Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 6:48 pm Заглавие: Deja Vu
Някой може ли да даде обяснение на този "феномен"?Случвало ми се е неведнъж(дори често)и как да кажа..... интересно ми е и е доста загадъчно за мен.Но ми харесва! _________________ Животът е хубав,защото е красив!
Ха сега де Много интересна тема! Незнам честно казано, а и на мен ми е много интереснен дежа-вю феноменът. Може би квалифицираните психолози тук знаят повече по темата.
Аз се сещам за две тези, които съм чувала - едната е свързана с асоциации и отрязъчни спомени от предишни животи, но това би важало, ако вярваш в прераждането
Второто, което се сещам е за ситуции или преживявания, които са подтиснати дълбоко в несъзнатата ни памет, ако така се казва. Нещо, което реално сме забравили с неговите детайли и подробности, но мозъкът ни е скътал там някъде дълбоко в подсъзнанието на позиция "девета дупка на кавала" и хоппп - когато преживеем отново сходна ситуация - асоциацията изплува като елемент от несглобен пъзел, защото всъщност не помним ясно цялата случка.
Това съм чувала _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Виж,на идеята за прераждането съм привърженичка .Дори смело мога да кажа,че вярвам в това.А доколко Deja Vu-то има участие...нямам идея .
В една книга(мисля,че се казва6е "Петият елемент") обясняваха Deja Vu-то като ситуация,видяна два пъти за миг от мига.Някакво свойство на мозъка.Но тъй като книгата бе6е в по-голяма степен приключенска,не приемам това категорично обяснение.Е,не го и отхвърлям,разбира се.
На теб случва ли ти се?Има6 ли Deja Vu-та? _________________ Животът е хубав,защото е красив!
Аз съм имала много.
Някъде четох, че има теория за така наречен огледален свят - паралелен. Обясняваха, че животнте виждат в този огледален свят и за това знаят, когато има заметресения, бури и тн. Та ако съществува такъв свят - огледален, в който няма време и ние в някакви ситуации успяваме да погледнем там - то тогава се случва дежа-вюто. Човек има много много заложби, просто ние не сме ги развили и живеем с някакви си 3%. Телепатия, предчувствия, дежа-вю? Дали това не са само загатвания, за истинските ни възможности? _________________ mur-mqu
много съм съгласна с теб за необятните ни неоткрити възможности. Какво богатство е всъщност човешкия мозък, а ние нищичко не знаем за него, камо ли да използваме тези чудеса и огггромни възможности.
На мен например ми са се случвали 2 инресни неща в тази посока - често имам така нареченото "шесто чувство" за събития и ситуации, но не мога да го търся или предизвиквам. То просто се появява понякога. Второто нещо е усещането за чуждите усещания и мисли. С някои хора понякога - дори напълно непознати ми се случва - сканиране на мисълта, следващата реплика, действие. Много ми е помагало на преговори в работата. Но и това не умея особенно да контролирам, защото има хора, с които просто не се получава, когато съм опитвала - други ей така просто изневиделица - усещам го какво си мисли и знам какво да кажа или направя, за да предизвикам следващото действие или реплика.Със сигурност много хора имат тези и много други неразвити възможности смятам. Ако имах къде да ги развивам - веднага бих отишла, но не съм чувала за такова място. Занм само, че в източните религии, в китайските и японските бойни изкуства, при йогите и др. се залага много на връзката - разум, дух, тяло и правят уникални неща. Но натам не съм се насочила - просто бих искала да има къде и как да усъвършенствам онова, което забелязала при себе си.
Мнооого писане - много нещо . Кога ще се науча да пиша по-кратко незнам
Мими, относно дежа-вю-то. Да имала съм няколко случая. Много рядко ми се случва. Ама къде ни е Лейди - то деее Тя може да каже има ли обяснение в психологията този феномен _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Да ви кава щом е феномен - май няма еднозначен отговор още, а и да има май не съм вашият човек
Аз имам само теории, които много се доближават до това, че просто имаме недоразвити вузможности, които за съжаление не контролираме, но понякога все едно успяваме да налучкаме правилна комбинация и то се получава.
Чела съм и гледах материали за хора, които са обучавани на определени техники, които могат да проникват мислено в помещения на другия край на земята. И вярвам, че това е възможно, не само за "даровити" хора, а за всички нас, но след нужен тренинг.
Това Елси, което казваш на мен ми се случва постоянно - мислиш си за някой и той ти звъни, дори ми се случи и преди 5 мин. Случва ми се да си мълчим с приятелят ми и аз си мисля за нещо, което искам да го поитам, но се отказвам и той го прави. Мисля, че телеатията не е мит, а поскоро състояние на съзнанието, което отново - не е достатъчно познато все още. "Феномени" колкото искаш като примери и това само може да подкрепи това, че някои се раждат с "дарба" за рисуване, други защо не просто с по-развито умение за телепатия, или пречувствия. Това, че не е толкова малсово, колкото способността да си "мениджър" или "Лидер" , което стана вече мода, не означава, че го нямаме - просто не сме дорасли да си го обясним.
Всеки казва - "аз имам по-развито математическо мислене", защото може да се обясни, но когато почти всеки от нас е изживявал Дежа-Вю - то не се определя като познатото логическо мислене или характеристика, а се игнорира като "да бе какво ли е това".
Някой ден, някое поколение ще ни се чудят как сме живяли и колко сме били задръстени - както ние се чудим на тези, живели без компютри, телевизори и коли _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Веднъж трябваше да пиша доклад за училище и това предадох:
Цитат:
На всеки от нас му се е случвало да попадне в ситуация, която му се е струвала много позната. Най-често си казваме "Това вече се е случвало". Учените наричат това явление Дежа Вю. На фрески език това значи "вече видяно" и за първи път е описано от френския психолог Емил Бойрак в неговата книга "Бъдещето на психоложките науки". В нея той описа феномена дежа вю като "Припомняне на бъдещето".
Според проучвания повече от 70% от участващите в проучването са изживявали дежа вю поне веднъж в живота си. Тъй като е много трудно феноменът да бъде изживян на сила е много трудно той да бъде включен в емпиричните изследвания. Наскоро учени са установили, че има възможност дежа вю да бъде пресъздаден чрез хипноза.
Видове Дежа Вю
Карлос Дасилва Хънкхаусър твърди, че има три типа дежа вю.
Дежа Веци, най-често превеждано като "вече изживяно". Чарлз Дикенс описва Дежа Веци така:
Всички ние се изпитвали чувството, което ни спохожда, когато ни се струва, че това, което казваме и правим вече е било казано и е било направено в миналото, в отминало, неопределено време, когато сме били заобиколени от същите лица, обекти и обстоятелства, когато знаем какво точно ще бъде казано, като че ли изведнъж се сещаме.
Когато повечето хора говорят за дежа вю те всъщност описват дежа веци. Проучвания показват, че около 70% от хората изпитват това чувство, най-често между 15 и 25 години, когато мозъкът е все още податлив на промените в околната среда. Изживяването най-често е свързано с нещо много обикновено и ежедневно, но това изживяване е толкова въздействащо, че може да бъде запомнено за няколко години напред.
Дежа веци се свърза с изживяване, което включва много повече от само гледката, поради което този вид дежа вю е много трудно да бъде определен. Феноменът обгръща много голям обем от детайли, които спомагат чувството да ни се струва странно, особено след като знаем какво ще се случи или ще бъде казано.
В последно време дежа веци се възприема и като нарушение на паметта.
Дежа Сенти или "вече почувствано" по-често се приема като мисловен процес, който много рядко остава за дълго време в паметта на човек, тъй като не може да бъде разпознат.
Д-р Джон Джаксън записвал думите на своите пациенти, които страдали от психомоторна (психо-мозък, моторна-свързана с движение) епилепсия или епилепсия на темпоралния лоб.
Дежа Висите ("вече посетено") се среща по-рядко и описва феноменът,
когато човек отива на ново място, но много добре знае на къде да върви и къде отива, като в същото време знае, че това е невъзможно.
Мечтите, прераждането и извън телесното пътуване най-често служат за обяснение на този феномен. В допълнение някои хора смятат, че четенето на брошура може да доведе до опознаване на мястото.
За да бъдат различени дежа висите и дежа веци е нужно да се определи източникът на чувството. Дежа веци се свързва с временни събития и процеси, докато дежа висите се свързва с географски и пространствени сходства.
Научни изследвания
В последните години дежа вю се включва в много сериозни психологически и невропсихологически изследвания. Най-честото обяснение е, че дежа вю не е предсказание, а по-скоро аномалия на паметта, при която се внушава, че изживяването се припомня. Материята на това обяснение се крие в това, че чувството на припомняне е много засилено, поради сходството на обстоятелствата между предишното изживяване и сегашното .
Връзки с разстройства
Клинични връзки между дежа вю и някои разстройства са били намерени. Например при хора с изофрения и потиснатост, но най-вече при пациенти с епилепсия на темпоралния лоб. Тази връзка води до мнението на някои учени, че дежа вю всъщност е неврологична аномалия, свързана с неправилно разпределение на нервните импулси в мозъка. Тъй като много хора страдат от леки нарушения в разпределението на нервните импулси се смята, че е много вероятно дежа вю се явява като резултат от неправилно усещане на мозъка.
Фармакология
Доказано е, че някои лекарства засилват вероятността от появяване на дежа вю у пациентите. Учените Тайминен и Жааскелайнен установили случай на иначе здрав мъж, който пиел хапчета, за да успокои грипа си. След като приемал Амантадин и Фенилпропаноламин заедно случаите на дежа вю зачестили и траели през целия период на терапия с двете лекарства. Това накарало двамата учени да смятат, че някои лекарства засилват шансовете за появяване на дежа вю.
Обяснение чрез паметта
Сходството между предизвиканите от дежа вю стимулации и съществуващи, но различни спомени може да доведат до появата на феномена. Така, когато човек се сблъска със ситуация, която не може ясно да си спомни се появява феноменът дежа вю.
За да могат експериментално да възпроизведат феномена Банистър и Зангвил използвали хипноза, за да причинят постхипнотична амнезия, с което да ги накарат да си спомнят неща, които са видяли. Трима от десет участвали в експеримента получили така наречената парамнезия.
Нервни теории
В края на XIX и началото на XX векове широко се е смятало, че дежа вю се предизвиква от неправилно разпределение на нервните импулси. Грешката се е състояла в това, че мозъкът е възприемал дразненията на околната среда с няколко секунди закъснение. Най-често се смята, че забавеното възприемане от очите е довело до забавена реакция на мозъка. Въпреки това, много слепи хора изживяват дежа вю, което прави теорията неправдоподобна.
Парапсихология
Дежа вю се свързва с предварително знание, ясновидство или свръхчувствително възприемане и често се смята за екстрасенска способност. Други ненаучни обяснения включват и пророчество.
Сънища
Някои хора смятат, че дежа вю е паметта в сънищата. Въпреки, че повечето сънища не се помнят, сънуващият човек може да покаже активност в областите на мозъка, които отговарят за дълготрайната памет. Спекулира се, че сънищата четат дълготрайната памет, като заобикалят краткотрайната памет. В този случай дежа вю може да бъде спомен за забравен сън, който включва елементи от моментната будна ситуация. Това може да се свърже с феномена дежа реве или "вече сънувано"
Възкръсване
Хората, които вярват във възкръсването смятат, че дежа вю се предизвиква от фрагменти от миналото, които са изплували на повърхността на мозъка. Други смятат, че феноменът е предизвикан от астрална проекция или извънтелесни преживявания, когато човек пътува, докато тялото му спи.
Свързани феномени
Жамайс Вю ("никога не видяно") е термин в психологията, който се използва, за да опише всяка позната ситуация, която не е разпозната от наблюдателя. Често се описва като противоположния феномен на дежа вю и включва странното чувство у човек, който знаейки, че не е за първи път в подобна ситуация, чувства, че попада в дадената ситуация за първи път. Жамайс Вю най-често се свързва с някои видове амнезия и епилепсия, при които човек не разпознава иначе познати думи, хора или места
Прескюе Вю, (от френски "почти видяно") е усещането, което човек получава, когато е на път да получи прозрение. Често усещането е много объркващо и много рядко води до досещане. Често човекът, който изпитва това чувство казва "на върха на езика ми е". Чувството се среща у хора, които имат епилепсия или лабилност на темпоралния лоб.
Есприт де ескалиер (стъпаловиден разум) е чувството, когато човек си спомня нещо прекалено късно. Например, когато след като разговорът е приключил събеседникът се сеща за умна забележка. Друг пример е, когато човек учи усилено за изпит, но когато се явява на изпит забравя всичко, което е научил. След като изпита приключва човек си спомня всичко.
_________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Като попрегледах форума, установих, че Фройд е на голяма почит. Няма лошо, аз обаче съм фен на Юнг. Той отива една крачка по-далеч от Фройд, обаче огромна крачка, като открива колективното несъзнавано. Това е онази част от психичното, която е обща за всички хора и е независима то времето и пространството. Точно с колективното несъзнавано се обясняват феномени като този.
Като попрегледах форума, установих, че Фройд е на голяма почит. Няма лошо, аз обаче съм фен на Юнг. Той отива една крачка по-далеч от Фройд, обаче огромна крачка, като открива колективното несъзнавано. Това е онази част от психичното, която е обща за всички хора и е независима то времето и пространството. Точно с колективното несъзнавано се обясняват феномени като този.
Аз също не съм привърженик на Фройд.Въпреки че има някои гениални трудове, те си остават едностранчиви,но със своя съществен коефициент на полезно действие за времето им.Юнг не прави крачка пред Фройд само заради откриването на колективното съзнание,а заради осъзнатостта,че човешката психика има и духовно измерение,не само чисто инстиктивно.Той отдава значение на идейното в човека.Именно това различно схващане разваля приятелството и академичните отношения между тях. _________________ Само Истината те прави свободен!!!
Можеш ли да разкажеш как е обяснен този феномен при Юнг?
Точно на този феномен обяснение не съм срещала. Теорията за синхроничността обяснява подобни явления. Според нея някои събития се случват без причинноследствено връзка и въпреки това имат силна смислова такава. Юнг ги нарича синхронични събития. Изключването на причинноследственото връзка е много трудно за западния човек, докато при източните хора не е така. Сещам се за един пример, мисля че беше описан от Мари-Луиз фон Франц, който добре илюстрира какво означава да погледнеш света откъм некаузалната му страна. Събират се старейшините на една източна държава за да обсъдят евентуални военни действия срещу друга. Стига се да гласуване, 17 души са за, а 13 против нападение /цифрите са примерни/. Съответно съветът решава, че няма да нападне, защото 13 е числото на победата. За сравнение, западният съвет би решил да нападне, защото 17 е повече от 13.
Аз също не съм привърженик на Фройд.Въпреки че има някои гениални трудове, те си остават едностранчиви,но със своя съществен коефициент на полезно действие за времето им.Юнг не прави крачка пред Фройд само заради откриването на колективното съзнание,а заради осъзнатостта,че човешката психика има и духовно измерение,не само чисто инстиктивно.Той отдава значение на идейното в човека.Именно това различно схващане разваля приятелството и академичните отношения между тях.[/quote
Така е, просто споменах колективното несъзнавано, защото с него се обясняват "странни" феномени от този род.
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 6:34 pm Заглавие: za deja vu
В природата съществуват връзки и зависимости между нас,животните и земята на която живеем.Общото което се наблюдава е огледалността, връзките са огледални а коренът в уравнението е баланса.Земя,вода, огън,въздух и съответно структората на човека и животните е огледална.Океаните са дроб с който диша природата на всеки шест часа отдръпвайки се и връщайки се,реките са вени,скалите са кости а почвата е плът.Човекът е свързан с природата а балансът и огледалността са свързани с всичко.Съществува нашия свят и божествения свят,съществува нашата материя и духовната ни същност. Телепатията е била някога начин на живот за нас но след греха на Ева човека поема по път на изкуплението и се налага да градим нова цивилизация на духовността и възприятията.Отностно дежа ву то е връзка и плод.Плод е защото когато си задаваме въпроси концентрираме импулси в търсене на нещо а конкретната цел с времето създава отговори,един или няколко.Изборът е свобода и го ползваме.Например в ситуация съм в която осъзнавам че приятелите ми вършат нещо нередно и си казвам че след време ще стане еди си какво.Точно това е едно от действията предизвикващи дежа ву а именно МИСЪЛТА.От своя страна мисълта е най-ниския звук който чува мозъка но я развива без значение от вида й.Мисълта,концентрацията и търпението изграждат медитацията,т.е. дежа ву е плод на медитация и връзка на духа със скритото ни съзнание което се проявява когато спим.Тогава медитацията е натурална не се налага да напрягаме съзнанието си а да се отпуснем и оставим душата да ни води ако може така да се каже.Има осъзнати и не осъзнати дежа ву така е заради баланса не са в права линия а променливи.Например какъв извод можеш да си извадиш от момент на дежа ву в който минава кола пред теб или си изпуснал вилицата си ами абсолютно нищо освен че е било част от някой твой сън който не помниш или да допринесе за бъдещ извод за нещо което е обект на внимание.Докъто дежа ву което е твой плод е осъзнато защото си мислил за последствия от действие в което си бил замесен или си бил любопитен към нещо задавайки си въпроси стигайки до хипотеза,предположение.Това е то дежа ву получава се когато използваш мозъка си съзнателно и не съзнателно.
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 10:22 pm Заглавие: Re: za deja vu
foggy написа:
В природата съществуват връзки и зависимости между нас,животните и земята на която живеем.Общото което се наблюдава е огледалността, връзките са огледални а коренът в уравнението е баланса.Земя,вода, огън,въздух и съответно структората на човека и животните е огледална.Океаните са дроб с който диша природата на всеки шест часа отдръпвайки се и връщайки се,реките са вени,скалите са кости а почвата е плът.Човекът е свързан с природата а балансът и огледалността са свързани с всичко.Съществува нашия свят и божествения свят,съществува нашата материя и духовната ни същност. Телепатията е била някога начин на живот за нас но след греха на Ева човека поема по път на изкуплението и се налага да градим нова цивилизация на духовността и възприятията.Отностно дежа ву то е връзка и плод.Плод е защото когато си задаваме въпроси концентрираме импулси в търсене на нещо а конкретната цел с времето създава отговори,един или няколко.Изборът е свобода и го ползваме.Например в ситуация съм в която осъзнавам че приятелите ми вършат нещо нередно и си казвам че след време ще стане еди си какво.Точно това е едно от действията предизвикващи дежа ву а именно МИСЪЛТА.От своя страна мисълта е най-ниския звук който чува мозъка но я развива без значение от вида й.Мисълта,концентрацията и търпението изграждат медитацията,т.е. дежа ву е плод на медитация и връзка на духа със скритото ни съзнание което се проявява когато спим.Тогава медитацията е натурална не се налага да напрягаме съзнанието си а да се отпуснем и оставим душата да ни води ако може така да се каже.Има осъзнати и не осъзнати дежа ву така е заради баланса не са в права линия а променливи.Например какъв извод можеш да си извадиш от момент на дежа ву в който минава кола пред теб или си изпуснал вилицата си ами абсолютно нищо освен че е било част от някой твой сън който не помниш или да допринесе за бъдещ извод за нещо което е обект на внимание.Докъто дежа ву което е твой плод е осъзнато защото си мислил за последствия от действие в което си бил замесен или си бил любопитен към нещо задавайки си въпроси стигайки до хипотеза,предположение.Това е то дежа ву получава се когато използваш мозъка си съзнателно и не съзнателно.
Здравей Фоги,
нещата,които си написал са интересни.Би ли могъл обаче в по-подреден и синтезиран вид да предадеш онова,което искаш да кажеш?
Ако можеше да определиш с едно изречение какво е дежаву-как би го формулирал? _________________ Само Истината те прави свободен!!!
Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 11:33 pm Заглавие:
Ох, аз да не ви казвам по колко пъти на ден ми се e случвало да си кажа..."Това беше дежа вю ". Много често някаква сцена, образ или дори някаква дума ме навява на мисълта, че всъщност това ми се е случвало и преди. Проблемът ми е, че толкова се вдълбявам в това(убедена)...докато не разбера дали реално ми се е случило преди - естествено осъзнавам, че реално не е възможно, но кой знае...съвпадения?!
Видях поста на Лууп, в който е публикувал свой доклад(,за който мога да кажа, че се е получил доста добре)...и стигнах до извода, че изпитвам точно Дежа Веци. Аз лично смятам, специално за мен си(тъй като не съм много запозната и е само предположение), че това, което поражда в мен усещането, че съм преживяла нещо и преди - е сън, който е потънал в забрава.
Много ме заинтригуваха тези абзаци от мнението на Фоги!
foggy написа:
Например в ситуация съм в която осъзнавам че приятелите ми вършат нещо нередно и си казвам че след време ще стане еди си какво.Точно това е едно от действията предизвикващи дежа ву а именно МИСЪЛТА.
..Мисълта,концентрацията и търпението изграждат медитацията,т.е. дежа ву е плод на медитация и връзка на духа със скритото ни съзнание което се проявява когато спим
...Например какъв извод можеш да си извадиш от момент на дежа ву в който минава кола пред теб или си изпуснал вилицата си ами абсолютно нищо освен че е било част от някой твой сън който не помниш или да допринесе за бъдещ извод за нещо което е обект на внимание.Докъто дежа ву което е твой плод е осъзнато защото си мислил за последствия от действие в което си бил замесен или си бил любопитен към нещо задавайки си въпроси стигайки до хипотеза,предположение.Това е то дежа ву получава се когато използваш мозъка си съзнателно и не съзнателно.
_________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head"
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 9:24 pm Заглавие: за по-конкретните редове които пожела дедото
Съществуват връзки,принципи,зависимости.Всяка част от механизмите на природата може да се възприеме като знак с индивидуална форма от който да изведем извод,истина.
Съществува баланс и огледалност.
Съществува духовност и материалност.
Ежедневен труд и покой когато спим.По време на сън имаме кошмари и всякакви други сънища.Усещате ли баланса?
В сънищата които помним се съдържа послание.Някои хора като мен могат да извеждат изводите от сънищата си но само за себе си а други имат дарбата да тълкуват чужди сънища като момчето от библията-мисля-което е тълкувало на фараона какво ще трябва да направи за да преодолее надвисналата гладна криза над народа му.
Сънищата които не помним участват в изграждането на дежа ву, което пък се създава пак от баланса и огледалността,съзнателно с твои предположения от миналото за бъдещето,далечното минало,от мисълта ти,а сънищата които не помниш са не съзнателното участие на мисълта в съня.Когато сънуваме също мислим.
Мисълта е най-ниския звук който чува мозъка но я развива без значение от вида й заради факторите време,поуки,мъдрост.
С времето се научих да чета от дажа ву и смея да заявя че е ВРЪЗКА между духовния свят и материалния. _________________ Омразата която дава6 на малките деца прецаква всекиго
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 9:40 pm Заглавие: Re: за по-конкретните редове които пожела дедото
foggy написа:
Съществуват връзки,принципи,зависимости.Всяка част от механизмите на природата може да се възприеме като знак с индивидуална форма от който да изведем извод,истина.
Съществува баланс и огледалност.
Съществува духовност и материалност.
Ежедневен труд и покой когато спим.По време на сън имаме кошмари и всякакви други сънища.Усещате ли баланса?
В сънищата които помним се съдържа послание.Някои хора като мен могат да извеждат изводите от сънищата си но само за себе си а други имат дарбата да тълкуват чужди сънища като момчето от библията-мисля-което е тълкувало на фараона какво ще трябва да направи за да преодолее надвисналата гладна криза над народа му.
Сънищата които не помним участват в изграждането на дежа ву, което пък се създава пак от баланса и огледалността,съзнателно с твои предположения от миналото за бъдещето,далечното минало,от мисълта ти,а сънищата които не помниш са не съзнателното участие на мисълта в съня.Когато сънуваме също мислим.
Мисълта е най-ниския звук който чува мозъка но я развива без значение от вида й заради факторите време,поуки,мъдрост.
С времето се научих да чета от дажа ву и смея да заявя че е ВРЪЗКА между духовния свят и материалния.
Здравей Фоги,
благодаря ти за това че се опита да ни въведеш отвъд традиционните разбирания за същността на нещата,но ,колкото и да се опитвах ,не успях да вникна в твоята лична интерпретация на заученото езотерично и синтезирано послание,което предостави на нашето внимание.Предполагам,че това представлява трудност и за други като мен,които не разполагат с източника ти на информация.Каква литература ползваш?
Благодаря! _________________ Само Истината те прави свободен!!!
Пуснато на: Сря Май 07, 2008 6:44 am Заглавие: относно краткото обяснение
Еденствено и само личния си опит.Нищо не сам чел.Отговорите на личните ми въпроси изграждат цялостни отговори от голямото уравнение на моя живот.Роден съм с няколко дарби и ги използвам. Заявявам твърдо че дежа ву е връзка между духовния и материалния свят.Мозъка ни е най-висшето творение на природата в която живеем тялото е инструмент,все едно както за нас е колата.Съзнанието управлява движението на колата според желаната посока. _________________ Омразата която дава6 на малките деца прецаква всекиго
Пуснато на: Сря Май 07, 2008 6:58 am Заглавие: Re: относно краткото обяснение
foggy написа:
Еденствено и само личния си опит.Нищо не сам чел.Отговорите на личните ми въпроси изграждат цялостни отговори от голямото уравнение на моя живот.Роден съм с няколко дарби и ги използвам. Заявявам твърдо че дежа ву е връзка между духовния и материалния свят.Мозъка ни е най-висшето творение на природата в която живеем тялото е инструмент,все едно както за нас е колата.Съзнанието управлява движението на колата според желаната посока.
Здравей,foggy
Това което си написал предизвика моя интерес,можеш ли да ми разкажеш нещо повече за тези дарби? _________________ Да смяташ себе си за по-лош от останалите е една от най-жестоките прояви на гордост, която може да съществува - понеже е един от най-разрушителните начини да бъдеш различен.
Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
Пуснато на: Сря Май 07, 2008 7:04 am Заглавие: Re: относно краткото обяснение
калина написа:
foggy написа:
Еденствено и само личния си опит.Нищо не сам чел.Отговорите на личните ми въпроси изграждат цялостни отговори от голямото уравнение на моя живот.Роден съм с няколко дарби и ги използвам. Заявявам твърдо че дежа ву е връзка между духовния и материалния свят.Мозъка ни е най-висшето творение на природата в която живеем тялото е инструмент,все едно както за нас е колата.Съзнанието управлява движението на колата според желаната посока.
Здравей,foggy
Това което си написал предизвика моя интерес,можеш ли да ми разкажеш нещо повече за тези дарби?
Определено и мен ме заинтригува. _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head"
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети