Психология Психология
..или как да.. направим живота си по-приятен !

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Нещо, което ме съсипва :( Помогнете

Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Любов и Секс
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Sheffield
Новак
Новак

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Ное 10, 2007 1:40 am    Заглавие: Нещо, което ме съсипва :( Помогнете Отговорете с цитат

начи по принцип с жените ми е мн лесно да говоря, да ги разсмивам, да флиртувам що годе и така... не ги поставям на пиедестал и тва се харесва... абе, лесно ми е.

НО!
когато чувствам тръпка към някоя е напълно различно. понеже ми ПУКА за нея и страшно мн се сдухвам, не знамм как да подходя, подбирам си думите и се изявявам мн мн мн по-зле. направо си гълтам граматиката. вцепенявам се.

и какъв е резултатът - никога не съм имал връзка с някоя, към която изпитвам истински чувства. а тия, с които имам връзки, за тях не ми пука изобщо!

така ли ще си остана нещастен Sad

ето сега една сервитьорка от едно кафе в центъра ми е взела ума. но изобщо не смея да я заговоря. понеже си падам по един мн рядък тип жени и ако оплескам нещата с тази, следващата такава, която ще срещна кой знае след колко време ще е Sad
колебая се страшно мн какво точно да направя и мн ми пука за нея. подлудява ме. но не мога Sad
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Съб Ное 10, 2007 2:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей Sheffield ми то аз съм така и май всички са така Very Happy Още по така бях в teen age , където ми се струва, че си.

Ми шашкам се и се притеснявам от хората, които ми харесват наистина обикновено - нали по нещо трябва да го разбере човек, че е влюбен или е залитнал там...

Не се шашкай дет се вика Laughing не си сам. Мисля, че хората са страшни в тея отношения като не им пука за човека отсреща или не става дума за тях...т.е. използвай второто - питай някой приятел как той би я заговорил или нека направо ти помогне...А ако момичето също те харесва/ хареса - то твоето притеснение ще й се стори много сладко смятам и ще бъде само знак за нея, че има я тръпката Smile
Sheffield
Новак
Новак

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Ное 10, 2007 6:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Елси написа:
Ей Sheffield ми то аз съм така и май всички са така Very Happy Още по така бях в teen age , където ми се струва, че си.

Ми шашкам се и се притеснявам от хората, които ми харесват наистина обикновено - нали по нещо трябва да го разбере човек, че е влюбен или е залитнал там...

Не се шашкай дет се вика Laughing не си сам. Мисля, че хората са страшни в тея отношения като не им пука за човека отсреща или не става дума за тях...т.е. използвай второто - питай някой приятел как той би я заговорил или нека направо ти помогне...А ако момичето също те харесва/ хареса - то твоето притеснение ще й се стори много сладко смятам и ще бъде само знак за нея, че има я тръпката Smile
последното ти изречение мн ми хареса. ми ще си помисля, че и тя ме харесва, когато го правя, може би тва ще ми помогне Smile
minion_of_fire
Разбирач
Разбирач

Местожителство: Wild Rose Country

МнениеПуснато на: Съб Ное 10, 2007 7:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Наистина, трябва да се отпуснеш. Аз когато съм бил инициативен, нищо не съм загубил, само може да спечелиш! И тя е човек като другите, не се притеснявай.

Пък и може някой приятел да уреди нещата.. Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
калина
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пет Фев 22, 2008 9:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам проблем и той е ,че мсного рядко имам желание за сек.Толко рядко,че вече си мисля че нещо не ми е наред.За сметка на това моят партньор е доста сексуален и иска да го правим всеки ден,а това ме побърква.Все пак не е лесно да правиш секс беж да го желаеш.Все по често се караме за това и незнам какво да правя.Започвам да намразвам секса,а не бива.Ако някой може да помогне с нещо,ще съм благодарна.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Пет Фев 22, 2008 10:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей Калина,

Напълно те разбирам и мога да ти кажа, че проблемът е и в двете страни. Когато има някакво разминаване в желанието за секс - дори и малко...се започва този процес - единя иска секс, но не толкова, че колкото другия.. от там:
Единя - започва да си мисли, че другия не го желае и че нещо му има и не го възбужда достатъчно и започва да напада - искам секс..защо не искаш, какво ми е...
Това обаче веднага рефлектира в това, че другия усеща натиск..и естествено секса става задължени...
Първия започва по-ревностно да напада, защото си казва - аз не искам да живея така.. и не искам да не правя секс...
А другия още повече започва да се чувства притиснат и прави "компромис" като го прави насила...
и така- докато не се дръпнете на двата лагера.
И двамата трябва да поработите, за да спасите положението.
Първо този, който настъпва - трябва да разбере, че това кара другия да бяга и да се затваря...
Настъпения трябва обаче да работи върху психиката си - трябва да спре процеса на това, че секса става задължение...за него има 2 варианта - или не го правим често.. или трябва да е насила...
Общо взето това, което се случва е че идвамата започвате да се защитавате и да мислите за себе си. А идеята е да мислите как да намерите компромис.. да спрете да се обвинявате.. и да започнете да търсите решение.
И двете страни трябва да направят компромис. Недей да мислиш, че си жертва - това само те прави такава изапочваш да се отбраняваш. Опитайте да се редувате - един път ти да казваш как и къде.. един път той. Опитай се да не го възприемаш като "насила"...а да намираш заигравка.. някакъв начин да си влияеш на интереса. Ти сега сама се затваряш още повече - недей да се смяташ за притисната...
Но и той трябва да разбере, че трябва да спре да натиска. Когато знаеш, че другия постоянно иска и е инициатор - това убива желанието.
Кажете си така - един път аз казвам как и къде искам.. и другия няма право да отказва.. следващия път е другия..така и двамата поемате изициатива..Не може само единя - така другия губи желание и се чувства използван...
калина
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Съб Фев 23, 2008 12:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей ЛЕИДИ-ТУ,

Много точно описваш нещата,а досега не съм се замисляла ,че и двамата затягаме примката още повече с поведението си.Сега ,когато прочетох написаното от теб имам някаква яснота върху проблема и мисля ,че ще това ще ми помогне донякъде.Ще последвам съветите.
Хубаво е да знам,че има кой да ме разбере.БЛАГОДАРЯ ТИ!
Върнете се в началото
lady-to
Наш човек
Наш човек

МнениеПуснато на: Съб Фев 23, 2008 12:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля, че това би ви помогнало. просто се опитайте да говорите на тази тема и да му обясниш. Кайи му ако ти обичаш да се разхождаш в парка веднъж - два пъти седмично и ти е приятно. Ако аз започна да искам всеки ден да се разхождаме - в един момент ти ще намразиш разходката... обясни му го с по-буквален пример. Сигурна съм, че го е усещал...когато някой започне да те кара да правиш нещо, по-често - ти започваш да се дърпаш - това е естествена реакция...
Но замисли се и ако ти обичаш да ходиш на кино.. а той не иска да идва с теб.. а няма как да не го правите заедно - замисли се ти как би се чувствала, за това че той ти отказва винаги. Става така, че в един момент дори и ти да не го искаш - те гложди идеята, че другия не го иска....

Обясни му го с пример, който смяташ, че е по-близък до неговото ежедневие... и се опитайте да поговорите, за това, че когато единя натиска - другия се дърпа.. и за това, че и ти трябва да имаш право на инициатива...
А в същото време, опитай да поработиш върху себе си и това да се приемаш като "натисната" като "неразбрана.. защото и той се чувства така...просто и двамата се чивствате неразбрани...и се затваряте в себе си. Не се карайте, и не бързайте да се обидите и нараните...и не се защитавайте толкова, защото и двамата имате грешки. Ти се опитай да не го прерязваш веднага...дай шанс. Някой път, когато той тръгне - ти сигурно вече само като го усетиш си казваш "ооне, пак иска, а аз не искам".. и ти го стопираш...погушкайте се.. позволи на желанието да дойде...не "добре айде ще правим секс щом иска"... а поцелувайте се, погалете се.. и може би когато стане това - ще ти се прииска и на теб.
Елси
Модератор
Модератор

МнениеПуснато на: Съб Фев 23, 2008 1:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей Калина Very Happy Аз имам друга идея за теб, която опира само до теб. Аз бих седнала и си помислила кое или кои са онези нещо, които ме нажежават в сексуално отношение да не ползвам други думи Very Happy Shocked

Мъжете са по-първични и включват фурната от 0 на 250 градуса за нула време, виж жените обаче не винаги имаме тази скорост на загряване, тааа според мен проблемът, който често се получава, че жената се свени да си представи и да каже какво иска и би я възбудило. Не се притеснявай да превърнеш фантазиите си в реалност или да ги поразкажеш поне, според мен....

Сигурна съм, че има нещо, което те нажежава - розови книги, филми, фантазии за..., места, начин...думи, истории, защо не романтика, НО когато си с приятеля си всичко е съвсем различно и сурово егати сигурно - така си предполагам само, НО според мен е добре да опиташ да развържеш фантазиите ако имаш такива, а си мисля че ще да имаш просто се свениш да ги разкажеш или дори да си ги визуализираш в мислите сама.

Ако съм аз едва ли бих казала на човека ми, че нещо в секса не ми е ок, понеже това убива мъжете...Вероятно ако стигна до собственото си сексуално АЗ, което те посъветвах, бих разказала някоя история, предложила място дет вика Лейдито, начин, защо не нещо щуро и различно - дори малко хахаво - секса е като детските игри - Когато постоянно скочош на ластик ти писва и става тъпо. За мъжа е като механичен акт, а за теб тъпня Very Happy Предложи друга игра, която би харесала на теб, въпроса е да не се притесняваш дори да се покатерите по разни дървета и да берете джанки Laughing Very Happy , защото всички деца го правят просто има свян в тези неща все още и поради него много жени решават, че не харесват секса само защото им е писнало да скачат на ластик Wink Rolling Eyes

Развинти си фантазията според мен и действай. Човекът ти ще остане очарован Wink А и ти ще си доволна, което е смисъла на тая работа според мен - взаимно удоволствие Very Happy
калина
Подрастващ
Подрастващ

МнениеПуснато на: Пон Фев 25, 2008 3:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Работя по проблема,като следвам съветите ви и мога да кажа,че вече има напредък Very Happy Благодаря ви.
Върнете се в началото
xelenita
Новак
Новак

Местожителство: St Zagora

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2008 7:32 pm    Заглавие: Първо си събери ума Отговорете с цитат

Май много често го разпиляваш а от това полза няма.Научи се да бъдеш първо откровен със себе си а след това и с околните иначе нямаш много голям шанс за успех.Прецени за себе си от какво имаш нужда -от секс партньор или от приятел и тогава нещата може и да се поподредят.А по отношение на тия на които в определен момент наистина държиш- просто бъди откровен бъди себе си и се опитай да се харесаш такъв какъвто си иначе впоследствие ще имаш повече проблеми.Ако този човек те приема такъв- няма проблем но ако не може просто не ти е там мястото.
Върнете се в началото
sellfkiller
Доктор
Доктор

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2008 9:27 pm    Заглавие: Re: Първо си събери ума Отговорете с цитат

xelenita написа:
Май много често го разпиляваш а от това полза няма.Научи се да бъдеш първо откровен със себе си а след това и с околните иначе нямаш много голям шанс за успех..

Това до кого е адресирано ? Shocked
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Психология Форуми -> Любов и Секс Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
п»ї