Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

В какво съм най-добър?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Кой съм АЗ?
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sellfkiller
Професор
Професор

МнениеПуснато на: Вто Юни 10, 2008 1:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

[/quote]
Така ли смяташ ,наистина?![/quote]
Мнението не е мое а на други хора. Аз лично мисля, че съм най добър в това да бъда добър но май е прекалено общо а за уточняване - някак си не върви да го правя аз Embarassed
lovekiller
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Пет Юли 04, 2008 5:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Най-добре се справям с компютрите (не съм дъ бест, обаче), но пък много ме влекат и начините за печелене и трупане на пари, тъй че мисля да кандидатствам икономика и да се науча да крада пари от държавата по законен начин... Laughing Twisted Evil
Наш човек
Наш човек

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Юли 04, 2008 1:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Законна кражба?! Shocked
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 5:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Недейте така отхвърля автоматично Exclamation
Lovekiller тук всички сме това, което сме така че предполагам, че би трябвало да ти хареса възможността да отстояваш идеите си. Никой не се прави на особен или интересне (поне не много де tooth ) защото затова е сайт по психология, за да споделяме съкровените си изживявания, разсъждения и проблеми, които под множеството образи и с многото задачи в ежедневието просто не успяваме. Така, че просто be yourselve ние ще те приемем с отворени обятия, защото тук има всякакви и най-различни хора общото между които е, че са истински или поне сподялят искено своите истински виждания или проблем Smile

Така че welcome Very Happy
lovekiller
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 5:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Елси написа:
Недейте така отхвърля автоматично Exclamation
Lovekiller тук всички сме това, което сме така че предполагам, че би трябвало да ти хареса възможността да отстояваш идеите си. Никой не се прави на особен или интересне (поне не много де tooth ) защото затова е сайт по психология, за да споделяме съкровените си изживявания, разсъждения и проблеми, които под множеството образи и с многото задачи в ежедневието просто не успяваме. Така, че просто be yourselve ние ще те приемем с отворени обятия, защото тук има всякакви и най-различни хора общото между които е, че са истински или поне сподялят искено своите истински виждания или проблем Smile

Така че welcome Very Happy

Благодаря за посрещарския пост. Very Happy
То това може и да е форум за психология, но аз току-така не споделям на когото и да е. Има двама души, на които споделям и търся съвети от тях. Но само на тях споделям и на никой друг. Тук съм да споделям МНЕНИЕ, а не личните ми проблеми. Ако реша - тогава ще споделям и то ще е в лично съобщение, а не в темите.
Преди време майка ми реши, че ми трябва психолог. Не щях да ходя, ама накрая все пак отидох да видя за какво иде реч. И когато човекът от причините да нямам настроение за нищо обърна темата на сексуални въпроси от типа имам ли проблеми с ерекцията, аз му теглих една майна на глас и му казах, че дори и да имам (а нямам), то той не е дори последния човек на когото ще споделям такива неща. И си тръгнах.
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 5:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Правилно, толко е бил и психолог tooth
sellfkiller
Професор
Професор

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 3:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Елси написа:
Правилно, толко е бил и психолог tooth

Недей така бе Елси Smile Човека си е задал много правилен въпрос и по реакцията на lovekiller /която той сам описва, като много негативна/ съдя, че е улучил. Въпроса е дали му е необходим психолог или психиатър? А тук си има наистина специалисти по психология и психиатрия, аз съм само по девиантната в областта на причините за извършване на престъпления и виктимното поведение.
lovekiller
Кандидат Разбирач
Кандидат Разбирач

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 7:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да взема да ти мушна едно в друго да видиш дали наистина имам проблеми с ерекцията, а? На думи нещо си много отворен и раздаваш диагнози като билетчета за градски транспорт, но ще посмееш ли да ми го кажеш т'ва в очите, а?
(Като ти гледам псевдонима май ти си този, който има нужда от психиатрична помощ. Laughing )
Професор
Професор

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 7:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lovekiller написа:
Да взема да ти мушна едно в друго да видиш дали наистина имам проблеми с ерекцията, а? На думи нещо си много отворен и раздаваш диагнози като билетчета за градски транспорт, но ще посмееш ли да ми го кажеш т'ва в очите, а?
(Като ти гледам псевдонима май ти си този, който има нужда от психиатрична помощ. Laughing )

Колкото до мушкането - определено не си мой тип а и нямам вагина за да ме лижат, като другото всичкото е под въпрос tooth
За казването в очите - няма нещо което да кажа и да не съм готов да се изправя пред него и да го повторя, ама не ми се занимава с глупости DW_

Колкото до псевдонима - научи малко английски или си купи очила, за останалата част от аудиторията съм обяснил, че грешката не е печатна icon_wavey
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Нед Юли 06, 2008 12:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Агресията поражда агресия.

На Ловкилъра съм споделила каквото смятам за уместно и приемливо външно мнение по въпроса. Защото никой не мож да казва на никого как да си строи живота, контактите и комуникации в него. Външно мнине и поглед е най-многото, което бих си позволила.

Селф ти мисля, че като добър манипулатор и комуникатор си над тези работи Wink GGA
sellfkiller
Професор
Професор

МнениеПуснато на: Нед Юли 06, 2008 3:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Елси написа:
Агресията поражда агресия.

На Ловкилъра съм споделила каквото смятам за уместно и приемливо външно мнение по въпроса. Защото никой не мож да казва на никого как да си строи живота, контактите и комуникации в него. Външно мнине и поглед е най-многото, което бих си позволила.

Селф ти мисля, че като добър манипулатор и комуникатор си над тези работи Wink GGA

Абсолютно си права Елси и взех едно решение, което предполагам ще се усети от участниците във форума, поне тези които са забелязали комуникацията ми с някои хора тук Smile Не искам да засегна никого, не само във форума а и навсякъде в живота, дори и да е без умисъл Smile Признавам, че малко се увлякох но човек какво ли не прави като си няма работа hmmm А и не бих искал да променя когото и да е, всеки човек си е индивидуален и до момента не съм видял нищо хубаво само в 3 индивида но те си бяха животни и за да не стане някоя грешка ще кажа, че не са от форума Exclamation
А на теб много GGA И за да няма недоразбиране ще кажа само - не се гордея със случаите в които съм победил някого в бой, гордея се с тези в които съм предотвратил боя no BAM+
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Нед Юли 06, 2008 4:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

013
GGA
minion_of_fire
Разбирач
Разбирач

Местожителство: Wild Rose Country

МнениеПуснато на: Вто Юли 08, 2008 11:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Гледам, изказал съм се нещо, ама хайде пак.

Така формулирана темата "най-добър" ми напомня болезнено за състезанието с живота и с другите. За надпреварата по среднощните си магистрали. А нужно ли е? Вижте тревата. Тази е висока и залена, колкото и онази. И за всяка има слънце, и семена ще даде. Това състезание ни поглъща живота и ни оставя без собствено аз. Щото трябва да си в матрицата, за да си най-добър. Поне по класическия начин. Ако си магьосник е друго, тогава е лесно... Wink И какво като съм най-добър... паметник?

А не може ли просто да усещам влажния океански вятър, застанал на носа на викингски кораб? Твърдостта на меча си, страха на врага и вечността на хоризонта? Добър съм, нали Елси? Cool
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Сря Юли 09, 2008 4:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако ти си го писал това си ссссташно добър наистина Very Happy
Ми сигурно е до човек Минион аз съм целеустремена до самоунищожителност и се бъхтам яко, но не не искам и не смятам, че съм в матрицата. А в какво съм най-добра имам предположения, но не зная Rolling Eyes Дано да е нещо приятно tooth
sellfkiller
Професор
Професор

МнениеПуснато на: Сря Юли 09, 2008 2:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Елси написа:
Ако ти си го писал това си ссссташно добър наистина Very Happy
Ми сигурно е до човек Минион аз съм целеустремена до самоунищожителност и се бъхтам яко, но не не искам и не смятам, че съм в матрицата. А в какво съм най-добра имам предположения, но не зная Rolling Eyes Дано да е нещо приятно tooth

013 GGA
sellfkiller
Професор
Професор

МнениеПуснато на: Нед Юли 13, 2008 7:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Интересното е, че това не е писано от мен Smile
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Вто Юли 15, 2008 2:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Кое не си писал ти бей Селф? Very Happy GGA
Bibini
Наш човек
Наш човек

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юли 15, 2008 3:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Laughing ж Laughing г Laughing УУЕ
sellfkiller
Професор
Професор

МнениеПуснато на: Вто Юли 15, 2008 3:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Елси написа:
Кое не си писал ти бей Селф? Very Happy GGA

Ами предното мнение, преди това в което казваме, че не съм го писал аз. Явно някъде нещо е цъкнало не когато трябва, защото вероятността да ми е хакнат компа /а и някой друг да е влязъл от него в акаунта ми/ е толкова малка, че направо се пренебрегва Smile
Като казвам, че не съм аз не искам да кажа, че е направено умишлено от някого, просто при изчислителната техника има и грешки от самата техника, като в случая вероятно се е получило точно това Smile
Биби, а твоето мнение тук изобщо не можах да го разбера GGA
Bibini
Наш човек
Наш човек

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юли 15, 2008 3:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Опитах се да ти напиша нещо,но Криси се включи много бързо.Е,в крайна сметка - дали си го писал ти или не предното мнение - не е проблем.При положение че не е нещо лошо Wink Laughing Laughing

И GGA GGA GGA - този за който са целувките - ще се сети tooth
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Кой съм АЗ? Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї