Пуснато на: Съб Ное 10, 2007 1:40 am Заглавие: Нещо, което ме съсипва :( Помогнете
начи по принцип с жените ми е мн лесно да говоря, да ги разсмивам, да флиртувам що годе и така... не ги поставям на пиедестал и тва се харесва... абе, лесно ми е.
НО!
когато чувствам тръпка към някоя е напълно различно. понеже ми ПУКА за нея и страшно мн се сдухвам, не знамм как да подходя, подбирам си думите и се изявявам мн мн мн по-зле. направо си гълтам граматиката. вцепенявам се.
и какъв е резултатът - никога не съм имал връзка с някоя, към която изпитвам истински чувства. а тия, с които имам връзки, за тях не ми пука изобщо!
така ли ще си остана нещастен
ето сега една сервитьорка от едно кафе в центъра ми е взела ума. но изобщо не смея да я заговоря. понеже си падам по един мн рядък тип жени и ако оплескам нещата с тази, следващата такава, която ще срещна кой знае след колко време ще е
колебая се страшно мн какво точно да направя и мн ми пука за нея. подлудява ме. но не мога _________________ Take care to get what you like or you will be forced to like what you get!!!
Ей Sheffield ми то аз съм така и май всички са така Още по така бях в teen age , където ми се струва, че си.
Ми шашкам се и се притеснявам от хората, които ми харесват наистина обикновено - нали по нещо трябва да го разбере човек, че е влюбен или е залитнал там...
Не се шашкай дет се вика не си сам. Мисля, че хората са страшни в тея отношения като не им пука за човека отсреща или не става дума за тях...т.е. използвай второто - питай някой приятел как той би я заговорил или нека направо ти помогне...А ако момичето също те харесва/ хареса - то твоето притеснение ще й се стори много сладко смятам и ще бъде само знак за нея, че има я тръпката _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Пуснато на: Съб Ное 10, 2007 6:27 pm Заглавие:
Елси написа:
Ей Sheffield ми то аз съм така и май всички са така Още по така бях в teen age , където ми се струва, че си.
Ми шашкам се и се притеснявам от хората, които ми харесват наистина обикновено - нали по нещо трябва да го разбере човек, че е влюбен или е залитнал там...
Не се шашкай дет се вика не си сам. Мисля, че хората са страшни в тея отношения като не им пука за човека отсреща или не става дума за тях...т.е. използвай второто - питай някой приятел как той би я заговорил или нека направо ти помогне...А ако момичето също те харесва/ хареса - то твоето притеснение ще й се стори много сладко смятам и ще бъде само знак за нея, че има я тръпката
последното ти изречение мн ми хареса. ми ще си помисля, че и тя ме харесва, когато го правя, може би тва ще ми помогне _________________ Take care to get what you like or you will be forced to like what you get!!!
Регистриран на: 07 Ное 2007 Мнения: 183 Местожителство: Wild Rose Country
Пуснато на: Съб Ное 10, 2007 7:13 pm Заглавие:
Наистина, трябва да се отпуснеш. Аз когато съм бил инициативен, нищо не съм загубил, само може да спечелиш! И тя е човек като другите, не се притеснявай.
Имам проблем и той е ,че мсного рядко имам желание за сек.Толко рядко,че вече си мисля че нещо не ми е наред.За сметка на това моят партньор е доста сексуален и иска да го правим всеки ден,а това ме побърква.Все пак не е лесно да правиш секс беж да го желаеш.Все по често се караме за това и незнам какво да правя.Започвам да намразвам секса,а не бива.Ако някой може да помогне с нещо,ще съм благодарна.
Напълно те разбирам и мога да ти кажа, че проблемът е и в двете страни. Когато има някакво разминаване в желанието за секс - дори и малко...се започва този процес - единя иска секс, но не толкова, че колкото другия.. от там:
Единя - започва да си мисли, че другия не го желае и че нещо му има и не го възбужда достатъчно и започва да напада - искам секс..защо не искаш, какво ми е...
Това обаче веднага рефлектира в това, че другия усеща натиск..и естествено секса става задължени...
Първия започва по-ревностно да напада, защото си казва - аз не искам да живея така.. и не искам да не правя секс...
А другия още повече започва да се чувства притиснат и прави "компромис" като го прави насила...
и така- докато не се дръпнете на двата лагера.
И двамата трябва да поработите, за да спасите положението.
Първо този, който настъпва - трябва да разбере, че това кара другия да бяга и да се затваря...
Настъпения трябва обаче да работи върху психиката си - трябва да спре процеса на това, че секса става задължение...за него има 2 варианта - или не го правим често.. или трябва да е насила...
Общо взето това, което се случва е че идвамата започвате да се защитавате и да мислите за себе си. А идеята е да мислите как да намерите компромис.. да спрете да се обвинявате.. и да започнете да търсите решение.
И двете страни трябва да направят компромис. Недей да мислиш, че си жертва - това само те прави такава изапочваш да се отбраняваш. Опитайте да се редувате - един път ти да казваш как и къде.. един път той. Опитай се да не го възприемаш като "насила"...а да намираш заигравка.. някакъв начин да си влияеш на интереса. Ти сега сама се затваряш още повече - недей да се смяташ за притисната...
Но и той трябва да разбере, че трябва да спре да натиска. Когато знаеш, че другия постоянно иска и е инициатор - това убива желанието.
Кажете си така - един път аз казвам как и къде искам.. и другия няма право да отказва.. следващия път е другия..така и двамата поемате изициатива..Не може само единя - така другия губи желание и се чувства използван... _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Много точно описваш нещата,а досега не съм се замисляла ,че и двамата затягаме примката още повече с поведението си.Сега ,когато прочетох написаното от теб имам някаква яснота върху проблема и мисля ,че ще това ще ми помогне донякъде.Ще последвам съветите.
Хубаво е да знам,че има кой да ме разбере.БЛАГОДАРЯ ТИ!
Мисля, че това би ви помогнало. просто се опитайте да говорите на тази тема и да му обясниш. Кайи му ако ти обичаш да се разхождаш в парка веднъж - два пъти седмично и ти е приятно. Ако аз започна да искам всеки ден да се разхождаме - в един момент ти ще намразиш разходката... обясни му го с по-буквален пример. Сигурна съм, че го е усещал...когато някой започне да те кара да правиш нещо, по-често - ти започваш да се дърпаш - това е естествена реакция...
Но замисли се и ако ти обичаш да ходиш на кино.. а той не иска да идва с теб.. а няма как да не го правите заедно - замисли се ти как би се чувствала, за това че той ти отказва винаги. Става така, че в един момент дори и ти да не го искаш - те гложди идеята, че другия не го иска....
Обясни му го с пример, който смяташ, че е по-близък до неговото ежедневие... и се опитайте да поговорите, за това, че когато единя натиска - другия се дърпа.. и за това, че и ти трябва да имаш право на инициатива...
А в същото време, опитай да поработиш върху себе си и това да се приемаш като "натисната" като "неразбрана.. защото и той се чувства така...просто и двамата се чивствате неразбрани...и се затваряте в себе си. Не се карайте, и не бързайте да се обидите и нараните...и не се защитавайте толкова, защото и двамата имате грешки. Ти се опитай да не го прерязваш веднага...дай шанс. Някой път, когато той тръгне - ти сигурно вече само като го усетиш си казваш "ооне, пак иска, а аз не искам".. и ти го стопираш...погушкайте се.. позволи на желанието да дойде...не "добре айде ще правим секс щом иска"... а поцелувайте се, погалете се.. и може би когато стане това - ще ти се прииска и на теб. _________________ mrusna gaz, dokato ne ti padnat kolelata:)
http://blog.kak-da.info/
Здравей Калина Аз имам друга идея за теб, която опира само до теб. Аз бих седнала и си помислила кое или кои са онези нещо, които ме нажежават в сексуално отношение да не ползвам други думи
Мъжете са по-първични и включват фурната от 0 на 250 градуса за нула време, виж жените обаче не винаги имаме тази скорост на загряване, тааа според мен проблемът, който често се получава, че жената се свени да си представи и да каже какво иска и би я възбудило. Не се притеснявай да превърнеш фантазиите си в реалност или да ги поразкажеш поне, според мен....
Сигурна съм, че има нещо, което те нажежава - розови книги, филми, фантазии за..., места, начин...думи, истории, защо не романтика, НО когато си с приятеля си всичко е съвсем различно и сурово егати сигурно - така си предполагам само, НО според мен е добре да опиташ да развържеш фантазиите ако имаш такива, а си мисля че ще да имаш просто се свениш да ги разкажеш или дори да си ги визуализираш в мислите сама.
Ако съм аз едва ли бих казала на човека ми, че нещо в секса не ми е ок, понеже това убива мъжете...Вероятно ако стигна до собственото си сексуално АЗ, което те посъветвах, бих разказала някоя история, предложила място дет вика Лейдито, начин, защо не нещо щуро и различно - дори малко хахаво - секса е като детските игри - Когато постоянно скочош на ластик ти писва и става тъпо. За мъжа е като механичен акт, а за теб тъпня Предложи друга игра, която би харесала на теб, въпроса е да не се притесняваш дори да се покатерите по разни дървета и да берете джанки , защото всички деца го правят просто има свян в тези неща все още и поради него много жени решават, че не харесват секса само защото им е писнало да скачат на ластик
Развинти си фантазията според мен и действай. Човекът ти ще остане очарован А и ти ще си доволна, което е смисъла на тая работа според мен - взаимно удоволствие _________________ "Слабите обичат реда, силните управляват хаоса".
Пуснато на: Съб Апр 12, 2008 7:32 pm Заглавие: Първо си събери ума
Май много често го разпиляваш а от това полза няма.Научи се да бъдеш първо откровен със себе си а след това и с околните иначе нямаш много голям шанс за успех.Прецени за себе си от какво имаш нужда -от секс партньор или от приятел и тогава нещата може и да се поподредят.А по отношение на тия на които в определен момент наистина държиш- просто бъди откровен бъди себе си и се опитай да се харесаш такъв какъвто си иначе впоследствие ще имаш повече проблеми.Ако този човек те приема такъв- няма проблем но ако не може просто не ти е там мястото.
Пуснато на: Съб Апр 12, 2008 9:27 pm Заглавие: Re: Първо си събери ума
xelenita написа:
Май много често го разпиляваш а от това полза няма.Научи се да бъдеш първо откровен със себе си а след това и с околните иначе нямаш много голям шанс за успех..
Това до кого е адресирано ? _________________ Няма невъзможни неща, но няма и сигурни, всичко е въпрос на вероятности
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети