Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

STEROIDS!!!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Спорт, Хранене и Диети
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
undercovah
Новак
Новак

Местожителство: ml IV

МнениеПуснато на: Чет Фев 22, 2007 11:37 pm    Заглавие: STEROIDS!!! Отговорете с цитат

Не искаш да тренираш дълго време? Искаш лятото всички мацки да ти се кефат на бицагите? ама....не ти се дават и много пари за добавки? ако може и да стане за 2 месеца? ха-ха-ха Smile значи ти си един от много слабохарактерни лишени от воля за постоянство хора, леко (може и не много леко) комплексирани...от телцето си, къде наднормено, каде като солетка Smile
Един от многото прибегнали или тепърва мислещ да го направи до симпатичните медикаменти със вече толкова популярни имена - Метан, оксидрол, декабол, дека-дураболин, станабол, винстрол, стромба, туранабол, андропен, тестостерон, нандролон, омнадрен и др. сглобяващи голямото колкото вредата и полулярноста си име - СТЕРОИДИ Smile
Продават ги навсякаде, някои са ментета други уш оригинални... Smile абе сладка работа. Но как точно действат? И какво в всъщност стероида? хах...за какво ти е да се обременяваш по-добре си зоби яко и да не ти пука даже... в 25-та поликлиника в Младост 3 може сестрата доброволно да ти забоде една инжекция декабол само за 8 лв. Smile как да не обичаме родината бееее Smile а да не забравяме че ти си си закупил въпросния "медикамен", "препарат" Smile "зоб" от учителя по физическо... Wink
За всички сладури да кажа на барзо че ми писна да пиша,
стероидите са 2 вида - анаболни и андрогенни. Андрогенните, променят почти изцяло финкцията на собствените ти хормони, вкарват голямо количество тестостерон, и по този начин ТИ увеличаваш мускулната си маса значително бързо (все пак лято иде Smile ), но на каква цена...хех Smile докато зобите Smile нп. проблема е като спрете Smile Тялото ви е свикнало да приема това голямо количество тестостерон на готово и съвсем небрежно вашите тестиси, които принципно го произвеждат- атрофират и стават като малки орехчета... Тази атрофия мнооооооого трудно се оправя, вреда има и на черния дроб и бъбреци...и то голяяяяяяяяяяма Smile акне, подуто лице от задържаната вода, лош дъх, косата оредява, тялото се окосмява силно, агресивно поведение, високо кръвно налягане, риск от травма зашото мускулите се развиват ненормално бързо, а ставите...НЕ! И отслабване на имунната система.. хеехехеееее нищо работа Smile важното е да си здравеня за 2 седмици Smile Хубаво си помислете дали си струва да се рискува... Това е от мен Smile
PEEEEEEEEEEEEEACE Smile
[/b]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Jana D'ark
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 11:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз имам познат, който пиеше животински хормони. Огромен е, но знам истории как са го карали до пирогов от 1 глътка водка и когато го прегледаха му казаха, че надали ще доживее 35 години. Абе интересна ми е границата - кога фитнесът е за здраве, и как става смъртоносна зависимост. Уж тръгваш с идеята да блъскам за здраве и се получава така, че си минал границата "за удоволствие" и е станало мания, и начин на живот, който застрашава оцеляването ти и всичко се върти около това "да стана по-голям". Аз от женска гледна точка поне знам, че жените се кефим на СТЕГНАТИ мъже. Добре изглеждащи, но мускулестото тяло, поне мен, ме отвръщава. Незнам защо повечето мъже започват да тренират с идеята да се "оформят", което е перфектно и се увличат да стават все по-големи? Всяко нещо, което минава в крайност е гадно. Размерът има значение, но когато стане ПРЕКАЛЕНО....Лошото е, че тези хора не смятат прекаленото за такова, а казват "още съм малък, правя още малко обем и съм готов".
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bra1nless
Подрастващ
Подрастващ

Местожителство: около София

МнениеПуснато на: Съб Фев 24, 2007 2:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
...Абе интересна ми е границата - кога фитнесът е за здраве, и как става смъртоносна зависимост. ...

Границата е същата, заради която има болести като булимия, анорексия и други. То като се замислиш и последствията от анаболите и гореспоменатите болести са сходни. Проблема си е чисто на психическа основа и както каза undercovah, на
Цитат:
слабохарактерни лишени от воля за постоянство хора
и комплексари. Както и такива, които се вманиячават лесно в нещата, с които се захванат сериозно. То затова има изрази като "златната среда", ма да я поддържаш е доста сложно и като дисциплина и като умствен багаж. Защото каквото и да си говорим точно умствения багаж е този, който ни изгражда ценностната система и ни предпазва от "предозиране" с глупости.

А и още едно допълнение от мен - Без болка, няма успех... - така че ако не търпите на болка и умора ( и неможете да стискате зъби, когато е необходимо )- За бога не тренирайте - Атрофирайте! Very Happy
ghh
Доцент
Доцент

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 07, 2007 12:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Хехе, на това му се вика "Естествен отбор". Който е толкова тъп, че да му атрофират топките, няма да може да си прави малки тъпачета и тъпите му гени ще се изгубят.
Angel
Разбирач
Разбирач

МнениеПуснато на: Чет Мар 15, 2007 9:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стероидите са си кофти нещо, аз съм много против взимането на каквито и да са "уголемители" на мускули Smile Пича е прав това си е за слабохарактерни хора, които нямат воля да постигат резултати с труд, а лъжат и то самите тях. Това е най-лошо, заблуден човек да си вреди сам с цел "да стане здрав".
ghh
Доцент
Доцент

МнениеПуснато на: Вто Мар 20, 2007 11:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Angel написа:
Това е най-лошо, заблуден човек да си вреди сам с цел "да стане здрав".

Ами там е работата - не искат да станат здрави, а само да изглеждат здрави.
А може би просто не са информирани как действат стероидите...
piroman
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пет Яну 11, 2008 1:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За мен това са наркотиците на новия век...
Културизма като цяло е подчинен изцяло на естетиката, не се развиват умения, нито рефлекси... можеш да развиеш единствено дисциплина - все пак не е никак лесно постоянно да гледаш да не падаш под 2 грама протеин на кило.

Естествено там идват и стероидите - лесно ставаш мн напомпан, седиш твърд, чувстваш се мощен, самоуверен... но това е привидно.Може да станеш як и без тях но и в двата случая това е статична сила - помага да си преместиш сам шкафа, ама те прави тромав... според мен трябва да спортуваш още нещо паралелно и да ползваш тежестите само като още един начин за доразвиване. Е, няма да станеш 120 кила мускули.... ама е мн унизително да си мн як на външен вид и някой 40 кила под теб да те приспи с два тупаника, само защото новото ти его те кара да се имаш за безсмъртен. Wink Интересно ми мнението на жените във форума - какво мислите за големите "бабани" - харесват ли ви повече от атлетичните мъже с по-нормални габарити?
mikaella
Асистент
Асистент

Местожителство: The Valley of the Moon

МнениеПуснато на: Пет Апр 25, 2008 4:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не съм много наясно със спорта, тъй като и не спортувам, но поне да си изкажа мнението...аз съм против приемането на какви и да е добавки или там както се наричат, за да се превърнеш в мускулест мъжага, на който всъщност му липсва сила. Laughing Имах един приятел, боксьор беше(до колкото си спомням) и всеки ден приемаше нещо бяло, все едно разтворимо хапче във вода...отвратителна гледка Shocked ...определено си имаше ефект - мускули, изглеждаше си мъжага, но реално имах чувството, че тия мускули са просто балони - надути максимално. Shocked Но тръгни да го удариш и гледай как ще се просне на земята набързо.
Колкото и да не съм наясно с нещата, мисля, че в едно може да съм права - най-добрият вариант, за да добиеш малко мъжественост или просто хубаво тяло, е чрез спорт - тичане, фитнес...просто да има движение. Smile Smile
Echo now, inside my head"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
калина
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2008 3:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък съм чувала,че стероидите и анаболите водят до блокиране на невронните връзки към мозъка от което следва затъпяване.
L00P7R00P
Асистент
Асистент

Местожителство: Looptroopland

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2008 6:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

калина написа:
Аз пък съм чувала,че стероидите и анаболите водят до блокиране на невронните връзки към мозъка от което следва затъпяване.

Че има причинно-следствена връзка е ясно, но кое е причината и кое е следствието, това вече е въпрос Laughing . Дали "злобенето" с разни химии ти еба*а майката на мозъка или затъпяването те кара да пиеш гадости?
mikaella
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2008 7:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

L00P7R00P написа:
Че има причинно-следствена връзка е ясно, но кое е причината и кое е следствието, това вече е въпрос Laughing . Дали "злобенето" с разни химии ти еба*а майката на мозъка или затъпяването те кара да пиеш гадости?

Предполагам последното! Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
L00P7R00P
Асистент
Асистент

Местожителство: Looptroopland

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2008 8:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Това остава да бъде клиничко доказано Laughing .
mikaella
Асистент
Асистент

МнениеПуснато на: Съб Апр 26, 2008 8:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

L00P7R00P написа:
Това остава да бъде клиничко доказано Laughing .

Да не си натоварваме мозъчетата, нека го оставим на специалистите. Laughing
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Спорт, Хранене и Диети Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї