра съм споделила каквото смятам за уместно и приемливо външно мнение по въпроса. Защото никой не мож да казва на никого как да си строи живота, контактите и комуникации в него. Външно мнине и поглед е най-многото, което бих си позволила.
Селф ти мисля, че като добър манипулатор и комуникатор си над тези работи _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
На Ловкилъра съм споделила каквото смятам за уместно и приемливо външно мнение по въпроса. Защото никой не мож да казва на никого как да си строи живота, контактите и комуникации в него. Външно мнине и поглед е най-многото, което бих си позволила.
Селф ти мисля, че като добър манипулатор и комуникатор си над тези работи
Абсолютно си права Елси и взех едно решение, което предполагам ще се усети от участниците във форума, поне тези които са забелязали комуникацията ми с някои хора тук Не искам да засегна никого, не само във форума а и навсякъде в живота, дори и да е без умисъл Признавам, че малко се увлякох но човек какво ли не прави като си няма работа А и не бих искал да променя когото и да е, всеки човек си е индивидуален и до момента не съм видял нищо хубаво само в 3 индивида но те си бяха животни и за да не стане някоя грешка ще кажа, че не са от форума
А на теб много И за да няма недоразбиране ще кажа само - не се гордея със случаите в които съм победил някого в бой, гордея се с тези в които съм предотвратил боя _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 185 Местожителство: Wild Rose Country
Пуснато на: Вто Юли 08, 2008 11:59 am Заглавие:
Гледам, изказал съм се нещо, ама хайде пак.
Така формулирана темата "най-добър" ми напомня болезнено за състезанието с живота и с другите. За надпреварата по среднощните си магистрали. А нужно ли е? Вижте тревата. Тази е висока и залена, колкото и онази. И за всяка има слънце, и семена ще даде. Това състезание ни поглъща живота и ни оставя без собствено аз. Щото трябва да си в матрицата, за да си най-добър. Поне по класическия начин. Ако си магьосник е друго, тогава е лесно... И какво като съм най-добър... паметник?
А не може ли просто да усещам влажния океански вятър, застанал на носа на викингски кораб? Твърдостта на меча си, страха на врага и вечността на хоризонта? Добър съм, нали Елси? _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни.
Ако ти си го писал това си ссссташно добър наистина
Ми сигурно е до човек Минион аз съм целеустремена до самоунищожителност и се бъхтам яко, но не не искам и не смятам, че съм в матрицата. А в какво съм най-добра имам предположения, но не зная Дано да е нещо приятно _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Ако ти си го писал това си ссссташно добър наистина
Ми сигурно е до човек Минион аз съм целеустремена до самоунищожителност и се бъхтам яко, но не не искам и не смятам, че съм в матрицата. А в какво съм най-добра имам предположения, но не зная Дано да е нещо приятно
_________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Ами предното мнение, преди това в което казваме, че не съм го писал аз. Явно някъде нещо е цъкнало не когато трябва, защото вероятността да ми е хакнат компа /а и някой друг да е влязъл от него в акаунта ми/ е толкова малка, че направо се пренебрегва
Като казвам, че не съм аз не искам да кажа, че е направено умишлено от някого, просто при изчислителната техника има и грешки от самата техника, като в случая вероятно се е получило точно това
Биби, а твоето мнение тук изобщо не можах да го разбера _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 3:38 pm Заглавие:
Опитах се да ти напиша нещо,но Криси се включи много бързо.Е,в крайна сметка - дали си го писал ти или не предното мнение - не е проблем.При положение че не е нещо лошо
И - този за който са целувките - ще се сети _________________ Никога не казвай "НИКОГА" защото няма начин да НЯМА НАЧИН !
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4Следваща
Страница 3 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети