|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
| Стани наш приятел - Вземи банер оттук и сложи на твоя уеб сайт
| Автор |
Съобщение |
|
jiroskop
Новак
|
Много ми е интересно какво се цели да се постигне с едно такова орезиляване на сънародници?
Нещо конкуренция ли ще бориме, ще отмъщаваме ли за нещо?
|
| Пет Дек 21, 2007 9:28 pm |
|
 |
|
Jazz
Новак
|
 Я вземи се обясни по подробно, че не ти следя мисълта 
|
| Съб Дек 22, 2007 5:13 am |
|
 |
|
jiroskop
Новак
|
Ами доколкото разбрах подготвили сте някакви филмови кадри, които са компрометиращи за други българи. И които търсите сега къде да публикувате за да ударят по-сериозно същите тези хора.
Та се запитах какво ли би могло да предизвика подобни действия. Това е.
|
| Съб Дек 22, 2007 2:50 pm |
|
 |
|
Stoni
Дипломиран разбирач
Регистриран на: Сря Яну 31, 2007 12:22 am Мнения: 235 Местоположение: Земята ( временно )
|
Това не е акцента брачед...действията на някого са основния фактор за противодействието...за мен няма значение дали си от Гоцето или от Гана а какво вършиш/те 
_________________ http://www.de-zorata.de/forum/index.php
|
| Пон Дек 24, 2007 8:45 pm |
|
 |
|
jiroskop
Новак
|
Както ясно се вижда, това бе и едно от основните ми предложения, Stoni - отмъщението. Явно действията са в отговор на нещо гадно, което са направили лицата от кадрите.
Хайде, казвайте какво е станало и къде ще публикувате клипчетата, че съм доста заинтригуван вече.
П.С. Не е верно предположението ти, че може да съм сред "артистите". Интересно ми е, защото и аз живея в Канада или по-точно в Квебек.
|
| Пон Дек 24, 2007 10:27 pm |
|
 |
|
Stoni
Дипломиран разбирач
Регистриран на: Сря Яну 31, 2007 12:22 am Мнения: 235 Местоположение: Земята ( временно )
|
Предположението от къде си и дали си ги свършил/и, някакви беше условно...и дали онези или тези дето са вършили нещо е гадно, отново е условно, защото всичко е относително.Така че дали ще отмъщаваме или помагаме е без значение.Кога и къде си има отговорник по преписката...да ти отговори той.
|
| Съб Дек 29, 2007 9:42 pm |
|
 |
|
jiroskop
Новак
|
Да, прав си Stoni, всичко е относително.
Ще чакаме включване от отговорника по преписката.
И благодаря за чудесния аватар!
Доста многозначителен. Едни ще ме олицетворяват със задника, а други с бебока.
Пък аз си мисля, че съм нещо средно между двете. 
|
| Нед Дек 30, 2007 3:19 pm |
|
 |
|
Stoni
Дипломиран разбирач
|
ааа и аватара не е мое дело и за него си има ресор
...но пък ти имаш право да си сложиш свой..а защо не и твоята си снимка...защо не 
|
| Пон Дек 31, 2007 8:07 pm |
|
|