Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 204 Местожителство: Wild Rose Country
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 7:40 am Заглавие:
Обаче остискаш ли в началото, нещата после тръгват.
Примерно, моят живот:
Моят дом....цък
Моята секретарка....цък
Моята лимузина....цък
Моят аквариум.....цък
Моят басеин......цък
Моите автомобили..за приятели...цък
Моята охрана....цък
Моят футболен отбор...цък
Моето бунгало...цък
Дървото на моето щастие...цък _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни.
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 12:51 am Заглавие:
Аз съм на мнението, че в чужбина наистина можеш да срещнеш големи възможности, които за съжаление в България малцина получават. Но 1 нещо винаги ще ти липсва...Или ако не винаги, то поне в самото начало, когато е трудно да се адаптираш. И това нещо е комфорта и спокойствието, че си си у дома. _________________ Сърцето е като корабни платна, в началото на странстването те са чисто бели и неопетнени, но бурите и ветровете ги разкъсват многократно, докато един ден целите платна станат в кръпки съшити с дебел конец, но никоя буря не може да ги скъса отново...
Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 204 Местожителство: Wild Rose Country
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 7:29 am Заглавие:
marias написа:
Аз съм на мнението, че в чужбина наистина можеш да срещнеш големи възможности, които за съжаление в България малцина получават. Но 1 нещо винаги ще ти липсва...Или ако не винаги, то поне в самото начало, когато е трудно да се адаптираш. И това нещо е комфорта и спокойствието, че си си у дома.
Това "у дома" просто трябва да си го направиш, някъде. Не е лесно като си дошъл с 2 куфара плюс умствения багаж.
Разсъждавам като емигрант, от моя си гледна точка. Когато си на гурбет или учиш е друго, повечето май броят дните, като в казармата. _________________ Което не ни убива, ни прави по-силни.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети