Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Deja Vu
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Философия,Митове и Легенди
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sellfkiller
Доктор
Доктор

МнениеПуснато на: Чет Май 08, 2008 3:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Foggi, не ми стана много ясно какъв опит си добил и от какво си го извел. Емпирични наблюдения ли си провел или са разсъждения. А колкото до тълкуването на сънищата нека някой тук да ти препоръча литература по сомниология, най - добре нещо на руснаците, те са развили науката в това отношение най-много. Толкова по въпроса на сънищата. По въпроса за дарбите ми е много интересно и на мен. Според теб какво точно е съзнанието? И знаеш ли какво е бог? Известно ли ти е , че мъжете имат в областа на стомаха нещо което направо може да се нарече втори мозък по строеж и структура? За жените това май още не е установено Very Happy
_barboranka_
Дипломиран разбирач
Дипломиран разбирач

МнениеПуснато на: Вто Юни 17, 2008 7:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И НА МЕН МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО ДА ПРАВЯ НЕЩО И ДА СИ КАЖА ЧЕ ТОВА МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО И ПРЕДИ МНОГО Е ИНТЕРЕСНО И ЗАГАДЪЧНО НАЛИ? Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Философия,Митове и Легенди Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї