Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 11:37 pm Заглавие: STEROIDS!!!
Не искаш да тренираш дълго време? Искаш лятото всички мацки да ти се кефат на бицагите? ама....не ти се дават и много пари за добавки? ако може и да стане за 2 месеца? ха-ха-ха значи ти си един от много слабохарактерни лишени от воля за постоянство хора, леко (може и не много леко) комплексирани...от телцето си, къде наднормено, каде като солетка
Един от многото прибегнали или тепърва мислещ да го направи до симпатичните медикаменти със вече толкова популярни имена - Метан, оксидрол, декабол, дека-дураболин, станабол, винстрол, стромба, туранабол, андропен, тестостерон, нандролон, омнадрен и др. сглобяващи голямото колкото вредата и полулярноста си име - СТЕРОИДИ
Продават ги навсякаде, някои са ментета други уш оригинални... абе сладка работа. Но как точно действат? И какво в всъщност стероида? хах...за какво ти е да се обременяваш по-добре си зоби яко и да не ти пука даже... в 25-та поликлиника в Младост 3 може сестрата доброволно да ти забоде една инжекция декабол само за 8 лв. как да не обичаме родината бееее а да не забравяме че ти си си закупил въпросния "медикамен", "препарат" "зоб" от учителя по физическо...
За всички сладури да кажа на барзо че ми писна да пиша,
стероидите са 2 вида - анаболни и андрогенни. Андрогенните, променят почти изцяло финкцията на собствените ти хормони, вкарват голямо количество тестостерон, и по този начин ТИ увеличаваш мускулната си маса значително бързо (все пак лято иде ), но на каква цена...хех докато зобите нп. проблема е като спрете Тялото ви е свикнало да приема това голямо количество тестостерон на готово и съвсем небрежно вашите тестиси, които принципно го произвеждат- атрофират и стават като малки орехчета... Тази атрофия мнооооооого трудно се оправя, вреда има и на черния дроб и бъбреци...и то голяяяяяяяяяяма акне, подуто лице от задържаната вода, лош дъх, косата оредява, тялото се окосмява силно, агресивно поведение, високо кръвно налягане, риск от травма зашото мускулите се развиват ненормално бързо, а ставите...НЕ! И отслабване на имунната система.. хеехехеееее нищо работа важното е да си здравеня за 2 седмици Хубаво си помислете дали си струва да се рискува... Това е от мен
PEEEEEEEEEEEEEACE
[/b]
Аз имам познат, който пиеше животински хормони. Огромен е, но знам истории как са го карали до пирогов от 1 глътка водка и когато го прегледаха му казаха, че надали ще доживее 35 години. Абе интересна ми е границата - кога фитнесът е за здраве, и как става смъртоносна зависимост. Уж тръгваш с идеята да блъскам за здраве и се получава така, че си минал границата "за удоволствие" и е станало мания, и начин на живот, който застрашава оцеляването ти и всичко се върти около това "да стана по-голям". Аз от женска гледна точка поне знам, че жените се кефим на СТЕГНАТИ мъже. Добре изглеждащи, но мускулестото тяло, поне мен, ме отвръщава. Незнам защо повечето мъже започват да тренират с идеята да се "оформят", което е перфектно и се увличат да стават все по-големи? Всяко нещо, което минава в крайност е гадно. Размерът има значение, но когато стане ПРЕКАЛЕНО....Лошото е, че тези хора не смятат прекаленото за такова, а казват "още съм малък, правя още малко обем и съм готов".
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 2:59 am Заглавие:
Цитат:
...Абе интересна ми е границата - кога фитнесът е за здраве, и как става смъртоносна зависимост. ...
Границата е същата, заради която има болести като булимия, анорексия и други. То като се замислиш и последствията от анаболите и гореспоменатите болести са сходни. Проблема си е чисто на психическа основа и както каза undercovah, на
Цитат:
слабохарактерни лишени от воля за постоянство хора
и комплексари. Както и такива, които се вманиячават лесно в нещата, с които се захванат сериозно. То затова има изрази като "златната среда", ма да я поддържаш е доста сложно и като дисциплина и като умствен багаж. Защото каквото и да си говорим точно умствения багаж е този, който ни изгражда ценностната система и ни предпазва от "предозиране" с глупости.
А и още едно допълнение от мен - Без болка, няма успех... - така че ако не търпите на болка и умора ( и неможете да стискате зъби, когато е необходимо )- За бога не тренирайте - Атрофирайте! _________________ Не можеш да промениш миналото, затова промени бъдещето!
Пуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:45 am Заглавие:
Хехе, на това му се вика "Естествен отбор". Който е толкова тъп, че да му атрофират топките, няма да може да си прави малки тъпачета и тъпите му гени ще се изгубят. _________________ Луда съм, еййй!
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 9:41 pm Заглавие:
Стероидите са си кофти нещо, аз съм много против взимането на каквито и да са "уголемители" на мускули Пича е прав това си е за слабохарактерни хора, които нямат воля да постигат резултати с труд, а лъжат и то самите тях. Това е най-лошо, заблуден човек да си вреди сам с цел "да стане здрав". _________________ Който умира с възторг, нека се пази от възкресение.
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 11:10 pm Заглавие:
Angel написа:
Това е най-лошо, заблуден човек да си вреди сам с цел "да стане здрав".
Ами там е работата - не искат да станат здрави, а само да изглеждат здрави.
А може би просто не са информирани как действат стероидите... _________________ Луда съм, еййй!
За мен това са наркотиците на новия век...
Културизма като цяло е подчинен изцяло на естетиката, не се развиват умения, нито рефлекси... можеш да развиеш единствено дисциплина - все пак не е никак лесно постоянно да гледаш да не падаш под 2 грама протеин на кило.
Естествено там идват и стероидите - лесно ставаш мн напомпан, седиш твърд, чувстваш се мощен, самоуверен... но това е привидно.Може да станеш як и без тях но и в двата случая това е статична сила - помага да си преместиш сам шкафа, ама те прави тромав... според мен трябва да спортуваш още нещо паралелно и да ползваш тежестите само като още един начин за доразвиване. Е, няма да станеш 120 кила мускули.... ама е мн унизително да си мн як на външен вид и някой 40 кила под теб да те приспи с два тупаника, само защото новото ти его те кара да се имаш за безсмъртен. Интересно ми мнението на жените във форума - какво мислите за големите "бабани" - харесват ли ви повече от атлетичните мъже с по-нормални габарити? _________________ Не можеш да избягаш от себе си - можеш само да се промениш
Регистриран на: 01 Апр 2008 Мнения: 377 Местожителство: The Valley of the Moon
Пуснато на: Пет Апр 25, 2008 4:26 am Заглавие:
Не съм много наясно със спорта, тъй като и не спортувам, но поне да си изкажа мнението...аз съм против приемането на какви и да е добавки или там както се наричат, за да се превърнеш в мускулест мъжага, на който всъщност му липсва сила. Имах един приятел, боксьор беше(до колкото си спомням) и всеки ден приемаше нещо бяло, все едно разтворимо хапче във вода...отвратителна гледка ...определено си имаше ефект - мускули, изглеждаше си мъжага, но реално имах чувството, че тия мускули са просто балони - надути максимално. Но тръгни да го удариш и гледай как ще се просне на земята набързо.
Колкото и да не съм наясно с нещата, мисля, че в едно може да съм права - най-добрият вариант, за да добиеш малко мъжественост или просто хубаво тяло, е чрез спорт - тичане, фитнес...просто да има движение. _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Thinking about you and hearing us talking
And all the things I should have said
Echo now, inside my head"
Аз пък съм чувала,че стероидите и анаболите водят до блокиране на невронните връзки към мозъка от което следва затъпяване. _________________ Да смяташ себе си за по-лош от останалите е една от най-жестоките прояви на гордост, която може да съществува - понеже е един от най-разрушителните начини да бъдеш различен.
Аз пък съм чувала,че стероидите и анаболите водят до блокиране на невронните връзки към мозъка от което следва затъпяване.
Че има причинно-следствена връзка е ясно, но кое е причината и кое е следствието, това вече е въпрос . Дали "злобенето" с разни химии ти еба*а майката на мозъка или затъпяването те кара да пиеш гадости? _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 7:30 am Заглавие:
L00P7R00P написа:
Че има причинно-следствена връзка е ясно, но кое е причината и кое е следствието, това вече е въпрос . Дали "злобенето" с разни химии ти еба*а майката на мозъка или затъпяването те кара да пиеш гадости?
Предполагам последното! _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Това остава да бъде клиничко доказано . _________________ I'm never alone, I'm alone all the time. Are you at one or do you lie? We live in a wheel where everyone steals, but when we rise it's like strawberry fields.
Пуснато на: Съб Апр 26, 2008 8:45 am Заглавие:
L00P7R00P написа:
Това остава да бъде клиничко доказано .
Да не си натоварваме мозъчетата, нека го оставим на специалистите. _________________ "Couldn't sleep so I went out walking
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети