Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Изява на подсъзнанието чрез сънищата

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Библиотека
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Чет Ное 01, 2007 10:58 pm    Заглавие: Изява на подсъзнанието чрез сънищата Отговорете с цитат

Уффф сега се светнах къде го плеснах това в правилата значи. Оттворих тема вече - по темата Very Happy :

Здравейте

Пиер Дако - Тълкуване на сънища. Много интересно описание за израз на подсъзнанието именно чрез визаулизациите в заспало състояние на събития, хора, предмети, което наричаме сън. Не някакви бабини гадаенето дет се вика, а повече психология и анализ.
Описва как хората откриват дълбоко скрити в себе си проблеми, задръжки, страхове, спомени именно чрез анализ на собствените си сънища. Аз лично попрочетох избирателно от 4-та страница натам, но съм силно впечатлена.

Веднага ви излизат предложения за закупуване на книгата, ако пуснете ключовите думи в google, така че ако някой не открива даунлоуда все пак с извинение към шеффката и придържане към дефиницията труден за намиране - ето Ви и линк http://www.e-bookbg.com/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=2633
Надявам се да проявите интерес и да хареса и на вас
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Чет Ное 01, 2007 11:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Този линк нещо не ме закарва никъдеSmile Но а сметк на това в гугъл като напишеш Пиер Дако излиза тази книга..Елси ще те бием, ащото казаш, че е сложно и даваш линкSmile
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Пет Ное 02, 2007 12:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Embarassed
animateh
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пет Дек 28, 2007 4:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте! Чела съм книгата и мисля, че е добра за добиване на обща представа какво представлява тълкуването на сънища. Ако обаче имате истински интерес към символния език на несъзнаваното, четете Мари-Луиз фон Франц.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Библиотека Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї