|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт
| Автор |
Съобщение |
|
Jane Eyre
Асистент
|
Хехе, според мен, щом те е питал дали си от София, ти е направил комплимент, че не говориш меко  А всъщност просто е трябвало да те пита дали си от Габрово, щом искаш да си спестиш лихвата!
П.П. Надявам се не си се засегнал от шегичките ми  Бъзикам те само  И мен много ме дразнят тези досадници!
|
| Пон Мар 09, 2009 7:15 pm |
|
 |
|
elfi666
Доцент
|
Това със софиянците, обаче е така. Знам, че е тема на друг разговор, но го е имало и ще го има 
_________________ http://center.kak-da.info http://www.facebook.com/pages/Centur-Ka ... 788?ref=mf
|
| Пон Мар 09, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Jane Eyre
Асистент
|
Кое имаш предвид? Че имат пари или че не купуват на кредит?  Аз познавам всякакви Софиянци, не само богати и надути 
|
| Пон Мар 09, 2009 10:33 pm |
|
 |
|
elfi666
Доцент
|
Съжалявам, не се изразих правилно. Имам предвид, че е изградено някакво мнение за софиянци (че имат пари и са със завидно живеене) и хоп квалификация.
Все едно кажи му софиянец и не говори повече 
_________________ http://center.kak-da.info http://www.facebook.com/pages/Centur-Ka ... 788?ref=mf
|
| Пон Мар 09, 2009 11:05 pm |
|
 |
|
Jane Eyre
Асистент
|
Мда, права си, има нещо такова май... Както и за онези, които живеят в кв.Лозенец. Един вид, ако кажеш, че си от Лозенец, значи си голям богаташ. А точно оттам познавам едно момче, чието семейство, и той, живеят доста безпарично...
Ама какво да правиш, предрасъдъци
(аз спирам с офтопика  )
|
| Пон Мар 09, 2009 11:13 pm |
|
 |
|
Ivaylo
Разбирач
Регистриран на: Пон Фев 23, 2009 12:42 am Мнения: 103 Местоположение: Старата столица
|
Няма проблем, аз на бъзици "нося". Нямам нищо против хората, който си вършат работата , но много от тях прекаляват и не знаят какво правят понякога. Габровци не са стиснати , просто са пресметливи. За съжаление в една част от тях тази пресметливост е мутирала в дребнавост , но ще им мине с времето. Поздрави от Търново
_________________ Парите не са всичко, но всичко си има цена.
|
| Пон Мар 09, 2009 11:33 pm |
|
 |
|
Sima
Кандидат Разбирач
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 4:44 am Мнения: 80 Местоположение: Ловеч-Варна/UK
|
_________________ Живей един път, но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радва! Греби със шепи, обичай всеки, края не тежи, ако дните ти са леки!
|
| Пон Мар 09, 2009 11:56 pm |
|
 |
|
minion_of_fire
Дипломиран разбирач
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 7:11 am Мнения: 240 Местоположение: Wild Rose Country
|
Кво да ви кажа - живял съм около 35 г. в БГ, стига толкова. Не мисля, че камъкът си тежал на мястото и др. глупости... аз съм глобален отвсякъде. И профисията, дето ще я работя или не, ми е последната грижа. Докато имам избор, ще го упражнявам. Да, и отношението е важно, по-човешко е. Засега поне така мисля. Добре че и първите заселници не са се върнали обратно. 
_________________ Което не ни убива, ни прави по-силни.
|
| Нед Мар 15, 2009 12:03 pm |
|
 |
|
bez_ime
Кандидат Разбирач
|
 Re: Емиграцията на младите!
Да се включа и аз по темта. Днес си получих визата за САЩ. Определено мисля да замина за да видя как е там. Не е за по-високо заплащане, защото и тук ми плащат достатъчно. Повече е за разнообразие, да видя различен начин на живот, да мога да направя някакво сравнение. И аз съм си патриот и си харесвам страната, харесвам си живота тук, но ми е изкочила възможност и мисля да се възползвам. Ценностите така или иначе си упадат и не мисля, че ИТ специалисти, ПР специалисти, Маркетолози и т.н. ще променят това. Ще го променят учителите. Те са тези от които зависи.
|
| Пет Авг 07, 2009 6:58 pm |
|
 |
|
alisia
Кандидат Гуру
Регистриран на: Пон Юни 15, 2009 10:00 pm Мнения: 778 Местоположение: Bulgaria
|
Успех:)
_________________ Любовта,братя мои,е най-трагичното,което съществува на този свят и в живота.Любовта е рожба на измамата и ражда разочарованието.Любовта е утеха в безутешността,единственият лек срещу смъртта,защото тя е нейна сестра.
|
| Съб Авг 08, 2009 9:51 pm |
|
 |
|
al pacino
Кандидат Разбирач
|
тежкуйй е!!! стискай ти ни палци  То не е въпрос на цености, а въпрос на разум!неможеш да искаш от 2ма цигани да излезе семе ,дет живее ф олигофреска среда.както и немойеш да искаш от баща идиот и майка полуидиотка да стане нещо стойностно тъйче генотипа е калпъф 
|
| Нед Ное 15, 2009 6:49 am |
|
|